Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
207Gt (dimitris) Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:17:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | 207Gt έγραψε: | Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!
-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.
-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται??? |
Το airfuel είναι για wideband αισθητήρα ή narrow? Το αμάξι σου έχει wide ή narrow ? (πόσα καλώδια?) Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι σωστό να "κλέβεις" το λ που διαβάζει ο εγκέφαλος αφού μπρεί να έχεις χίλια δυό προβλήματα...
Το μπαρόμετρο πρέπει να συνδεθεί ΜΕΤΑ τη πεταλούδα. πχ με τάπα στη θέση των αναθυμιάσεων (δεν προτίνεται) , με τρύπα και ρακόρ πάνω στην εισαγωγή ή με το κλασσικό τρόπο (πλακάκι στο MAP) |
Πλακακι στο map πως θα γινει αφου η μαμα εισαγωγη ειναι πλαστικη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:18:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | 207Gt έγραψε: | Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!
-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.
-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται??? |
αυτό που πήρες είναι wideband ή narrowband?
Μην τρυπήσεις σωλήνα για το μπαρόμετρο είναι λάθος |
Δεν ξερω αν το οργανακι ειναι wide η narrow...ουτε στο κουτι γραφει ουτε στο site...
το αμαξι εχει μονο εναν λαμδα...τον πρωτο που ειναι αμεσως μετα την τουρμπινα και ειναι wide γιατι εχει 5 καλωδιακια...πως καταλαβαινω τι ειναι το οργανακι?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2014, 10:27:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου λοιπον μπορεις να ξεχωρισεις αναλογα με τον αριθμο των καλωδιων αν ειναι narrow η wide,τοτε μπορεις και να καταλαβεις τι ειναι το οργανακι που πηρες.
Μεσα στο κουτι με το οργανακι εχει ενα πλανο του πως να συνδεσεις την καλωδιωση του.Απο το πλανο μπορεις να καταλαβεις αν αναφερεται σε narrowband ή wideband.
Παντως συνηθως σκετα οργανακια δινουν για narrowband γιατι ειναι απλα στη συνδεση τους σε σχεση με τα πολυπλοκα wide.
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2014, 12:24:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Αφου λοιπον μπορεις να ξεχωρισεις αναλογα με τον αριθμο των καλωδιων αν ειναι narrow η wide,τοτε μπορεις και να καταλαβεις τι ειναι το οργανακι που πηρες.
Μεσα στο κουτι με το οργανακι εχει ενα πλανο του πως να συνδεσεις την καλωδιωση του.Απο το πλανο μπορεις να καταλαβεις αν αναφερεται σε narrowband ή wideband.
Παντως συνηθως σκετα οργανακια δινουν για narrowband γιατι ειναι απλα στη συνδεση τους σε σχεση με τα πολυπλοκα wide. |
Κι'ομως και το οργανακι wide ειναι γιατι εχει 5 καλωδια...αρα το οτι δεν παιρνει ανδειξη απο τον λαμδα τι μπορει να φταιει??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vatos (Παναγιώτης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 17 Ιούν 2017 Δημοσιεύσεις: 87
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2018, 16:57:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να κάνω μια ανάσταση τώρα που είναι και οι μέρες κοντά ; ( κρύο χιούμορ )
τελικά αν ο πάνω λάμδα είναι wideband 5 καλώδια παίζει να βάλουμε σκέτο όργανο και να δουλέψει ;
το torque που μετράει afr τουλάχιστον εμένα μου δείχνει το αμάξι όταν το πατάω πάντα στο 14.4 ( μαμά πρόγραμμα ) και όταν το αφήνω να ρολάρει φτωχό 30
πρέπει να το δω κρύο αν θα το μετρήσει κάτω από 14 γενικά να έχω μια ιδέα αλλα τελικά εδώ όσοι δοκιμάσατε μέτρησαν σωστά τα οργανάκια με τον μαμά Λ ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|