PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναγερμός
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα καλα, αλλα αντε να σταματησουν οι απεργιες να το παρω το αυτοκινητακι, γιατι εναι μιαμιση βδομαδα στην αντιπροσωπεια και περιμενει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα ειναι!
εγω δεν τον ειχα ακουσει ποτε τον δικο μου να χτυπαει μέχρι που καποια στιγμή τελικά χτύπησε και σαν βοδι δεν καταλαβα καν οτι ηταν το δικο μου αμαξι Razz

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 18:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
drdino έγραψε:
oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω!

Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά.
αυτο γιατι δεν γινεται στα 206 μασ?αν γινοτανε θα ηταν τελειο

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 20:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
drdino έγραψε:
oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω!

Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά.

Ακριβως το ιδιο γινεται και στο δικο μου Σταυρο....με ενα απλο πατημα μπαινει ο συναγερμος και διπλωνουν και οι καθρεπτες....με ενα παρατεταμενο πατημα μπαινει ο συναγερμος,διπλωνουν οι καθρεπτες και ανεβαινουν και τα παραθυρα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
puyolc (andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003

Ένταξη: 24 Ιούν 2005
Τόπος: melissia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 09:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ GEMINI KATA KAIROYΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ... ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΡΟΛΕΠΤΟ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ CC MOY EXEI ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ GEMINI,,, Question Question .
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΗΧΕΙΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η GEMINI EXEI ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΙΑ.... ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ...
Η LION ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΜΙΣΙΟ.. Shocked

http://www.adcon.gr\gbo

Καλημέρα φίλε μου

Δούλευα για πέντε χρόνια σε κατάστημα car audio και την ξέρω καλά την δουλεία με τους συναγερμούς .Γράψε μου περισσότερες λεπτομέρειες και θα σου πω .
Όλοι η συναγερμοί έχουν μνήμη όταν βγάλεις τον συναγερμό το led του συναγερμού ανάβει με κάποια συχνότητα και σου λέει από τι χτυπάει .
ΑΑΑ η GEMINI δεν εχει κλεισει!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 10:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και ξαναηρθε το θεμα στην επιφανεια:
Ποια η γνωμη σας για τον εργοστασιακο συναγερμο?
Θα βαζατε καποιον aftermaket ή δεν θα το τολμουσατε? (λογω multiplex η για καποιον αλλο λογο...)
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
puyolc (andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 10:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Μιας και ξαναηρθε το θεμα στην επιφανεια:
Ποια η γνωμη σας για τον εργοστασιακο συναγερμο?
Θα βαζατε καποιον aftermaket ή δεν θα το τολμουσατε? (λογω multiplex η για καποιον αλλο λογο...)
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ο εργοστασιακοσ συναγερμοσ ειναι αξιας το πολυ 50ε
αν βαλεις σωστα τον συναγερμο δεν εχει κανενα προβλημα
υπαρχουν και συναγερμοι στο εμποριο που ειναι για αυτ. με multiplex
εχω βαλει σε πολλα 206 και 307 και mini που ειναι ακομα ποιο χαλια σε αυτα τα θεματα
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 13:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν ξέρω και πολλα απο συναγερμούς θέλω να μάθω πόσο περίπου κοστίζει ενας συναγερμός, αν η εγκατάσταση ειναι επίπονη διαδικασία, πρέπει να πάω σε εξουσιοδοτημένο για να μου τον βάλουν; Προτείνεται καποια συγκεκριμένη μάρκα;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
puyolc (andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 14:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω και πολλα απο συναγερμούς θέλω να μάθω πόσο περίπου κοστίζει ενας συναγερμός, αν η εγκατάσταση ειναι επίπονη διαδικασία, πρέπει να πάω σε εξουσιοδοτημένο για να μου τον βάλουν; Προτείνεται καποια συγκεκριμένη μάρκα;

Η δουλειά μου είναι τα συστήματα συναγερμού και θα σου πω πως μπορείς να βάλεις με περίπου 300ε και θα κλείνει και τα παράθυρα και χωρίς κανένα πρόβλημα και με αλλά 70ε αν θες μπορείς να συνδέσεις το συναγερμό με το κινητό σου τηλ και να σε παίρνει τηλ όποτε βαράει όπου και είναι!!!!!! Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης