Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rallyes (Nikos) Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 144 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 14:50:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Samer έγραψε: | Rallyes έγραψε: | Driver ///M έγραψε: | Rallyes έγραψε: | μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!! |
Τα λάδια που χρειάζεσαι είναι το πρώτο ή το δεύτερο απ'το λινκ.
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang=
Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές.
Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια). |
αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα! |
Οποιοδηποτε θες παρε. Εγω βαζω ELF γιατι αυτα εχει ο μηχανικος μου και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν διαλεξεις, με αυτα θα μεινεις. Μην αλλαζεις συνεχεια μαρκες. Και οποσδηποτε θα μεινεις με 0-30!! εγω που κανω 15-20,000 χλμ το χρονο αγοραζα και αφηνα stock γτ αλλαζω συνεχεια. Αν σου περισευουν παρε κ συ. Αποψη μου. |
1 litro περνω? αυτο που εχει στο λινκ? με τα 10,50 ευρώ....ποσα λιτρα πρεπει να παρω πριν παω για την αλλαγη? ακριβως δηλαδη...ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο...ποσα θελει για την αλλαγη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ) Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI
Ένταξη: 30 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 89
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 15:38:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 16:05:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gew_ponos έγραψε: | Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις  |
5 litra δηλαδη 50 ευρω περιπου.... αν τα βαλω απο την αντιπροσοπια ποσο πιο ακριβα παει δηλαδη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 16:25:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyes έγραψε: | gew_ponos έγραψε: | Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις  |
5 litra δηλαδη 50 ευρω περιπου.... αν τα βαλω απο την αντιπροσοπια ποσο πιο ακριβα παει δηλαδη? |
Παραπανω. Ποσο ακριβως δεν ξερω αλλα σιγουρα δεν ειναι 10€ το λιτρο. Εχω να παω στη peugeot απο το 2010.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 16:30:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε Αθηναική αντιπροσωπεία χρέωναν τα λάδια της Shell (5-30) γύρω στα 17-18€ το λίτρο
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 17:43:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα σιγουρα στην αντιπροσωπια θα τα χρεωσουν παραπανω...εχω καιρο ακομα για τα 2000 χλμ ....
εχω μια ερωτηση που ταιριαζει και με τον τιτλο υπαρχει καποιο μαγαζι και εξωτερικο και οτιδειποτε και οχι απαραιτητα τις πεζό, για να παρω τα γνησια πατάκια ή εστω να ταιριαζουν και να χωρανε κανονικα στο αμαξι για το 207 ραλλύ???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rallyes στις Κυρ 28 Απρ 2013, 13:56:12, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2013, 13:55:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τιποτα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 14:48:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μιας και αυτο ηταν το αρχικο θεμα ας ρωτησω εδω... :
θελω να αγορασω τα γνησια πατακια για το 207 rallye για να κουμπωνουν γιατι αυτα που μου δωσανε μπλεκονται στο συμπλεκτη και με εμποδιζουν στην οδηγησει επειδη μπλεκονται οταν παταω συμπλεκτη....
το ερωτημα μου ειναι ... αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να εχει τα γνησια πατάκια για το 207 rallye σε καλυτερη τιμη απο αυτη των αντιπροσωπιων...ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 15:33:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ok... κατι σχετικα με τα πατακια...τα μεχρι τωρα τα οποια μπλεκονται στο συμπλεκτη δεν παθαινει τιποτα ετσι?
εννοω ο συμπλεκτης...απλα μπλεκεται ε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 15:40:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyes έγραψε: | ok... κατι σχετικα με τα πατακια...τα μεχρι τωρα τα οποια μπλεκονται στο συμπλεκτη δεν παθαινει τιποτα ετσι?
εννοω ο συμπλεκτης...απλα μπλεκεται ε? |
χουατ??
Τι να παθει ο συμπλεκτης? Εγω θα σου ελεγα να βγαλεις το πατακι του οδηγου μην γινει καμια μαλ***α στην οδηγησει. (μακρια απο μας)! Σαν την αλλη φορα εχω stress ball στο αμαξι και καποιος το ειχε αφησει διπλα απο το χειροφρενο και πηγε πισω απο πεταλ του γκαζιου. Παλι καλα πηγε εκει και οχι πισω απο το φρενο ας πουμε. Βγαλτα και βαλε μια εφημεριδα μεχρι να παρεις τα αλλα
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούν 2013, 11:22:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήρα σημερα τηλεφωνο σε αυτο το δευτερο λινκ που μου δινεις και μου ειπε οτι ειναι συνεργειο, δεν πουλανε πατακια...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|