PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2η Συνάντηση 206 θεσσαλονίκης και όχι μόνο!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:30:19    Θέμα δημοσίευσης: 2η Συνάντηση Βορείου Ελλαδος (Θεσσαλονίκη) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρασκευή και 13.... η ημέρα της 2ης Συνάντησης των βορείων του κλαμπ μας.

19:00 η ώρα στο village center, στο παρκινγκ.

Θα μοιραστούν αυτοκόλητα και κάρτες. Ακολουθεί κουβέντα και ενημέρωση και τέλος καφές με φοντάν και μπουφές με καναπεδάκια και μπακετάκια....

Θα ακολουθήσει βόλτα-κομβόι μεσα στην πόλη για να ψαρώσει η συμπρωτεύουσα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πωπω κόσμος...........

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: 2η Συνάντηση Βορείου Ελλαδος (Θεσσαλονίκη) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Παρασκευή και 13.... η ημέρα της 2ης Συνάντησης των βορείων του κλαμπ μας.

19:00 η ώρα στο village center, στο παρκινγκ.

Θα μοιραστούν αυτοκόλητα και κάρτες. Ακολουθεί κουβέντα και ενημέρωση και τέλος καφές με φοντάν και μπουφές με καναπεδάκια και μπακετάκια....

Θα ακολουθήσει βόλτα-κομβόι μεσα στην πόλη για να ψαρώσει η συμπρωτεύουσα.

ναι ναι ελατε κ δεν θα χασετεεεεε! απο καρτουλες εχουμε απειρες παιδια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα είμαστε και εμείς επάνω (Chris - Konstantinos - Sidobre) τρέμε pduke...

ps Ο Chat(Τασος) δεν μπορεί, επισκευάζει το σαμάρι...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την konstantinos στις Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:34:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε να παρει αυτα τα παιδια! μια συναντηση με αξιοπρεπεια θελαμε να κανουμε και εμεις και...... Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Αστο μωρέ ,εγώ θα πάω Αθήνα.....

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 14:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Ρε σοβαρά μιλάτε ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Ρε σοβαρά μιλάτε ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε συ, έχουμε δώσει ραντεβού στο γνωστό στριπτιζάδικο (μέσα), εάν τα καταφέρουμε και βγούμε όρθιοι, θα πάμε. Εαν γουστάρεις έλα...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ps Ο Chat(Τασος) δεν νομίζω να προλάβει...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ασ ερθουν αλλα εδω αρχισε το χιονονερο!τα γυρω βουνα αν εχουν χιονια δεν κρατιεμαι εγω!!!!!στο τει μοιραζω καρτεσ να δουμε!εγω θελω τον πολιτη να τον δω και εκτοσ εδρασ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια αυριο πειτε οσους περισοτερους μπορειτε να δειξουμε και στον κοσμο που 8α ναι εκει δυναμη!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 23:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως εχω ειδη πει Θα ειμαι εκει! Ενδεχεται ομως να αργησω λιγο....το πολυ μιση ωριτσα....μην φυγετε ετσι? Smile

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
lxar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Honda civic type R(το όνειρό μου)

Ένταξη: 13 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 03:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hey!eimai kainourios apla mpika apo periergeia k epeidh ena filaraki exei porwthei me to site k moirazei aytokollitakia...xairetw guys k zitw o...akanes!!! :D
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 10:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ela kai si maziiii! exeis den exeis 206 Shocked :D :D :D
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 22:14:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματοποιήθηκε και η 2η συνάντηση των Βορείων και όχι μόνο.
Αυτή την φορά οι συμμετοχές ήταν περισσότερες αν και ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου (Έβρεχε συνεχώς @!#$#@##@ ).Μπορώ να πω ότι αυτή την φορά ήταν περισσότερο ''οικογενειακή'' η συγκέντρωση αφού πολλοί ήρθαν μετά των ''συζύγων'' τους. Έχουμε και λέμε από συμμετοχές
Miltellas συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Pduke συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Micho συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Seridim
Giannis206
Alxdr74
Βαλάντης μέλος του club αλλά εκτός forum
Frezador (συγνώμη αν κάνω λάθος το username) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και καταπληκτικό bodykit από την carmania.
Και ένα άλλο μέλος που δυστυχώς δεν θυμάμαι το username του (sorry). Βγήκαν και οι απαραίτητες foto τις οποίες θα βάλει στο site o Micho.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 22:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία! και είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή απο την πρώτη!!! μόνο που δεν βγάλαμε πολλες φωτογραφίες λόγω της βροχής! αντε και στην τρίτη ακομη περισσότεροι! Twisted evil Twisted evil Twisted evil περίσοτερα στο gallery της αλλης βδομαδας αν ο pduke εμφανίσει τις photos τις 1ης!!!! Rolling eyes :D :D :D και κατι να συμπληρωσω οτι εγιναν πολλες συμμετοχες για το tour αλλα να μην πεσει επανω στην εξεταστική του Φεβρουαρίου αυτα....!
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 22:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=16913#16913
καλα τι ειμαστε εμεις οι βόρειοι ρε παιδι μου!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 23:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς οι βορειοι ειμαστε άλλο πραμα!!!!!!δηνητρη οι φωτο μπορει να βγουν γρηγορα οι δικεσ μου θα ενημερωσω!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 23:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή τη φορά τελικά είμασταν έντεκα. Και έλειπε κόσμος πάλι.
Αυξανόμαστε!

Σήμερα βρέχει όλη μέρα ασταμάτητα.

Μαζευτήκαμε στο πάρκινγκ του Village Center. Περιμένοντας, σχολιάσαμε το 1o touring στο Πήλιο. Μιλήσαμε για τα "κορίτσια" μας. Μιλήσαμε τηλεφωνικώς με τον Πολίτη. Μοιράσαμε αυτοκόλλητα και κάρτες.
Γνωριστήκαμε. Μπήκαμε στην καφετέρια του Village και καθήσαμε να στεγνώσουμε. Πήραμε το καφεδάκι μας και συνεχίσαμε την κουβέντα.
Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε για το 206club αλλά μείναμε στην προσπάθεια. Είπαμε δυο-τρία πράγματα αλλά δεν εμβαθύναμε. Δεν πειράζει. Θα γνωριστούμε καλύτερα με τον καιρό στις επόμενες συναντήσεις. Στο εν τω μεταξύ το club θα επεκτείνεται, θα συνεννοούμαστε για τις βελτιώσεις που θα κάνουμε, για τα σέρβις μας και για τις αγορές μας. Δεν θα μείνουμε μόνο στις εκδρομές μας. Wink

Μετά παραταχθήκαμε για την επιβεβλημένη φωτογράφηση-πειστήριο της συνάντησης.
Βόλτα στην πόλη δεν κάναμε. Ο καιρός ήταν ακατάλληλος για κάτι τέτοιο. Υπερβολική κίνηση, πολλή βροχή, νερά, θολά τζάμια.
Ό,τι έπρεπε για σινεμά...

Προσωπικά, σήμερα χάρηκα κυρίως για δύο πράγματα. Πρώτον, για τις καινούριες γνωριμίες και την επέκταση του 206club στο Βορρά, και δεύτερον, για τα αυτοκόλλητα. Επιτέλους θα κυκλοφορώ με τη σημαία μας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουν και οι οχτροί τί τους χτύπησε! Laughing Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και καποιοι αλλοι στην πρωτευουσα στην πηγη των σηματων δηλ. ακομα περιμενουν......ααααουχχχχ..... νυσταξα.... sidobre μ΄ακκοοοουυυυυςςςςς;;; καφεεεεεε!!!+σημα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης