Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 18:12:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω εγώ φίλο φαναρτζή που να μας κάνει την δουλειά
θέλω όμως να ήμαστε σίγουροι για το σχέδιο
Πρέπει φυσικά να προσέξουμε να δώσουμε λίγο χώρο και στο βάλε βγάλε
της σκάστρας
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ParisMcridis (paris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II
Ένταξη: 26 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 979
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 18:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η σκαστρα ειναι πολυ μακρια...απο χωρο ειναι οκ..τωρα απο σχεδιο αλλος θα μας το πει αν ειναι οκ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 18:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DENMARK έγραψε: | Τώρα το θέμα είναι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ο Θανάσης, μιας και αυτή είναι το αντικείμενο που σπούδασε (μηχανικός) και ίσως δεν θέλει να δίνει τις γνώσεις και την πείρα του δωρεάν στην όποια εταιρεία. |
Ακριβως αυτο...
Επειδη εχει σπουδασει και πριν καμια 5ετια περιπου καποιοι "επαγγελματιες" εγιναν τζαμπα μαγκες στην πλατη του,τετοιο σεναριο ξεχαστε το...
Υπαρχει ατομο,πολυ καλος φιλος του Θαναση που κανει με πολυεστερα αυτο που πρεπει και το κοστος ειναι εξαιρετικα λογικο για αυτο που πληρωνετε.
Οποιος θελει απλα επικοινωνει με τον Θανο...
Υποψιν οτι σε περιπτωσεις σαν του Μιχαλη το υπαρχον ram air δεν επαρκει ως εχει.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DENMARK (SOTIRIS) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC 1.6 THP Sport Pack (2009)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: LARISA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:09:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στέλιο μου, βλέπεις ότι το topic ανοίχτηκε πριν 1 χρόνο + και ακόμα λέμε για το πώς, που, ποιος, κ.τ.λ.
Δεν έχουμε δει ακόμα μια κάποιου είδους aftermarket κατασκευή από κάποιον (όποιος και να είναι) για να δούμε και οι υπόλοιποι
Και να έχει γίνει ίσως να μην το βγάζει προς τα έξω για να μην κάνει τους άλλους τσάμπα μάγκες και είναι κάτι που με στενοχωρεί.
Tώρα τελευταία βλέπω, ότι και να έχει κάνει κάποιος μια Greek πατέντα η κάτι καλό, δεν το λέει
P.s Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να προσβάλω κάποιον από τους φίλους του forum
Catch me ……………if you can !!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:15:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | DENMARK έγραψε: | Τώρα το θέμα είναι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ο Θανάσης, μιας και αυτή είναι το αντικείμενο που σπούδασε (μηχανικός) και ίσως δεν θέλει να δίνει τις γνώσεις και την πείρα του δωρεάν στην όποια εταιρεία. |
Ακριβως αυτο...
Επειδη εχει σπουδασει και πριν καμια 5ετια περιπου καποιοι "επαγγελματιες" εγιναν τζαμπα μαγκες στην πλατη του,τετοιο σεναριο ξεχαστε το...
Υπαρχει ατομο,πολυ καλος φιλος του Θαναση που κανει με πολυεστερα αυτο που πρεπει και το κοστος ειναι εξαιρετικα λογικο για αυτο που πληρωνετε.
Οποιος θελει απλα επικοινωνει με τον Θανο...
Υποψιν οτι σε περιπτωσεις σαν του Μιχαλη το υπαρχον ram air δεν επαρκει ως εχει.  |
Αν δεν κάνω λάθος ο Θανάσης είχε φτιάξει ενα δείγμα το οποίο "δεν" του έκανε! Προφανώς γι αυτό λεει ο Κωστας μην τυχόν να δουμε αλλού...
Φυσικά είχε πει ο Θανάσης μπας και μπορεί να μας κανει δείγμα καποιος "αλλος"...
Εγινε μια συζήτηση οταν τοποθετούσε το δικό μου pam air!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:25:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην παρεξηγηθώ ο Θανάσης θα πει το τελικο οκ είτε να κανουμε κάπου, κατι σαν δείγμα μιας και η κατασκευή ειναι κόπος προσωπικης εργασίας και ο ανθρωπος δεν θελει σεντς απο κανενα μας!!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
Και επειδη κατι τετοιο δεν λεει,ο Θανασης θα δωσει το ΟΚ για την χρηση του σχεδιου.
Το "στομιο" εχει σχεδιαστει οπως επισης υπαρχει και καλουπι και καποιοι το εχουν δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα.
Τωρα το κατα ποσο αυτο θα σταματησει να ειναι "προνομιο" και θα χρησιμοποιηθει σαν προιον "ευρειας καταναλωσης" ειναι αλλη υποθεση που εξαρταται απο τον Θανο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:43:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DENMARK έγραψε: | Στέλιο μου, βλέπεις ότι το topic ανοίχτηκε πριν 1 χρόνο + και ακόμα λέμε για το πώς, που, ποιος, κ.τ.λ.
Δεν έχουμε δει ακόμα μια κάποιου είδους aftermarket κατασκευή από κάποιον (όποιος και να είναι) για να δούμε και οι υπόλοιποι
Και να έχει γίνει ίσως να μην το βγάζει προς τα έξω για να μην κάνει τους άλλους τσάμπα μάγκες και είναι κάτι που με στενοχωρεί.
Tώρα τελευταία βλέπω, ότι και να έχει κάνει κάποιος μια Greek πατέντα η κάτι καλό, δεν το λέει
P.s Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να προσβάλω κάποιον από τους φίλους του forum |
Ιδιοκατασκευη ειναι το ολο σκηνικο και υπαρχουν μερικα,σε καποια ποσταρισματα μελων,απλα επειδη ειναι ιδιοκατασκευη το καθενα εχει γινει οπως ετυχε,χωρις κανενα να ναι 100% οκ.Οποτε το θεμα δεν ειναι να γινεις μαγκας εσυ,εγω ο τακης ο μακης ο σακης κτλ.αλλα να βγει κατι 100% οκ,που δεν εχει βγει.Και φυσικα ειναι χοντρη παπαρια να το εκμεταλευτη καποιος εξυπνιδης οικονομικα,την στιγμη που ο δημιουργος δε ζηταει τιποτα και σου λεει πως πρεπει να γινει,αλλο που εμεις ειμαστε αμπαλοι και δεν νιωθουμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:48:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
Και επειδη κατι τετοιο δεν λεει,ο Θανασης θα δωσει το ΟΚ για την χρηση του σχεδιου.
Το "στομιο" εχει σχεδιαστει οπως επισης υπαρχει και καλουπι και καποιοι το εχουν δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα.
Τωρα το κατα ποσο αυτο θα σταματησει να ειναι "προνομιο" και θα χρησιμοποιηθει σαν προιον "ευρειας καταναλωσης" ειναι αλλη υποθεση που εξαρταται απο τον Θανο. |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:55:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα μια απορια...
περιπου κανα χρονο πριν ειχα προτεινει να δωσω το CIM (Cold Intake Manifold)
δεν ειναι σκουπακι ρε παιδια
στο κλαμπ και να το φτιαχνει οποιος/οποιοι πιανουν τα χερια τους και να το δινετε σε μια χαμηλη τιμη που ταυτοχρονα να μενει και κατι για τα εξοδα του κλαμπ (τοτε ηταν ακομα η λεσχη με το ενοικιο κτλ).
Τεσπα...
Οπως καταλαβαινετε εγω δεν εχω προβλημα να το δωσω και μαλιστα σε ολες τις μορφες του (Το εχω φτιαξει για 3 διαφορετικα σταδια αναλογα το σεταπ του αυτοκινητου)
Αλλα οπως προαναφερε και το παιδι,
το να το δωσω καπου επισημα σιγουρα θα με βολευε καθως και λεφτα να μην επερνα σιγουρα θα ειχα καποιο credit.
(καποτε πχ ειχα πουλησει επισημα μια αλλη πατεντα και ειχα πληρωθει κανονικα)
Αλλα οπως αναφερω και ξεκαθαριζω κατα καιρους εχω 2 προβληματα...
1ον δεν ειμαι ψηλικατζης (προς Θεου να μην παρεξηγηθω απλα θελω να λεω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι ΟΚ?) και να κατσω να "διαφημιζω" το προιον μου για μερικα ευρω, να μπω μετα στη φαση του να εχω 2-3 ντεμο cars που να κατεβαινουν στα κοντροστεκια να μοιραζουν ψω***ς και την αλλη μερα να χτυπαει το τηλεφωνο μου.
Οπως επισης και τα ντεμο καρς να εχουν καταναλωσεις που να βγαζουν ματι και να γινονται συζητησεις επι συζητησεων στα απανταχου φορουμ.
Δεν εχω κατι εναντιον με τους επαγγελματιες του χωρου, ισα ισα σεβομαι οτι ζουνε τις οικογενιες τους μεσα απο αυτη τη δουλεια.
2ον δεν θελω να δωσω μια πατεντα σε καποιον που ενω θα του κοστιζει πχ 15-20 ευρω (αναλογα αν το βαφει η οχι ) γιατι τοσο κοστιζει να φτιαχτει αυτος/αυτοι να την πουλανε καμια 100αρα και στα μελη του κλαμπ με εκπτωση κτλ να κατεβαινει στα 80 η 90 και να κονομανε αλλοι με ιδεες δικες μου.
Για αυτο και εχω κρατησει στοιχεια κτλ ωστε αν καποιος παει να το παιξει εξυπνος να μου πληρωσει διαφυγοντα κερδη στο μελλον...
Εγω θελω να το δωσω (και ουσιαστικα σας το εδωσα στο DIY) για να μπορει το καθε παιδι να το φτιαχνει μονος του η αν δεν πιανουν τα χερια του να το φτιαχνει ενας φιλος του κτλ...
Δεν θελω ρε γα**το να το δω λιγο αλλαγμενο και με μια σταμπα πανω και να πωλειται 5 και 10 φορες πανω απο οσο πραγματικα κοστιζει....
Ειναι κριμα γιατι εσας δεν σας περισευουν τα χρηματα,
και τετοιες πατεντες που βγαζω εχουν σαν κυριο στοχο την οικονομια (και μεσω αυτης σαν "παρενεργια" ερχεται και η λιγο η περισσοτερη αυξηση της αποδοσης )
Τωρα για τους ποιο ανυσηχους...
ναι γινεται και μαλιστα θα δουλευει καλα, αλλα εχω σχεδιασει κατι αλλο καλυτερο για τα ΒΤ που ως στοχο εχει να βοηθαει οχι μονο στην καλυτερη αποδοση αλλα στο να μειωσει το λαγκαρισμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 19:57:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
Στελιο με προλαβες την ωρα που ποσταριζα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 20:11:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MAD έγραψε: | Pughell έγραψε: | Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
 |
Εγω εχω ολη την καλη διαθεση, οχι μονο να το δωσω αλλα και να το βαλω ο ηδιος σε οποιο παιδι θελει.
Αλλα δεν θελω μετα απο λιγο η πολυ καιρο αυτο να βγει στην παραγωγη σαν clopy paste απο καποιον επωνυμο βελτιωτη.
Οπως εκανε παλια ο κορεντας στα ρενω που εκλεψε δηκιες μου ιδεες και τις πουλαγε σαν πατεντες του.
(μαλιστα ηταν τυχερος εκεινο τον καιρο γιατι τα δηκαιωματα αυτης της πατεντας τα ειχα πουλησει οποτε και δεν μπορουσα να τον κυνηγησω δικαστικως)
Ενω τωρα δεν εχω τετοια κολληματα
Και για να ερθω στο τεχνικο κομματι...
Η ολη δουλεια βασιζεται στο να χρησιμοποιω/εξαντλω και την παραμικρη λεπτομερια σε καποια σημεια που με το ματι ουτε καν που φαινονται.
Οποτε και αν γινει λαθος τοποθετηση η κατασκευη
ναι μεν δεν γινεται ζημια (το εχω προβλεψει αυτο ) αλλα χανεις απο τα +++ που εχεις να λαβαινεις.
Η καποιοες λεπτομεριες που εχουν να κανουν με την επιπλεον αποδοση μετα τα 200χλμ κτλ...
Για να σας δωσω να καταλαβετε τι εννοω, με ενα καλο φιλο μεσα απο το εξτρεμεengineering που με βοηθησε στην εφαρμογη μιας και ειναι χρυσοδαχτυλο αυτο το παιδι
πρεπει να χαλασε (δεν θυμαμαι ακριβως) κοντα στα 10 κομματια μεχρι να το φτιαξει οπως ηθελα και επρεπε.
Και να φανταστειτε οτι τα ειχαμε ολα στο χερι ετοιμα
Υπολογισμενες ογκομετριες, αποκλισεις ροης, απωλειες και τα ρεστα...
Βεβαια αν γινουν ολα σωστα τοτε μιλαμε μονο για πλεονεκτηματα,
μειωση καταναλωσης, αυξηση ιπποδυναμης, target πιεσης με λιγοτερες στροφες τουρμπηνας, χαμηλοτερη θερμοκρασια εισερχομενου και προς συμπιεση αερα και παει λεγοντας.
Μειονεκτημα?
Αν και δεν σου γεμιζει το ματι οταν το κοιτας,
πρεπει να γινει σωστα αλλιως αρχιζεις να χανεις αυτα τα + τα οποια εχεις να λαβαινεις.
Και ενα ακομα μειονεκτημα οτι καλα ειναι να βαλετε φιλτρο ελευθερας γιατι οι αεριες μαζες που περνανε μετα (ειδηκα στο δευτερο σταδιο και πανω) ειναι σχεδον διπλασιες απο αυτες που περνανε στην τελιως μαμα μορφη. Με αποτελεσμα το life time του χαρτινου φιλτρου να ερχεται γρηγορα προς το τελος του και δεν συμφερει να πληρωνετε χαρτινα φιλτρα καθε φορα, βαζεις ενα ελευθερας και το καθαριζεις καθε 5000χλμ και εισαι ΟΚ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 20:21:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να ανακεφαλαιωσω,
το CIM αυτη τη στιγμη μετραει σχεδον 2 χρονια και βαλε πανω σε ΤΗΡ
διαφορων σετ απ, προγραμματισμενων/βελτιωμενων η και τελιως μαμα.
Δουλευει σωστα και απροβληματιστα
(πως τα λεω? ουτε διαφημιση να εκανα )
Απλα οπως σας ειπα θελει σωστη κατασκευη, και τοποθετιση.
Απο εκει και επειτα το ποσο επιπλεον αποδοση θα δωσει στον καθεναν σας
και ποσο θα μειωσει την καταναλωση σας, εξαρταται απο την κατασταση του κινητηρα αλλα και τις οποιες υπολοιπες βελτιωσεις φυσικα.
Το μονο θεμα που θελει λιγο προσοχη (κατα την εγκατασταση) ειναι οτι σε καποια 207 με κουπροκουλερ αν το κουλερ "κρυβει" το εργοστασιακο σκουπακι η οχι.
Για τους ΒΤ η εκκεντροφορατο με τουρμπηνα RC τοτε εκει θελουμε οπως και δηποτε φιλτρο της green, μαμα αγελαδα και εννοειται 3ο σταδιο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project
Ένταξη: 02 Αύγ 2011 Δημοσιεύσεις: 656 Τόπος: ΒΟΛΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 20:48:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για την δική μου περίπτωση Θανάση τι γίνετε?
Θέλω να πω πως στην 2860 δεν κουμπώνουν μαμά αγελάδες κτλπ.
Υπάρχει λύση?
Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 22:17:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψαχνεσαι να ριξεις χρημα η μου φαινεται?
η ουσια και η λειτουργηκοτητα να ξερεις πως δεν κοστιζει, μην πετας λεφτα σε οτι βρισκεται μπροστα σου.
Αν δε βιαζεσαι εχω υποσχεθει (και θα το κανω πραξη καποια στιγμη) τα σχεδια που εχω φτιαξει και για τα ΒΤ.
Νομιζω οτι και οι 300αρηδες και βαλε δικαιουνται ενα σωστο και λειτουργικο συστημα εισαγωγης που να μειωνει το λαγκ αλλα και να φτανει μεχρι τις 7800
και οχι αυτα που εχω δει εως τωρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 01:21:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να φτάσουμε στο ψητό Θανάση πως θα φτάσει στα χέρια μας το σωστό CIM(σκουπάκι )?
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DENMARK (SOTIRIS) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC 1.6 THP Sport Pack (2009)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: LARISA
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 12:16:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άντε ντε........
εδώ σε θέλω...... 
Catch me ……………if you can !!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 20:29:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω πριν απο δυο βδομαδες ημουν στην ελλαδα, τωρα χαιρετε...
Αλλα μπορω μεσω ενος καλου και εμπιστου φιλου να κανονισω να σου στειλει. Πες μου αν θες ενα η παραπανω κομματια για να του πω ποσες κοπιες να βγαλει.
(μεσα στο εξτρεμε εngineering εχουμε γραψει σελιδες ολοκληρες επ'αυτου και μαλιστα του χαλασα ενα σωρο καλουπια μεχρι να βγει το σωστο, θυμασαι ενα που ειχα για να σου δωσω που δεν στο εδωσα? ηταν γιατι ηταν λαθος μοιρες ο σωληνας παροχης με αποτελεσμα να υπολειτουργει) Ελα ρε παπαρα στο εξτρεμε να τα πουμε αναλυτικα και μαλιστα για το ποιο σταδιο χρειαζεσαι εσυ η οποιο αλλο παιδι ενδιαφερεται
Αλλα για να μην εχω/εχουμε παρεξηγησεις πρεπει να τον ρωτησω πρωτα και μετα να σου απαντησω.
Και φυσικα οπως σου προανεφερα (και σορρυ αν σας ζαλιζω) δεν θελω να το δω να πωλειται επισημα ετσι οπως ειναι η λιγο αλλαγμενο, γιατι ειληκρινα θα το παω δηκαστικα το θεμα και επειδη δωξα το Θεο εχω την οικονομικη ανεση μπορω να το κυνηγαω οσος καιρος και αναβολες να υπαρξουν.
Τα σχεδια τα δινω δωρεαν σε οποιον θελει
το να πληρωσει καποιος ενα συμβολικο ποσο για τα υλικα κατασκευης + κατι ακομα για τον κοπο οποιου το φτιαχνει το καταλαβαινω και δεν με πειραζει οποιος θελει να βγαλει ενα χαρτζηλικι.
Αλλα επειδη αυτη η παπαρια (αν φτιαχτει σωστα) εχει πολυ καλη αποδοση
δεν θελω να γινει αντικειμενο εκμεταλευσης απο "μαγκες" και εξυπνους
Ειμαστε ξηγημενοι σε αυτο??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|