PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

O Sidobre στο FASTER
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 16:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Βολάν ελαφρώθηκε

Την τροχαλία στροφάλου την φιάχνει ο Λιόλιος

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 16:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Οσο αφορά το κωρονοπήνιο, μπορείς να πάρεις το δικό μου αφού προσανατολίζομαι για κάτι ακόμα πιο κοντό αφού οι στροφές ενδέχεται στο μέλλον να ανέβουν κι'άλλο. Η τιμή που σκέφτομαι να το δώσω είναι γύρω στα 150 ευρώ. Αυτό θα γίνει μόλις βρεθεί ένα 14/60...

TI Question Question Question

ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ Exclamation Exclamation Exclamation

TΙ εσύ βρε παπ**α αφού κι εσύ 4,063 φοράς , 16/65!!!!

ΒΟΔΙ!!~!!!Εεε Βόδι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 09:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε τασο...το 14/60 ειναι το ιδανικο... αυτο εχουμε βαλει...
σημειωσε με 5η

3000σαλ κοντερ 90χλμ...
6000σαλ κοντερ 180χλμ
7000σαλ κοντερ 210χλμ
8000σακ και κοφτης το κοντερ εχει τερματισει... Laughing Laughing Laughing

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 16:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο και πάλι συγχαρητήρια για την μετατροπή σου.
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μία ανάλογη μετατροπή που να είναι αξιόπιστη προπάντων και πολύ ικανοποιητική, αν γινόταν να μου έδινες κάποια αναλυτική περιγραφή των όσων άλλαξες, σε ποιους μηχανικούς έγιναν όλες αυτές οι εργασίες που περιγράφονται στο Faster.
Bέβαια το περιοδικό αναφέρει τον κ. Λιόλιο, αλλά σε αυτόν έγιναν όλες οι εργασίες;
Aν μπορείς να μου δώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες γιατί διαθέτω περίπου 4000 ευρώ για το project του κινητήρα, αλλά χρειάζομαι πληροφορίες.
Το δικό σου το project με ενδιαφέρει αρκετά.
Αν θέλεις στείλε μου και πμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 01:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Τσκ Τσκ Τσκ... πάλι προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις!

Κατ'αρχήν το ηλεκτρικό γκάζι ήταν ένα προσωπικό στοίχημα το οποίο το κέρδισα! -800 ευρώ.
Δεν είναι απαραίτητο όποιος θέλει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του να αλλάξει το ηλεκτρικό γκάζι. Εγώ το ήθελα από την αρχή και υπάρχουν γύρω στους 100 λόγους...

Για την Ροϊκή εξέλιξη, αντί να αφήσω κάποιον άσχετο να μου σφάξει το μοτέρ -όπως γίνεται συνήθως- εμπιστεύτηκα τον καλύτερο του είδους. Αντί να πετάξω λοιπόν τα λεφτά μου, έφιαξα κάτι καλό. Αυτό θα με συνοδεύει από εδώ και πέρα, είτε θα εξελίξω επιπλέον το μοτέρ, είτε θα μείνω εδώ που είμαι. Πάντα εργοστασιακός, και πάντα απροβλημάτιστος!

Για την εξάτμιση -που οι περισσότεροι έχουν βάλει κάποια επώνυμη- όσο ακριβώς κάνει ένα καζανάκι του εμπορίου, εγώ άλλαξα συνολικά από εμπρός μέχρι πίσω!

Βολάν και τροχαλία δεν το συζητάω, σίγουρα το must για οποιαδήποτε βελτίωση (ακόμα και από μαμά) αφού δίνει ευστροφία χωρίς να θυσιάζεις τπτ. Ομως ο κόσμος αμφιβάλω αν τα γνωρίζει και τι κάνουν... Ξέρει όμως τι σημαίνει μπούκα, ζάντα και φιλότιμο

Ετσι αν το καλοσκεφτεί κανείς,

Αντί να πετάξω 2000 και πάνω ευρώ για ηχοσύστημα όπως κάνουν οι περισσότεροι...
Αντί να πετάξω 1200 ευρώ για ζαντολάστιχα, όπως κάνουν οι περισσότεροι
Αντί να πετάξω 2000 ευρώ για εμφανισιακά βοηθήματα (αεροτομές, σπόιλερς) όπως κάνουν οι περισσότεροι...
Αντί να πετάξω 500 και βάλε ευρώ για να βάλω απαίσια φώτα....
Αντί να πετάξω 500 και βάλε ευρώ για "επώνυμες" εξατμίσεις
Αντί να πετάξω ένα σκασμό λεφτά σε "βελτιώσεις" της πλάκας...

Τα μάζεψα και έφιαξα κάτι πολύ αξιόλογο και μετρημένο, που παρ'ότι 1.600, έχει πραγματικά πάνω από 155 άλογα, δουλεύει εντελώς εργοστασιακά και το χαίρομαι καθημερινά χωρίς προβλήματα και χωρίς αγωνίες.
Και περνάει και ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων και Στάθμη Θορύβου και και και...

Τι έχει να ζηλέψει π.χ. από το 2λιτρο με τα 136 άλογα που στο κάτω κάτω εκτός από το σαλόνι και το ABS έχουν τον ίδιο λοιπό εξοπλισμό; (και κάνει 5.500 ευρώ παραπάνω από το δικό μου;)

O καθένας μας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει!!!!!

κατσε λιγο ρε Τασο τοσο καιρο δε μιλαγες και τωρα σου βγηκαν μαζεμενα!

κταρχην , τι εχεις με αυτους που δινουν οχι 2000 αλλα 3000 Ευρω για να ακουνε τη μουσικουλα οπως ακριβως θελουν και ψαχνονται για να εχουν οτι καλυτερο μπορει να αγορασει το πορτοφολι τους ;
ασε που οι μερακληδες φτιαχνουν και τις κατασκευες στο πορτμπαγκαζ μονοι τους;; (ερχονται φωτογραφιες)
γιατι μας την λες ετσι;
επειτα αχρηστα τα ζαντολαστιχα; ασχημα ειναι να εχεις ζαντουλες που θα τις βλεπεις και θα τις χαιρεσαι κι εσυ και οι αλλοι; ειναι σαν να λες θα φτιαξω ενα σπιτι λουξ μεσα με ολα τα κομφορ και 14 μπανια και θα το αφησω αβαφο απεξω. απ την αλλη ακομα κιαν ειναι 3αρι με 1/2 μπανιο, δεν ειναι καλυτερα να ειναι βαμμενο κουκλα απεξω;;;...........σ.σ ωραια παρομοιωση ε?
καλα για τις αεροτομες και τα τετοια δεν το συζητω......περι ορεξεως...

αντιθετα συζητω τα περι εργοστασιακης βελτιωσης....οχι γιατι αμφισβητω αυτα που σου υποσχεθηκε κι εκανε ο Λιο2 (τα ακουσα κιεγω μαζι σου) αλλα γιατι πως απο τη στιγμη που κανεις ροικη π.χ. μιλας για κατι εργοστασιακο? δηλ. αν παθεις (χτυπα ξυλο) κατι π.χ. "δακρυσει" το καπακι και πας στην peugeot και δουν τι εχεις κανει θα περασει για εργοστασιακο το αμαξι σου ;; μη με παρεξηγησεις - δεν στη λεω- απλα ρωταω...
οσο για τις επωνυμες εξατμησεις ;;; κιαυτες "σκαρτες" ;; απλα ειναι τσιμπημενες λιγο οι τιμες λογω ονοματος. γιατι δηλ. θεωρεις οτι πετας λεφτα με την επωνυμη;;

ξερω οτι θα απαντησεις σε ολα και χαιρομαι !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 02:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Αντί να πετάξω 2000 και πάνω ευρώ για ηχοσύστημα όπως κάνουν οι περισσότεροι...
Αντί να πετάξω 2000 ευρώ για εμφανισιακά βοηθήματα (αεροτομές, σπόιλερς) όπως κάνουν οι περισσότεροι...

ΑΑΑΑΑ...τωρα μου τα χαλας!!!

Arrow Καταρχιν οι τιμες που εχεις βαλει ειναι πολυ μικροτερες!
πολλοι ειναι αυτοι που εχουν δωσει πολλα περισσοτερα,μαζι και εγω!
Αρα δεν χρειαζεται να αναλυσω τον συλλογισμο σου!
(αλλα και να χρειαζοταν, η λεξη με τα 3 "Α" που μας θεωρεις οτι ειμαστε θα λογοκριθει αυτοματα απο το forum)

Arrow

-θα τα δωσω ολα για να φτασω το αμαξι μου τα 150hp!
-Αλλα γιατι δεν περνω ενα ετοιμο GT?

-τι?πολλα τα λεφτα???
-γιατι πολλα?
-αφου εχω δωσει ηδη τα 4000 ευρω για να το φτιαξω οπως θελω ηδη το
δικο μου....(ααα ξεχασα,εχω δωσει αλλα τοσα για να πειραματηστω πανω στο αυτοκινητο εως οτου καταληξω εδω που ειμαι).
Ασε που θα εχει ΚΑΙζαντολάστιχα,
Ασε που θα εχει ΚΑΙ εμφανισιακά βοηθήματα
Ασε που θα εχει ΚΑΙαπαίσια φώτα....
Ασε που θα εχει ΚΑΙ......
Sidobre έγραψε:

Τι έχει να ζηλέψει π.χ. από το 2λιτρο με τα 136 άλογα και κάνει 5.500 ευρώ παραπάνω από το δικό μου

-ωχ....μηπως για αυτο εχει 5.500ευρω παραπανω απο αυτο?

αληθεια....ποιος ειναι ο ποιο ...3Α ?
αυτος που μπορει να παρει ενα ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που να βγαζει και φωτιες με τις επιδοσεις του
ή
αυτος που περνει ενα απλο αυτοκινητο σε εμφανιση προσπαθοντας να φτασει το ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?

επειδη με γνωριζεις,ξερεις πολυ καλα οτι δεν προσπαθω να σε προσβαλω ,αντιθετα με σενα που δεν σου κρυβω οτι ενοχληθηκα με το παραπανω κειμενο σου προσωπικα...
ξερεις πολυ καλα οτι και μενα μου αρεσουν τετοιες βελτιωσεις και προσπαθω να μαθω παντα περισσοτερα και το περιοδικο πηρα γιατι ενδιαφερομουν ΑΛΛΑ στο θεμα βελτιωση (σε οποιον τομεα και να ειναι-αισθητικο-μηχανικο) ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν ειναι σωστο-κατα την ταπεινη μου παντα αποψη- να μην την σεβεσαι

-και εννοειται οτι δεν σε θεωρω μ****α.... Wink
Cool θελω απλα να σου πω οτι πολλοι σκεφτονται και ετσι Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2004, 11:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

ΑΑΑΑΑ...τωρα μου τα χαλας!!!

Arrow Καταρχιν οι τιμες που εχεις βαλει ειναι πολυ μικροτερες!
πολλοι ειναι αυτοι που εχουν δωσει πολλα περισσοτερα,μαζι και εγω!
Αρα δεν χρειαζεται να αναλυσω τον συλλογισμο σου!
(αλλα και να χρειαζοταν, η λεξη με τα 3 "Α" που μας θεωρεις οτι ειμαστε θα λογοκριθει αυτοματα απο το forum)

Arrow

-θα τα δωσω ολα για να φτασω το αμαξι μου τα 150hp!
-Αλλα γιατι δεν περνω ενα ετοιμο GT?

-τι?πολλα τα λεφτα???
-γιατι πολλα?
-αφου εχω δωσει ηδη τα 4000 ευρω για να το φτιαξω οπως θελω ηδη το
δικο μου....(ααα ξεχασα,εχω δωσει αλλα τοσα για να πειραματηστω πανω στο αυτοκινητο εως οτου καταληξω εδω που ειμαι).
Ασε που θα εχει ΚΑΙζαντολάστιχα,
Ασε που θα εχει ΚΑΙ εμφανισιακά βοηθήματα
Ασε που θα εχει ΚΑΙαπαίσια φώτα....
Ασε που θα εχει ΚΑΙ......
Sidobre έγραψε:

Τι έχει να ζηλέψει π.χ. από το 2λιτρο με τα 136 άλογα και κάνει 5.500 ευρώ παραπάνω από το δικό μου

-ωχ....μηπως για αυτο εχει 5.500ευρω παραπανω απο αυτο?

αληθεια....ποιος ειναι ο ποιο ...3Α ?
αυτος που μπορει να παρει ενα ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που να βγαζει και φωτιες με τις επιδοσεις του
ή
αυτος που περνει ενα απλο αυτοκινητο σε εμφανιση προσπαθοντας να φτασει το ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?

επειδη με γνωριζεις,ξερεις πολυ καλα οτι δεν προσπαθω να σε προσβαλω ,αντιθετα με σενα που δεν σου κρυβω οτι ενοχληθηκα με το παραπανω κειμενο σου προσωπικα...
ξερεις πολυ καλα οτι και μενα μου αρεσουν τετοιες βελτιωσεις και προσπαθω να μαθω παντα περισσοτερα και το περιοδικο πηρα γιατι ενδιαφερομουν ΑΛΛΑ στο θεμα βελτιωση (σε οποιον τομεα και να ειναι-αισθητικο-μηχανικο) ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν ειναι σωστο-κατα την ταπεινη μου παντα αποψη- να μην την σεβεσαι

-και εννοειται οτι δεν σε θεωρω μ****α.... Wink
Cool θελω απλα να σου πω οτι πολλοι σκεφτονται και ετσι Confused

Eγώ να στα χαλάσω; Γιατί;

Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για να δείξω το σκεπτικό μου.

Π.χ. για εμένα, οι aftermarket ζάντες, είναι πεταμένα λεφτά γιατί το 80% μπαίνει με προσθήκες λόγω διαφοράς offset. Ετσι για χάρη της οπτικής βελτίωσης, αγοράζω κάτι που στην ουσία για την χρήση που θέλω ΔΕΝ κάνει. Αν πάω ζάντα με προσθήκες με τον τρόπο που πηγαίνω τώρα το πιο πιθανό είναι να μου φαγωθούν γρήγορα π.χ. τα πίσω ρουλεμάν (βλέπε φαινόμενο μοχλού).

Π.χ. θεωρώ πεταμένα λεφτά τα απαίσια (είδες πάλι προσωπική άποψη) ή όλα αυτά τα body-kit, γιατί αν δεν μου άρεσε εξ'αρχής το αυτοκινητάκι μου δεν θα το έπαιρνα. Δεν κατηγορώ αυτούς που τα βάζουν ούτε τους αποκαλώ Μ3Α. Οποιος θέλει πάει και τα βάζει. Εγώ τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

«(ααα ξεχασα,εχω δωσει αλλα τοσα για να πειραματηστω πανω στο αυτοκινητο εως οτου καταληξω εδω που ειμαι). »

Ζαμέ! Από την αρχή μελέτη και ψάξιμο. Το μόνο που πέταξα ήταν μια "μπουκάλα" για εξαγωγή που έφιαξα σύμφωνα με τα πρότυπα της PS Αγγλίας. Πιο Μ@κια δεν υπήρχε! Ζημιά έκανε παρά καλό (λέω για το "downpipe" που δίνει για να βγάλεις τον καταλύτη από μπροστά. Δημιουργεί ένα θάλαμο που χωράει 1λίτρο κόκα κόλα!)
Κόστος πεταματού λοιπόν 150 ευρώ! Χαλάλι.

Τα υπόλοιπα χρησιμοποιήθηκαν όπως έπρεπε βάση αρχικού σχεδιασμού ή ανταλλάχθηκαν (στην ίδια τιμή) με κάτι πιο κατάλληλο.

«αυτος που περνει ενα απλο αυτοκινητο σε εμφανιση προσπαθοντας να φτασει το ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?»

Για πες μου λοιπόν εκτός από τον 2.0 το GTi (που έχει παραπάνω 5.500 και όχι το GT που έχει παραπάνω και ούτως ή άλλως όταν αγόρασα εγώ αυτοκίνητο είχε εξαντληθεί) τί παραπάνω έχει από ένα 16,16v? Φρένα; Ιδια! Αμάξωμα; Ιδιο, Εξωτερική εμφάνιση; Μόνο οι καθρέπτες αλλάζουν. Εσωτερικό; Αντί για ύφασμα έχει alcantara και το σέτ αλουμινίου. Α, ναι και το ABS που όπως είπα και πιο πάνω μάλλον με αφήνει αδιάφορο.

Δεν κατηγορώ το GTi, ίσα ίσα το εξυμνώ και έχει και τεράστια ροππή (20 κιλά είναι αυτά). Ηθελα ένα παιχνίδι όμως εγώ και νομίζω ότι το απόκτησα!

Ετσι με λίγα λόγια προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι δεν με απασολούν προσωπικά αυτού του είδους οι βελτιώσεις, αλλά έμεινα στα αυγά μου, ήξερα από την αρχή τι ήθελα, δεν αναλώθηκα πουθενά και όταν βρήκα την ευκαιρία το έκανα. Just like that.

Αρα κακώς παρεξηγήθηκες γιατί είμαιστε φιλαράκια και εμένα δεν μου αρέσει να την λέω στα φιλαράκια μου (ααααχ αυτό το φορουμ. Θα σταματήσω να γράφω για να μην χάσω κανένα φίλο).

Ανέπτυξα την προσωπική μου άποψη, ανέφερα τι θεωρώ "πεταμένα λεφτά" και τι δεν θα έβαζα στο αυτοκινητάκι μου...

(Y.Γ. ακόμα ένα παράδειγμα είναι ότι και εγώ φοράω ζάντες, αλλά τις αγόρασα μαζί με το αμάξι, αφαίρεσαν από τον λογαριασμό την διαφορά των μαμά και έκανα τελικό σκόντο στις ζάντες 40%. Αλλιώς ΔΕΝ το έπαιρνα Razz )

... Tην λύσαμε την παρεξήγηση τώρα, ή να κάνω και κακά;;;
Question

------------------------------------------------

Dimip,

Τα ίδια ισχύουν και σε εσένα, δεν έχω κάτι προσωπικό με αυτούς που αγοράζουν ολόκληρο το στούντιο της Warner, ή τον ηχητικό εξοπλισμό του Club22, αλλά προσωπικά εμένα δεν με εκφράζει. Αρα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Το ίδιο ανέφερα και με το παράδειγμα των ζαντών λίγο πιο πάνω. Να βάλω δηλαδή μια ζάντα που θα μου κάνει κακό αντί για καλό; Εντάξει αν μου περισσεύαν μπορεί και εγώ να έβαζα μια competition ζάντα αλλά για διαφορετικούς λόγους (αντοχής και βάρους και όχι αισθητικούς)

Οσο αφορά το καπάκι που λές, μπορεί να μην πάω στην Peugeot αλλά να είσαι σίγουρος ότι με ανθρώπους σαν τον Λιόλιο (και όχι οποιονδήποτε μαστρομήτσο) αν δακρύσει καπάκι από ΔΙΚΟ ΤΟΥ λάθος (και όχι δικό μου ή αστοχία υλικού) το καπάκι θα το φάει στο κεφάλι και θα το φιάξει!

Θεωρείς αν μετά από 80.000 χιλιόμετρα που έχω κάνει αν το αυτοκίνητο ήταν μαμά, η Peugeot αν έβλεπε ότι τρέχει το καπάκι (ξέρεις οι φλάτζες δεν αντέχουν και μία ζωή) θα μου το έφιαχνε δωρεάν;; Αυτοί δεν αλλάζουν άλλα πράγματα και μάλιστα φτηνά...

Αλλος ερωτήσεις;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2004, 15:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εγω κατι ασχετο...τι παιζει με το site κυρει προεδρε ?ας μας δωσει καποιος διευκρινισεις

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
pezakias_7 (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2004, 15:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα και εγω το περιοδικο.Θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα της η μετατροπη.Απ'οτι διαβασα ομως εχει καποιο προβλημα να περασει την δυναμη στον δρομο.Γιατι δεν βαζεις τις 16αρες που εχει το διλιτρο?Επισης πιστευω οτι θελει και αλλο ψαξιμο με τα αμορτισερ-ελατηρια.Παντως ειμαι σιγουρος οτι το εργαλειο θα "σκοτωνει".Συγχαρητηρια για το αμαξι σου
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Οκτ 2004, 10:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezakias_7 έγραψε:
Πηρα και εγω το περιοδικο.Θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα της η μετατροπη.Απ'οτι διαβασα ομως εχει καποιο προβλημα να περασει την δυναμη στον δρομο.Γιατι δεν βαζεις τις 16αρες που εχει το διλιτρο?Επισης πιστευω οτι θελει και αλλο ψαξιμο με τα αμορτισερ-ελατηρια.Παντως ειμαι σιγουρος οτι το εργαλειο θα "σκοτωνει".Συγχαρητηρια για το αμαξι σου

Δεν έχει πρόβλημα να περάσει η δύναμη στον δρόμο... τα λάστιχα έχουν το πρόβλημα. Αν έβαζα 16άρες, θα χάλαγα τον σκοπό του αυτοκινήτου.
Εξ'άλλου αντί να βάλω 16άρες, κονταίνω κι'άλλο το διαφορικό (εκεί να δεις σπινάρισμα) αλλά βάζω και μπλοκέ. Είπαμε μοτορπορτάδικο και όχι κοντρίσιο.

Η ανάρτηση για τα χρήματά της είναι σούπερ. Μια ανακατασκευή θέλει γιατί και αυτή έχει παραδώσει πνεύμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 08:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριε προεδρε συγχαρητηρια!!! Very happy Very happy

Το Animal απεδωσε τα δέοντα. Καλη συνέχεια ευχομαι.

Κατι είπες για μπλοκε... Θα μπορουσες να αναπτυχθεις λιγο παραπάνω? Κόστος ?

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 08:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους ξαναέχουμε forum.

Ολες οι απόψεις είναι σεβαστές εφόσον δεν προσβάλει ο ένας τον άλλο!
Περί ζαντών ή ηχητικών κλπ όσο και να συζητήσουμε δεν θα καταλήξουμε πουθενά εφόσον πρόκειται για τις προσωπικές επιλογές του καθενός μας.

Προσωπικά θα προτιμούσα μια λύση του τύπου SEAT FORCE με εργοστασιακή εγγύηση της βελτίωσης και τεχνική υποστήριξη απο την μαμά εταιρεία. Σίγουρα πιο ακριβή αλλά εγγυημένη!
Υπάρχει έτοιμο αντίστοιχο πακέτο απο την PS με εγγύηση για το 206 μας για χρήση δρόμου και με τι κόστος ???

Τώρα όταν τα κονδύλια είναι περιορισμένα αλλάζει το πράγμα...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 206 ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ WRC!

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης