PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 23:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οκ ότι πεις εσυ....
Πραγματικά θέλω να μου δείξεις που πάνε όλα αυτά τα "καλούδια" στον προφυλακτήρα...!!!

εε ε ε εε εε έχασα την μπάλα....!!!! Shocked Shocked

δεν ξέρω ρε Μάνθο που πάνε...

αλλά τουλάχιστον με το μάτι μπορώ να σου δείξω 4 κομμάτια + τις 2 βάσεις του προβολέων.... την πέμπτη θα κάτσουμε και θα τα βρούμε...

Και δεν βάζω και τα μαρσπιέ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν του gti μπάινουν στον προφυλακτήρα του gt..

αυτά που έγραψα είναι αυτά που , μου χρέωσε η πεζώ... Τον Απρίλιο του 04.

πάντως μου φαίνεται παράξενω έως αδύνατο η πεζώ ή οποιαδήποτε μάρκα να βγάζει 2 ολόϊδιους προφυλακτήρες και τον έναν να τον πουλάει 500 ευρώ και τον άλλον 1000.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 23:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω.
Ξέρω 'γω.
Τις παραπάνω δύο τιμές μου έδωσε ο Stevon από τον κατάλογο της Peugeot που κοίταξε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 12:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Τι να σου πω.
Ξέρω 'γω.
Τις παραπάνω δύο τιμές μου έδωσε ο Stevon από τον κατάλογο της Peugeot που κοίταξε.

Το Λοιπόν...Μάνθο όπως σου είπα αυτές οι τιμές είναι σαν ανταλλακτικά...δηλαδή πάει να πεί ότι έχεις το GT και για τον α ή β λόγω θέλιες τους προφυλακτήρες.
Υπάρχει και το σετ GTO το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα και μαζί με τοποθέτηση + βαφη +κτλ κοστίζει: 1845.59και όπως το έχω ξαναγράψει και εγώ και ο Αργύρης (έχει και παραπάνω προυπηρεσία ΕΤΣΙ????) περιλαμβάνει τα πάντα δεν χρειάζεται τίποτα μπορείτε να το διαβάσετε στις τελευταίες δημοσιέυσεις της προηγούμενης σελιδας και στις πρώτες αυτής της σελίδας.... Idea

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 12:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
...Το Λοιπόν...Μάνθο όπως σου είπα αυτές οι τιμές είναι σαν ανταλλακτικά...δηλαδή πάει να πεί ότι έχεις το GT και για τον α ή β λόγω θέλιες τους προφυλακτήρες.
Υπάρχει και το σετ GTO το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα και μαζί με τοποθέτηση + βαφη +κτλ κοστίζει: 1845.59και .....

Α οκ.
Εγώ έκανα λάθος τότε και οι τιμές αναφέρονταν στους GT προφυλακτήρες και όχι στους GTO.

ΔΙΩΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!
Sorry παίδες.!

Stevon έγραψε:
...Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν
.....

Αναμένουμε "υπομονετικότατα" τα "αναλυτικότατα".... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν Wink

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ.... Arrow

SORRY για την φωτο Embarassed (το μέγεθος εννοώ)

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την παραπανω αποδειξη που την βρηκες?

Σε ρωταω γιατι πρωτον ειναι στα Αγγλικα και απ'οτι βλεπω γραφει και VAT (Value Added Tax) που ειναι ο δικος μας ΦΠΑ.
Αν ειναι απο Αγγλια αυτες οι τιμες τοτε ειναι σε ΛΥΡΕΣ και οχι σε ευρω. Σε ευρω θα ειναι ακριβοτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορέι κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να δω την απόδειξη?!?!?!?!?
Μου βγάζει ένα ωραίοτατο κόκκινο Χ!!!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:

Χτύπα αυτό το link
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/30776/405536/0/prosfora.gif
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Σε ρωταω γιατι πρωτον ειναι στα Αγγλικα και απ'οτι βλεπω γραφει και VAT (Value Added Tax) που ειναι ο δικος μας ΦΠΑ.
Αν ειναι απο Αγγλια αυτες οι τιμες τοτε ειναι σε ΛΥΡΕΣ και οχι σε ευρω. Σε ευρω θα ειναι ακριβοτερα.

Stelio για να το πώ με ποιό απλά λόγια (δουλέυω στην Peugeot) Ο λόγος που δέν φαίνεται απο πού είναι το χαρτί(προσφορά) είναι επειδή δεν το βλέπω σωστό να γίνει διαφήμιση της Αντ/πείας μου,τώρα για τα Αγγλικά που λές δεν έχεις άδικο αλλά έτσι τα βγάζει το σύστημα Crying or Very sad και βέβαια οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ , άν έχεις άλλη απορία στείλε Π.Μ .

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω ήδη κάνει και μου γράφεις

Access denied

?!?!?!?!? Shocked Shocked

Έλα ρε !!!!!
αφήστε με και μένα να δω!!!!
χαχαχαχα!!! Laughing

Τα νέυρα μου!! Twisted evil Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:

Ισως γιατι ειναι σε μορφη GIF. Στην εστειλα στο e-mail σου σε μορφη JPEG μολλις τωρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Stelio για να το πώ με ποιό απλά λόγια (δουλέυω στην Peugeot) Ο λόγος που δέν φαίνεται απο πού είναι το χαρτί(προσφορά) είναι επειδή δεν το βλέπω σωστό να γίνει διαφήμιση της Αντ/πείας μου,τώρα για τα Αγγλικά που λές δεν έχεις άδικο αλλά έτσι τα βγάζει το σύστημα Crying or Very sad και βέβαια οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ , άν έχεις άλλη απορία στείλε Π.Μ .

A, OK. Δεν το ηξερα. Νo problem.

Mανθο σου εστειλα τη φωτο στο e-mail σε μορφη JPEG

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 14:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύχαριστώ Στέλιο.
Την είδα.
Εντομεταξύ μίλησα και με τον Stevon για διευκρινήσεις.

Πολύ απλά:
Έχεις οποιοδήποτε 206 (XS/XT/CC κλπ κλπ κλπ όλα κοινώς) και θές να το κάνεις look GT?

Σκας 1559,29ε και το κάνεις.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 20:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίοι ρε παιδιά οι προφυλακτήρες αλλά συνέχεια μου τους ακουμπάνε !!!!
Και δεν μπαίνει και κοτσαδοροσ !!!! Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 20:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικό είναι φίλε μου κάτι τέτοιο.
Αφού προεξέχουν πολύυυυύ.
Αλλά μπρος τα κάλλη τι 'ν' ο πόνος...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όλα τα λεφτά είναι το σηματάκι που γράφει επίσημο Μέλος !!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 13:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και απο εμενα. Λοιπον με λενε Παναγιώτη ειμαι 21 χρονων και μπαινω αρκετο καιρο στο forum. Επιτελους πηρα το θαρρος να γραψω και εγω. Οδηγάω περιπου 1.5 χρόνο, οσο καιρο εχω και το pug μoυ (206 Dynamic 1.4 κοκκινο χρωμα). Ειμαι αρκετα τρελαμενος με θεματα βελτιωσης του αυτοκινητου και εχω ριξει αρκετα λεφτα ως τωρα για εξωτερικες αλλαγες, ζαντες, αεροτομες,φαναρια κτλ (κινητηρα δεν εχω πειραξει γιατι φοβαμαι μην βγω εκτος εγγύησης). Ο λογος που εκανα post εδω ειναι γιατι ηθελα να αλαξω μπροστινο προφυλακτιρα και να βαλλω τον αντιστοιχο γνησιο GT. Οταν πηγα στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι κοστιζει 830 euro μονο για τον μπροστινο αλλα και 650 για τον πισω. Αυτο ομως που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι οπως μου ειπαν πρεπει να αλαξω και φτερα και να βαλλω τα αντιστιχα φουσκώμενα που εχουν τα 1.6 (με αντιστιχη τιμη 130 ευρο το καθενα). Ειχα την εντυπωση οτι το GΤ (grant tourismo) εχει απλα φτερα με κατι προσθετα πλαστικα φτερακια. Συγκεκριμενα το ειχα δει:

http://www.allsportauto.com/modules.php?name=Sportphoto&zl_idMD=478

Το pug μοu το πηρα καινουργιο τον Αυγουστο του 2005. Μήπως παιζει ρολο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 13:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά.
Το GT είχε τα απλά φτερά και για να μην περισσευουν οι 16άρες του έβαζαν τα λεπτά φρυδάκια...
Μια χαρά είναι τα φτερά σου...αλλά αν βάλεις τους GT να βάλεις και GT φρυδάκια.

Όσο για την τιμή απλά θα σου πω ότι τα επίσημα μέλη του Συλλόγου βάζουν μπρος/πίσω τους γνήσιους προφυλακτήρες GT με γύρω στα 1100ε (κομπέ βαμμένοι / τοποθετημένοι)... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 20:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να γινω και εγώ επισημο μέλος τι χρειάζεται και ποια ειναι τα πλεονεκτιματα που εχω? Αν μπορεις και υπαρχει δοσε μου ενα σχετικο link γιατι δεν βρισκω αντιστοιχο θεμα στη σελιδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης