PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Hallmeter - απορίες ενδείξεων...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 17:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν όλα τα "εκκεντροφοράτα" έχουν τις ίδιες ενδείξεις με εσένα, ή όλα έχουν πρόβλημα ή όλοι είστε εντάξει και τζάμπα ανησυχούμε.... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
o-400 (vasilis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 8v (1.6 16v) 1997

Ένταξη: 10 Μάρ 2007
Τόπος: samos/lamia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 17:36:09    Θέμα δημοσίευσης: ....................... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να σου πω φιλε........να ελεγα οτι δεν τραβαει,οτι κομπιαζει,οτι εχει αρρυθμιες κατι τελος παντων να υποδειλωνει προβλημα,να πω ναι οτι οντως κατι δεν παει καλα....αλλα στον δρομο δεν κανει κατι.ισα ισα ειμαι ικανοποιημενος οσο αφορα την αποδοση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 16:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο λιγο διαβασματακι στο νετ και αφου βρηκε ελευθερο χρονο με καλο καιρο εβαλα και εγω ενα hallmeter.

Το αστειο ειναι οτι ρωτησα 2 ηλεκτρολογους και εναν μηχανικο και κανενας δεν ανελαβε να το βαλει. ο ενας ηλεκτρολογος μαλιστα δεν ήξερε τι ειναι το χαλμητερ.. τεσπα.. Ελλαδα..

Ρευμα πηρα απο την ασφαλειοθήκη , το ζόρι ηταν στο να περασω καλώδιο απο τον κινητήρα μεσα στην καμπίνα, ειχε ο προκάτοχος του αμαξιου ενυσχητες κτλ και εχει βουλώσει την τρύπα που ερχοντε τα καλώδια (πισω απο την ασφαλειοθήκη στο 206 ) με καλώδια ενισχητών-ρευματος.

Τεσπα. Αφου το εβαλα και τσεκαρα οτι λειτουργεί σωστά πήρα και τα αναμενώμενα αποτελεσματα. Στο ρελαντι το hallmeter Παει πανω κατω απο πολυ φτωχό μεχρι το πρώτο πράσινο λαμπάκι του πλοθσιου μήγματος. ειναι αναμενομενο καθώς ο εγκεφαλος πεορσπαθει να κρατήσει αναμενη την μηχανη φτήνοντας ανα καποια δεύτερα βενζινη. αυτό που δεν περιμενα ειναι οτι και στο χαλαρο γκαζι και λίγες στροφές το ιδιο γινεται δηλαδη ο εγκέφαλος φτήνει βενζινη ανα διαστήματα απλοσ γινεται ποιο συχνα απο το ρελαντι (2 φορες το δευτερολεπτο πχ) ΜΟΝΟ σε υψηλές στροφές και τερμα το γκάζι φτήνει συνεχομενα βενζινη και σταθερα στο 1ο πράσινο λαμπακι του πλουσίου μίγματος.

μια ερώτηση εχω μόνο, στα τερμα γκάζια αν εισαι στο 1ο λαμπακι απο τα πρασινα (πλουσιο μειγμα ) δεν συμαίνει οτι πετας μεσα παραπανω βενζίνη απο οτι χρειάζεται? δεν θα επρεπε να ειμαι στην μεση των πορτοκαλι? με πλουσιο μειγμα που εχω δεν θα αφήνω και καταλοιπα στον θαλαμο καυσης αλλα και τζάμπα κατανάλωση βενζίνης? ειμαι με μαμα προγραμμα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 18:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

μια ερώτηση εχω μόνο, στα τερμα γκάζια αν εισαι στο 1ο λαμπακι απο τα πρασινα (πλουσιο μειγμα ) δεν συμαίνει οτι πετας μεσα παραπανω βενζίνη απο οτι χρειάζεται? δεν θα επρεπε να ειμαι στην μεση των πορτοκαλι? με πλουσιο μειγμα που εχω δεν θα αφήνω και καταλοιπα στον θαλαμο καυσης αλλα και τζάμπα κατανάλωση βενζίνης? ή μηπως επειδη ειναι μόνο στο πρώτο πρασινο λαμπακι δεν εχει τοσο σημασία?
ειμαι με μαμα προγραμμα..

Κανεις?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 18:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είσαι με τέρμα γκάζι ο εγκέφαλος πάει σε open loop λειτουργία, δεν λαμβάνει υπόψιν του τα δεδομένα από τους αισθητήρες οπότε δεν προσπαθεί να δουλέψει στοιχειομετρικά. Πάει σε πλούσιο για όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 18:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A να γεια σου... μαλιστα.. οποτε ειμαστε οκ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 21:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμά μαμά!

Ανακαλύπτω το Halmeter!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 22:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσύ βρες κανα πατακι και ασε εμας να ασχολουμαστε με τα hallmeter!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης