PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 14:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά και από μένα αδερφέ. Τουλάχιστον δεν είναι πολύ σοβαρή η ζημιά σου. Συμβουλή μου,όπως και όλων θα ήταν να πας να το φτιάξεις, όχι γιατί θα πάθει τίποτα, απλά για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Δεν παθαίνουν τίποτα οι λαμαρίνες αν ξυθούν, έχουν τέτοια κατεργασία που δεν μασάνε μία. Απλά αν αποφασίσεις να το αφήσεις στην τύχη του (που δεν το ελπίζω), σε τίποτα μικρογρατζουνιές, ή εκεί που έχει σπάσει το χρώμα, ή γενικά οπουδήποτε νομίζεις οτι είναι ευαίσθητο, πάρε και πέρνα το με όζα (το διαφανές). Θα το μονώσει και θα το προστατέψει. Άλλη λύση ημίμετρο είναι να πας στην αντιπροσωπεία και να σου δώσει το χρώμα σου σε πινέλα σε χρώμα και βερνίκι για να το περάσεις και να μην φαίνεται τίποτα. Αλλά πιστεύω μια βόλτα από έναν καλό φανοποιό, με λίγα λεφτά θα στο κάνει τζι τζι ποπό (καλό; ) και θα είσαι good as new!
Και πάλι τα περαστικά μου. Sad

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 14:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
H πλάκα είναι ότι το είχα προαίσθημα ότι θα μου το χτυπούσαν το Σαββατοκύριακο.

Aύριο μαζί με το service θα πάρω και τιμή από το εξουσιοδοτημένο. Eάν η τιμή είναι 100 χιλιάδες και κάτω, έκλεισε η δουλειά. Tο γδάρσιμο που είχα κάνει εγώ πίσω δεξιά, jack pot με την πόρτα να δούμε τι θα βγει.

σιγουρα θα ειναι >100.000 δρχ. εδω 60 χιλιαρικα εχει η πορτα καινουργια!!! (στο 5θυρο ε?)
τι στο καλο !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 15:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγραψε:
πέρνα το με όζα (το διαφανές).

Για τους Νοτιους ετσι λενε στην Βορεια Ελλαδα το μανον για τα νυχια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 16:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε Chris! Sad Kαι εσύ? Sad

Να πάρει!....Ατιμη φάρα Ελλήνων Ασχετων Οδηγών.... Sad Sad

Ελπίζω να το φτιάξεις γρήγορα το λαβωμένο κόκκινο θηρίο... Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 01:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
μανον για τα νυχια

Για τους Βόρειους, έτσι λένε στη Νότια Ελλάδα την όζα για τα νύχια.

Χρήστο μου, περαστικά. Εκεί που δουλεύεις βρε παιδί μου πώς να μην σε χτυπάνε. Πάντως, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους μας. Ουδείς... ατσαλάκωτος! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 02:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Alexandros έγραψε:
μανον για τα νυχια

Για τους Βόρειους, έτσι λένε στη Νότια Ελλάδα την όζα για τα νύχια.

Χρήστο μου, περαστικά. Εκεί που δουλεύεις βρε παιδί μου πώς να μην σε χτυπάνε. Πάντως, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους μας. Ουδείς... ατσαλάκωτος! Wink

Μόνο ο Ατσαλάκωτος himself που χρησιμοποιεί Juro Pro!

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 09:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως, μετά από αυτά που διαβάζω, θα του ρίξω λίγο αγιασμό
στο ντεπόζιτο των τζαμιών ! Laughing Laughing

Περαστικά Chris.

Μου είχε τύχει και εμένα ένα ανάλογο περιστατικό, αλλά έτυχε να είμαι στο
μπαλκόνι του σπιτιού και τον πρόλαβα τον π####η !
Τρελάθηκα. Με τα σώβρακα κατέβηκα κάτω. Τα σκαλιά τα κατέβηκα
δέκα-δέκα.
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 09:25:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chris περαστικά στο μωρό σου ρε φίλε......με τα μ@!#!#πανα.......Αφού βλέπουν δεν τους πέρνει να περάσουν,,,,δεν πανε από αλλού...Παιδιά είναι μερικοί φορτιγαντζίδες όπως π.χ. της Δέλτα που μπαίνουν μέσα στα στενάκια......και όποιον πάρει ο χάρος....Σκέφτονται με το μικρό μυαλό τους...Ας μην το έβαζε εκεί και χρουτς στο παίρνουν αμπαριζα το φρεσκογυαλισμένο αμαξάκι σου....Και δούλευε εσύ μετά σαν τον π#!$!#στη να φτιάξεις ξανά και ξανά τις ζημιές του κάθε ανεγκέφαλου....

Κάτι τέτοιοι θέλουν στήσιμο στα 10 μέτρα και..... 2gunfire

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 10:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

100000 όλο το πακέτο στην peugeot. Πόρτα, το πίσω δεξιά και κανα δυο γρατζουνιές που ανακάλυψε ο μάστορας σήμερα.

Θα το φτιάξω όταν το πάω για το Service των 10000 χλμ. Δεν θα έχει πρόβλημα σκουριάς, άδικοι οι φόβοι μου.

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 14:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνονόματε, περαστικά! Sad

Υπάρχουν άπειροι ηλίθιοι & ανεγκέφαλοι, που δεν τους νοιάζει τίποτα! Κάποια στιγμή όμως και χωρίς να το ξέρεις, δικαιώνεσαι! Believe me! Συμβαίνει και στους καλύτερους! Tο δικό μου, είναι αρκετά ανάγλυφο, αλλά μετά από πολλές στεναχώριες και προβληματισμούς, βαρέθηκα! Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι πολύ, αυτό είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα! Η υγεία μας, όμως, όχι!

Αλλά από ότι διάβασα, τέλος καλό, όλα καλά! Μπράβο! Smile

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 18:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chris Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α!!!!!!!!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 17:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρε Christ και εσύ λαβώθηκες?Τι κατάσταση είναι αυτή πρέπει να κάνουμε κάτι!Να βγάλουμε ένα επίσημο εικόνισμα του club για τα αμάξια!Άσχετο , δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς σας αλλά άκουσα για μια εκκλησία κοντά στα σπάτα όπου πηγαίνουν για αγιασμό τα αυτοκίνητα για να είναι καλοτάξιδα!!!(Συνήθως τα καινούργια ,σε μας ίσως κάνουν κάποια εξαίρεση) Exclamation

Idea Πάω στην memberlist να δω αν υπάρχουν μέλη "Mitsotakis" , "Drakoymel" . "Gkantemis" , κτλ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 07:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρε Chris 2 φορές μέσα στους 3 πρώτους μήνες μου το είχανε χτυπήσειπαρκαρισμένο Twisted evil Twisted evil
Σε καταλαβένω, αλλά όπως είπε και ο Milt ουδείς ατσαλάκωτος!! Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 08:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Άσχετο , δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς σας αλλά άκουσα για μια εκκλησία κοντά στα σπάτα όπου πηγαίνουν για αγιασμό τα αυτοκίνητα για να είναι καλοτάξιδα!!!(Συνήθως τα καινούργια ,σε μας ίσως κάνουν κάποια εξαίρεση) Exclamation

Στις περισσότερες το κάνουν... Έχω δει μάλιστα και έναν live.Τότε το θεωρούσα λιγάκι τραβηγμένο αλλά με όσα ακούω....

Στην επόμενη συνάντηση που θα είμαστε όλοι μαζεμένοι,ας κάνουμε έναν ομαδικό,έτσι προληπτικά :D

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Οκτ 2002, 04:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ohhhhhhh really????? Αυτό δεν το είχα ξανακούσει!
Αν πάω πάντως στον Παπαλάμπρο εδώ στην γειτονία και του ζητήσω να κάνει αγιασμό στο αμάξι μάλλον θα μου αγιάσει κανένα χειρόφρενο στο κεφάλι.
Δυστυχώς εδω οι περισσότεροι πιτσιρικάδες με μηχανοκίνητα μέσα διαθέτουν δυνατές εξατμίσεις τις οποίες προτιμούν να δοκιμάζουν την ώρα της λειτουργίας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 08:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τραυματισμός ή ζημιά από άγνωστο οδηγό

Ερώτηση: Είχα σταθμεύσει κανονικά και νόμιμα το αυτοκίνητό μου, και το πρωί που πήγα να το πάρω, το βρήκα κατεστραμμένο. Κανένας μάρτυρας δεν βρέθηκε για να μου δώσει τα στοιχεία του οχήματος και του ασυνείδητου οδηγού του, ούτε έχω μεικτή ασφάλιση. Υπάρχει ελπίδα να αποζημιωθώ;

Απάντηση: Βεβαιότατα, και μάλιστα όχι μόνο κάποια ελπίδα, αλλά βεβαιότητα για την αποζημίωσή σας.
Από το 1976 (με το νόμο 489/76), ο νομοθέτης φρόντισε για την ίδρυση και λειτουργία ενός νομικού προσώπου, του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Για τη λειτουργία του συνεισφέρουν υποχρεωτικά ένα μικρό ποσό όλοι οι πελάτες όλων των ασφαλιστικών εταιριών, που αναλαμβάνουν την κάλυψη της αστικής ευθύνης από ατυχήματα αυτοκινήτων.

Ο νόμος 489/76 προβλέπει, οτι το Επικουρικό Κεφάλαιο δεν ευθύνεται για όλες τις περιπτώσεις που ο παθών από τροχαίο δεν μπορεί να καλύψει τις ζημιές του με άλλο τρόπο.

Στη δική σας περίπτωση όμως (που είναι και παραμένει άγνωστος ο υπαίτιος του ατυχήματος), το Επικουρικό Κεφάλαιο ευθύνεται, βάσει του νόμου.

Πρέπει να υπάρχει όμως αντικειμενική αδυναμία από την πλευρά σας για τη διακρίβωση των στοιχείων του υπαίτιου οδηγού, κι αυτό πρέπει να το αποδείξετε στο δικαστήριο. Αν μπορούσατε με οποιονδήποτε τρόπο να μάθετε τα στοιχεία του υπαίτιου οδηγού και το αμελήσατε το Επικουρικό δεν ευθύνεται.

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αναφέρετε στην αγωγή σας και να αποδείξετε με μάρτυρα, οτι παρά την επιμέλεια που επιδείξατε και τις προσπάθειες που καταβάλατε για την ανεύρεση των υπευθύνων για αποζημίωση, αυτό στάθηκε αδύνατο για αντικειμενικούς λόγους.

Κατά πάσα πιθανότητα, το γεγονός ότι η ζημία έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα θεωρηθεί ως αντικειμενικός λόγος από το δικαστήριο, αφού μπορείτε βάσιμα να ισχυρισθείτε οτι λόγω της νυχτερινής ώρας δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Οπωσδήποτε πρέπει να υποβάλετε μήνυση κατ' αγνώστου για εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος, ώστε να γίνουν έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας. Αν δεν καρποφορήσουν οι έρευνες της αστυνομίας (ζητήστε βεβαίωση γι'αυτό), ο ισχυρισμός σας οτι ήταν αδύνατη η ανεύρεση των υπευθύνων για την αποζημίωσή σας είναι σχεδόν ακλόνητος.

Στην αγωγή σας δεν πρέπει να αναφέρετε, ότι το όχημα που σας προκάλεσε τη ζημιά είναι και άγνωστο και ανασφάλιστο, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προβάλλει βάσιμα το Επικουρικό Κεφάλαιο ένσταση αοριστίας και να απορριφθεί η αγωγή σας.

Πηγή : auto motor und sport
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό μου ακούγεται αλλά λίγο δύσκολο στην εφαρμογή.Σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αετονύχηδες για να αποζημιωθούν για δικές τους βλακείες και εκεί είναι που θα αρχίσουν οι εφέσεις , τα ΣτΕ , και οι Αρειοι Π. και άντε ξεμπέρδευε!!!! Πάντως αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 12:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Καλό μου ακούγεται αλλά λίγο δύσκολο στην εφαρμογή.Σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αετονύχηδες για να αποζημιωθούν για δικές τους βλακείες και εκεί είναι που θα αρχίσουν οι εφέσεις , τα ΣτΕ , και οι Αρειοι Π. και άντε ξεμπέρδευε!!!! Πάντως αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω!

Πολλά πράγματα είναι δύσκολα στην εφαρμογή ή μας φαίνονται δύσκολα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πάντως έχουμε πολλά δικαιώματα τα οποία ούτε καν τα γνωρίζουμε.

Βέβαια για να ξεκινήσεις μία ιστορία με μήνυση κατ' αγνώστου, δικαστήρια κλπ πρέπει η ζημιά που έχεις υποστεί να είναι αρκετά μεγάλη για να αξίζει να κυνηγήσεις να πάρεις τα λεφτά σου από το Επικουρικό.

Πάντως αν έχεις νομική προστασία με την Ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία (π.χ DAS), το τρέξιμο το αναλαμβάνουν όλο εκείνοι.

Είναι γεγονός όμως φίλε 206Tomcat οτι θέλει ψάξιμο το πράγμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 03:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντυ ο Ανοιχτομάτης! Που έχει βαλθεί να μας κάνει να του μοιάσουμε!
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 07:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Άντυ ο Ανοιχτομάτης! Που έχει βαλθεί να μας κάνει να του μοιάσουμε!
Wink

Γεια σου ρε Μίλτο με τους χαρακτηρισμούς σου !!!
Δηλαδή είμαι κάπως έτσι.... Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης