Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Ποιο απο ολα?? |
Alfa 159 |
|
56% |
[ 13 ] |
BMW 3 series |
|
17% |
[ 4 ] |
Mazda 5 |
|
13% |
[ 3 ] |
Renault Clio 3 |
|
8% |
[ 2 ] |
Toyota Yaris |
|
0% |
[ 0 ] |
VW Passat |
|
4% |
[ 1 ] |
C1 - 107 - Aygo |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 23 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 17:34:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λεει ο Νικος!!!
Τυχαινει να εχει η μανα μου μια 316Ci 16v και την εχω οδηγησει με ολους τους δυνατους τροπους!!! Το αυτοκινητο για ταξιδια ειναι πολυ καλο, αν εκμεταλευεσαι σωστα και τις κεκτιμενες ταχυτητες, αλλα σε στροφιλικια ας μην το συζητησουμε!!! Αν και ειναι πιο σπορτιφ απο το αντιστιχο 4θυρο ειναι πλαδαρο, με λιγα λογια δεν κανει!!! Το τιμονι και το σασμαν μπορει να ειναι κορυφαια, αλλα μεχρι εκει!!!
Ας μη μιλησω για το 116i που δοκιμασα προσφατα...
Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα του topic ομως, θα επαναλαβω οτι σαυτον το θεσμο παιζονται πολλα!!! Μια BMW ή μια Αlfa δεν εχουν τοσο μεγαλη αναγκη την προβολη για να πουλησουν, οσο ενα αυτοκινητο σαν το Clio που απευθυνεται σε μια κατηγορια που δεν υπαρχουν οροι σαν το "image" και ολα τα αυτοκινητα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους!!!  |
Ωραιος ο γιωργος 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 19:17:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνω οτι το 316 και το 318 δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο αλλα μιας και συζητημε παντα για κυβικα τα οποια μπορουν να κουβαλησουν το σκαφος σε γρηγορους ρυθμους ας τα παρουμε αναλογικα...14αρι Clio με μια 2.2ci....Μη τρελαθουμε...Ο ξαδερφος μου εφερε απο Γερμανια τη δευτερη με 170 αλογα και παιδια το αμαξι μια χαρα στριβει...με την βοηθεια των ηλεκτρονικων ειναι τραινο!Και πανω απ'ολα πισωκινητο....αμα τα απενεργοποιησεις τα ηλεκτρονικα να δεις τι γουστα βγαζεις!!!!! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tiesto (Vassilis) Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo
Ένταξη: 02 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 758 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 21:21:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | tirokomos έγραψε: | Ρε παιδια ολα οκ που ειπατε...αλλα εστω και με τη μπεμπα ειναι η μερα με τη νυχτα!Το ενα ειναι BMW και το αλλο θα ειναι μια ζωη ενα clio...τι να λεμε τωρα...ΕΛΕΟΣ!!!! |
Σιγα την παλιομπουρουχα.Πας σε στροφες και ανηφορα και ειναι τα μεσαια κυβικα τους ...κατεβα να σμπρωξουμε.1.5 τονο και βαλε.Αλλα ειναι BMW....Βεεεεβαιααααααα.Καλα τα BMW αλλα τα Μ...τα αλλα ειναι απλα γιαυτους που θελουν να λενε και να κανουν μοστρα.
Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο |
Εδω συμφωνω και γω. 3αρα απο 2λιτρη και πανω!
Δεν λεει τπτ αυτο ομως για την ψηφοφορια αφου δεν εχει κυβικα.
"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002
www.tiesto.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 23:58:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχεις δικιο! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 00:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο |
Μαλλον δεν καταλαβες καλα το ποστ μου Δεν τιθεται μετρο συγκρισης.Εσυ τα συγκρινεις με το κλιο...Δεν ειπα κατι τετοιο.Καταρχην δεν εχουν ιδια αξια αγορας.Αλλα σε γενικες γραμμες.....πανε οδηγα ενα 1600 ή 1800 BMW και πηγαινε σε δρομους περα απο τις εθνικες....Μην τρελαθουμε τωρα....Απλο παραδειγμα σε τετοιου ειδους κατηγορια...ο συνοδηγος του Γκαλφα ο οποιος ειχε S3 πχ και το λεει ακομα το παιδι.....''Το χειροτερο αμαξι που εχω αγορασει ποτε''.Δεν αξιζει τα λεφτα του.Για στροφες ΔΕΝ ειναι αν θες κατι παραπανω απο μετακινηση και φυσικα για ταξιδια μονο για δυο ατομα λογο 3θυρου αμαξωματος.Μην μιλησω για 316-318 BMW που περα απο χωρους και ξυλα-δερματα-ανεση (ναι ανεση συμφωνω)...ΟΔΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΑ.Πας να στριψεις και αγκομαχαει το καημενο.Και μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι..Και δεν μιλάω για στροφες εγνατιας και ανοιχτες καμπες.Μιλαω για ορεινες διαδρομες που εχει σε μεγαλο ποσοστο η Ελλαδα μας.Αυτων των κατηγοριων τα αυτοκινητα στην μονη στροφη που μπορουν να στρηψουν με ανεση και χλμ ειναι το ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ.Φυσικα οπως ειπα και παραπανω....τα Μ και τα AMG εκεινα ναι ειναι αμαξια.(Και παλι παιζετε μιας και μια Μ3 με ενα EVO-SUBARU μαμα θα μεινει πισω σε ορεινο δρομο).Μην μιλησω για SLK 163 AMG που η ιπποδυναμη της ειναι λιγη για τα κιλα της.
Σαν μετρο συγκρισης στο στοχαστρο ειναι τα μεσαια κυβικα και οχι τα μεγαλα.
Υ.Γ.Παροπηδες δεν εχω φιλε μου.Θα ειχα αν αυτα που λεω τα ηξερα μονο απο περιοδικα.Εχω οδηγησει λογο της δουλειας μου πααρα πολλα αμαξια και φυσικα οχι μονο σαν μετακινηση
Φιλικα παντα |
Απολυτα φιλικα Εχεις δικιο οτι δεν ειναι συγκρισιμα και μονο απο την τιμη τους. Το ειχα ξαναπει αυτο αλλωστε οταν ελεγα για τιν θεσμο του αυτοκινητου της χρονιας λεγοντας οτι το καλυτερο κριτηριο ειναι το value for money. Συμφωνω και για την αχρωμια των μικρων (σε κυβικα) BMW στις στροφες ομως οπως και να εχει δεν μπορω να εχω μπροστα μου μια S class και να βλεπω το clio....
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|