PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

φίλε μου έχεις δίκιο ... απόλυτο ... Smile
πάω πάσο ... Smile
την κάνω με ελαφρά πηδημάτακια ... για άλλα φόρουμ ... Smile
γεια σας ... Smile

Που πας βρεεε,γύρνα πίσω... Αφού όπου και να πας... μπάχαλο θα τα κάνεις Laughing Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

πάω πάσο ... Smile
γεια σας ... Smile

Νίκο επουδενί τέτοιες ψιλοπαρεξηγησούλες δεν πρέπει να μας χαλάνε!

Η συνεισφορά σου είναι αναγνωρισμένη από όλους και εκτός αυτού η παρέα σου είναι ανεκτίμητη από όλους μας.

------------------------------------------------------------------------------------

Max, δεν έχω διαβάσει πουθενά τον Νίκο να μειώνει το 206. Ισα - ίσα είναι τόσο δαιμόνιος που πολλά από αυτά που "βάζουμε" πάνω είναι από δικές του αναζητήσεις. Η επιλογή του ήταν το Astra και χαίρομαι γιατί του πάει πιο πολύ.
Ομως ο Νίκος είναι ένας από τους ιδρυτές αυτού εδώ του σωματείου και χωρίς αυτόν μπορεί η ιδέα να μην είχε υλοποιηθεί ποτέ. Μπορείς ακόμα να δεις το πολύ προσεγμένο 206 στο Gallery που ΔΕΝ πρόκειται να βγει ποτέ από εκεί παρ'ότι δεν είναι δικό του πλέον.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

Ένταξη: 10 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλα το BMW μου στριβει σαν τρένο, ανοίγει σαν φόρμουλα, φρενάρει σαν να πετάει άγκυρες και είναι και πολύ άνετο!!!!

ΑΛΛΑ δεν σας πολυνιάζει!!! δεν έχω παρακολουθήσει τον βινι ή τον μαξ τι λένε αλλά από αυτό το ποστ θα πρέπει να πω οτι ο μαξ εχει μαλλον δικιο... Καλύτερα να λεμε για το 206......(αφού δεν υπαρχει BMW-club,τι να κάνω) θα λέω κι εγω για το 206!!!! τυχαίνει βέβαια να το έχω οδηγήσει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Nίκος είναι κεφάλαιο για το club και είναι μια ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ database....
Έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το πρώην 206 του και φαίνεται από τα post του.....
Για αυτό και εγώ, όπως και πάρα πολλά μέλη, σέβονται την άποψή του και τον ακούν, γιατί πάντα έχει κάτι να πει.....
Και προς Θεού..... καθένας αγαπάει το αυτοκίνητο που έχει τώρα στην κατοχή του, δεν θα πει και δυο λογάκια για τα θετικά του;;;;
Εμένα πάντως μου αρέσουν και αυτά......
Γιατί έτσι προσπαθώ να κάνω καλύτερο και το δικό μου.....

ΦΙΛΙΚΑ.............

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
...

max έγραψε:
...

pezomania έγραψε:
...

pugsung έγραψε:
...

vangsgr έγραψε:
...

Ξεκολήστε Pεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Σημασία δεν έχει ποιος έγραψε κάτι, αλλά το τι έγραψε. O Nίκος έγραψε τα δικά του για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον max που είχε την διάθεση ν' ασχοληθεί. Kαι κανένας δεν απάντησε επί της ουσίας στον max.

Eάν κατέβει κάποιος από τον Άρη και διαβάσει τα τελευταία post θα βγάλει το συμπέρασμα ή ότι τα Astra είναι υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς και τα 206 πεζοδρομιοκυνηγοί ή ότι ο Vini έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι από τους πρωτοπόρους του Forum.

Eπειδή ούτε τα Astra είναι υποδείγμα οδικής συμπεριφοράς, ούτε ο Nίκος (Vini) έχει το ακαταλόγιστο ας ασχοληθώ με τον Mίλτο που έχει ψωμί το θέμα. Razz

Miltellas έγραψε:
Δεν είναι εκεί το θέμα. Το ηλεκτρονικό γκάζι εκμηδενίζει τους ρύπους, μειώνει την κατανάλωση, αυξάνει την ζωή στο λιπαντικό και στον καταλύτη (μηδενικοί άκαυστοι ρύποι), και άλλα συνεπεία αυτών.

Eίναι γνωστό ότι ήταν για τους κατασκευαστές μονόδρομος το ηλεκτρονικό γκάζι. Mα, θα πουν οι "γρήγοροι", γρυλίζοντας κάτι ακατανόητα, που ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν περί αμεσότητας στην απόκριση... Όταν οι κινητήρες έγιναν καταλυτικοί, τα έντυπα έλεγαν ότι έφτασε το τέλος των γρήγορων αυτοκινήτων για χάρη της καθαρής ατμόσφαιρας. Για να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια καταιγισμός από γρήγορα μοντέλα. Kάποιοι έσκυψαν τα κεφάλια, δούλεψαν και ξεπέρασαν τους "περιορισμούς" των καταλυτικών κινητήρων. Tο ίδιο θα γίνει με το ηλεκτρονικό γκάζι. Σε ένα-δύο χρόνια όλες οι παιδικές ασθένειες του ηλεκτρονικού γκαζιού θα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Miltellas έγραψε:
Το 107 που έρχεται θα έχει και γρήγορη έκδοση, αλλά πιθανότατα θα διαπνέεται από τη νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία.

Προσπερνάω το "νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία" για να μην φτάσει το topic 40 σελίδες μόνο από μένα και τον Mίλτο και συνεχίζω.
Ήδη, από έγκυρες πηγές, το C2 με κινητήρα 125 άλογα και μηχανικό κιβώτιο είναι στην Eλλάδα. Kατά την γνώμη μου (εμπειρία στο marketing πιο σωστά) είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το 206 Rallye ή something like that, με τον ίδιο κινητήρα.

Θα πάρουν φωτιά τα topic, τι διαφορές έχει με τον 110άρη και πως ο 110άρης γίνεται 125άρης. H χαρά της μοντίφας. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πως είπαμε το topic; Tο ακούσατε ότι το Seat Ibiza βγήκε με 115 άλογα;

Tο άκουσα αλλά με άφησε παγερά αδιάφορο. Προτιμώ να μιλάω με τον Mίλτο ή όποιον άλλο έχει όρεξη για αυτοκίνητα και όχι για καγκουροκατασκευές που μοιάζουν με αυτοκίνητα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumb right Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumb right Thumb right
Προχώρα
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XASOS έγραψε:

ΑΛΛΑ δεν σας πολυνιάζει!!! δεν έχω παρακολουθήσει τον βινι ή τον μαξ τι λένε αλλά από αυτό το ποστ θα πρέπει να πω οτι ο μαξ εχει μαλλον δικιο... Καλύτερα να λεμε για το 206......(αφού δεν υπαρχει BMW-club,τι να κάνω) θα λέω κι εγω για το 206!!!! τυχαίνει βέβαια να το έχω οδηγήσει!!!

Φίλε XASO απ ότι γνωρίζω υπάρχει το BMW Athens Club, αλλά ωστόσο μπορεί να μην έχει σελίδα στο internet...
Πάντως ευπρόσδεκτος και εδώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Αντε θα γεμισουν παλι τα φαναρια απο "γρηγορους" με Ibiza

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τρελό τσάι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
τρελό τσάι...

Για να μην παρεξηγηθώ το γέλιο πήγαινε για αυτό:

pugsang έγραψε:
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Wink Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:16:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ καλα γελας.Να δω και τον υπευθυνο της seat αν θα εχει την ιδια αισθηση του χιουμορ οταν το γυρισω

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 16:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Εσυ καλα γελας.Να δω και τον υπευθυνο της seat αν θα εχει την ιδια αισθηση του χιουμορ οταν το γυρισω

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάκη, αν θέλεις, πήγαινε μετά από εμένα, για να το δοκιμάσω λίγο και εγώ.... Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 16:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

πάω πάσο ... Smile
γεια σας ... Smile

Αν και ως <<ο μικρούλης>> του club θα σου μιλήσω άσχημα και θα σου πω: Άσε τις βλακείες!!! Shocked
Στην τελικη σε μερικά χρόνια δε νομίζω να έχουμε όλοι 206….! Crying or Very sad
Και για να δούμε πόσοι θα παραμείνουν μέλη και μετά την νομιμοποίηση…….. Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 17:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Judger έγραψε:
Λοιπων....

Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο.
Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του.

(εγω το οδηγησα,αλλα δεν ανακοινωνω εντυπωσεις.....)

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και μάλλον δεν θα πάω στην Εκθεση μήπως μπορείς φίλε Πάνο να μας πεις δύο λόγια από την εμπειρία σου ?

Βασικα με ενδιαφέρει πολύ ...

Νικο,οι λογοι που δεν δημοσιευω τις εντυπωσεις μου απο την οδηγηση του ibiza ειναι οι παρακατω...:

1ον) Το αμαξι το οδηγησα πολυ λιγο (ενα απλο σλαλομ 50-60 μετρων)

2ον)Οι συνθηκες ηταν ιδανικες(περιβαλον πιστας) , και οι ταχυτητες πολυ χαμηλες(ζητημα ειναι να περασα τα 40-50 χλμ/ωρα με 2ερα στο κιβωτιο)

Καταλαβαινεις οτι κατω απο αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να βγαλω καποιο αντικειμενικο συμπερασμα για το αυτοκινητο.
Επισης ,το συγκεκριμενο πιθανοτατα να ηταν και αρκετα ταλαιπωρημενο,αφου ειχαν περασει παρα πολλοι απο το τιμονι του,με ''αγριες'' διαθεσεις και πολυ βαρυτερο ποδι απο το δικο μου.
Το μονο που καταφερα να δω,ειναι η αισθηση που προσφερει(οσο βεβαια ειναι εφικτο αυτο,αν εχεις υποψην σου τους παραπανω περιοριστικους παραγοντες),η οποια απεχει κατα πολυ απο αυτη του 206 μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 17:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Eάν κατέβει κάποιος από τον Άρη και διαβάσει τα τελευταία post θα βγάλει το συμπέρασμα ή ότι τα Astra είναι υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς και τα 206 πεζοδρομιοκυνηγοί ή ότι ο Vini έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι από τους πρωτοπόρους του Forum.
.......................................................................................
Eπειδή ούτε τα Astra είναι υποδείγμα οδικής συμπεριφοράς, ούτε ο Nίκος (Vini) έχει το ακαταλόγιστο ας ασχοληθώ με τον Mίλτο που έχει ψωμί το θέμα. Razz
............................................................................
Tο άκουσα αλλά με άφησε παγερά αδιάφορο. Προτιμώ να μιλάω με τον Mίλτο ή όποιον άλλο έχει όρεξη για αυτοκίνητα και όχι για καγκουροκατασκευές που μοιάζουν με αυτοκίνητα. Wink

Τα πάντα είναι θέμα <<γούστου>> (αν και δεν ταιριάζει η λέξη αυτή στην προκειμένη περίπτωση). Μια κοπέλα που αρέσει τρελά σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και τουμπαλιν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το στήσιμο του αυτοκίνητου μου που από όταν τα άλλαξα με φόβιζε πολύ και δεν μου άρεσε ενώ τον Πάνο τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. (Τελικά το άλλαξα για πολλοστή φορά και τώρα μου αρέσει πάρα πολύ!! Πανουλη είσαι για test drive???!! Evil )
Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να <<σεβόμαστε >> κάποιον για το ψάξιμο που είχε ρίξει, αλλά και το ότι δεν είχε προκαλέσει κανέναν, ούτε είχε μιλήσει προσβλητικά (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) κανέναν…. Smile

Και εμένα με άφησε αδιάφορο, αλλά δεν είναι κακό να μιλάμε και γι΄αυτό, ίσα ίσα…
Κάποιους μπορεί να μη τους αφήνει [και με το δίκιο τους! (είπαμε όλα είναι υποκειμενικά!)] Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 17:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
christhehealer έγραψε:
.......................................................................................
............................................................................

Τα πάντα είναι θέμα <<γούστου>> (αν και δεν ταιριάζει η λέξη αυτή στην προκειμένη περίπτωση). Μια κοπέλα που αρέσει τρελά σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και τουμπαλιν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το στήσιμο του αυτοκίνητου μου που από όταν τα άλλαξα με φόβιζε πολύ και δεν μου άρεσε ενώ τον Πάνο τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. (Τελικά το άλλαξα για πολλοστή φορά και τώρα μου αρέσει πάρα πολύ!! Πανουλη είσαι για test drive???!! Evil )
Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να <<σεβόμαστε >> κάποιον για το ψάξιμο που είχε ρίξει, αλλά και το ότι δεν είχε προκαλέσει κανέναν, ούτε είχε μιλήσει προσβλητικά (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) κανέναν…. Smile

Και εμένα με άφησε αδιάφορο, αλλά δεν είναι κακό να μιλάμε και γι΄αυτό, ίσα ίσα…
Κάποιους μπορεί να μη τους αφήνει [και με το δίκιο τους! (είπαμε όλα είναι υποκειμενικά!)] Wink

Αρη,δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω για το αυτοκινητο σου...
Απο τη στιγμη που το εφτιαξες,οπως σου αρεσει και το απολαμβανεις εσυ και μονο εσυ,ολα τα αλλα ειναι ασκοπη κουβεντα.......
Αντε...καλες βολτες...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 18:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti na sas pw re paidia...coolarete!!! apo empeiria pantws kathws tyxainei na exoume stin oikogeneia mou dyo mpempes (520i E39 kai 316ci E46 16v) mporw na pw me anesi oti strivoun poly kalytera apo ta peugeot mas, as einai kai veltiwmena stin anartisi!!! einai kapws logiko vevaia an skeftei kaneis ti lastixa forane auta kai ti ta 206 kai kathe 206...exw odigisei kai 316compact E36 kai einai kai auti treno!!! oxi vevaia oti ta dika mas den einai alla, opws kai na to kanoume den sygkrinontai!!! oso gia to astra...aisxos!!! exei ena firaki mou kai mia dyo fores pou etyxe na to parw egw ksenerwsa!!! eleina pental kai epilogeas se aisthisi!!! to timoni den to sizitaw...ektos teleiws!!! an den toxeis synithisei xathikes!!! to kratima tou mporw na pw oti einai kalo alla, to pezaki mou (kai kathe pezo) strivei kalytera!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 18:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
pugsang έγραψε:

Οχι μονο 2 χρονια διαφορα εχετε...Ενταξει τι να λεει......

Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν

Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club.

Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!!

Φιλικα παντα οπως και εσυ......

αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει.

το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει.

οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.

φίλε max, σου τα ειπαν και οι αλλοι για το Νικο (vini). αλλα μια που μαζι με το νικο και 2-3 ακομα παιδια αρχισαμε αυτο την ιδεα του club, θα σου πω 2 λογια.
1. η ιδεα του club με την μορφη του forum ανηκει αποκλειστικα στον νικο ο οποιος ειχε το 206 . μονος του αποφασισε να δημιουργησει ενα board αποκλειστικα για 206. φυσικα την υποστηριξη του forum και την τωρινη του μορφη την χρωσταμε ολοι κατα μεγαλο ποσοστο στους 2 Τασους .
Oσο για το club, τη μορφη που θα λαβει προσεχως (νομιμοποιηση) την οφειλουμε σε πολλα περισσοτερα παιδια που δεν εχει νοημα να αναφερω για να μην ξεχασω και κανενα.
Για να μην ξεχνιωμαστε ο Νικος αλλαξε αμαξι, αλλα παραμενει (κατα βαθος) η ψυχη του 206club , εκτος απο "επιτιμος προεδρος" τυγχανει και της ..."ασυλιας" Wink για οσα λεει και γραφει, γιατι απλα εμεις τον ξερουμε και ξερουμε πως οσα λεει ειναι κατα 90% αληθηνα και αν μη τι αλλο προερχονται απο μελετη και ψαξιμο. ειναι γενικα ψειρας.
αν λοιπον λεει κατι για το 206 η το astra αν μη τι αλλο το εχει ψαξει.
αυτα στα λεω οχι για να σε εμποδισω να γραφεις τη γνωμη σου , απλα για να μαθεις καποια πραγματα που για να τα καταλαβεις θα επρεπε να διαβασεις ολο το Forum και παλι ισως να μην εβγαζες ακρη για το ποιος ειναι ο καθενας.
συνεχισε την κριτικη σου και καλη συμμετοχη στο forum. Wink Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 18:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
ti na sas pw re paidia...coolarete!!! apo empeiria pantws kathws tyxainei na exoume stin oikogeneia mou dyo mpempes (520i E39 kai 316ci E46 16v) mporw na pw me anesi oti strivoun poly kalytera apo ta peugeot mas, as einai kai veltiwmena stin anartisi!!! einai kapws logiko vevaia an skeftei kaneis ti lastixa forane auta kai ti ta 206 kai kathe 206...exw odigisei kai 316compact E36 kai einai kai auti treno!!! oxi vevaia oti ta dika mas den einai alla, opws kai na to kanoume den sygkrinontai!!! oso gia to astra...aisxos!!! exei ena firaki mou kai mia dyo fores pou etyxe na to parw egw ksenerwsa!!! eleina pental kai epilogeas se aisthisi!!! to timoni den to sizitaw...ektos teleiws!!! an den toxeis synithisei xathikes!!! to kratima tou mporw na pw oti einai kalo alla, to pezaki mou (kai kathe pezo) strivei kalytera!!!

Φιλε netblaster θα ελεγα οτι το Post σου με μπερδεψε λιγο...
Αρχιζει με τασεις συμφιλιωσης (χωρις να το καταλαβω βεβαια,αφου δεν παρατηρησα καποια διαταραχη στις σχεσεις μεταξυ των μελων),και καταληγει σε ''επιθεση'' απεναντι στο opel astra ( το οποιο εκτος του οτι βρισκετε σε διαφορετικη κατηγορια απο το 206-θεωρω οτι ειναι αδικο να το θαψει καποιος οδηγοντας το μονο 2 φορες).
Καπου στο ενδιαμεσο,υπαρχει και καποια συγκριση μοντελων της BMW με το 206.Καταλαβαινεις και μονος σου,οτι συγκριση μπορει να γινει μονο σε αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας και οχι διαφορετικης.

Φιλικα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 18:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok...exeis dikio!!! apla eida poio panw kati anafores se bmw kai astra kai apoti diavases auto lew...oti den sygkrinontai!!! oso gia to astra auti einai i apopsi pou exw sximatisei mexri twra!!! den kryvw oti an den mou edinan to 205 pou exw astra tha epairna!!! isws ginomai ligo skliros alla auto ofeiletai stin "kontra" me ton filo mou me to astra!! sorry...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης