Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 21:38:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενταξει,κ γω μετα απο αυτα που εχω περασει κ εχω ζησει με μπατσους,ανετα πηγαινα σε διαδηλωση με 2 τελαρα μολοτοφ 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
16V(ery)Quicksilver (Παναγιωτης) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16V) Quicksilver (2003)
Ένταξη: 14 Οκτ 2010 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Aθηνα - Νεα Ιωνια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2011, 04:45:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Άπορος έγραψε: |
Εξαιρέσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν.Αν κάποιος από αυτούς ήταν η εξαίρεση, θα είχε πάει να μάθει γράμματα και να βρει μια δουλειά |
Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις...εγω δεν κατεω πραμα
Δεν θελω να ερθω σε αντιθεση γιατι οπως ειπα και πριν ειναι πολλα αυτα που πρεπει να πουμε..και στο τελος και εσεις θα συμφωνησετε μαζι μου,αλλα και εγω μαζι σας..οποτε ας μεινει ως εχει!
Δεν παιρνω το μερος κανενος,γιατι ξερω και γω απειρες περιπτωσεις(βαγγελακο πιστεψε με αυτα που ειπες δεν ειναι τπτ σε σχεση με αυτα που εχουν ακουσει και δει τα ματια μου) οπου και οι μπατσοι φερθηκαν σα ζωα,αλλα και τα παιδακια των διαδηλωσεων δεν πανε πισω!
Μην παιρνετε το μερος ΚΑΝΕΝΟΣ.. |
+ 100000000000000000
Σωστος !!!! Ειναι γνωστο αλλωστε οτι η ΔΡΑΣΗ φερνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!
Οταν υπαρχει εσυ δεν θα .... Και μετα... !
16V Quicksilver |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|