Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιαν 2003, 12:39:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?
Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιαν 2003, 12:44:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ady έγραψε: | Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?
Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω..... |
Από όσο ξέρω, ναι, αλλά καλού-κακού κάνε ένα τηλέφωνο. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιαν 2003, 12:44:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ady έγραψε: | Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?
Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω..... |
Τον πήρα....
Είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ....
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιαν 2003, 18:27:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Μίλησα με τη MOTUL πριν λίγο.
Τα MOTUL 8100 X-CESS 5W/40 είναι καινούρια σειρά, η οποία θα αρχίσει να έρχεται στην Ελλάδα γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Εϊναι εστερικά συνθετικά, και η τιμή τους άγνωστη. Προσωπικά την υπολογίζω στα ίδια επίπεδα με του 8100 0W/40, δηλ. 9,40 από το φίλο μας στο Αιγάλεω.
Αυτός, είναι διατεθιμένος να μας τα φέρει, εφόσον αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα!
Οπότε, κύριοι, έχετε πολλές επιλογές.
ΟΛΑ τα MOTUL σε άριστες τιμές, και εσχάτως και τα TOTAL σε πολύ καλή επίσης τιμή!
Να σας υπενθυμίσω ότι η αποθήκη στο Αιγάλεω φέρνει όλα σχεδόν τα λιπαντικά. Αν λοιπόν κάποιος θέλει CASTROL, ELF κτλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παλικάρι, ή ακόμα καλύτερα να πάτε μια βόλτα, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB και θα σας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλετε!
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω, ούτε και σκοπεύω να του κάνω διαφήμιση. Απλά, βρήκαμε αυτό που θέλουμε στην τιμή που το θέλουμε και το ανακοινώνουμε. Αν αργότερα βρούμε μια άλλη αποθήκη που θα μας κάνει ακόμα καλύτερες τιμές, οι ίδιες ανακοινώσεις θα γίνονται και για εκείνη.  |
μη σε ανησυχει αυτο Στεφανε, κανενας (πιστευω) δεν θα σε κατηγορισει για διαφημιση η οτιδηποτε. Δεν λες που βρηκαμε μερος για να αγοραζουμε φθηνα, τουλαχιστον μεχρι να βρουμε κατι φθηνοτερο, μιας και η αναζητηση δεν σταματαει ποτε ετσι;
Ωραια ...ας περασω τωρα απο Θηβων 407 για την ...εισπραξη της ημερας..χεχεχεχεχεχεχε
χουμορ κανω αφεντικοοοο!!!
Παιδια οποιος βρει πιο φτηνο καταστημα εννοειται οτι σπευδει να το αναφερει. Στο κατω κατω δεν υπογραψαμε και κανενα συμβολαιο.
Προπαντων η εξυπηρετηση μας.!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιαν 2003, 03:02:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο εν τω μεταξύ όμως συνεννοηθείτε κάποτε και κάντε κάποια αγορά από το (τα) κατάστημα (καταστήματα) που ανταποκρίνονται με προσφορά στην ζήτησή μας. Ακόμη και αν δεν χρειάζεστε λάδι άμεσα σίγουρα θα χρειαστείτε στο κοντινό μέλλον, οπότε δεν θα χάσει κανείς εάν συνεννοηθεί και προχωρήσει σε αγορά λιπαντικών, για να μη χάσουμε τη σοβαρότητα που αποπνέουν τα λόγια μας.
Θέλετε τρόπο;
Σας διαλέγω τον Svstouk που του αρέσει να τρέχει για το club (εάν θέλετε διαλέξτε άλλον πιο όμορφο), του λέτε τί λάδι σας ενδιαφέρει (Motul, Total, Elf, Castrol κλπ) και αυτός κανονίζει μαζική παραγγελία για όλους προσπαθώντας να χτυπήσει τιμή. Έρχεται η παραγγελία, κλείνετε ραντεβού στο μαγαζί ή δίνετε τα λεφτά στον Svstouk (ή όποιον αγαπάτε) και ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Στην παραγγελία προσθέστε εάν θέλετε και άλλες ανάγκες σας (μπουζί, φίλτρα κλπ).
Να, ένας τρόπος! Οι τυχούσες λεπτομέρειες δικές σας...
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιαν 2003, 22:57:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παντως αγορασα για μενα και τον larry69.!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιαν 2003, 14:23:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | εγω παντως αγορασα για μενα και τον larry69.!!! |
Ρε Ντιμη για στειλε μου ενα PM με το τηλ. του τυπου απ'το Αιγαλεω...
Τι αλλες μαρκες σε λαδια εχει???
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιαν 2003, 16:07:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | DimiP έγραψε: | εγω παντως αγορασα για μενα και τον larry69.!!! |
Ρε Ντιμη για στειλε μου ενα PM με το τηλ. του τυπου απ'το Αιγαλεω...
Τι αλλες μαρκες σε λαδια εχει??? |
τα ειπαμε τηλεφωνικως.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 19:54:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.
Το συνεργειο ειναι του κ. Δελαπόρτα και ονομαζεται Action Sport Peugeot
Βρισκεται στη Νικαια Καυκασου 51 και Πατμου (πισω απο το 3ο Νεκροτ.)
Ο λογος που γραφω την επωνυμια (δεν ειναι διαφημιση) ειναι μονο και μονο γιατι ενδιαφερθηκε για το club και για να κανει προσφορες σε εμας σε service, εξελιξεις 2ου σταδιου (εκκεντροφοροι,προγραμμα,ροικη εξελιξη), προμηθεια σε καλες τιμες για αμορτισερ και αλλα.
ειναι πολυ συνεργασιμος, ξερει το αντικειμενο και προπαντων ειναι νεος με ανοιχτο μυαλο.
Ο Τηλεμαχος (ο μηχανικος, γιος του ιδιοκτητη) λοιπον ψαχνει καποιον απο το club για να μιλησει κια να συνενοηθει για αυτα που θελει να μας προσφερει.
Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.
Φυσικα τσιμπησε καρτουλες και αυτοκολητακι - ο τυχερος 206αρης που θα παει θα το παρει γιαυτο σπευσατε!
Πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση για τα Νοτια προαστια.
Ο larry69 καθως και φιλοι του τον ξερουν και εγω εμεινα ευχαριστημενος απο το service.
Μενει μονο να επισημοποιησουμε καπως τη συνεργασια.
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας επικοινωνησει μαζι μου.
Οποιος ειναι κοντα σε service μπορει να τον "δοκιμασει" .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2003, 10:34:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.
|
Aυτό είναι ένα σημείο που από ότι έχω διαπιστώσει δεν ενδιαφέρει τους επαγγελματίες. Τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεννοημένοι στις αγορές μας και στις όποιες συνεργασίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να συμβαίνει εύκολα, ίσως η νομιμοποίηση του club να είναι τελικά μονόδρομος.
Όλα στο μυαλό μας είναι παιδιά, και όταν το μυαλό μας δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τότε προσπαθούμε ματαίως να προσαρμόσουμε το περιβάλλον στο μυαλό μας.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 01:50:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | DimiP έγραψε: | Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.
|
Aυτό είναι ένα σημείο που από ότι έχω διαπιστώσει δεν ενδιαφέρει τους επαγγελματίες. Τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεννοημένοι στις αγορές μας και στις όποιες συνεργασίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να συμβαίνει εύκολα, ίσως η νομιμοποίηση του club να είναι τελικά μονόδρομος.
Όλα στο μυαλό μας είναι παιδιά, και όταν το μυαλό μας δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τότε προσπαθούμε ματαίως να προσαρμόσουμε το περιβάλλον στο μυαλό μας. |
Με τον ενα η τον αλλο τροπο εμεις να κανουμε τη δουλεια μας θελουμε και αυτα ακριβως του εξηγησα και του ενλογω κυριου.
Προσωπικα με κερδισε (για τωρα, ποτε δεν σταματαμε να ψαχνουμε).
Οποιος θελει ας κανει μια βολτα η ας παει για κατι που τυχον τον προβληματιζει (μηχανικη βλαβη,τεχνικη συμβουλη,service,) ωστε να διαπιστωσει μονος του.
Πιστευω ειναι καλη περιπτωση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 11:58:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.
|
Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 12:42:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: |
Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service? |
Αμα τους το ζητήσεις στο σφραγίζουν (προσωπική εμπειρία).
teoman έγραψε: | Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει? |
Εγώ αυτό κάνω.
Πάρτα, βάλτα....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 12:58:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Με τον ενα η τον αλλο τροπο εμεις να κανουμε τη δουλεια μας θελουμε και αυτα ακριβως του εξηγησα και του ενλογω κυριου.
Προσωπικα με κερδισε (για τωρα, ποτε δεν σταματαμε να ψαχνουμε).
Οποιος θελει ας κανει μια βολτα η ας παει για κατι που τυχον τον προβληματιζει (μηχανικη βλαβη,τεχνικη συμβουλη,service,) ωστε να διαπιστωσει μονος του.
Πιστευω ειναι καλη περιπτωση. |
Εγώ πάντως κρατησα την διεύθηνσή του και θα τον επισκεφτώ στα σίγουρα...
Να σαι καλά φίλε Dimip ...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 14:49:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | DimiP έγραψε: | Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.
|
Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει? |
εμενα χωρις να του το ζητησω μου το σφραγισε και μαλιστα εγραψε πανω οτι εκανε ρυθμιση βαλβιδων , αλλαγη σε λαδια-ξυδια κ.λ.π που ειναι πιο χρησιμο για να ξερεις τι κανεις και ποτε απο τα χλμ του επομενου service η την ημερομηνια του επομενου service που μου εγραφαν στο εξουσιοδοτημ. παλαιοτερα. Φαινεται ηταν πιο χρησιμο για αυτους να μην ξεχαστω και δεν παω για service παρα το τι εκαναν στο service εκεινης της φορας.
Φυσικα μου εφτιαξε και το "κλειδακι" του service.
Τα λαδια - βαλβολινες τα εβαλε χωρις κουβεντα αφου του τα πηγα στο χερι.
Εμαθα αργοτερα οτι για τις βαλβολινες ειχε αντιθετη αποψη αλλα ουτε καν μου το ειπε προσωπικα. τωρα καλο ειναι αυτο η κακο ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 14:51:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτρη, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι και σκοτίζεσαι. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 15:04:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Δημήτρη, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι και σκοτίζεσαι.  |
μα δεν σκοτιζομαι απλα απαντησα στο φιλο teoman που ρωτισε για το σφραγισμα.
ε και μετα θυμηθηκα οτι μου γραψανε και ο,τι εκαναν.
δεν νομιζω να τεθηκε θεμα αποψεων.
μια ερωτηση απαντησα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 17:05:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanx Ντίμη.Βασικά δεν με ενδιαφέρει αν το σφραγίζουν,αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει τον αγοραστή αν ποτέ σκεφτώ να το πουλήσω (μακρυά από μας...).Με ενδιαφέρει όμως η καλή δουλειά και να τοποθετεί τα υλικά που με ικανοποιούν.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 08:35:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές!
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 10:48:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pezomania έγραψε: | Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές! |
Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|