PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περάστε - Βιδώστε - Τελειώσατε
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 16:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου;

Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου!

Thank U φίλε slash...
Η αλήθεια είναι ότι ήξερα τι να βγάλω και πως, γιατί πριν το είχα μελετήσει πολύ...
Επίσης να ξέρετε όσοι ασχοληθείτε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν βγαίνει εύκολα...πρώτα κοιτάμε για βίδες στα ποιο περίεργα σημεία και μετά αρχίζουμε το τράβηγμα...
Αναφέρω για παράδειγμα το καπάκι (κάλυμμα) της πόρτας για να βγεί θα πρέπει να βγουν εκτός από τις εξωτερικές βίδες (είναι 3) και μια εσωτερική που είναι στην κολώνα μέσα στο χώρο του μικρού ηχείου (τουίτερ)... Δηλαδή θα πρέπει να βγαλετε και το καπάκι εκεί με ένα κατσαβίδι ίσιο και με ήρεμες κινήσεις....
Φυσικά αν πρόκειται κάποιος να το βγάλει καλό θα είναι να παρευρεθώ ή να του στείλω ένα PM με details.... Wink Wink Wink

Επίσης κανείς δεν ξεκινά την εργασία χωρίς τα απαραίτητα εφόδια:
1. Κατσαβίδια παντός τύπου.
2. Γαλλικά κλειδιά.
3. Μονωτικά (αφρώδες) σε πολλές διαστάσεις και πάχους, και χρώματος. (γκρι-λευκά-μαύρα)
4. Κόλλες στιγμής βιομηχανικές για μέταλλα.
5. Σιλικόνες λίπανσης και μόνωσης
6. Αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης
7. Αυτοκόλλητη ταινία υφασμάτινη για μόνωση και κάλυψη μετάλλων.
8. Αυτοκόλλητα τύπου "σκραρτς"...
9. Αυτοκόλλητα τσοχάκια
10.Θερμο-ηχό-μονωτική αυτοκόλλητη μαύρη ταινία για σωλήνες καλοριφέρ. Wink Wink
11. κόφτες/Ξυράφια(Λεπίδια)
12. Χώρο για εύκολο test drive
12. Χώρο για τις εργασίες
13. Και φυσικά καλό φωτισμό... Wink Wink

Slash αν ΔΕΝ έβρισκα το ρημάδι το τριγμό στο χειρόφρενο μάλλον τα Χριστούγεννα θα πήγαινα για νέο αυτοκίνητο.... Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 20:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab

Δεν θα πω τίποτα.Θα μιλήσουμε στη επερχόμενη (συντομα ελπιζω)συνάντηση.
σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 10:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Vini έγραψε:
Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab

Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 10:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:
Vini έγραψε:

Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!!

Τhank U Chris... Embarassed Embarassed Embarassed με κάνεις και κοκκινίζω... Embarassed

Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 11:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τhank U Chris... Embarassed Embarassed Embarassed με κάνεις και κοκκινίζω... Embarassed

Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι... Wink Wink[/quote]

Δέν το πατάμε αρκετά !! Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης