PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βαριέμαι!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάϊ 2006, 09:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όποιος ενδιαφέρεται για ελεύθερη πτώση να του συστήσω φίλους μου...

το θέμα όμως είναι ότι εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ακριβό, γι'αυτό κα τα άλματα γίνονται στη Βουλγαρία με Antonof (νομίζω)

ΥΓ ατυχήματα γίνονται παντού, απλά κάποια από αυτά είναι "μοιραία"
για να σκοτωθεί κάποιος από ελεύθερη πτώση πρέπει να μην ανοίξει ούτε το αλεξίπτωτο, ούτε το εφεδρικό, ή να κάνει ο ίδιος κάποια μαλ***α

άλλωστε για να κάνει κάποιος ελεύθερη πτώση, πρέπει να κάνει πρώτα κάποια υποχρεωτικά μαθήματα , στα οποία μαθαίνει και τους κανόνες ασφαλείας.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάϊ 2006, 11:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

το θέμα όμως είναι ότι εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ακριβό, γι'αυτό κα τα άλματα γίνονται στη Βουλγαρία με Antonof (νομίζω)

Αυτό θα είναι το πιο τρομακτικό κομμάτι της πτώσης Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 02:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως η αδρεναλινη θα ειναι στο κατακορυφο.Πολυ καλη εμπειρια θα ειναι αλλα να σας πω την αληθεια και μονο στην σκεψη οτι μπορει να ειμαι ο ατυχος τρελαινομαι.Δεν λεω ομως οτι δεν θα το δοκιμαζα αν ειχα την ευκαιρια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 11:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

Πόσο πάει περίπου εδώ δηλαδή, γιατί είναι και αυτό στα μελλοντικά μου σχέδια..

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 11:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:

Πόσο πάει περίπου εδώ δηλαδή, γιατί είναι και αυτό στα μελλοντικά μου σχέδια..

είναι στα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 40? καλύτερα να δοκίμασεις το sex πρώτα πάντως! Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 11:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά έχουμε ανατριχιάσει όλοι εδώ στο γραφείο με τα αστεία σου.. κλαίμε από τα γέλια ρε... σαχλαμάρα!! Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 12:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε Σπύρο λίγο sex-ακι δεν κάνει κακό...

Έτσι για ξεχαρμάνιασμα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 13:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μερικές info από φίλους για ελεύθερη πτώση Arrow http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=3094&st=0

και εδώ για parapente και ελεύθερη Arrow http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=3090

enjoy reading from snowclub Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 14:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία, την επόμενη φορά που θα κανονίσετε εκδρομή Βουλγαρία για ελεύθερη, ενημέρωσέ με Χρύσα! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 14:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκδρομή Βουλγαρία θα κανονίσουμε, αλλά το χειμώνα πλέον για σκι και όχι ελεύθερη....

στο χιονοδρομικό όμως μπορείς να πάρεις το air taxi και να κατέβεις με tandem parapente από κορυφή βάση, και προσγειώνεσαι με τα πέδιλα στα πόδια!!!! και άμα είσαι τυχερός και βρεθείς σε θερμικούλι κάνεις και κανα δυο σπιράλ! αχ! τι μου θύμισες τώρα!!!

@crusader: αν θες μπορώ να ρωτήσω το Σπύρο πότε και αν θα ξαναπάνε για ελεύθερη και να σας φέρω σε επαφή Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 15:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Ωραία, την επόμενη φορά που θα κανονίσετε εκδρομή Βουλγαρία για ελεύθερη, ενημέρωσέ με Χρύσα! Wink

οι Ρουμάνες είναι καλύτερες ρε... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 15:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ... ΑΡΠΑ ΤΕΣ! Splat Splat Splat Splat Splat Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 16:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ... ΑΡΠΑ ΤΕΣ! Splat Splat Splat Splat Splat Laughing Laughing Laughing

ριξε ριξε μπας και μάθεις σημάδι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης