Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 16:37:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Slash έγραψε: | Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου;
Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου! |
Thank U φίλε slash...
Η αλήθεια είναι ότι ήξερα τι να βγάλω και πως, γιατί πριν το είχα μελετήσει πολύ...
Επίσης να ξέρετε όσοι ασχοληθείτε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν βγαίνει εύκολα...πρώτα κοιτάμε για βίδες στα ποιο περίεργα σημεία και μετά αρχίζουμε το τράβηγμα...
Αναφέρω για παράδειγμα το καπάκι (κάλυμμα) της πόρτας για να βγεί θα πρέπει να βγουν εκτός από τις εξωτερικές βίδες (είναι 3) και μια εσωτερική που είναι στην κολώνα μέσα στο χώρο του μικρού ηχείου (τουίτερ)... Δηλαδή θα πρέπει να βγαλετε και το καπάκι εκεί με ένα κατσαβίδι ίσιο και με ήρεμες κινήσεις....
Φυσικά αν πρόκειται κάποιος να το βγάλει καλό θα είναι να παρευρεθώ ή να του στείλω ένα PM με details....
Επίσης κανείς δεν ξεκινά την εργασία χωρίς τα απαραίτητα εφόδια:
1. Κατσαβίδια παντός τύπου.
2. Γαλλικά κλειδιά.
3. Μονωτικά (αφρώδες) σε πολλές διαστάσεις και πάχους, και χρώματος. (γκρι-λευκά-μαύρα)
4. Κόλλες στιγμής βιομηχανικές για μέταλλα.
5. Σιλικόνες λίπανσης και μόνωσης
6. Αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης
7. Αυτοκόλλητη ταινία υφασμάτινη για μόνωση και κάλυψη μετάλλων.
8. Αυτοκόλλητα τύπου "σκραρτς"...
9. Αυτοκόλλητα τσοχάκια
10.Θερμο-ηχό-μονωτική αυτοκόλλητη μαύρη ταινία για σωλήνες καλοριφέρ.
11. κόφτες/Ξυράφια(Λεπίδια)
12. Χώρο για εύκολο test drive
12. Χώρο για τις εργασίες
13. Και φυσικά καλό φωτισμό...
Slash αν ΔΕΝ έβρισκα το ρημάδι το τριγμό στο χειρόφρενο μάλλον τα Χριστούγεννα θα πήγαινα για νέο αυτοκίνητο.... Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 20:06:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια....  |
Δεν θα πω τίποτα.Θα μιλήσουμε στη επερχόμενη (συντομα ελπιζω)συνάντηση.
σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 10:11:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | Vini έγραψε: | Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια....  |
σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!! |
Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 10:49:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | pduke έγραψε: | Vini έγραψε: | Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια....  |
σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!! |
Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!! |
Τhank U Chris... με κάνεις και κοκκινίζω...
Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 11:04:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τhank U Chris... με κάνεις και κοκκινίζω...
Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι... [/quote]
Δέν το πατάμε αρκετά !! 
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|