PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αλλαγή τιμονιού / Δερμάτινο τιμόνι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 01:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είμαι κατά της κατάργησης του εργοστασιακού τιμονιού που έχει αερόσακο...

Συμφωνώ μόνο σε μία περίπτωση, την οποία και θα ακολουθήσω: αλλαγή του εργοστασιακού καθίσματος με bucket, και ζώνη 4 ή 6 σημείων. Ε σε αυτήν την περίπτωση ο αερόσακος είναι άχρηστος διότι δεν πρόκειται να έρθεις ποτέ τόσο κοντά ( σε επαφή δηλαδή ). Αν παρόλα αυτά η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, το κεφάλι θα ξεκολλήσει από τον λαιμό και θα φτάσει κάτω στον δρόμο Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 06:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Και εγώ είμαι κατά της κατάργησης του εργοστασιακού τιμονιού που έχει αερόσακο...

Συμφωνώ μόνο σε μία περίπτωση, την οποία και θα ακολουθήσω: αλλαγή του εργοστασιακού καθίσματος με bucket, και ζώνη 4 ή 6 σημείων. Ε σε αυτήν την περίπτωση ο αερόσακος είναι άχρηστος διότι δεν πρόκειται να έρθεις ποτέ τόσο κοντά ( σε επαφή δηλαδή ). Αν παρόλα αυτά η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, το κεφάλι θα ξεκολλήσει από τον λαιμό και θα φτάσει κάτω στον δρόμο Sad

μπρρρρρ! ανατριχιασα! πρωι πρωι Shaking Shaking Shaking Shaking

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 09:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε βασικά σε τέτοια σύγκρουση δεν θα μείνει και τίποτα από το αμάξι, συνεπώς τίποτα και από τον οδηγό/επιβαίνοντες!!! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 19:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Το τιμόνι που παιδεύεσαι να βάλεις έχει αερόσακο; Για πες μας περισσότερες λεπτομέρειες... Wink

Οχι το τιμονη που θελω να βαλω δεν εχει αεροσακο! Ειναι μομο δεν θυμαμαι ποιο δεν μπορει να μπει μα καμια παναγια! Ισως καποιος να μου λεει να μην καταργησω τον αεροσακο.......... και λεω να τον ακουσω!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον δεν ξερω αν εχει διαφορα το τιμονι σου απο το δικο μου που ειναι 2000 μοντελο... παντως στο δικο μου που το αλλαξα μονος ειχα προβλημα κ γω με τον κωνο που εβρισκε στο πλαστικο εξω εξω... τον πηρα λιγο με τορνο κ ολα ενταξει... απο κει κ περα μεσα εχει δυο φισ. το ενα για την κορνα κ το αλλο για τον αεροσακο.συνδεσα την κορνα στον καινουριο διακοπτη κ το φισ που παει στον αεροσακο απλα το γεφυρωσα με ενα συρματακι... τωρα ουτε το λαμπακι αναβοσβηνει ουτε τιποτα!! ολα κανονικα!!! ξαναλεω ομως οτι το pug μου ειναι xt του 2000...
προσοχη στα καλωδια αυτα γιατι ειναι λεπτες λουριδες απο χαλκο οπως στις ηλεκτρονικες πλακετες κ κοβονται με το τιποτα... αυτα....

Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δεν βρισκει στο πλαστικο εξω αλλα κατι σκαλωνει μεσα απο το πλαστικο! Ακομα εμενα ο αεροσακος εχει 2 φυσσακια καιπρεπει να τα γειωσεις και τα δυο! Τωρα τελειωσε γιατι αποφασισα να μη νπειραξω το τιμονακι μου!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 17:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό το τιμόνι μου την εχει κάνει λαμπάδα.

ξέρει κανείς αν το βγάζει κάποια μάρκα το συγκεκριμένο ή αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο έστω?

Προσοχή στο οφσετ που έχει, δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 17:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνώμη αλλά έχεις σκοπόνα το βάλεις στο πολιτικό σου αμάξι καταργώντας τον αερόσακο χωρίς στο αμάξι να έχεις
1ον ζώνες 4 σημείων
2ον κλουβί και
3ον χωρίς εσύ να φοράς κράνος?

Εννοείται πως αν ισχύουν τα 1/2/3 τότε σαφώς και θα είσαι πιο ασφαλής αλλά αν δεν τον αερόσακο του οδηγού για κανένα λόγω δεν πρέπει να το αφερέσεις...

...εκτός φυσικά και αν μιλάμε για αμαξι χωρίς αερόσακο από μαμά (πότε ούτωσηάλλως δεν έχεις την ασφάλεια του αερόσακου) ή
αν μιλάμε για αμάξι με περιστασιακή χρήση σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο...

safety first πάντα Wink

υ.γ. πάρε και ένα παρόμοιο τιμόνι με 95mm βάθος http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=CORSICA
με μικρό κώνο θα έχεις παραπλήσιο αποτέλεσμα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 01:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
συγνώμη αλλά έχεις σκοπόνα το βάλεις στο πολιτικό σου αμάξι καταργώντας τον αερόσακο χωρίς στο αμάξι να έχεις
1ον ζώνες 4 σημείων
2ον κλουβί και
3ον χωρίς εσύ να φοράς κράνος?

Εννοείται πως αν ισχύουν τα 1/2/3 τότε σαφώς και θα είσαι πιο ασφαλής αλλά αν δεν τον αερόσακο του οδηγού για κανένα λόγω δεν πρέπει να το αφερέσεις...

...εκτός φυσικά και αν μιλάμε για αμαξι χωρίς αερόσακο από μαμά (πότε ούτωσηάλλως δεν έχεις την ασφάλεια του αερόσακου) ή
αν μιλάμε για αμάξι με περιστασιακή χρήση σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο...

safety first πάντα Wink

υ.γ. πάρε και ένα παρόμοιο τιμόνι με 95mm βάθος http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=CORSICA
με μικρό κώνο θα έχεις παραπλήσιο αποτέλεσμα

Συμφωνώ η ασφάλεια πάντα.
Ευχαριστώ καταρχήν για την βοήθεια αλλα το παραπάνω δεν είναι πιστεύω αυτό που ζητάω και μοιάζει με αυτο του 207 cup.

Όσο για τα υπόλοιπα έχεις ενα δίκιο αλλά ο αερόσακος δεν ειναι πανάκεια (ειδικά όταν οι περισσότεροι δεν φοράνε ζώνη αφού το μυαλό τους το έχουν αλλου... να μην πω και γίνει μπάχαλο.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως τόσα χρόνια τα αυτοκ δεν είχαν αεροσακους.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά είναι ένα άλλα σωρό πράγματα που δεν γίνονται.
Με παρόμοια σκεπτικό κάποιος λέει, "οταν τρέχεις αυξάνεις τις πιθανότητες να τρακάρεις γι αυτό δεν τρέχουμε ΠΟΤΕ!"
Προσωπικά αυτοί οι παλιοαερόσακοι (εχει και 4ις εμένα) και το abs μου την δίνουν στα νεύρα.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 09:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
....Άλλωστε μην ξεχνάμε πως τόσα χρόνια τα αυτοκ δεν είχαν αεροσακους.......

.....Προσωπικά αυτοί οι παλιοαερόσακοι (εχει και 4ις εμένα) και το abs μου την δίνουν στα νεύρα.

Ε,τότε να ξαναγυρίσουμε στις παλιές εποχές με τους πέτρινους τροχούς,τα ρόπαλα και την οικογένεια Φλίνστοουν...
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 09:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω πως ειναι κακο να υπαρχουν αεροσακοι και ΑΒΣ εμενα ενας γνωστος μου μετα απο τρελλη πορεια του αυτοκινητου(προσκρουση σε κρασπεδο διερχομενο φορτηγο,καρφωμα σε κολωνα)δεν επαθε τιποτα σχεδον γιατι ειχε ενα 307 με 4 η 6 αεροσακους μηπως του εσωσαν τη ζωη??????????? Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 10:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν θετικά, αλλά υπάρχουν και στιγμές που μόνο καλό δεν κάνουν και όπως είπα δεν είναι πανάκεια. Ειδικά το abs. Τελοσπάντων είμαι οφ τόπικ.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 10:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν θετικά, αλλά υπάρχουν και στιγμές που μόνο καλό δεν κάνουν και όπως είπα δεν είναι πανάκεια. Ειδικά το abs. Τελοσπάντων είμαι οφ τόπικ.

Στις εποχές που ζούμε φίλε μου όλα τα παραπάνω είναι μονόδρομος για έναν και σημαντικό λόγο.....την ζωή μας...
Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό είναι άλλη ιστορία...που σηκώνει πολλές αναλύσεις...αλλά όχι εδώ...
(Τέλος off topic...)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 10:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν χρειάζεται να αναλύουμε τα αυτονόητα...
...καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει αρκεί "μετά" να μην παραπονιέται για τις συνέπειες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 10:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
δεν χρειάζεται να αναλύουμε τα αυτονόητα...
...καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει αρκεί "μετά" να μην παραπονιέται για τις συνέπειες...

+1
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 12:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνοι αλλά όχι πως για να βάλεις ένα τιμόνι πρέπει να βάλεις και κλουβί!
Όσο γι αυτό με τα παράπονα και τις συνέπειες εγώ δεν λέω μεγάλες κουβέντες.. απλά εύχομαι να είμαι καλά και όλοι οι άλλοι ανθρωποι στον κόσμο γιατί άμα είναι να γίνει...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 15:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μέτρα προστασίας είναι για την κακιά στιγμή για την οποία όλοι μας ευχόμαστε να μην συμβεί ποτέ...

εννοείται πως ο αερόσακος ΔΕΝ σε προστατευει σε σύγκουση με Π.Χ. 150km/h...
όπως φαντάζομαι ξέρεις τα crash test γίνονται με ταχύτητες γύρω στα 50km/h (άντε και λίγο παραπάνω...)
Δηλαδή ταχύτητες στις οποίες κινούμαστε σε καθημερινή βάση και όχι όταν πάμε "τάπα" (για τον Α ή Β λόγο... Rolling eyes Laughing )
Το σκέφτεσαι να σου χρειαστεί ο αερόσακος γιατί σου πετάχτηκε ο μπαρμπα Κώστας καθώς ανέβαινες την Λ.Πεντέλης μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά σχετικά βιαστικός γιατί πχ σε καθηστέρησε ένας πελάτης και πας με 60km/h αντί για 40km/h .... και ξαφνικά από το πουθενά να βρεθείς να κοιτάς τα ραδίκια αναποδα?

Ο αερόσακος επιτρέπει την προοδευτική επιβράδυνση του κεφαλιού και την αποφυγή χτυπήματος του στο παρμπρίζ και στο τιμόνι.

Το κράνος θα ήταν μια λύση αλλά για εργονομικούς αλλά και λειτουργικούς αλλά και ακουστικούς λόγους δεν είναι εφαρμόσιμο σε καθημερινή χρήση (μειώνει περιφερειακή όραση/βρίσκει στην οροφή/κουράζει το κεφάλι με το βάρος του/μειώνει την αντίληψη των διαφόρων ηχιτικών ερεθισμάτων που λαμβάνει ο οδηγός κλπ κλπ)

Επίσης οι σταθερές ζώνες αποτρέπεουν την οποιαδήποτε μετακίνηση του σώματος μέσα στο αμάξι για οποιονδήποτε λόγο (είτε αυτό είναι για να πιάσεις κάτι από το ντουλαπάκι είτε γιατί τρακάρεις)
Η χρήση τους σε (πολιτικό αμάξι όπως καταλαβαίνεις είναι δυσχρηστη με εξαίρεση ίσως μερικούς καυλωμένους σαν εμάς που στα @@άρια αν θα πρέπει να λυθούμε για να πιάσουμε κάτι από το ντουλαπάκι... Laughing Laughing )
Άσε που για να δουλευουν σωστά αυτές οι ζώνες και να μην σου κόψουν κάνα λαιμό... πρέπει να συνδυάζονται και με το σχετικό μπάκετ κάθισμα με τις σχετικές εσοχες στο ενσωματωμένο προσκέφαλό...αλλιώς παίζει να είναι χειρότερες από τις συμβατικές...

Μ αρέσει που κόλλησες στο κλουβί.
Το κλουβί στα αγωνιστικά ενισχύει συνολικά την καμπίνα ώστε να μην παραμορφωθεί σε σύγκουση με χιλιόμετρα που απέχουν από αυτά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας οδήγηση...
Με μια μετωπική σύγκουρσή ένα αμάξι με σωστό κλουβί θα παραμορφωθεί σαφώς λιγότερο από ένα συμβατικό, πράγμα που θα βοηθήσει στον μη εγκλωβισμό του σώματος (ή μέλους αυτού) οδηγού και συνοδηγού εντός του αυτοκινήτου.

αυτά... (και εννοείται ότι η χρήση ζώνης είναι αυτονόητη σε κάθε περίπτωση)

Για εμένα η κατάργηση ενός αερόσακου για ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΗ χρήση είναι απλά απαράδεκτη αν δεν συνδιάζεται με τα παραπάνω.

Από κει και πέρα και γω θέλω alcadara τιμόνι που να μην γλυστράει (δεν το έχω ψάξει αλλά πρέπει να υπάρχει τρόπος να ντύσουμε το μαμά τιμόνι μας)
αλλά και να βρω τρόπο να φέρω το μαμά τιμόνι πιο πίσω για να έχω καλήτερη θέση οδήγησης στα πόδια.

Οποιοδήποτε τιμόνι χωρίς αερόσακο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά και σε ελεγχόμενες συνθήκες (πχ track-day) και πάντα σε συνδυασμό με σωστά ρυθμισμενη ζώνη και κράνος.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 15:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα Μάνθο είναι έτσι όπως τα λες Very happy
Απλά εγώ δεν έχω σε εκτίμηση τους αερόσακους, τουλάχιστον του οδηγού για χ y λόγους, του συνοδηγού και λοιποί οκ. Σεβαστά αυτά που λες όμως κι εσύ κι ο Μάνος. Και το abs καλό είναι, αλλά σε ρυθμούς βόλτας γιατί εμένα μόνο σε καλό δεν μου έχει βγει με το 206 (με εξαίρεση την βροχή)- ίσως φταίνε τα χάλια λάστιχα μου michelin xt1.

Στο θέμα μας τώρα που είναι το "βολάν", ξέρει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο της παραπάνω φωτογραφίας?
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTi [1.6 16v 2004]

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: Όπου ουρλιάζουν external

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2011, 00:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο topic και επειδή δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αλλαγή τιμονιού σε 206 gti του 2004.

Θέλω να βάλω αυτό:

Πρέπει να αγοράσω και κόνο για να μπει? Αν ναι , έχετε να μου προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο που να κουμπώνει γάντι στο 206 μου, χωρίς πατέντες , τόρνους και τα συναφή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επιστροφή στην κορυφή
solist (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 08:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποιος απαντησει θα ηθελα να με ενημερωσει αν μπορω να ντυσω το τιμονι μου με καποια δερματινη η οποιοδηποτε αλλο υλικο (το τιμονι μου ειναι μαυρο)
καθοτιν εχει ηδη σκασει πανω στην κορυφη και αφηνει σημαδια στο χερι ..
μπορειτε να με ενημερώσετε για μαγαζι και κοστος αν εχετε φυσικα ιδεα ???
ευχαριστω εκ των προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης