PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 και υπερστροφή
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 20:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο, πριν βγάλω σπυράκια από τα νεύρα μου, θέλω να μου πείς γιατί έκανες τα εξής στην φωτογραφία:

• Έβαλες όλα τα διακριτικά στο πορτ μπαγκάζ και πρόσθεσες και το RC
  • Έβαλες τις ζάντες αλουμινίου
  • Έβαλες αεροτομή
  • Άλλαξες την πινακίδα σε αντίστοιχη εξωτερικού
  • Έβαλες την εξάτμιση από το RC
  • Έβγαλες το σκιάδιο SPARCO από το μπροστινό τζάμι
  • Έβαλες το εργοστασιακό μασκάκι με το λιοντάρι
  • Άλλαξες τις άσπρες σίτες

Πες μου, γιατί τα έκανες όλα αυτά, αντί να αφήσεις την φωτογραφία γνήσια και να πεις "να τί έκανε ο Ψηλός στο touring"?

ΓΙΑΤΙ? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 21:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πες μου, γιατί τα έκανες όλα αυτά, αντί να αφήσεις την φωτογραφία γνήσια και να πεις "να τί έκανε ο Ψηλός στο touring"?

ΓΙΑΤΙ? Laughing

Δεν υπαρχει λογος να δημοσιοποιουμε τους κανιβαλισμους μας... (και καλα...)
Εσκεμμενη παραλλαγη λοιπον γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να δει τις φοτο...
Μυστηκοτης ψηλε, μυστηκοτης....

Σοβαρα τωρα.... θα θελες.... να 'σουν εσυ! Wink
χιχιχι Smile

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 07 Δεκ 2004, 22:10:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 22:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μυστηκότης και Δον Κιχώτης Razz

(και είμαι ψΗλος, όχι ψΙλός έτσι για να μάθεις να την λές στους άλλους για τα άψΩγα Twisted evil )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 22:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

(και είμαι ψΗλος, όχι ψΙλός έτσι για να μάθεις να την λές στους άλλους για τα άψΩγα Twisted evil )

χιχιχι
Διορθωθηκε
Λαθη ειμαστε, ανθρωπους κανουμε!
αντε κανουμε και καμια πλακα...!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 00:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Steve έγραψε:

χιχιχι
Διορθωθηκε
Λαθη ειμαστε, ανθρωπους κανουμε!
αντε κανουμε και καμια πλακα...!

για τον volvo!!: δωκιμασε οφσετ ραλι στο 206.... πριν κανεις οτιδηποτε αλλο.. ειτε βαλε αναλογες προσθηκες... πλησιαζει εως γινεται 106 σε συμπεριφορα και ορια..αν θελεις και τα υπολοιπα, κοιτα σε ραυδους και αντιστρεπτικη!
Επιστροφή στην κορυφή
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 00:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
καταρχην ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ συνεμπλοκ πολυουρεθανης παρα μονο μεταλλικα απο πεζο σπορτ τα οποια
δεν ειναι για το δρομο. αυτο εχω την αισθηση οτι το ξερεις τασο και το εγραψες εκ παραδρομης.
δευτερον η διαδρομη της πισω αναρτησης και η σκληροτητα της δεν εχει τοσο μεγαλη σχεση με το πατημα
και το στριψιμο του κωλου ενος αυτοκινητου.συνεχιζεις να το θετεις λαθος αν και εγω πλεον εχω καταλαβει τι εννοεις. οποτε
απλα σου επαναλαμβανω την διαπιστωση οτι με ραβδους-αντιστρεπτ απο 2.0 πισω αν και η κατασταση βελτιωνεται ελαχιστα
τελικα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως θα θελαμε αρα δεν φταιει αυτο..............
επειδη εχω κανει κινηματικη αναρτησης στο πολυτεχνειο σου λεω με απλα λογια οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλοι παραγοντες
που ρυθμιζουν τη λειτουργια μιας αναρτησης πρωτα απο ολα τα αλλα, πραγμα αλλωστε που το εχεις αναφερει και εσυ!!
τριτον steve ειμαι 26 χρονων το 206 το αγορασα μονος μου σχεδον μετρητοις-δουλευω απο 20χρονων παραλληλα με εμπ- και ειμαι απο τους λιγους ανθρωπους που ξερουν τι εστι πεζο καθως περα απο μηχανολογος μηχανικος του εθνικου μετσοβιου πολυτεχνειου εχω συγγενη με συνεργειο πεζο(ο οποιος δεν με αφηνε να παρω 106 για να μη σκοτωθω)....
διανοητικα ειμαι μια χαρα ... και το κορσα μου φοραγε την αναρτηση ενος ασπρου gsi b το οποιο πριν χρονια περναγε ραλλακια απο την εξωτερικη στο πεταλο (99-2000 για οποιον θυμαται) αρα μονο κουβας δεν ηταν....και οποιος καταλαβε καταλαβε...

επισης καλο ειναι να μην θεοποιειτε το 206 δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα πολυ καλο αυτοκινητο.... τα αποτελεσματα στα ραλλυ
και τις αναβασεις πιστοποιουν καλα τι εστι 206 (1.6 μιλαω) ακομα και το 2.0rc group N προβλεπω να τρωει ποοοοοολυ ξυλο απο
αντιστοιχα 2.0 του Ν και αυτο τα λεει ολα.... και ελεος μην ακουσω για wrc κλπ.

τωρα τασο οσον αφορα το στυλ οδηγησης μου θα επρεπε να εχεις ηδη καταλαβει οτι απο πλευρας στυλ ειμαι '΄χωματινος΄΄ οδηγος και οχι της ασφαλτου
και του χρονομετρου.το οδηγικο στυλ με γραμμες και απεριττη οδηγηση με ξενιζει.....και οποιος καταλαβε καταλαβε...το bold κομματι ελεγε οτι δεν εχει σημασια ποσο γρηγορα θα φτασεις αλλα οταν φτασεις να θες λιιιγο ακομα...
τωρα για το μαθημα δεν θα το σχολιασω γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει σε ποιον μιλας...δεν προσβαλλομαι αλλα ειλικρινα απογοητευομαι
απο το ειδος της επικοινωνιας που εχουμε....ηλπιζα σε ουσιαστικο διαλογο που θα με διαφωτιζε και θα με οδηγουσε σε πραγματικα συμπερασματα.
για αυτο εγραφα οτι απογοητευομαι.....
δεν θα το συνεχισω γιατι δεν εχει νοημα...αυτο που βλεπω ειναι οτι αντι για συζητηση κανουμε αντιπαραθεση εσυ να υπερασπιζεσαι το 206 και εγω το 106 κλπ....
αλλωστε εγω πρωτος το εχω πει οτι σαν βαση το 206 ειναι αιωνες μπροστα απο το 106 για να το βελτιωσεις.δεν ειναι τυχαιο οτι το 106
στα 120αλογα εναι στο οριο του ενω το 206 στα 180 σηκωνει και αλλο απο ολους τους τομεις...
απλα μετα απο πολλααααα λεφτα που εχασα στο κορσα ψαχνωντας στο σκοταδι οπως ο τασος ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
δεν αντεχω αλλο τον χωρο της βελτιωσης .
και ειλικρινα αν ειναι να δωσω 16000για αγορα +6000 ευρω για βελτιωσεις στο 206 αφηστε ξερω και αλλου πορτοκαλιες που κανουν
πορτοκαλια τα οποια ουτε στα πιο τρελλα του ονειρα δεν θα φτασει ενα 206.ειπαμε μην θεοποιειτε ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο.

φιλικα και χωρις κανενα ιχνος παρεξηγησης.

σε ψαχνω, που εισαι? εγραψα στη 3η σελιδα στο θεμα σου.(ομοιοπαθης)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης