PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

air fuel οργανο σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
207Gt έγραψε:
Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!

-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.

-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται???

Το airfuel είναι για wideband αισθητήρα ή narrow? Το αμάξι σου έχει wide ή narrow ? (πόσα καλώδια?) Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι σωστό να "κλέβεις" το λ που διαβάζει ο εγκέφαλος αφού μπρεί να έχεις χίλια δυό προβλήματα...

Το μπαρόμετρο πρέπει να συνδεθεί ΜΕΤΑ τη πεταλούδα. πχ με τάπα στη θέση των αναθυμιάσεων (δεν προτίνεται) , με τρύπα και ρακόρ πάνω στην εισαγωγή ή με το κλασσικό τρόπο (πλακάκι στο MAP)

Πλακακι στο map πως θα γινει αφου η μαμα εισαγωγη ειναι πλαστικη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
207Gt έγραψε:
Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!

-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.

-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται???

αυτό που πήρες είναι wideband ή narrowband?

Μην τρυπήσεις σωλήνα για το μπαρόμετρο είναι λάθος

Δεν ξερω αν το οργανακι ειναι wide η narrow...ουτε στο κουτι γραφει ουτε στο site...
το αμαξι εχει μονο εναν λαμδα...τον πρωτο που ειναι αμεσως μετα την τουρμπινα και ειναι wide γιατι εχει 5 καλωδιακια...πως καταλαβαινω τι ειναι το οργανακι??
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2014, 10:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου λοιπον μπορεις να ξεχωρισεις αναλογα με τον αριθμο των καλωδιων αν ειναι narrow η wide,τοτε μπορεις και να καταλαβεις τι ειναι το οργανακι που πηρες.
Μεσα στο κουτι με το οργανακι εχει ενα πλανο του πως να συνδεσεις την καλωδιωση του.Απο το πλανο μπορεις να καταλαβεις αν αναφερεται σε narrowband ή wideband.
Παντως συνηθως σκετα οργανακια δινουν για narrowband γιατι ειναι απλα στη συνδεση τους σε σχεση με τα πολυπλοκα wide.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2014, 12:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Αφου λοιπον μπορεις να ξεχωρισεις αναλογα με τον αριθμο των καλωδιων αν ειναι narrow η wide,τοτε μπορεις και να καταλαβεις τι ειναι το οργανακι που πηρες.
Μεσα στο κουτι με το οργανακι εχει ενα πλανο του πως να συνδεσεις την καλωδιωση του.Απο το πλανο μπορεις να καταλαβεις αν αναφερεται σε narrowband ή wideband.
Παντως συνηθως σκετα οργανακια δινουν για narrowband γιατι ειναι απλα στη συνδεση τους σε σχεση με τα πολυπλοκα wide.

Κι'ομως και το οργανακι wide ειναι γιατι εχει 5 καλωδια...αρα το οτι δεν παιρνει ανδειξη απο τον λαμδα τι μπορει να φταιει???
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2018, 16:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κάνω μια ανάσταση τώρα που είναι και οι μέρες κοντά ; ( κρύο χιούμορ )

τελικά αν ο πάνω λάμδα είναι wideband 5 καλώδια παίζει να βάλουμε σκέτο όργανο και να δουλέψει ;

το torque που μετράει afr τουλάχιστον εμένα μου δείχνει το αμάξι όταν το πατάω πάντα στο 14.4 ( μαμά πρόγραμμα ) και όταν το αφήνω να ρολάρει φτωχό 30
πρέπει να το δω κρύο αν θα το μετρήσει κάτω από 14 γενικά να έχω μια ιδέα αλλα τελικά εδώ όσοι δοκιμάσατε μέτρησαν σωστά τα οργανάκια με τον μαμά Λ ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης