PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - 307 1.4 16V: Tι βελτίωση κάνω ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 18:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
νομιζω οτι το φαις λιφτ ερχεται με 180αλογα και το κλειστο πλεον...

Σωστά...και όχι μόνο...έρχεται και σε 5πορτο ...για αυτούς που δέν θέλουν να χάσουν την άνεση...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 18:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
tirokomos έγραψε:
Ρε παιδια...μπορει κανεις να μου πει....
1ον:Μπορει να περαστει χταποδι στο 14αρι 16βαλβιδο???Ρωταω γιατι ο καταλυτης μου ειναι πολυ ψηλα.....
2ον:Τι εκκεντροφοροι μπορουν να κουμπωσουν στο προαναφερθεν αυτοκινητο....Απο 106 rallye 16v οχι,απο το 1300cc μπαινουν?Αν ναι τι μοιρες βυθισμα εχουν αυτοι???

Λοιπον και στις δυο ερωτησεις οι απαντησεις ειναι ναι.Απλα πραγματα φτιαχνεις χταποδι ή περνεις ενα ετοιμο απο μια εταιρια που ασχολειται με τετοια.Ο καταλυτης ομως τι γινετε.Τιποτα απλα τον τραβας λιγο πιο κατω και απλα θες διχαλο για να κανεις τη ενωση.Αυτο θα ειναι καλο γιατι με την τωρινη μορφη κοβει πολλα μπαμ απο το μοτερ.Και για εκκεντροφορους μπαινουν και απο rallye γιατι ειναι και το ενα και το αλλο 16V!Αρα θα υπαρχουν και τα ιδια εκκεντρα.

Δεν μπαίνουν από rallye...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 21:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο rallye 16v δεν μπαινουν σιγουρα και η μ*****α ειναι οτι το 13αρι ηταν 8v οποτε ουτε εκεινοι μπαινουν....Τι γινεται ρε παιδια????Το πιο ψυχανωμαλο αυτοκινητο πηρα??? Evil Evil Evil

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 22:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πείρες ένα αυτοκίνητο με καινούργιο κινητήρα για των οποίο ακόμα δεν υπάρχουν βελτιωτικά προϊόντα , μελλοντικά ίσως κάποιοι να βγάλουν κάποια πράματα αυτό είναι όλο.
Και όπως έχουμε ξαναπεί δεν νομίζω πως αξίζει να ρίξεις χρήματα στο συγκεκριμένο μοτέρ και ιδικά σε ατμοσφαιρική μορφή γιατί δεν θα κερδίσεις και πολλά πράματα σε σχέση με αυτά που θα δώσεις σε ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 22:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστο γι'αυτο αλλωστε και σκεφτομαι να το σουταρω στο αμεσο μελλον! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 00:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια απο 16αρι 16V ραλυ δεν μπαινουν εκκεντροφοροι σε 14αρι 16V?Γιατι?16 το ενα 16 και το αλλο.Ποσο σιγουροι ειστε γι'αυτο?Εκτος αν δεν καθονται καλα.Απο 13αρι δεν αξιζει τον κοπο να το συζηταμε εφοσον ειναι 8V.Αλλα τι τα θες αυτα?Παρε τον 16αρι φορεσε τον και ολα ενταξει.Υπαρχουν μεγαλη γκαμα για 16αριδες της σειρας TU.Απο εκκεντροφορους βγαζουν 2-3 εταιριες.Πιστευω πως ο 16αρης θα σε λυσει τα χερια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ρε παιδια απο 16αρι 16V ραλυ δεν μπαινουν εκκεντροφοροι σε 14αρι 16V?Γιατι?16 το ενα 16 και το αλλο.Ποσο σιγουροι ειστε γι'αυτο?Εκτος αν δεν καθονται καλα.Απο 13αρι δεν αξιζει τον κοπο να το συζηταμε εφοσον ειναι 8V.Αλλα τι τα θες αυτα?Παρε τον 16αρι φορεσε τον και ολα ενταξει.Υπαρχουν μεγαλη γκαμα για 16αριδες της σειρας TU.Απο εκκεντροφορους βγαζουν 2-3 εταιριες.Πιστευω πως ο 16αρης θα σε λυσει τα χερια.
1ον:οι εκκεντροφοροι του 16ν δεν κουμπωνουν σε μενα...και 2ον αυτο που θα μου ελυνε τα χερια θα ηταν ενα Integra.... Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 14:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου.

εγω εσω το παλιο 1400 8ν με τα 75Hp . ηθελα και θελω βεβαια να κανω κατι για αυτο.\

αλλα οσους ρωτησα μου ειπαν οτι για να αλλαξεις εγκεφαλο λιγο δυσκολο και χλωμο , πεταμενα λεφτα και προβληματα.

και μου προτειναν μεση λυση. να το πουλησω και να παρω ή το 1400 με τα 90 η 1600 .

εγω δεν θελω σε καμμια πειπτωση να το δωσω, . εχετε να μου προτεινετε κατι ,ετσι ωστε και να ειναι σχετικα οικονομικο ,αλλα και να δυναμωσει λιγο, ?

δεν εχω παραπονο με αυτα τα αλογακια ,αλλα στις προσπερασεις ειναι μεαλο το πακετο και ειδικα στις ανηφορες.

αυτα.

φωτεινη

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 14:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτεινη στο συγκεκριμενο μοτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Φιλτρο - Προγραμα - Εξατμηση ειναι το στανταρ, οτιδηποτε αλλο ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα. Και εγκεφαλο να αλλαξεις δεν θα γινει τιποτα, ο εγκεφαλος απλα διαχειριζεται το κινητηρα και αυτος ο κινητηρας δεν εχει πολλα να δωσει. Με φιλτρο - προγραμμα - εξατμιση απλα θα ζωηρεψει λιγο αποκτοντας λιγη παραπανω ροπη με ενα σχετικα λογικο κοστος. Ισως αυτο σε ικανοποιησει στις ανηφορες και στις προσπερασεις.
Θα σε στεναχωρησω λεγοντας οτι ηταν λαθος εξαρχης να παρεις το 307 με τον 1.4 8βαλβιδο μοτερ γιατι πολυ απλα το αμαξι ειναι πολυ βαρη γι'αυτο το μοτερ.
Αν πραγματικα θελεις κατι πιο γρηγορο ξεχνα το 8βαλβιδο μοτερ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 14:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Φωτεινη στο συγκεκριμενο μοτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Φιλτρο - Προγραμα - Εξατμηση ειναι το στανταρ, οτιδηποτε αλλο ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα. Και εγκεφαλο να αλλαξεις δεν θα γινει τιποτα, ο εγκεφαλος απλα διαχειριζεται το κινητηρα και αυτος ο κινητηρας δεν εχει πολλα να δωσει. Με φιλτρο - προγραμμα - εξατμιση απλα θα ζωηρεψει λιγο αποκτοντας λιγη παραπανω ροπη με ενα σχετικα λογικο κοστος. Ισως αυτο σε ικανοποιησει στις ανηφορες και στις προσπερασεις.
Θα σε στεναχωρησω λεγοντας οτι ηταν λαθος εξαρχης να παρεις το 307 με τον 1.4 8βαλβιδο μοτερ γιατι πολυ απλα το αμαξι ειναι πολυ βαρη γι'αυτο το μοτερ.
Αν πραγματικα θελεις κατι πιο γρηγορο ξεχνα το 8βαλβιδο μοτερ...

STELIO καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

ημουν σιγουρη οτι θα επαιρνα παλι τετοια απαντηση. . τοτε που εκανα την αλλαγη δεν περιμενα οτι θα ηταν ετσι τα πραγματα αλλα συμβιβαστηκα. παντως παει καλα αν και οπως λες ειναι βαρυ για τετοια ιπποδυναμη.

κοιτα δεν θελω κατι πολυ γρηγορο , απλα ηθελα κατι καλυτερο. τωρα δεν μπορω να κατι μονο αν ριξω κανενα 3 χιλιαρο και μονο ετσι θα φτιαξει.

λιγο δυσκολο βεβαια στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη λογω προετοιμασιας σπιτου και γαμου.

παντως ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 15:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307_fotini έγραψε:
...
κοιτα δεν θελω κατι πολυ γρηγορο , απλα ηθελα κατι καλυτερο. τωρα δεν μπορω να κατι μονο αν ριξω κανενα 3 χιλιαρο και μονο ετσι θα φτιαξει.

Τα λεφτα που λες ειναι πολλα και θα βρεθουν ανθρωποι να σου πουν τι μπορεις να κανεις σ'αυτο το μοτερ με αυτα τα λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πραγματα να κανεις Π.χ. με 1500 ευρω μπορεις (θεωρητικα) να πας στα 100 αλογα αυτο το μοτερ. Ομως με 1500 μπορεις να βαλεις το μοτερ απ΄το rally 1.6 με τα 120 αλογα, ή με 1000 περιπου ευρω μπορεις να βαλεις το μοτερ του rally 1.6 με τα 100 αλογα.
Το θεμα ειναι οτι με τα ιδια λεφτα και λιγοτερο κοπο (και ρισκο) εχεις ΠΟΛΥ καλητερες επιλογες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 15:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
307_fotini έγραψε:
...

Τα λεφτα που λες ειναι πολλα και θα βρεθουν ανθρωποι να σου πουν τι μπορεις να κανεις σ'αυτο το μοτερ με αυτα τα λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πραγματα να κανεις Π.χ. με 1500 ευρω μπορεις (θεωρητικα) να πας στα 100 αλογα αυτο το μοτερ. Ομως με 1500 μπορεις να βαλεις το μοτερ απ΄το rally 1.6 με τα 120 αλογα, ή με 1000 περιπου ευρω μπορεις να βαλεις το μοτερ του rally 1.6 με τα 100 αλογα.
Το θεμα ειναι οτι με τα ιδια λεφτα και λιγοτερο κοπο (και ρισκο) εχεις ΠΟΛΥ καλητερες επιλογες.

τι προτειενεις εσυ, στελιο λιγο να ανεβει και με οικονομικο τροπο. για πες μου?

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 15:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδη το topic εδω ειναι για 1.4 16V θα βγουμε εκτως θεματος.
Σε παραπεμπω εδω:http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=705&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
οπου ειναι για το μοτερ που συζηταμε.
Αλλα να σου πω απλα, το μονο που αξιζει να κανεις σ'αυτο το μοτερ ειναι Φιλτρο (~60 ευρω) - Προγραμμα (~400 ευρω) και Εξατμηση (~ 150 ευρω). Οτιδηποτε παραπανω ειναι οικονομικη σπαταλη.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 16:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην θεση σου θα επελεγα να παρω τον κινητηρα του Rallye με τα 120 αλογα.
Θα παει και παρα πολυ καλα αλλα θα εχει και προπτικες για παραπανω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
NEW FAMILY MAN (ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 (16V) XL (2007)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ-ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Ολα καλα και ολα ωραια! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα και ολα ωραια!

αλλα για μεταχειρισμενο 307!

εγω που εχω το μικροβιο koloftiaximus ipodynamous αλλα περιμενω το καινουριο μου 307 1.4 16v 90ps 5d με την εργοστασιακη του εγγυησουλα τι γινεται?

τι προβλεπει η PEUGEOT για εμενα που θελω αποδοση και εγγυηση??
αν βαλεις χερι στο κινητηρα αρχιζουν τα μα μου σου του?

με τη PEUGEOT SPORT να τη παλεψω?αξιζει?παρεχει εγγυηση και αναβαθμιση που να αξιζει κοπο και χρημα?

YOU MESS WITH ME...YOU MESS WITH MY FAMILY!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το μοτέρ αυτό από Peugeot Sport, δεν θα δούμε ποτέ φως, οπότε απέκλεισε την εξ αρχής Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:18:36    Θέμα δημοσίευσης: φτουουου!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε περιμενω να ληξει η εργοστασιακη εγγυηση και μετα το τουμπανιαζω?

ουτε ενα πρωτο σταδιο με φιλτρο,εξατμιση,επαναπρογραμματισμο δε μου κανουν?

θα τους δειξω εγω!θα δουν τι θα παθουν!Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουμπάνιασε το... με μια σκούπα και ένα σύστημα εξαγωγής Supersprint ή χειροποίητο... ελάφρωσε και βολάν, και τροχαλία στροφάλου, πλάνισε καπάκι, κάνε ροϊκή εξέλιξη, και όταν έρθει η ώρα για εκκεντροφόρους, έλα πες μου αν βρήκες τίποτα σε aftermarket διότι 3 χρόνια τώρα, δεν κατάφερα να βρω τίποτα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω πως η boubis cams μπορει να σου"αγριεψει"τους δικους σου...Rolling eyes

και μαλιστα με το 1/3 του κοστους των ετοιμων...περιπου με 250-300 ευρωπουλα!

για ψαξτο εσυ,να το ψαξω και εγω να δουμε τι θα κανουμε!!!

οικογενεια δεν ηθελα?καλα να παθω!Splat

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 09:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ανέφερες boubis, πάρε άλλη μια Splat Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης