Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 22:22:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ζυγισες τους δικους σου δισκους,ειναι ακυρη η μετρηση γιατι απο 283χ26 εχουν γινει 283χ22  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 22:31:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτες εντυπώσεις και μιλάμε για απάτητα τελείως...
-Πολύ καλό αρχικό δάγκωμα απο τελείως κρύο(Γεωργία δεν δυσκολεύτικε καθόλου ίσα ίσα που τις άρεσε που είναι πιο άμεσο)
-Σχεδόν καθόλου νεκρή διαδρομή, πιο σκληρό πετάλ(επιτέλους) αλλά και πιο γραμμικό στην απόδοση
-Ιδια δύναμη απαιτείτε για να σταματήσεις στο στενάκι και ίδια ακριβώς απο π.χ 100χλμ/ω σε 40χλμ/ω
-ΜΗΝ κάνεις το λάθος να πιέσεις πετάλ λίγο πιο απότομα-ακαριαία(όχι δυνατά απλά απότομα και όχι γραμμικά)....
Τώρα απλά περιμένω να στρώσουν και θα επανέλθω για τους πολεμικούς ρυθμούς...Γιανα δούμε και τι λένε τα DS2500 με πίεση(Γιατι μεχρι στιγμής για κάθε μέρα είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 22:34:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | Αν ζυγισες τους δικους σου δισκους,ειναι ακυρη η μετρηση γιατι απο 283χ26 εχουν γινει 283χ22  |
Βάλε άλλο μισό κιλό βρε...σιγά εκεί θα κολλήσουμε!!
Πάντος εύκολα 283χ23~22 βγήκαν  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 01:18:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Ναι Άρη μου πόσο έκανε το bell και οι ρότορές σου γιατι αυτοί κάνουν 130€ ο ένας....Άμα τους φάω ξέρω και γώ τι θα φτιάξω μην ανυσηχείς  |
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι διαφορες μιλαμε.......
Βαρος δαγκανας: 1.79 kg
Βαρος δισκοπλακας: 4.1 kg
oooooτι και να φας, δεν ερχονται εκει.......
android έγραψε: | Oχι δεν ξενερωνουμε ,αρκει να πεις και ποσο σου πηγαν |
Ετσι παει ρε, οτι πληρωνεις παινρεις..... 2πλασια τιμη απο τα "παιδικα" του 206rcc......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 02:16:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: AP Racing 4-pot για 207 |
|
|
sps έγραψε: | JDROGAS έγραψε: |
Τα carbon lorraine ειναι απλα απαιχτα και κανουν 380 ευρω αλλα πολυ σκληρα και ουσιαστικα καθε αλλαγη και δισκοπλακες.Ειναι απλα εκπληκτικα κι εντελως μα εντελως ακουραστα αν σκεφτεις οτι σταματουν 1300 κιλα.Επισης μου κατεστρεψαν τις ζαντες (σκετο σιδερο).
|
Τα CL RC 5+ τα βρισκω αγγλια για 207, 212€ + μεταφορικα!
Τι εννοεις κατεστρεψαν τη ζαντα?
Edit: Τζιμ και σια καλοριζικα τα φρενα! |
Eγω πληρωσα 377,00 ευρω το 2009 που τα εβαλα απο πεζω σπορτ.Η παστα ειναι η RC8R και απο Αγγλια στοιχιζουν 297,00 ευρω συν μεταφορικα.
Οταν λεω οτι κατεστρεψα τις ζαντες μου εννοω οτι η λεγομενη σκονη που πεφτει απο τα πολιτικα τακακια φευγει με ενα πλυσιμο.Με τα συγκεκριμενα που εχουνε αρκετη περιεκτικοτητα σε μεταλλα για να αντεχουν θερμοκρασιες φευγει παστα η οποια σε συνδυασμο με νερα (βροχη)
και θερμοκρασια υψηλη κολλησε σαν επιστρωση επανω στις ζαντες και δεν ξαναβγηκε ποτε.Δοκιμασα τα παντα απο καθαριστικα προσπαθησα να τριψω αλλα τιποτα,ενα σωμα με τη βαφη της ζαντας.Μιλαω ομως για λευκες braid που φαινονται στη υπογραφη μου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 10:42:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: AP Racing 4-pot για 207 |
|
|
JDROGAS έγραψε: | ...Με τα συγκεκριμενα που εχουνε αρκετη περιεκτικοτητα σε μεταλλα για να αντεχουν θερμοκρασιες φευγει παστα η οποια σε συνδυασμο με νερα (βροχη)
και θερμοκρασια υψηλη κολλησε σαν επιστρωση επανω στις ζαντες και δεν ξαναβγηκε ποτε.Δοκιμασα τα παντα απο καθαριστικα προσπαθησα να τριψω αλλα τιποτα,ενα σωμα με τη βαφη της ζαντας.Μιλαω ομως για λευκες braid που φαινονται στη υπογραφη μου. |
το ιδιο ακριβώς επαθα κι εγω με τα Mintex Racing που εδινε η Peugeot Sport με τις AP τoυ 106 cup ... αλλα το σαν αποδοση ειναι απλα... ΑΛΛΟΥ... (οποτε και τα χρησιμοποιώ πλέον μονο στα Μεγαρα με ζαντες που δεν με ενδιαφερει μην "χαλασουν")
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 19:55:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | Jim207GT έγραψε: | Ναι Άρη μου πόσο έκανε το bell και οι ρότορές σου γιατι αυτοί κάνουν 130€ ο ένας....Άμα τους φάω ξέρω και γώ τι θα φτιάξω μην ανυσηχείς  |
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι διαφορες μιλαμε.......
Βαρος δαγκανας: 1.79 kg
Βαρος δισκοπλακας: 4.1 kg
oooooτι και να φας, δεν ερχονται εκει.......
android έγραψε: | Oχι δεν ξενερωνουμε ,αρκει να πεις και ποσο σου πηγαν |
Ετσι παει ρε, οτι πληρωνεις παινρεις..... 2πλασια τιμη απο τα "παιδικα" του 206rcc......  |
Παραπανω φρενο εχεις?Τα κιλα ειναι για σας με τα ατμοσφαιρικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2012, 01:18:42 Θέμα δημοσίευσης: Re: AP Racing 4-pot για 207 |
|
|
MEMsound έγραψε: | JDROGAS έγραψε: | ...Με τα συγκεκριμενα που εχουνε αρκετη περιεκτικοτητα σε μεταλλα για να αντεχουν θερμοκρασιες φευγει παστα η οποια σε συνδυασμο με νερα (βροχη)
και θερμοκρασια υψηλη κολλησε σαν επιστρωση επανω στις ζαντες και δεν ξαναβγηκε ποτε.Δοκιμασα τα παντα απο καθαριστικα προσπαθησα να τριψω αλλα τιποτα,ενα σωμα με τη βαφη της ζαντας.Μιλαω ομως για λευκες braid που φαινονται στη υπογραφη μου. |
το ιδιο ακριβώς επαθα κι εγω με τα Mintex Racing που εδινε η Peugeot Sport με τις AP τoυ 106 cup ... αλλα το σαν αποδοση ειναι απλα... ΑΛΛΟΥ... (οποτε και τα χρησιμοποιώ πλέον μονο στα Μεγαρα με ζαντες που δεν με ενδιαφερει μην "χαλασουν") |
Συμφωνω απολυτα και τα cl ειναι απλα αλλου γι αυτο κι εγω πηρα μια τετραδα ζαντες για καθε μερα και αφησα τις braid για εκει που πρεπει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|