PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ηλεκτρική αντλία νερού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Johan (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Μάϊ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 16:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως δεν το εθεσα καλα,με προβληματιζει γιατι σε ανοιγμα στην εθνικη εκανε ενα αιωνα να πιασει τα 190 και τα 200 τα ειδα μονο σε κατηφορα. Βελτιωμενο ξερω τι μπορει να κανει(και θα γινει συντομα) αλλα δεν περιμενα να πηγιανει ετσι μαμα και φοβαμαι μηπως εχει καποιο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 17:10:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι κ αλλιώς σε μαμα μορφη ριχνει πολυ την πιεση του τουρμπο στις ψηλες και παει σαν ατμοσφαιρικο.
Εχεις κανει καθαρισμό βαλβίδων και έλεγχο χρονισμού???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Johan (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 20:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xρονισμο εκανα,καθαρισμο δεν νομιζω να θελει ακομα αλλα ειναι στο πλανο. Τι να πω,ελπιζω να ειναι ιδεα μου και να ειναι ετσι τα πραγματα!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιούν 2014, 12:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mην του απαντατε του Johan....ειναι τρολλ..!!!! Shocked

Το οχημα λεει εχει eco file .αλλα απο την peugeot...τωρα τι σκ**α file ειναι αυτο δεν εχω ιδεα..!!!

Το οτι δεν ανεβαζει πανω απο τα 180...εχει ΜΑ(λα)ΚΑ Γιαννη φραξει στους αυλους, το οτι εχει 40.000 χλμ..δεν λεει τπτ...εαν ο προηγουμενος δουλευε μονιμα με 1500 rpm ειναι λογικο το να φραξει...!!!

ΔΕΝ ΘΑ βαλεις τοταλ ΕΙΠΑ..!!!!

Ενα μηνα υπομονή ..

Για την τρομπα μην σε νοιαζει...απλα αστο να δουλευει λιγο πριν το σβησεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιούν 2014, 13:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και με καθαρους και φραγμενους αυλους εχει ενα θεμα ο 150ρης σε οτι αφορα την ονομαστικη του τελικη. Δε μπορει να ανεβασει με 5η ευκολα τις στροφες προς τη κοκκινη περιοχη, ισως να φταιει η πιεση και η πολυ φιμωμενη εξατμιση. Παντως τα 190 πρεπει να τα πιανει σχετικα ευκολα απο κει και πανω ζοριζεται....
Επιστροφή στην κορυφή
Johan (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιούν 2014, 14:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε π@π@ Κωστα μας εχεις μαμησει με την αναμονη! Πρεπει να το φτιαξουμε αμεσα! Για τα λαδια μην βαρας σου ειχα στειλει και αργησες να απαντησεις!! Παντως με το mito καλα τα πηγαμε..
Επιστροφή στην κορυφή
chris77 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308GT

Ένταξη: 13 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2014, 20:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντλία δουλεύει ήσυχα δεν την ακούμε.Αν την ακούμε σημαίνει πως την άκουσε και ειναι στα τελευταία της.
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2014, 20:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την αντλια την ακουμε αν σβησουμε ταμαξι ζεστο κ ανοιξουμε το καπο Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2014, 20:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την αντλια την ακουμε αν σβησουμε ταμαξι ζεστο κ ανοιξουμε το καπο Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2014, 20:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστα, αν δεν την ακουμε, τοτε την άκουσε! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
chris77 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2014, 15:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοω δουλεύει ησυχα αν ανοιξουμε καπω την ακους αλλα αν ακούγεται με κλειστο καπω τοτε είναι στα τελευταια της...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2014, 15:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο πάντα ακουγεται ευκολα και με κλειστο καπο, απο καινουργιο, εκτος αν εισαι μεσα στην πολη που εχει φασαρία. Δεν αλλαζει κατι στον ηχο ακομη και πριν χαλασει. τουλαχιστον σε οσα εχω ακουσει εγω.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2014, 16:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris77 έγραψε:
Εννοω δουλεύει ησυχα αν ανοιξουμε καπω την ακους αλλα αν ακούγεται με κλειστο καπω τοτε είναι στα τελευταια της...

Δεν ισχυει αυτο, εμενα ανεκαθεν εκανε ηχο που τον ακουγες με κλειστο καπο. Για να κατααβεις, στη πολυκατοικια μου το αμαξι το βαζω στη πισω πλευρα της πιλοτης και οταν γυριζω αργα το βραδυ τωρα το καλοκαιρι ακουω την αντλια απο το σπιτι μεσα με ανοιχτες μπαλκονοπορτες. Αυτο ισχυει απο τη πρωτη στιγμη που ειχα το αμαξι, αρα εαν δεν κανει καποιο "παραξενο" ηχο και ειναι το κανονικο της μην σε απασχολει.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2014, 19:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια η αντλια ψυξης τουρμπο μπορει να ανοιχτει και να καθαριστει.Καντε το και θα δειτε πως τελικα τα 150ε ειναι πααααρα πολλα Wink Η διαφορα ειναι τιτανοτεραστια ακομη και στον ηχο

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2014, 20:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δλδ Λεφο οταν σταματαει να δουλευει εχει κολλησει απο βρωμια και αν την καθαρισεις ξαναδουλευει???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2014, 16:43:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mακη στη δικη μου περιπτωση ετσι εγινε.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2014, 17:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Λεφο, αν διαβασεις στην πρωτη σελιδα, ειχα γραψει στην αρχη οταν καταλαβα οτι μου κανει διακοπες η αντλία, οτι ηθελα να την βγαλω και να την λυσω να δω αν επισκευαζεται μιας και ειχα δει οτι λυνεται. Τελικα μου χαρισαν μια μεταχειρο, την εβαλα πανω και δεν ξανασχοληθηκα. Τωρα που το ειπες ομως, μου κινησες την περιεργεια!
Ελυσα κ εγω πριν λιγο την παλια μου και οντως ειναι πεταμενα λεφτα να αγορασεις καινουργια. Ειναι τοσο ωραια και απλη κατασκευή, ουτε τσιμουχες, ουτε καρβουνακια, που πιστευω οτι δεν προκειται να χαλασει ποτε. Μονη της αδυναμια απ οτι φαινεται τα αλατα που μαζευει και οι βρωμιες. Παντως ανετα και ανεξοδα επισκευασιμη! Την καθαρισα, λιγο γρασσο, την δοκιμασα σε μπαταρια και κελαηδαει! Laughing Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
chris77 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2014, 14:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποιος που να το κανει και να την καθαριζει Θεσσαλονικη υπαρχει γιατι ρωτησα σε κανα 2 και μου ειπαν πως δε γινεται...μην τρεχω να περναω άλλη αν μπορει να καθαριστεί...
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2014, 20:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη οπως ειχα κατω το μοτερ μου ηταν πολυ ευκολο να την βγαλω και να πειραματιστω λιγο.Ριχνοντας μια πρωτη ματια διαπιστωσα και γω αυτο που προειπες,οτι ειναι πολυ απλη κατασκευη.Και τελικα ειχαμε δικιο και οι 2! Very happy
Την ανοιξα ,την καθαρισα την γρασσαρα και τελος..Τωρα δουλευει μια χαρα

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2014, 20:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris77 έγραψε:
Καποιος που να το κανει και να την καθαριζει Θεσσαλονικη υπαρχει γιατι ρωτησα σε κανα 2 και μου ειπαν πως δε γινεται...μην τρεχω να περναω άλλη αν μπορει να καθαριστεί...

Γινεται,μαλλον δεν θελουν Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης