Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostask (KΩΣΤΑΣ) Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER
Ένταξη: 26 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 338 Τόπος: .......................................
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:48:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 11:15:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. |
Μεγειά σου και όποτε μπορείς πέρνα. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 19:41:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: |
Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!!
Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες)
ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!!
|
εσύ γιατί είσαι συνέχεια μόνος σου ??? μας λες και μας ναμας φύγει η αποροία ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 19:48:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. |
καλωρίζικο κώστα. !!!!
άντε τώρα που μαζευόμαστε στο kitchen bar , ευκαιρεία να σε δούμε !!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 20:24:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. | καλοριζικο φιλε κωστα και απο μενα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|