PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1.6lt (16v 158 PS) με κινητήρα από Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 02:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την μετατροπή ενός 1.4 σε Turbo υπάρχει διπλό πρόβλημα.

1) Το γεγονός της αναξιοπιστίας. Τα Punto GT έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα στο βαρύ πόδι. Γιατί να είναι αξιόπιστη μία μετατροπή ενός 1.4 που η αρχική κατασκευή ξεκινά από τους 75 ίππους; Είναι τυχαίο που τα λίγα κυβικά με Turbo αποσύρθηκαν από την αγορά; Μην ακούς που διάφοροι λένε ότι 0.5bar δεν είναι μεγάλη πίεση. Είναι αρκετή για να σου φάει τον κινητήρα πρόωρα!
Και έστω ότι τελικά η βελτίωση είναι αξιόπιστη...
2) Το κόστος της μετατροπής θα ξεφύγει το 1 μύριο και θα φτάσει άνετα στο 1.5 μύριο. Τότε γιατί να μην βάλεις έναν 1.6 είτε από τον μεγαλύτερο αδερφό είτε από το Ραλλάκι με τα 120-127 αφηνιασμένα αλόγατα που ίσως βγεί ακόμα φθηνότερος;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 20:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Με την μετατροπή ενός 1.4 σε Turbo υπάρχει διπλό πρόβλημα.

1) Το γεγονός της αναξιοπιστίας. Τα Punto GT έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα στο βαρύ πόδι. Γιατί να είναι αξιόπιστη μία μετατροπή ενός 1.4 που η αρχική κατασκευή ξεκινά από τους 75 ίππους; Είναι τυχαίο που τα λίγα κυβικά με Turbo αποσύρθηκαν από την αγορά; Μην ακούς που διάφοροι λένε ότι 0.5bar δεν είναι μεγάλη πίεση. Είναι αρκετή για να σου φάει τον κινητήρα πρόωρα!
Και έστω ότι τελικά η βελτίωση είναι αξιόπιστη...
2) Το κόστος της μετατροπής θα ξεφύγει το 1 μύριο και θα φτάσει άνετα στο 1.5 μύριο. Τότε γιατί να μην βάλεις έναν 1.6 είτε από τον μεγαλύτερο αδερφό είτε από το Ραλλάκι με τα 120-127 αφηνιασμένα αλόγατα που ίσως βγεί ακόμα φθηνότερος;

Simfono apolita me ton Miltella. Eixa paei kai ego (ontas neos Twisted evil ) na rotiso kai i metatropi (ston Dara) kostize peripou 1.5 xarti. Den aksizei gia tin anaksiopistia pou kouvalaei. Vevea tha mou peis pos ego eimai iper tou Nitro, auto den einai anaksiopisto Question Fisika kai einai toso oso einai kai i atmosfaira sta xeria enos anideou mixanikou. Genikos kanonas to ergostasiako einai to kalitero. Oson afora ton Dara, emena den mou gemise to mati, m'auta pou mou eipe, kai afou efiga kai to epsaksa to thema mixanikou gia turbisma, ipirksan polloi pou mou eipan ta xeirotera gia ton Dara (xoris omos na mporo na eksakrivoso an ontos afta pou elegan einai alithia).

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 22:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι στο tfrc δεν λενε και τα καλυτερα γιαυτον

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 23:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωστός ο Δάρας! Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη έφτασε η κακή του φήμη!

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 00:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτως ή άλλως εγώ δεν θα κατέβαινα Αθήνα για τέτοιο αβέβαιο εγχείρημα. Απλά ήθελα να δω τι παίζει ακριβώς,αλλά μάλλον μάπα θα έβγαινε το αποτέλεσμα και στο τέλος θα έπαιρνες το μοτέρ στα χέρια από ότι φαίνεται.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 08:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΡΑ
αλλα, καμια φορα η φημη (καλη η κακη) ειναι απλα φημη και ευκολα κατανταει ραδιοαρβυλα.
οποτε πρεπει να δω για να πω τη γνωμη μου.
απλα ακουσα οτι κι εσεις.
παντως μια που αναφερθηκε κατι για αλλαγη μηχανης πιστευω πως κυμαινεται στα ιδια λεφτα.
Ενας μηχανικος που ειχα ρωτησει και εφερνε απεξω κινητηρες (δεν ξερω που τους εβρισκε - κλεμενα-τρακαρισμενα...) μου ειπε πως για 1.6 16v ηθελε 650.000 για μηχανη+πλεξουδα+γκεφαλο μονο.
μετα ηθελε 300-350.000 εργασια !!!!! και μετα φρενα-αναρτησεις-σασμαν... δεν ξερω κιεγω ποσο πηγαινε.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 19:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις παραλαβουμε τα cdακια ΔιμιΠ θα ερθω να τον βαλουμε μονοι μας Twisted evil
Επισης το κακο ειναι οτι δεν ξερεις τι εχει τραβηξει ο κινητηρας απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη,οποτε λογικο ειναι να το σκεφτεσαι...

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 21:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε την άφιξη του RC ο δίλιτρος θα πέσει πάρα πολύ.
Οσοι πιστοί σπεύσατε.Άσε που μπορεί να δώσω και τον δικό μου

ελα το καλό το τροπετάκιιιιι!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 23:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να βάλω τον 2λιτρο,να του κάνω ένα ρεκτιφιέ και να ανεβάσω κυβικά,σφυρίλατα πιστόνια,να του κάτσω πάνω και έναν ευμεγέθη Garrettόσαυρο, 2 δίλιτρες φιάλες νίτρο με σύστημα άμεσου ψεκασμού NOS, για να κερνάω τσαγάκια στα γνωστά στέκια αλα Fast And Furious. Λέτε να πιάσω το Ice Tea ως χορηγό; Twisted evil

Make me a superstar
It don't matter who you areeeeeeeee..... (Saliva)

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούλ 2002, 01:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Σκέφτομαι να βάλω τον 2λιτρο,να του κάνω ένα ρεκτιφιέ και να ανεβάσω κυβικά,σφυρίλατα πιστόνια,να του κάτσω πάνω και έναν ευμεγέθη Garrettόσαυρο, 2 δίλιτρες φιάλες νίτρο με σύστημα άμεσου ψεκασμού NOS, για να κερνάω τσαγάκια στα γνωστά στέκια αλα Fast And Furious. Λέτε να πιάσω το Ice Tea ως χορηγό; Twisted evil

Make me a superstar
It don't matter who you areeeeeeeee..... (Saliva)

"Θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου, το δικαίωμά σου να ονειρεύεσαι όσο θέλεις!" - Μιλταίρος

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούλ 2002, 09:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα, καλα ονειρευτειτε 2λιτρους εσεις.
Τα νεα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τα ειδατε;
για 2λιτρο θελεις 300+ ευρω

ονειρευτειτε,
ονειρευτειτε,
χρρρρ,χχχρρρ...........πσσσςςςςςς....

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούλ 2002, 09:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
καλα, καλα ονειρευτειτε 2λιτρους εσεις.
Τα νεα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τα ειδατε;
για 2λιτρο θελεις 300+ ευρω

ονειρευτειτε,
ονειρευτειτε,
χρρρρ,χχχρρρ...........πσσσςςςςςς....

δεν τα λες στην εφορία αυτά βρε κουτό...

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 00:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η άδειά μου λέει 1360cc. Η κατηγορία αλλάζει στα 1358. Δηλαδή πόσο μ***ες ,κ****τες και γα****οι είναι. Να πληρώνουμε όλοι σαν τα δίλιτρα 146 ευρώπουλα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ 2cc; Ούτε μια τρίχα κυβικό. Αλλά στην Ελλάδα δεν είσαι; Όλες οι ανωμαλίες εδώ συμβαίνουν. Και καλά για να απλοποιηθεί ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων. Σιγά μη μας δώσουν και Αθεώρητα βάσει της Α.Υ.Ο. **** Mad

P.S. Sorry,απλά με το που είδα τις νέες τιμές τα χρειάστηκα λίγο.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 07:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η άδειά μου λέει 1360cc. Η κατηγορία αλλάζει στα 1358. Δηλαδή πόσο μ***ες ,κ****τες και γα****οι είναι. Να πληρώνουμε όλοι σαν τα δίλιτρα 146 ευρώπουλα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ 2cc; Ούτε μια τρίχα κυβικό. Αλλά στην Ελλάδα δεν είσαι; Όλες οι ανωμαλίες εδώ συμβαίνουν. Και καλά για να απλοποιηθεί ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων. Σιγά μη μας δώσουν και Αθεώρητα βάσει της Α.Υ.Ο. **** Mad

Σιγά που ζητάς και συγνώμη! ΧΩΣΤΑ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 08:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:

Και μετά σου λένε ότι θα πέσουν τα τεκμήρια. Αυτό ξαφνικά το ξέχασαν! Twisted evil Έριξαν ένα πυροτέχνημα και μετά τίποτα! Να δεις που θα τα αυξήσουν κιόλας και βλέπω πάλι τα εργοστάσια να βγάζουν ειδικές εκδόσεις για την Ελλάδα (μπρρρρρρ. ανατριχιάζω Peugeot 206 στα 900cc Confused )
Για να μην ανοίξω το στόμα μου για το πετρέλαιο!!!! Evil

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 09:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ 2ΛΙΤΡΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ !!
ΠΑΡΤΕ !!
ΠΑΡΤΕ !!
.................................ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ !!!

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 10:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το ξαναπώ?θα το ξαναπώ.
ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 10:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Slash έγραψε:

Και μετά σου λένε ότι θα πέσουν τα τεκμήρια. Αυτό ξαφνικά το ξέχασαν! Twisted evil Έριξαν ένα πυροτέχνημα και μετά τίποτα! Να δεις που θα τα αυξήσουν κιόλας και βλέπω πάλι τα εργοστάσια να βγάζουν ειδικές εκδόσεις για την Ελλάδα (μπρρρρρρ. ανατριχιάζω Peugeot 206 στα 900cc Confused )
Για να μην ανοίξω το στόμα μου για το πετρέλαιο!!!! Evil

Eγώ θα πάρω το 900άρι και θα του πετάξω επάνω ένα τουρμπίδι και από τα 60άλογα θα χτυπήσω άλλα 40....και να 100αλογάκια!!!!!....
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 15:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι είναι φίλοι μου. Εφόσον με την υπάρχουσα νομοθεσία φορολογούμαστε βάση κυβικών,ένας μόνος δρόμος υπάρχει...turbo. Μας slashάρουν (κοινώς πετσοκόβουν) στην πιο κοινή κατηγορία,και μετά σου κόβουν κάθε ελπίδα για μεγαλύτερο μοτέρ. Βέβαια υπάρχουν κι άλλες λύσεις,όπως ρεκτιφιέ με μεγάλωμα των κυλίνδρων και αφήστε τους να ψάχνονται , ή και το πιο παράνομο (αλλά έχει και την μεγαλύτερη γλύκα) να αλλάξεις το μοτέρ με δίλιτρο πχ, να χτυπήσεις και νούμερα από το 1400 σου, και μετά άντε να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες. Βέβαια ποιος μπάτσος ξέρει την διαφορά μεταξυ ενός 1400 και ενός 1600 ή δίλιτρου μοτέρ μόνο κοιτάζοντάς το; Και γίνεται να ξέρουν από ολους τους κατασκευαστές;
Anyway, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα μου έρχεται στο μυαλό ενα Punto 1400 με 370 άλογατα που είχα διαβάσει στο Power. Το θέμα είναι να παίζεις...και να κερδίζεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 17:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μηχανακι 206 wrc το θυμαστε?Ε σε λιγο ολοι τετοιο θα παρουμε
Ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μθτ εσεις και τα τελη σας.Με 1124 cc και αισθανομαι μεγιστανας του πλουτου Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης