PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Iαπωνία - ώρα μηδέν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 17:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε βρει καποιο σαιτ με επικαιρη ενημερωση ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 17:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.reuters.com/article/2011/03/17/us-japan-quake-idUSTRE72A0SS20110317

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 21:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:
καθε πυρηνικη εκρηξη ακολουθει ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα
η οποια διαπερνα κατα πολλα χλμ το εδαφος της γης και αντιστοιχα
και την ατμοσφαιρα της γης.το φαινομενο αυτο μπορει να
διεγειρει πολλες υπαρχουσες καταστασεις ή και να δημιουργησει
νεες.επισης τα συστηματα που προανεφερα εχουν ως κυριο σκοπο την
μελετη και ''ελεγχομενη'' διεγερση της ιονοσφαιρας.
φυσικα τα εργαστηριακα ατυχηματα...ποτε δεν ελειψαν.

Μου έκαναν εντύπωση αυτά που έγραψες (και αρχικά μου θύμισαν αμυδρά κάποιες συγκεκριμένες ρητορικές) οπότε και κάθισα να το ψάξω λίγο. Συμπέρασμα: ο πολύς Λιακόπουλος κάνει κακό.

@volvos: για τα του αντιδραστήρα http://www.iaea.org/newscenter/news/tsunamiupdate01.html

Το NHK με προβληματίζει λίγο, δώσε βαρύτητα στο cnn και στο bbc.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 05:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

Μου έκαναν εντύπωση αυτά που έγραψες (και αρχικά μου θύμισαν αμυδρά κάποιες συγκεκριμένες ρητορικές) οπότε και κάθισα να το ψάξω λίγο. Συμπέρασμα: ο πολύς Λιακόπουλος κάνει κακό.

@volvos: για τα του αντιδραστήρα http://www.iaea.org/newscenter/news/tsunamiupdate01.html

αυτα που γραφω φιλε Κωστα ειναι καθαρα Φυσικη,την οποια
παρακολουθω και μελετω εδω και αρκετα χρονια.
για πολλα απο αυτα εχουν μιλησει λαμπροι ξενοι και
Ελληνες επιστημονες και εχουν γραψει και γραφουν πολλες δεκαδες βιβλια οπου εξηγουν τις δυνατοτητες της πυρηνικης ενεργειας και οχι μονο...οφειλω να σε πληροφορησω επισης πως τιποτα απο τα προαναφερθεντα μου,που επισημανες,δεν ειναι κρυφο,ουτε ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας.
το αποτελεσμα μιας πυρηνικης εκρηξης ειναι ευρεως γνωστο,το τι
συμβαινει μετα απο αυτην επισης,καθως και τα προγραμματα που εχουν
αναπτυξει για τον ελεγχο της ιονοσφαιρας αλλα και της πυρηνικης ενεργειας που σου αναφερα σε προηγουμενο ποστ ειναι πασιγνωστα και χρηματοδοτουνται φανερα καθως και οι εγκαταστασεις τους ειναι σε κοινη θεα σε σχετικα απομονωμενα σημεια.
θα μπορουσα να σε παραπεμψω σε πολλους αξιολογους ερευνητες-
-επιστημονες διεθνως αναγνωρισμενους ωστε να παρεις μια γευση και να μου πεις την αποψη σου,υστερα,επι του θεματος.
φυσικα για το σχολιο σου ''ο πολυς Λιακοπουλος κανει κακο'' θα το
δικαιολογησω με δικα σου λογια...''οπότε και κάθισα να το ψάξω ΛΙΓΟ..''
οπως καταλαβαινεις φιλτατε με ΛΙΓΟ ψαξιμο στο διαδικτυο που συνηθιζει ο μεσος νεοελληνας μονο και μονο για να την ''πει'' στον αλλον,μεχρι τον Λιακοπουλο θα φτασεις και οχι παραπερα.θα θεωρησω απλα ''αστοχο'' το σχολιο σου,ολοι κανουμε λαθη.
ωστοσο μπορεις να συνεχισεις να ενημερωνεσαι απο το cnn και το bbc
(και καλα κανεις),αλλα μην εμπιστευεσαι και πολυ τους δυο αυτους ογκολιθους της παγκοσμιας ενημερωσης,αμεροληψιας και αντικειμενικοτητας.

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 11:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παιδιά γιατί νομίζω ότι είναι η αρχή του τέλους για την Ιαπωνία τουλάχιστον ?? Έχω την εντύπωση ότι άσχετα αν έγινε με τεχνητό όπλο ή όχι ο σεισμός κ το τσουνάμι, ο έλεγχος έχει ξεφύγει κ αν μπει στην ιδέα των Ιαπώνων ότι έγινε σαμποτάζ, τότε θα έχουμε ένα νέο τύπο άγνωστου πολέμου με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.
Είναι άξιοι κ συνετοί οι Ιαπωνες, αλλά σε καταστάσεις που η φύση έχει μολυνθεί χάνεται η ελπίδα κ το κουράγιο για επανόρθωση. Μιλάμε επίσης για έναν κουρασμένο λαό που έχει κορεστεί από την τεχνολογία κ έχει απομακρυνθεί πολύ από τις ρίζες του κ έχει αλειωθεί σαν λαός. Με πολλά κοινωνικά προβλήματα, υπογεννητικότητα κ κρίση αξιών κ ταυτότητας..

Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

prepei na ειναι καποιος πολυ βλακας για να πιστευει οτι ηταν τεχνιτη η σεισμικη διαστηριοτητα

πραγματικα πρεπει να ειναι ο ιδιος που ψηφιζει παναδρεου για να μας βγαλει απο τη κριση οταν πριν 4χρονια ο συγκεκριμενος πολιτικος ειχε ποσοστο που τον πιστευαν 10%-12%.....

δε τη γλυτωνω την αγγλια
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η περιγραφή σου πάντως δεν ταιριάζει μόνο στους Ιάπωνες.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:
drdino έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

αυτα που γραφω φιλε Κωστα ειναι καθαρα Φυσικη,την οποια
παρακολουθω και μελετω εδω και αρκετα χρονια.
για πολλα απο αυτα εχουν μιλησει λαμπροι ξενοι και
Ελληνες επιστημονες και εχουν γραψει και γραφουν πολλες δεκαδες βιβλια οπου εξηγουν τις δυνατοτητες της πυρηνικης ενεργειας και οχι μονο...οφειλω να σε πληροφορησω επισης πως τιποτα απο τα προαναφερθεντα μου,που επισημανες,δεν ειναι κρυφο,ουτε ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας.
το αποτελεσμα μιας πυρηνικης εκρηξης ειναι ευρεως γνωστο,το τι
συμβαινει μετα απο αυτην επισης,καθως και τα προγραμματα που εχουν
αναπτυξει για τον ελεγχο της ιονοσφαιρας αλλα και της πυρηνικης ενεργειας που σου αναφερα σε προηγουμενο ποστ ειναι πασιγνωστα και χρηματοδοτουνται φανερα καθως και οι εγκαταστασεις τους ειναι σε κοινη θεα σε σχετικα απομονωμενα σημεια.
θα μπορουσα να σε παραπεμψω σε πολλους αξιολογους ερευνητες-
-επιστημονες διεθνως αναγνωρισμενους ωστε να παρεις μια γευση και να μου πεις την αποψη σου,υστερα,επι του θεματος.
φυσικα για το σχολιο σου ''ο πολυς Λιακοπουλος κανει κακο'' θα το
δικαιολογησω με δικα σου λογια...''οπότε και κάθισα να το ψάξω ΛΙΓΟ..''
οπως καταλαβαινεις φιλτατε με ΛΙΓΟ ψαξιμο στο διαδικτυο που συνηθιζει ο μεσος νεοελληνας μονο και μονο για να την ''πει'' στον αλλον,μεχρι τον Λιακοπουλο θα φτασεις και οχι παραπερα.θα θεωρησω απλα ''αστοχο'' το σχολιο σου,ολοι κανουμε λαθη.
ωστοσο μπορεις να συνεχισεις να ενημερωνεσαι απο το cnn και το bbc
(και καλα κανεις),αλλα μην εμπιστευεσαι και πολυ τους δυο αυτους ογκολιθους της παγκοσμιας ενημερωσης,αμεροληψιας και αντικειμενικοτητας.

edit-αυτολογοκρισία: οκ, θέλω να στην πω, είμαι ελληναρας,you win.

In other news, λένε ότι έστρωσαν καινούρια γραμμή για να ηλεκτροδοτήσουν τις αντλίες ψύξης των αντιδραστήρων. Για να δούμε...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 13:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=390328&h1=true

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 13:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν προλαβαν να στησουν την γραμμη ομως για το ρευμα και σημερα παρασκευη θα σταματησουν τις εργασιες για να ριξουν νερο τα ελικοπτερα μπας και ψηξουν λιγο τις ραβδους και κερδισουνε καμια μερα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 15:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
δεν προλαβαν να στησουν την γραμμη ομως για το ρευμα και σημερα παρασκευη θα σταματησουν τις εργασιες για να ριξουν νερο τα ελικοπτερα μπας και ψηξουν λιγο τις ραβδους και κερδισουνε καμια μερα...

Συνεχίζεται η διαδικασία, δεν έχει σταματήσει.

Οι ρίψεις αφορούν τα χρησιμοποιημένα καύσιμα.

Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 15:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

i win??σε τι? Confused Confused
ελπιζω ολα να πανε καλα στο θεμα της αντιμετωπισης του τιτανιου
προβληματος που αντιμετωπιζει η Ιαπωνια.
κουραγιο στις οικογενειες των θυματων αλλα και ολων αυτων
που επιχειρουν για το καλυτερο στις εγκαταστασεις πυρηνικης
ενεργειας.η ακτινοβολια ειναι τεραστια και δεν συγχωρει,δυστυχως Crying or Very sad Crying or Very sad

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 17:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστηχως ή ευτηχως εχω σχεση με Ιαπωνια (μιλαω λιγο την ευρωπαιζουσα και λιγα ιδεογραμματα) και παρακολουθw συνεχως

http://live.nicovideo.jp/watch/lv43575088

Αν δειτε λιγο ιαπωνικες ειδησεις θα δειτε videos που δε παιζονται εδω (εκει θα δειτε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ της καταστροφης).

Υ.Γ: Η Fukushima ειναι αρκετα κοντα στο λιμανι της Yokohama με πολλους Ελληνες

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 20:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως τα βλεπεις τα πραματα?\
βασικα περα απο το τι μπορει να γινει αν σκασει τελικα καποιος απο τους 6 ΚΑΝΕΙΣ δε ξερει ποση ραδιενεργεια εχει ηδη φυγει στην ατμοσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 22:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα ξέρουν ότι έχει φύγει από τις ελεγχόμενες εκτονώσεις του αντιδραστήρα (με μικρή σχετικά ημιζωή) και τις φωτιές στις δεξαμενές με τα χρησιμοποιημένα καύσιμα. Όταν δουν τι ζημιά έχουν τα vessels των αντιδραστήρων αυτών καθεαυτών θα έχουμε και πιό πλήρη εικόνα. Confused

Ο 1 από ότι βλέπω έχει πάρει ρεύμα. Το πρόγραμμα λέει πως ο Νο.2 πρέπει να χει ρεύμα μέχρι το βράδυ και οι 3,4 μέχρι την Κυριακή. Για να δούμε τι θα καταφέρουν. Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί η TEPCO φαίνεται να χει Ελληνικό DNA στο μοντέλο λειτουργίας της.

Ανακοίνωση από NISA:
http://www.nisa.meti.go.jp/english/files/en20110318-3.pdf

volvos έγραψε:
prepei na ειναι καποιος πολυ βλακας για να πιστευει οτι ηταν τεχνιτη η σεισμικη διαστηριοτητα

πραγματικα πρεπει να ειναι ο ιδιος που ψηφιζει παναδρεου για να μας βγαλει απο τη κριση οταν πριν 4χρονια ο συγκεκριμενος πολιτικος ειχε ποσοστο που τον πιστευαν 10%-12%.....

δε τη γλυτωνω την αγγλια

Αν κάτσεις και δεις τι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ έχουν λεχθεί από επιστήμονες στα (Ελληνικά) ΜΜΕ θα σου πέσουν τα μαλλιά.

Εγώ περιμένω στις επόμενες μέρες μαζί με τις θεωρίες για το HAARP και τις ιονόσφαιρες να κοτσάρουν και ψεκασμούς και chemtrails. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 00:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Πως τα βλεπεις τα πραματα?\
βασικα περα απο το τι μπορει να γινει αν σκασει τελικα καποιος απο τους 6 ΚΑΝΕΙΣ δε ξερει ποση ραδιενεργεια εχει ηδη φυγει στην ατμοσφαιρα...

επειδη παρακολουθησα το απογευμα το βραδυνο δελτιο ειδησεων εκει, εδειξε χαρτη με επειπεδα ραδιενεργειας στη χωρα, ΔΡΑΜΑ!

Ενας ιαπωνας συναδελφος μου εστειλε μαιλ απελπισιας (προσπαθεια να μεταναστεψει!).

Συντομα αναμενονται αυξησεις σε ηλεκτρονικα οικιακες συσκευες.

Ξαναμαναγραφω οτι η κατασταση ειναι πολυ χειροτερα αποτι μεταφερεται στη δυση.

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 00:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα μεταφερουν αυτα τα οχηματα απο το τοκιο στους αντιδραστες μπας και κανουν τιποτα Shocked

Uploaded with ImageShack.us

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 23:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγε για πρωτη φορα καμερα στο εργοστασιο πυρηνικης! Shocked Τα πυροσβεστικα ριχνουν συνεχεια νερο ενω ...οι εγκαταστασεις...γιαπια

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 23:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χιλιαδες ζουν σε γυμναστηρια ετσι:

kai αλλοι τοσοι σε αυτοκινητα (στην Ιαπωνια τωρα εχει -2 με 10 Shocked Shocked )

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 23:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια νοτα αισιοδοξιας

ο κοσμος κυκλοφορει (βλεπουμε το ταχυδρομο με παπακι!)

Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης