Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:06:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οτα γωρισα τον Νικος σε μια συναντηση του Κλαμπ πριν κανα χρονο και τα δωσαμε εφευγε 3-5 αμαξια μπροστα. εγω ημουν μαμα και αυτος το ιδιο (ειχε ενα τελικο και τισ γωστες 16αρες ζαντες με τα μικροτερα απο το κανονικο λαστιχα του)
απο τοτε τωρα μετα απο ενα χρονο και - εκκεντρα - ραλοχταποδο - προγραμμα - εξατμιση και +10 με 15 αλογα παω μπορω να πω οτι πια του φευγω ελαφρα (κανα αμαξι οπως ειμαι τωρα και πιστευω 2 αμαξια αν καταφερω να μην στεγνωνω ψηλά)
αρα οι αλαγες βγαινουν στο δρομο , +10 με 15 αλογα 5 αμαξια διαφορα.. καλα ειναι..
περιεργος ειμαι με την εισαγωγη C2 και ειδικα με τα μπεκ του τι θα παρω παω σε αυτα που ηδη εχω... 2 αμαξια?? θα τα παρω?
ΥΓ1. αυτο με τις ζαντες πρεπει να τοι κανουμε .. τωρα που εστρωσε ο καιρος.
ΥΓ.2 εκανα βολτα περαια το πρωι και δοκιμασα παλι τελικες για να δω τα μειγματα.. τα ιδια χοτρικα,
στην δευτερα δε στεγνωνει,
στη τριτη μετα τις 6300 το χαλμιτερ τρελενεται κα απο κει που ειναι στα πρωτα πρασινα αρχιζειι παιζει ολα τα πορτοκαλι μαζι...
στη 4η απο τισ 5700 παλι πορτοκαλι!
5η ακομα ποιο χαμηλα στις 5000 αρχιζει και παει στα πορτοκαλι
κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω οταν φτανουν τα μπεκ το χαλμιτερ ειναι στο τελευταιο πορτοκαλι και στα πρωτα 2 πρασινα λαμπακια και τα παιζει σχεδον και τα τρια μαζι μολισ στεγνωνει τρελενεται και παει στα πορτοκαλι οπου και αναβει 5-6 λαμπακια μαζι (δε ειναι σταθερο δηλαδη σε ενα-δυο λαμπακια 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:10:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | AlienHack έγραψε: | Στελιο το ματι το εκανα οπως ειπαμε τη δευτερη φορα , οπως ειπες εσυ. με χαρτοσωληνα κι παιρνει απο μασκα πλαγια.. καλα δουλευει αλλιος δε θα στεγνωνε ... |
Για αυτον ακριβως τον λογο ειπα οτι δεν δουλευει καν...
Σου ειπα πως να το κανεις σωστα αλλα με εγραψες. |
ρε στελιο, οπως μου ειπες στον προφυτη τις προαλες το εκανα... ετσι οπως μου ειπες απο πλαγια το πηγα.. δε κανει κουρμπα ο σωληνας πουθενα..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
OnyX (Γιωργος) Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T
Ένταξη: 26 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 223 Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:11:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως το ξερεις οτι στεγνωνει? Το halmeter δεν ειναι αξιοπιστο οργανο αν δεν το ξερεις...Εγω στο Subaru εχω και halmeter (δεν το αφειρω γιατι θα μου μεινει η τρυπα στην κολωνα) και Zeitronix wideband με το οποιο βλεπω τα παντα οσο αναφορα τα μειγματα. Οταν το Zeitronix δειχνει αναλογια 12:1 το halmeter ειναι στα πορτοκαλι λαμπακια,αρα θεωρω οτι αν στο δικο σου βλεπεις πορτοκαλι λαμπακια τοτε εισαι ΟΚ απο μειγματα.
Απο το halmeter δεν προκειται ΠΟΤΕ να δεις ΣΩΣΤΗ αναλογια,αρα δεν θα βγαλεις ποτε σωστα συμπερασματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:12:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν σου ειπα να το κανεις ετσι.
Σου ειπα να παρεις μεγαλυτερο σωληνα και να το φερεις γυρω-γυρω και να στερεωσεις την ακρη στην μπροστινη σιτα,οχι στην πλαινη...
Υ.Γ. Βρες αλλη γυναικα,αυτη δεν κανει για καγκουριλικια στον δρομο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:23:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Δεν σου ειπα να το κανεις ετσι.
Σου ειπα να παρεις μεγαλυτερο σωληνα και να το φερεις γυρω-γυρω και να στερεωσεις την ακρη στην μπροστινη σιτα,οχι στην πλαινη...
Υ.Γ. Βρες αλλη γυναικα,αυτη δεν κανει για καγκουριλικια στον δρομο.  |
μρποστα δε το εφερα για να μην κανει και αλλη κουρμπα. ισως εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι και απο πλαγια μια χαρα τραβαει.. δεν ειναι τοσο πλαγια η σιτα που να γλυστραει ο αερας...
ΥΓ. δεν μου εχει κατσει ακομα και αφου δε ειναι για καγκουριλικια δε κανει δικιο εχεις... γιαυτο την πηγα βολτα ν δω αν σηκωνει πολλα στο δρομο..
@ KOlara : ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ με το μοτερ τωρα.. μπεκ C2??
@ OnyX: το ξερω αδερφε οτι οι narowband δεν δειχνουν με ακριβια , αλλα για χοντρικα μια χαρα σου δειχνουν.. το θεμα ειναι οτι εμενα ΠΟΤΕ δεν στεγνωνε και να το δειξει το χαλ , παντα ηταν στα πρασινα.. ακομα κ με εκεντρα χωρις προγραμμα... ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που τερμα γκαζι πεφτει απο πρασινα πορτοκαλι... 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:37:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: |
μρποστα δε το εφερα για να μην κανει και αλλη κουρμπα. ισως εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι και απο πλαγια μια χαρα τραβαει.. δεν ειναι τοσο πλαγια η σιτα που να γλυστραει ο αερας... |
Νομιζεις...
AlienHack έγραψε: | ΥΓ. δεν μου εχει κατσει ακομα και αφου δε ειναι για καγκουριλικια δε κανει δικιο εχεις... γιαυτο την πηγα βολτα ν δω αν σηκωνει πολλα στο δρομο.. |
Ελπιζω τουλαχιστον να σηκωνει στο κρεββατι.
AlienHack έγραψε: | @ KOlara : ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ με το μοτερ τωρα.. μπεκ C2?? |
Ασε γιατι θα σκοτωθουμε και δεν εχω ορεξη...
AlienHack έγραψε: | @ OnyX: το ξερω αδερφε οτι οι narowband δεν δειχνουν με ακριβια , αλλα για χοντρικα μια χαρα σου δειχνουν.. το θεμα ειναι οτι εμενα ΠΟΤΕ δεν στεγνωνε και να το δειξει το χαλ , παντα ηταν στα πρασινα.. ακομα κ με εκεντρα χωρις προγραμμα... ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που τερμα γκαζι πεφτει απο πρασινα πορτοκαλι...  |
Ειναι η πρωτη φορα που το μοτερ δουλεψε οπως πρεπει και ο narrow δεν μπορει να σου δειξει τιποτα αντικειμενικο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GEMI (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)
Ένταξη: 15 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 553 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:38:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | ..........................
Το 1300αρι δεν ειναι φτιαγμενο για να πηγαινει με μισο γκαζι και αυτο το δειχνει σε ολη του την φιλοσοφια,ξεκινωντας απο την διαμετρο/διαδρομη του,την πολλαπλη εισαγωγης του,την πεταλουδα που ειναι πιο μεγαλη και απο των 16v αλλα και ολα τα υπολοιπα παρελκομενα του.
Εσυ πασχιζεις να βελτιωσεις το φασμα σου μεχρι τις 4000 οταν ακομα και το εργοστασιακο 1300αρι μοτερ εκει δεν εχει πιασει καν την μεγιστη ροπη του............... |
Στέλιο όχι μόνο με μισό αλλά κ με τσίμπιμα του γκαζιού πάει αεράτα πλέον. Όλη αυτή τη διαφορά την έκανε το στενό χταπόδι κ ο στενός σωλήνας κ ίσως η κλειστή εξάτμιση του vts. Οι διάφοροι θορύβοι με την απλή βενζίνη δε ξέρω αν είναι πειράκια ή όχι, μόνο με 100άρα είναι γραμμικό το μοτέρ (κάτι σαν Ν μοτέρ όπως λες κ εσύ) κ αρχίζει ροπή από τις 3.500 μέχρι κ τις 7800, τραπέζι.
Τι να πω, θα πρέπει να το δεις από κοντά κ μετά να αλλάξω τελική διατομή σε 47άρα , γιατί θέλω να το δοκιμάσω για το φόβο των ιουδαίων. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:40:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λεγε ρε γκει! θα ειμαι καλο παιδι δε θα σε κραξω πολυ
εκτος αν μου πεις να τα ξηλωσω ολα!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΥΣΩ!! 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:44:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GEMI έγραψε: |
Στέλιο όχι μόνο με μισό αλλά κ με τσίμπιμα του γκαζιού πάει αεράτα πλέον. Όλη αυτή τη διαφορά την έκανε το στενό χταπόδι κ ο στενός σωλήνας κ ίσως η κλειστή εξάτμιση του vts. Οι διάφοροι θορύβοι με την απλή βενζίνη δε ξέρω αν είναι πειράκια ή όχι, μόνο με 100άρα είναι γραμμικό το μοτέρ (κάτι σαν Ν μοτέρ όπως λες κ εσύ) κ αρχίζει ροπή από τις 3.500 μέχρι κ τις 7800, τραπέζι.
Τι να πω, θα πρέπει να το δεις από κοντά κ μετά να αλλάξω τελική διατομή σε 47άρα , γιατί θέλω να το δοκιμάσω για το φόβο των ιουδαίων. |
Κατσε για να καταλαβω λιγο...
Οταν λες στενο χταποδι,εννοεις οτι το Supersprint ειναι στενο;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:44:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | λεγε ρε γκει! θα ειμαι καλο παιδι δε θα σε κραξω πολυ
εκτος αν μου πεις να τα ξηλωσω ολα!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΥΣΩ!!  |
Δεν λεω τιποτα...
"Αναζητηση" και ορεξη για διαβασμα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:47:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: |
Κατσε για να καταλαβω λιγο...
Οταν λες στενο χταποδι,εννοεις οτι το Supersprint ειναι στενο;  |
Μέτρησα τις διατομές πριν το βάλω κ έχει 28mm τους 4, κ τον τελικό στα 42 mm. Γέμισε τις χαμηλές, αφού όταν το οδηγησα νόμιζα ότι είχα άλλο κινητήρα. Ο θόρυβος που νόμιζα ήταν από τον κινητήρα μειώθηκε κ ακούγεται σαν μοτοσυκλέτα με μαμίσια εξάτμιση ένα πράμα. Η κατανάλωση μειώθηκε στο ελάχιστο.
Σε πρώτη φάση βάζω τελικό ελαφρώς πιο ελύθερο απ ότι έχω τώρα κ αν κάνει θόρυβο πάω για μεσαίο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:49:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι δεν μου καθεται καλα...
Τα δικα μου Ssprint ηταν 50αρια και τα δυο στο τελευταιο κομματι και κανουν ενα πολυ μικρο στενεμα καπου στο ενδιαμεσο στα 45 ή 48,για να ανεβαζει την ταχυτητα των καυσαεριων...
Τσεκαρε σε 5 λεπτα την φωτο που θα ανεβασω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:50:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | AlienHack έγραψε: | λεγε ρε γκει! θα ειμαι καλο παιδι δε θα σε κραξω πολυ
εκτος αν μου πεις να τα ξηλωσω ολα!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΥΣΩ!!  |
Δεν λεω τιποτα...
"Αναζητηση" και ορεξη για διαβασμα...  |
τα εχουμε χιλιοδιαβασει.. εισαγωγη και μπεκ C2.. ειπα μπας και ειχες να προτεινεις κατι αλλο προς το παρον για τα φτωζα μειγματα..
Το μοτερ το καταλαβαινω και συμφωνω οτι πια δουλευει οπως πρεπει..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:55:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 18:59:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι το ίδιο Στέλιο :
Είναι πιο στενό το δικό μου, αντιγραφή ίσως. Να φανταστείς το φορούσε 1600άρι κ έσπερνε μου είπε το παιδί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 19:05:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκτος και αν ειναι απο κανενα απλο μοντελο και εχει πιο στενα καλαμια,για αυτο και ειναι στενοτερο...
Δεν μπορω να δωσω καποια αλλη λογικη εξηγηση μιας και το δικο σου κανει μπαμ οτι ειναι Ssprint απλα λογικα οχι για Rallye/XSi.
Αντιγραφη απιθανο να ειναι μιας και το ταμπελακι στον 1ο κυλινδρο ειναι χαρακτηριστικο Ssprint.Εκτος και αν ειναι τοοοσο καλη μαιμου...
Γμτο,καπου ειχα γραμμενες τις διατομες αλλα δεν μπορω να θυμηθω που...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 20:44:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το χαλμιτερ δεν δειχνει σωστα. Το εχωξαναγραψει βεβαια, αλλα με Στελιο οταν ρυθμιζαμε το αμαξι, βαλαμε το wideband του διπλα απο το χαλμιτερ μου για να συγκρινουμε ενδειξεις.
Το χαλμιτερ εχει μια αποκλιση για +2 μοναδες. Αρα, βγαλε συμπερασμα
Τα μπεκ τελειωνουν, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Οτι δειχνει εσενα τωρα, εδειχνε και εμενα τοτεε το χαλμιτερ 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 21:05:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikolas206gti έγραψε: | Το χαλμιτερ δεν δειχνει σωστα. Το εχωξαναγραψει βεβαια, αλλα με Στελιο οταν ρυθμιζαμε το αμαξι, βαλαμε το wideband του διπλα απο το χαλμιτερ μου για να συγκρινουμε ενδειξεις.
Το χαλμιτερ εχει μια αποκλιση για +2 μοναδες. Αρα, βγαλε συμπερασμα
Τα μπεκ τελειωνουν, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Οτι δειχνει εσενα τωρα, εδειχνε και εμενα τοτεε το χαλμιτερ  |
και τι χρειαστηκε να κανεις? ρυθμιση το προγραμμα?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 21:08:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι, πας στο stage number 3 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 10:16:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά τι έγινε, με τις διαφορές 40αρας με 50αρα σωλήνα ? Κανένα νέο ? |