Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chiefjian (Ηλίας) Δραστήριο μέλος

Smart CDI
Ένταξη: 04 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 220 Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 18:50:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα ανοιχτηκαν με θερμοπιστολο απο εναν φιλο και βαφτηκαν,και ειναι μια χαρα στεγανα αφοθ φαγανε δυνατες βροχες.... .Συντομα φωτογραφιες,παντως ειναι μυθος οτι δεν ανοιγουν....ΟΛΑ μα ολα τα φαναρια ανοιγουν απλα θελουν τον τροπο τους...(σαλιο και υπομονη) 
It's not the ride...it's the rider!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orfanos mulopotamos (giorgos) Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)
Ένταξη: 19 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 222
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 18:56:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλαρακι να σου στειλω κ τα δικα μου να τα σαλιωσεις??? τωρα που πηρες το κολαει... αυτο ειναι που χρησιμοποιουν στα φιμε....?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
grpts (Γιωργος) Μέλος

207gt '08
Ένταξη: 05 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Μαρουσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2011, 11:46:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ηλια μαυρα τα εβαψες ? ανεβασε φωτο πρεπει να ειναι γαμ... ετσι ? 
puGTurismo ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2011, 13:49:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chiefjian έγραψε: | Εμενα ανοιχτηκαν με θερμοπιστολο απο εναν φιλο και βαφτηκαν,και ειναι μια χαρα στεγανα αφοθ φαγανε δυνατες βροχες.... .Συντομα φωτογραφιες,παντως ειναι μυθος οτι δεν ανοιγουν....ΟΛΑ μα ολα τα φαναρια ανοιγουν απλα θελουν τον τροπο τους...(σαλιο και υπομονη)  |
για ανεβασε μας φωτος...και εαν μπορεις και video οταν το πλενεις-με πιεση!!γιατι ναι αμα εισαι μαγκαρα τα ανοιγεις..το θεμα ειναι πως τα στεγανωνεις μετα...εδω εργοστασιακα και πεφτουν αστοχια υλικου!!!anyway του καθενος δικο του ειναι το φαναρι οτι θελει το κανει....εαν πετυχανε οντως μπραβο στο μαστορα σου ειναι μαγκαρα για μενα!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2011, 17:12:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | chiefjian έγραψε: | Εμενα ανοιχτηκαν με θερμοπιστολο απο εναν φιλο και βαφτηκαν,και ειναι μια χαρα στεγανα αφοθ φαγανε δυνατες βροχες.... .Συντομα φωτογραφιες,παντως ειναι μυθος οτι δεν ανοιγουν....ΟΛΑ μα ολα τα φαναρια ανοιγουν απλα θελουν τον τροπο τους...(σαλιο και υπομονη)  |
για ανεβασε μας φωτος...και εαν μπορεις και video οταν το πλενεις-με πιεση!!γιατι ναι αμα εισαι μαγκαρα τα ανοιγεις..το θεμα ειναι πως τα στεγανωνεις μετα...εδω εργοστασιακα και πεφτουν αστοχια υλικου!!!anyway του καθενος δικο του ειναι το φαναρι οτι θελει το κανει....εαν πετυχανε οντως μπραβο στο μαστορα σου ειναι μαγκαρα για μενα!!!!  | +1.000
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chiefjian (Ηλίας) Δραστήριο μέλος

Smart CDI
Ένταξη: 04 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 220 Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:36:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη...μου τα εφτιαξε φιλος ο οποιος εχει φτιαξει τα δικα του σε cooper r53 και σε αλλα 2 r56....φιλων μου!Στο δικο του τα εχει 2,5 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα...και ανοιγουν ακριβως με τον ιδιο τροπο με τα δικα μας!!Γιωργο εμεις θα μιλησουμε οταν κατεβω Κρητη αν θες να τα δεις και απο κοντα,τωρα για φωτο ισως αργησω λιγο γιατι το αμαξι το εχει o father μιας και τροπετιασε το Triumph και κυκλοφορω με Astra 1.4....Ο ΤΑΦΟΣ.... 
It's not the ride...it's the rider!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 21:52:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chiefjian έγραψε: | Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη...μου τα εφτιαξε φιλος ο οποιος εχει φτιαξει τα δικα του σε cooper r53 και σε αλλα 2 r56....φιλων μου!Στο δικο του τα εχει 2,5 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα...και ανοιγουν ακριβως με τον ιδιο τροπο με τα δικα μας!!Γιωργο εμεις θα μιλησουμε οταν κατεβω Κρητη αν θες να τα δεις και απο κοντα,τωρα για φωτο ισως αργησω λιγο γιατι το αμαξι το εχει o father μιας και τροπετιασε το Triumph και κυκλοφορω με Astra 1.4....Ο ΤΑΦΟΣ....  | τωρα που το ειπες ειδα το χανια... απο χανια εισαι? γιατι δεν σε εχουμε δει σε καμια βολτα φιλαρακι? αντε κατεβα να φτιαξουμε κ τα δικα μου.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|