Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 21:15:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κωνσταντινε εισαι αθεραπευτα προκατειλημενος . Τα ιταλικα και στριβουν και ειναι και τερατα αξιποιστιας μηχανικα πλεον . εδω τουρμπιζουν 147 και 156 μονο με σφυρηλατα και δουλευουν σταθερα 1 bar χωρις να κανουν κιχ...
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 15:51:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αξιοπιστια??????Ακου αξιοπιστια.Peugeot 307 1.6 110 αλογα μαμα.Μετα απο πολλα κολπα γινετε τουρμπο και με πιεση 0.8 bar παει στα 205 αλογα.Ποσοτο βελτιωσης 95%!!!!Ακου το καλυτερο τωρα,χωρις ατσαλενιες μπιελες ουτε σφυριλατα εμβολα πηγαινε χωρις να βγαλει κιχ για πολυ καιρο.Μετα λενε για τα γαλλικα οτι δεν ειναι αξιοπιστα.Παντως τα ιταλικα δεν τα εμπιστευομαι.Ενα φιλος του πατερα μου πηρα 156 και μετα απο τρεις μηνες την ετρεχε στα συνεργεια.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:12:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
........Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Fiat ετοιμάζει κάτι και για εκείνους που θέλουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Τότε θα παρουσιαστεί η έκδοση Abarth με κινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοση 240 ίππων.
Aυτά είναι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 17:30:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και κατι εγινε τωρα...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 18:40:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Και κατι εγινε τωρα... | 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 19:12:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | ........Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Fiat ετοιμάζει κάτι και για εκείνους που θέλουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Τότε θα παρουσιαστεί η έκδοση Abarth με κινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοση 240 ίππων.
Aυτά είναι...  |
Οντως!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 01:21:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | netblaster έγραψε: | Και κατι εγινε τωρα... |  |
Ακριβως αυτο.Και να δειτε πως αυτο ηταν και δεν μπορουσα να κοιμηθω χθες.95 ολοκληρα αλογα δηλαδη ε?Επιστημονες τρελοι οι Ιταλοι.Τι να εκαναν αραγε για να πετυχουν 95 αλογα ενω ολοι οι αλλοι βγαζουν μονο 90?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 02:23:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε συ κώστα γιατί κράζεις τόσο?
κάτι καλό θα έχει και το punto για να το αγοράζει ο κόσμος!
και πού ξέρουμε αν στρίβει το αυτοκίνητο? λες και τα peugeot στρίβουν όλα, άντε ας μην τρελαινόμαστε...έδωσες τόσα λεφτά για να κάνεις το δικό σου να στρίβει (αν στρίβει) αν ρίξεις και στο puntaki θα στρίψει και αυτό!
Εγώ πιστεύω ότι έχει μείνει η ρετσινιά του punto gt για το στρίψιμο...αλλά σκεφτείτε λίγο...150 αλόγατα...λίγα κιλά και να μην ξέρεις να οδηγάς τουρμπί. στα σκάει στην στροφή και αντίο.
Πάντως εμένα το grande punto δεν μου αρέσει, παραμένω fan του παλιού καλού gt![/img]
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 02:34:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι να κραζω αραγε.Γιατι εκαναν μια αλλαγη σε μια παραμετρος του προγραμματος και πηραν 5 αλογα και κατι τρεχει στα γυφτικα.Για μενα τα ιταλικα δεν μου αρεσουν γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα για την αξιοπιστια τους.Μου εχει συμβει να ειμαι Ρεθυμνο και να αφησω ενα Lancia Y του 2004 μοντελο να περασει μια και ηθελε να στριψει και το αποτελεσμα ηταν να του σβησει χωρις να μπορει να ξαναπαρει μπροστα.Τι εμπιστοσυνη να δειξω σε ενα αμαξι λοιπον που δεν ξερεις αν σου βγαζει την στροφη?Τρελαθηκα μολις το ειδα.Ενταξει οσο για τα μουτρα δεν το κανω θεμα.Εχω αδικο γιατι και το Cooper S ριχνει μουτρα στις στροφες.Ειναι πολλα τα αλογα και οταν το πιεζεις στα τερματα λογικο ειναι να εχει αυτα τα αποτελεσματα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 09:01:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως το έχω άχτι κάποια στιγμή να έχω ένα GT στα χέρια μου και να το λιώσω στα "τσαφ και τσουφ"...
Όσο για το στρίψιμο στο καρτόδρομο που είμασταν για το gtcc μια χαρά έστριβαν τα puntakia.
Οκ δεν είναι σαν τα γαλλικά αλλά σε αποζημιώνουν στην ευθεία.
Αλλά εδώ λέμε για το Νέο Gr.Punto που καμία σχέση δεν έχει με το GT αν και εγώ πολύ θα το ήθελα...
υ.γ. ββββββββττσσσσσσσ.....
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 11:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Γιατι να κραζω αραγε.Γιατι εκαναν μια αλλαγη σε μια παραμετρος του προγραμματος και πηραν 5 αλογα και κατι τρεχει στα γυφτικα.Για μενα τα ιταλικα δεν μου αρεσουν γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα για την αξιοπιστια τους.Μου εχει συμβει να ειμαι Ρεθυμνο και να αφησω ενα Lancia Y του 2004 μοντελο να περασει μια και ηθελε να στριψει και το αποτελεσμα ηταν να του σβησει χωρις να μπορει να ξαναπαρει μπροστα.Τι εμπιστοσυνη να δειξω σε ενα αμαξι λοιπον που δεν ξερεις αν σου βγαζει την στροφη?Τρελαθηκα μολις το ειδα.Ενταξει οσο για τα μουτρα δεν το κανω θεμα.Εχω αδικο γιατι και το Cooper S ριχνει μουτρα στις στροφες.Ειναι πολλα τα αλογα και οταν το πιεζεις στα τερματα λογικο ειναι να εχει αυτα τα αποτελεσματα. |
επτρεψε να ξερω παρα πολλα προβληματα των peugeot που ετσι και τα μαθαινες θα ξενερωνες την ζωη σου.....ενταξει και εγω ημουν προκατηλημενος με τα ιταλικα....αλλα ολα πλεον εχουν φτασει ενα παρα πολυ ικανοποιητικο επιπεδο...(σε θεμα τεχνολογιας..) ασε που στα μοτερ...ναι εχουν δυναμη....εφαγα ηττα απο ενα λαντσια 1.2!!!! του εριχνα 10 αλογα και 200 κυβικα...και ομως με περασε....
λοιπον??τι να λεμε??
και σου ξαναλεω...ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν προβληματα...και πολυ σοβαρα μαλιστα....
αλλα....αν εχεις παρει μερσεντες και στα δωσει στο χερι...θα βγεις να το πεις???οχι βεββαια....Ετσι ειναι τα πραγματα!!
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 11:49:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κωσταντινε σου χει σβησει ποτε το πεζο σου σε ταχυτητες ανω των 120 στην εθνικη ;
εμενα ναι κι οχι μονο μια... και δεν ειχα τιμονι φρενα τιποτα...
μην αρχισω τα θεματα αξιποιστιιας των γαλλων γιατι θα γραφω εως του χρονου..
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimdil (δημητρης) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline
Ένταξη: 02 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 49 Τόπος: ν ηρακλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 17:16:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οτι και να ναι μονο που λεει FIAT μπροστα 
αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 17:35:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimdil έγραψε: | οτι και να ναι μονο που λεει FIAT μπροστα  |
ωπα ρε !!!! σε χαλαγε ενα fiat coupe ή ενα barchettaki αντι για το κουβαδακι σου ...
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimdil (δημητρης) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline
Ένταξη: 02 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 49 Τόπος: ν ηρακλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:26:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gianic έγραψε: | dimdil έγραψε: | οτι και να ναι μονο που λεει FIAT μπροστα  |
ωπα ρε !!!! σε χαλαγε ενα fiat coupe ή ενα barchettaki αντι για το κουβαδακι σου ... |
για να το λες εσυ κατι θα ξερεις παραπανω 
αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:30:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προφανως εχω οδηγησει ολα τα μοντελα 206 που κυκλοφορουν πλην rc καθως και τα coupe-barchetta γι αυτο αστο. Οι ιταλοι οταν θελουν να φτιαξουν αμαξι γρηγορο απλα δεν πιανοντε...
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 11:08:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπηκα σενα grande punto 95αρι και μαλιστα στη ακρινη εκδοση sporting!!! Δε λεω, το εχουν εξοπλισει καλα, αλλα οι εσωτερικες επενδυσεις δειχνουν πολυ κιτς!!!
Anyway, περι ορεξεως... Το θεμα ειναι τι κανει σε θεμα επιδοσεων και εκει ειναι μια χαρα χαλια!!! Μπορει σε σχεση με το 8ν να ειναι πιο γρηγορο απο σταση, αλλα στις ρεπριζ ειναι πιο αργο και μαλιστα αρκετα!!! Σαυτο φταιει το "αραιο" 6αρι!!! Το 207 στις πρωτες μετρησεις που εχουν γινει παρουσιαζεται σαφως πιο γρηγορο παντου!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MaMaKiaS (spiros) Μόλις έγραψα

206cc
Ένταξη: 12 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 00:13:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!σκετη αποτυχια πιστευω |