PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μηχανή από 106 (1.6 8V) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 21:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
οχι ρε παιδια.το multiplex εχω.αλλαξαμε εγκεφαλο και βαλαμε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΙΦΥΣΟ.Tον προγραμματισαμε και ολα ειναι ΟΚ.
ο κινητηρας ειχε 40.000 και ηταν του 96΄ μου φαινεται.
αλλος..... Question Laughing Laughing

Χαιρομαι οταν ακουω χοντρες μετατροπες σε πολυπλεξικα και δουλευουν απροβληματιστα Laughing Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 23:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο κι από μενα Γιάννη και διαδικτυακα. Χαίρομαι που όλα πανε καλά για την ώρα!

Άντε να σε πετυχω κι εγώ σε καμμια καποδιστρίου να δω πως πάει το μηχάνημα σου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 01:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Η εξάτμιση έχει τη κλασική όψη της group Ν?
Πόσο σου πήγε και απο ποιόν?

1.ναι βεβαια και εχει την κλασσικη οψη Exclamation
2.250e .τωρα απο ποιον....θα σε γελασω Exclamation ο μηχανικος που εφτιαξε το τουτου το εστειλε σε καποιον Exclamation

kaisaras96 έγραψε:
Χαιρομαι οταν ακουω χοντρες μετατροπες σε πολυπλεξικα και δουλευουν απροβληματιστα Laughing Very happy

ποσο μαλλον οταν τις κανουμε στα δικα μας αυτοκινητα Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

Πέτρος έγραψε:
Καλορίζικο κι από μενα Γιάννη και διαδικτυακα. Χαίρομαι που όλα πανε καλά για την ώρα!

Άντε να σε πετυχω κι εγώ σε καμμια καποδιστρίου να δω πως πάει το μηχάνημα σου! Wink

μακαρι,μακαρι.....αλλα μαλλον θα με δεις την Κυριακη στην εθνικη.
Μην ξεχασεις μονο τα κυαλια Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked Wink Wink Wink
Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Nick_Dask (Nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs 1600 16v

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: Kalamaki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 12:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Λοιποοοον....
ο κινητηρας μπηκε,βαλαμε και καινουργιο εγκεφαλο τριφυσο,προγραμματιστηκε,μπηκε και εξατμιση που κανει ενα πολυ πολυ ερωτικο ηχο για τα δικα μου αυτια και οι εντυπωσεις μου ειναι η εξης:
το αυτοκινητο δεν εχει καμμια σχεση με πριν,δινει τρομερα σε ολο το φασμα των στροφων,αν εξαιρεσεις ενα ,ας το πουμε "μπουκωμα" που μου κανει οταν παταω τερμα πατωμα γκαζι στις 1600 με 2000 στροφες.δεν ειναι κατι που ενοχλει ιδιαιτερα αλλα θα το κοιταξω για να μου πουν αν ειναι λογικο ή οχι.ο κοφτης ειναι τελικα στις 6900 και μου ειπε πως τον αφησε εκει γιατι δεν ηξερε τι ελατηρια εχουν οι βαλβιδες.μου ειπε επισης πως αν θελω ξαναπαω και τον ανεβαζω κι αλλο.το αυτοκινητο δειχνει την μεγιστη διαφορα του απο τις 3500 εως και τις 6500.Η μεν εξατμιση τρελαινεται στα σκασιματα ,χωρις κανεναν εκνευριστικο μπασο θορυβο οπως συνηθιζεται σε group N, λογω εγκεφαλου.
Εθνικη που το εβγαλα εφτασα τα 195 και απ'οτι καταλαβα πηγαινε και λιιιγο παραπανω.
το μονο που θελω ειναι να αλλαξω τα λαδια γιατι οταν το πιεζω ο μετρητης φτανει στην μεση και τεινει για παραπανω.
κατα τα αλλα....ολα καλα!
αυτο που εχει σημασια ειναι πως ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΥΓ: τα τσαγακια αρχισαν ηδη αφου ενα golf 1.6 ακουσε τα σκασιματακια μου σε ενα φαναρι και εκανε το λαθος να σχολιασει το αυτοκολλητο του quiksilver στον συνοδηγο και να χαμογελασει!!!Twisted evil Twisted evil
Ακομα με ψαχνει και ουτε που το ζορισα!
οπως και για ενα avensis που του εφυγα κατα πολυ αλλα δεν το τραβηξα πολυ αφου ο οδηγος ηταν νεαρος και απ'οτι φανηκε το αυτοκινητο το ειχε παρει απο τον πατερα του και δεν το . . . πηγαινε οπως επρεπε ! ! !
κανενας γρηγορος για πειραμα??? Laughing Laughing

gia sou file mou Smile Smile Smile .....prepi na pigeni kala to toutou sou!!tha ithele na kaname ena pirama na doume pws paei(telios filiko min parexigitheis!!!)....ta leme tin triti stin pita Arrow Arrow Arrow
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 07:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μιας και φοράω το 1,4 τωρα και μετά απο χθεσινή επίσκεψη στο συνεργείο κατέληξα στα εξής

1ον¨Εγκατέστησα την σκούπα που φορούσα στο 1,6 8V Rallye και είδα μεγάλη διαφορά

2ον Οι έχοντες 1,4 να κάνουν έναν καλό έλεγχο στην φουρκέτα που κρατάει την ντίζα του γκαζιου γιατι διαπιστωσα οτι έχει την συνηθεια να πηδάει δοντια οποτε να μην αφηνει ολη την πεταλούδα να ανοίξει

3ον Την αλλη εβδομάδα μόλις βάλω και τον ρυθμιστή πιεσης καυσίμου θα σας πώ τί ακριβώς έγινε και πωσ παει η "ΚΟΥΛΑ"

4ον και ασχετο βρηκα πισινά φαναρια για 206 ΤΕΛΟΙΑ ειδικά αν ειναι μαυρο το αυτοκινητο παρακαλω να μου πεί καποιος πώς μπορώ να κάνω upload photo σε post για να το φωτογραφήσω και να το δείτε

το πηρα χαμπαρι πριν 3 μερες!το εφτιαξα και τωρα το βλεπω εδω οτι ηταν γραμμενο εδω και 2 χρονια Exclamation Exclamation Exclamation Confused Confused Confused Confused Confused
ποιος ειναι ο γκαντεμης Question Question Question ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 17:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πως θα το κάνουμε αυτό;

-ο άσχετος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Panikos (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTI 1600 16v

Ένταξη: 24 Απρ 2004
Τόπος: ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 20:04:38    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ RALLYE ΣΕ 206 1.4 ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΩΣΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΕΓΩ ΕΧΩ 206 1.6 16V 119HP ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ.......
ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ!!!!!!!!!!

2fast2furious
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 20:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μιας και φοράω το 1,4 τωρα και μετά απο χθεσινή επίσκεψη στο συνεργείο κατέληξα στα εξής

1ον¨Εγκατέστησα την σκούπα που φορούσα στο 1,6 8V Rallye και είδα μεγάλη διαφορά

2ον Οι έχοντες 1,4 να κάνουν έναν καλό έλεγχο στην φουρκέτα που κρατάει την ντίζα του γκαζιου γιατι διαπιστωσα οτι έχει την συνηθεια να πηδάει δοντια οποτε να μην αφηνει ολη την πεταλούδα να ανοίξει

3ον Την αλλη εβδομάδα μόλις βάλω και τον ρυθμιστή πιεσης καυσίμου θα σας πώ τί ακριβώς έγινε και πωσ παει η "ΚΟΥΛΑ"

4ον και ασχετο βρηκα πισινά φαναρια για 206 ΤΕΛΟΙΑ ειδικά αν ειναι μαυρο το αυτοκινητο παρακαλω να μου πεί καποιος πώς μπορώ να κάνω upload photo σε post για να το φωτογραφήσω και να το δείτε

Σχετικα με την ντιζα τη παρατηρησες και καταλεβεσ οτι πηδαει; Θα τα πουμε και στη λαρισα πιστευω!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 22:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά οτι το αυτοκίνητο δεν περπατάει... απλα μπουσουλάει... και έψαξα να βρω την λύση του κακού συν το γεγονός οτι παρατήρησα αργότερα οτι είχε μειωθεί αισθητά η διαδρομή του γκαζιού μου..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 11:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το θέμα ξέφυγε αρκετά,σαν ενημερώνουμε οτι τα off-topic post σβήστηκαν.

Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις σας,μπορούν να λύνονται ή να κουβεντιάζονται μέσω pm.

Παρακαλούμε για το καλό όλων μας τα post να σχετίζονται με το θέμα του topic και μόνο.

Εκ της Mod-Team.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης