Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 01:58:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kaisaras96 έγραψε: | Με ποιο κοντο διαφορικο κοντενουν ολες οι σχεσεις στο ιδιο ποσοστο
οση ειναι η διαφορα στη σχεση μεταδοσης του ενος διαφορικου απο το αλλο πχ5%!
Οποτε η 1 κοντενει λιγοτερο απο ολες και η 5 περισοτερο,και αυτο επειδη η πρωτη αν ειναι 10χλμ/στρ θα γινει 9,5 δηλαδη τιποτα και η 5 αν ειναι 30 θα γινει 28,5!
Οσο πιο κοντη η σχεση τοσο περισοτερη ροπη εχουμε στον τροχο οποτε θα σπινιαρει και πιο ευκολα!
Στο τρεχον power techniques εχει προταση βελτιωσεων για τα ραλλυ και μερικοι βελτιωτες βαζουν και διαφορικο(αναφερονται τιμες)
Το αν ζοριζεται το μοτερ ειναι θεμα χρησης,με το κοντο κιβωτιο μπορεις να τρεχεις χωρις να φτανεις στο οριο σροφων γιατι τα κενα μεταξυ των σχεσεων ειναι μικρα απο την αλλη οταν πας αργα νομιζεις οτι αλλαζεις τσαμπα ταχυτητες!Με το μακρυ το αντιθετο αν δεν λιωσεις το μοτερ δεν προκειται να επιταχυνει,το βλεπω με το Οκταβια του πατερα μου που με 2ρα πιανει 120! |
δηλαδη πως το βλεπεις ρε καισαρα το πραγμα τελικα θα οφελησει που θα αλλαξω διαφορικο οσον αφορατις επιταχυνσεις απο σταση και εν κινησει ή οχι????
το σπινιαρισμα ειναι λογικο να αυξηθει αλλα λογω του οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο του 16βαλβιδου δεν πιστευω να εχω σοβαρο προβλημα!!
τελικη το ξερω οτι θα χασω αλλα λογικα οι ταχυτητες θα φορτωνουν πιο γρηγορα!!! μπορει η δευτερα για παραδειγμα να ειχε πριν οριο τα 105 χιλιομετρα και τωρα να παει στα 100 αλλα εκει που πριν τα επιανε στα 7.2 τωρα μπορει να χτυπησει και παρακατω!!!???
για πες μου την γνωμη σου!!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 01:14:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΙΛΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που εισαι ρε φιλαρακι που με ξελασπωσες στην Καρδιτσα?????
για δωσε και εσυ τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φωτα σου πανω στο θεμα!!!!!
γιατι σημερα θα παραλαβω το ραλλυ με το κορωνοπηνιο του 1.6 8V και
ειμαι περιεργος να δω διαφορες σε σχεση με πριν!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 02:09:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ντανιέλε, θα το γουστάρεις γιατί θα σου γίνει ρουκέτα στις ρεπρίζ, αλλά στα ταξίδια θα σε βασανίζει ο θόρυβος περισσότερο και αν το πλακώνεις θα σου κοκκινίζει τα λάδια αφού όλα τα χαω θα πιάνονται σε περισσότερες σαλ.
Επίσης, σου συνιστώ να τσεκάρεις τα χαω σου στο κοντέρ με ένα μαμά αυτοκίνητο για να ξέρεις τί διαβάζεις, γιατί με την αλλαγή του κορωνοπήνιου ίσως χαθεί η μπάλλα...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 02:12:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Ντανιέλε, θα το γουστάρεις γιατί θα σου γίνει ρουκέτα στις ρεπρίζ, αλλά στα ταξίδια θα σε βασανίζει ο θόρυβος περισσότερο και αν το πλακώνεις θα σου κοκκινίζει τα λάδια αφού όλα τα χαω θα πιάνονται σε περισσότερες σαλ.
Επίσης, σου συνιστώ να τσεκάρεις τα χαω σου στο κοντέρ με ένα μαμά αυτοκίνητο για να ξέρεις τί διαβάζεις, γιατί με την αλλαγή του κορωνοπήνιου ίσως χαθεί η μπάλλα... |
κοιτα μιλτο αυτο για τα ταξιδια το εχω ακουσει απο παρα πολλους αλλα δεν ανησυχω γιατι πηγαινω με μεσο ορο 120-130 χιλιομετρα!!δεν ειμαι απο τους 'πατητους' στην εθνικη!
τοσο πολυ λες να αλλαξουν οι ενδειξεις στο κοντερ??τι να κανω για αυτο??
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 02:15:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Ντανιέλε, θα το γουστάρεις γιατί θα σου γίνει ρουκέτα στις ρεπρίζ, αλλά στα ταξίδια θα σε βασανίζει ο θόρυβος περισσότερο και αν το πλακώνεις θα σου κοκκινίζει τα λάδια αφού όλα τα χαω θα πιάνονται σε περισσότερες σαλ.
Επίσης, σου συνιστώ να τσεκάρεις τα χαω σου στο κοντέρ με ένα μαμά αυτοκίνητο για να ξέρεις τί διαβάζεις, γιατί με την αλλαγή του κορωνοπήνιου ίσως χαθεί η μπάλλα... |
κοιτα μιλτο αυτο για τα ταξιδια το εχω ακουσει απο παρα πολλους αλλα δεν ανησυχω γιατι πηγαινω με μεσο ορο 120-130 χιλιομετρα!!δεν ειμαι απο τους 'πατητους' στην εθνικη!
τοσο πολυ λες να αλλαξουν οι ενδειξεις στο κοντερ??τι να κανω για αυτο?? |
Όταν θα κάνεις σύγκριση με το μαμά,πάρε ένα μαρκαδορο και γράω\ψε τις νέες τιμές!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 02:57:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | τοσο πολυ λες να αλλαξουν οι ενδειξεις στο κοντερ??τι να κανω για αυτο?? |
Ίσως με τον αισθητήρα και την ντίζα του κοντέρ από το Rallye 8V, να παίρνεις τις σωστές ενδείξεις στο κοντέρ σου. Δεν το κατέχω το αντικείμενο επαρκώς ώστε να σου πω περισσότερα.
Για το μοτέρ σου δεν είναι εύκολο να σου πω τί μπουζί να βάλεις. Πάντως ο κανόνας είναι ότι δεν παίζουμε με το μήκος αλλά με το διάκενο. Εάν πχ χτυπάει το μοτέρ πυράκια, ίσως να είναι καλή ιδέα να πειραματιστείς με το διάκενο των μπουζί (πχ να το ανοίξεις). Δεν σου προτείνω να ξεφύγεις από το εργοστασιακό μπουζί.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|