PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Turbo ή ατμόσφαιρα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 18:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΠΑΙΔΙΑΑ!!.... ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΕΩ, Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ( ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Π.Α) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ.
ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3000ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ 165 ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4500ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΣΟ ΑΛΟΓΑ, ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ROM206 στις Πεμ 24 Φεβ 2005, 19:30:38, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 18:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΡΚΕΣ...Π.Χ ΤΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ; ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΖΑΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΑΒΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ,ΜΗ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ( ΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ).
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 19:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Τα τουρμπακια ποτε δεν ξερεις τι προβλημα μπορει να σου βγαλουν απο τη μια μερα στην αλλη... Για μια καλη δουλεια τα λεφτα που πρεπει να δαπανηθουν ειναι πολλααα και πρπει να εχεις παντα στην ακρη για να μην κατσει καμια στραβη...
Μετα θα σε πιασει η κ@υλα του να σηκωσεις πιεση γιατι πιστεψε με με 0.3 και 0.4 πιεση δεν ακουγεται (καλα)....., μετα......, μετα....., μετα.... Mad

Φυσικα ξερουμε τα αποτελεσματα του τουρμπισματος στη συμπεριφορα του αυτοκινητου μας στις στροφες (θελει πολλα κιλα χερια για να ακολουθησεις ενα ατμοσφαιρκιο)

Απο την αντιπερα οχθη, εχει πλακα να ακους το τσουυυυυφ! Very happy

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ(ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΠΟ Π.Χ)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Μ'ΕΝΑ EVO(ΜΑ ΤΙ Μ@Λ@Κ@Σ Crazy Onfire )

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ.ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΛΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.
ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΗ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 21:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 165 αλογα οι λυσεις που ειναι αποδεκτες ειναι 2:
1)Εγκεφαλος peugeot sport που ομως υποχρεωτικα συνδυαζεται με εκκεντροφορους peugeot sport, εισαγωγη αλουμινενια ps, αλλα μπεκ μεγαλυτερα, αλλη πεταλουδα, ντιζα μηχανικη,πλεξουδα ps.

Προσθεσε χταποδι και αλλη εξατμιση.Καρτα καυσαεριων μαλλον δε βγαζεις.
Με αυτο τον εγκεφαλο δε θα δουλευει το air condition και ο δεικτης λαδιου, αλλα στο project του drive καταφεραν να δουλευει το AC.
Αυτο δεν ξερω πως το καταφεραν, ανα καποιος ξερει ας απαντησει, αλλιως ρωτα τον μηχανικο της αγνιστικης ομαδας της lion, τον κ. Χριστακιδη, που εφτιαξε και το project.
2)Μπορεις να επιλεξεις τη λυση του kouzman με kent εκκεντροφορους, και ΑΓΡΑΦΟ εγκεφαλο, + ντιζα, χταποδι, αυξηση συμπιεσης κλπ.

Για 150-160 αλογα υπαρχει η λυση του sidobre:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2619

και η λυση του 206blackbird

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4647

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 13:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Για 165 αλογα οι λυσεις που ειναι αποδεκτες ειναι 2:
1)Εγκεφαλος peugeot sport που ομως υποχρεωτικα συνδυαζεται με εκκεντροφορους peugeot sport, εισαγωγη αλουμινενια ps, αλλα μπεκ μεγαλυτερα, αλλη πεταλουδα, ντιζα μηχανικη,πλεξουδα ps.

Προσθεσε χταποδι και αλλη εξατμιση.Καρτα καυσαεριων μαλλον δε βγαζεις.
Με αυτο τον εγκεφαλο δε θα δουλευει το air condition και ο δεικτης λαδιου, αλλα στο project του drive καταφεραν να δουλευει το AC.
Αυτο δεν ξερω πως το καταφεραν, ανα καποιος ξερει ας απαντησει, αλλιως ρωτα τον μηχανικο της αγνιστικης ομαδας της lion, τον κ. Χριστακιδη, που εφτιαξε και το project.
2)Μπορεις να επιλεξεις τη λυση του kouzman με kent εκκεντροφορους, και ΑΓΡΑΦΟ εγκεφαλο, + ντιζα, χταποδι, αυξηση συμπιεσης κλπ.

Για 150-160 αλογα υπαρχει η λυση του sidobre:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2619

και η λυση του 206blackbird

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4647

ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΑΛΟΓΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΛΟΓΑ ΔΗΛ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΑΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΕΦ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PS ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 18:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΛΑ!!!
Αν θυμάμαι καλά από τότε που είχα ρωτήσει και εγώ γύρω στα 5000-5500ευρω και στο κάνουν 170 άλογα (χωρίς Aircondition)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:54:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mανθο εγω αλλες τιμες θυμαμαι Laughing
Εγκεφαλος -πλεξουδα 400+
Εκκεντροφοροι 700
Χταποδι 900
Eισαγωγη αλουμινενια 1300
μπεκ 80 το ενα

ROM206 για περισσοτερες πληροφοριες μπες στην peugeot sport:
http://www.boutiquepeugeotsport.com/bps/ai/asp/index.asp

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω ρε παιδια εγω παλι που γνωριζω τα οσο αναφεραται, σκαω μια μερα στην Peugot sport ,ρωταω για εγκεφαλο και μου λεει ο ασχετος: gia 1.6 16 δεν υπαρχει εγκεφαλος.......σιωπη ηταν η απαντηση μου εκανα μεταβολη και πηγα μια αλλη μερα που πετυχα καποιον σχετικο(και καλα )!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Mανθο εγω αλλες τιμες θυμαμαι

Σπύρο πρέπει να έχεις δίκιο.
Θα τις σβήσω από παραπάνω για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο! Wink

Left αν ρώτησες για 307 1,6 16ν είναι πολύ πιθανόν να σου ε΄ίπαν κα΄τι τέτοιο.
Ο εγκέφαλος πλεξούδα κλπ κλπ κλπ PSport είναι για να κάνεις το 206 αγωνιστικό (δεν θυμάμαι κατυγορία).
Δεν νομίζω ότι ο ίδιος κάνει για 307 και ας έχει το ίδιο μοτέρ.
Η ίδια η PSport δεν δίνει το κιτ "206 1,6 16ν 170ps" για χρήση δρόμου (χωρίς βεβαια να στο απαγορεύει κιόλλας...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε Μανθο εδω ειναι το περιεργο οτι δεν προλαβα να ρωτησω εγω για 307 αλλα ο φιλαρακος μου που πηγαμε μαζι για το 206 gti που εχει!Τι να λεμε τωρα υπαρχουν τυποι ασχετοι που το παιζουν και μηχανικοι!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 03:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
....Τι να λεμε τωρα υπαρχουν τυποι ασχετοι που το παιζουν και μηχανικοι!

Καλά αυτό είναι στάνταρ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 17:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
ΠΟΛΛΑ!!!
Αν θυμάμαι καλά από τότε που είχα ρωτήσει και εγώ γύρω στα 5000-5500ευρω και στο κάνουν 170 άλογα (χωρίς Aircondition)

ΠΩΠΩ!! ΡΕ ΜΑΝΘΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ Η ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 17:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Τι να σας πω ρε παιδια εγω παλι που γνωριζω τα οσο αναφεραται, σκαω μια μερα στην Peugot sport ,ρωταω για εγκεφαλο και μου λεει ο ασχετος: gia 1.6 16 δεν υπαρχει εγκεφαλος.......σιωπη ηταν η απαντηση μου εκανα μεταβολη και πηγα μια αλλη μερα που πετυχα καποιον σχετικο(και καλα )!

ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΜΑΞΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ 206 ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 19:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
...ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ Η ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση.....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 19:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 αν βαλεις peugeot sport, ,με τιμες Γαλλιας θα χρειαστεις χοντρικα τα εξης:
Εγκεφαλος πλεξουδα 400
Εκκεντροφοροι 700
πεταλουδα-ντιζα-εισαγωγη περιπου 1600-1700
χταποδι supersprint 450
εξατμιση χειροποιητη και καταλυτη 450
μπεκ 300

Χοντρικα δηλαδη αυτα θα χρειαστεις, που μας κανουν γυρω στα 4000.
Υπολογισε και εργασια μηχανικου, + καποια αναλωσιμα,+ κατι που ισως ξεχασα,+ κοντο κορωνοπηνιο(αλλα 300+ ευρω)

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 20:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σκοτιζεστε ρε παιδια!Οταν μιλαμε για τετοια ποσα υπαρχει και καλυτερη λυση που θα εφαρμοσω και εγω σε λιγο καιρο , πετας πανω εναν RC 180 βαρβατα αλογατα με 6000 ευροπουλα (μεσα και η εργασια) πασαρεις και τον παλιο οποτε τσιμπας και απο εκει καποια χρηματα και ησυχαζεις!Ουτε εκκεντροφορους ουτε πλεξουδες ουτε ουτε ουτε .....και με το καινουριο μοτερ σου δινουν και εγγυηση κινητηρα !!!Σκεφθητε το!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 20:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Left δεν έχεις άδικο.
Αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν θα παέι μόνο 6000 κάτι τέτοιο.
Μαζί με εγκέφαλο/πλεξουδα και τοποθέτηση θα παέι γύρω στο 9.000 τουλάχιστον (για να μην πω 10.000) αν μιλάμε για καινούργιο μοτέρ και παρελκόμενα.
Αν μιλάς για μεταχειρισμένο μοτέρ από RC τότε τοποθετημένο παίζει λογικά γύρω στα 6000.
Αλλά εγω αναρωτιέμαι γιατί κάποιος που έχει τέτοιεσ ανυσηχ΄΄ιες δεν το παίρνει από την αρχή δίλιτρο??

Παρεπιπτόντως όσο και να το φτιάξεις το 1,6 την ροπή του 2,0 δεν την φτάνεις ατμοσφαιρικα (εκτός και αν το κάνεις το 1,6 μόνο για dragster με ότι συνεπάγετε αυτό στην καθυμερινή χρήση...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 22:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν βρει κανεις κομπλε μετατροπη σε 180αρι μοτερ με 6000 και τα δικα του πισω εστω - με ολα τα παρελκομενα τοποθετημενα δηλαδη μοτερ αξονες ρεζερβουαρ ταμπλο καθισματα ας ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ να ανοιξω μαντρα
ΗΜΑΡΤΟΝ

υ.γ ωωωπα φιλε left για παρτο αλλιως μολις ξαναδιαβασα το μηνυμα σου....
6000 με εργασια χωρις τα δικα σου πισω?????
καινουργιο μοτερ 180αλογα με εγγυηση?????

ρε μηπως ζω σε αλλη χωρα ?
τι γινεται ρε παιδια ζαλιζομαι.......... Question Question Question Question Question Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε παναγιωτη και μενα στην αρχη απιστευτο μου φανηκε μεχρι που πηγα εκει που αγορασα το δικο μου και ρωταγα το παλικαρι στις πωλησεις(γνωστος μου)περι τουρμπινας και λοιπα(ειναι ψαγμενος) και μου λεει μην κανεις μαλ***ες κατσε να ρωτησω κατι και σου λεω....παιρνει μπροστα μπροστα μου τηλ και ρωταει τον δικο του μηχανικο (εξουσιοδοτημενο της Peugeot) ποσο κοστιζει να ριξει καποιος το RC μοτερ επανω μαζι με εργασια και λοιπα κομπλε!Κλεινει το τηλ και μου λεει γυρω στα 6000 χιλιαρικα!Τωρα τι να σου πω!Αν θες το πιστευεις!Στο κατω κατω κατσε και βαλε κατω τις διαφορες τιμων μεταξυ 1,6 και RC σε καποιο μοντελο, και υπολογισε βεβαια οτι στο μοντελο RC παιζουν και αλλα ακριβα προγματα οπως καλυτερα φρενα ,αναρτησεις και λοιπα!εγω που το εκανα τα εβγαλα οκ!Και πιστευω ατμοσφαιρα με χιλια καλυτερη απο τουρμπινα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης