Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 11:55:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστος!!!
Αλλα παρολα αυτα επειδη πιο ευκολα προσπερνας στην ευθεια παρα πανω σε στροφη,για αυτο θα ειμαστε μια ζωη πισω...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
VVV (Κώστας) Μόλις έγραψα

206 XS 1.600 8V
Ένταξη: 05 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 12:49:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pughell έγραψε: | Βασικα αν φοραει εγκεφαλο Marelli ή Bosch,βγαζει η P.S. το ιδιο πακετακι που βγαζει και για το 106,αρκει μονο να ταιριαζει ο εγκεφαλος... |
Νομίζω ότι ο εγκέφαλος είναι Bosch (όχι multiplexing - έχω μόνο ρολόι στο ταμπλό και είναι μοντέλο 99).
Τι πακετάκι είναι αυτό που βγάζει η PS? Τι περιλαμβάνει, πόσο κοστίζει και τι προσφέρει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 19:49:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pughell έγραψε: | Σωστος!!!
Αλλα παρολα αυτα επειδη πιο ευκολα προσπερνας στην ευθεια παρα πανω σε στροφη,για αυτο θα ειμαστε μια ζωη πισω...  |
Δεν συμφωνω φιλε Σε φρενα.......αν ξερεις τον δρομο κτλ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 19:50:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VVV έγραψε: | pughell έγραψε: | Βασικα αν φοραει εγκεφαλο Marelli ή Bosch,βγαζει η P.S. το ιδιο πακετακι που βγαζει και για το 106,αρκει μονο να ταιριαζει ο εγκεφαλος... |
Νομίζω ότι ο εγκέφαλος είναι Bosch (όχι multiplexing - έχω μόνο ρολόι στο ταμπλό και είναι μοντέλο 99).
Τι πακετάκι είναι αυτό που βγάζει η PS? Τι περιλαμβάνει, πόσο κοστίζει και τι προσφέρει? |
Παρε ενα τηλ 2310323000 ρωτας-μαθαινεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 20:06:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | VVV έγραψε: | pughell έγραψε: | Βασικα αν φοραει εγκεφαλο Marelli ή Bosch,βγαζει η P.S. το ιδιο πακετακι που βγαζει και για το 106,αρκει μονο να ταιριαζει ο εγκεφαλος... |
Παρε ενα τηλ 2310323000 ρωτας-μαθαινεις  |
Sorry για το ασχετο ποστ!
Νικο ειδα στην πατρα τον Ντινο στην εκκινηση του ραλλυ,αλλα δεν μπορεσα να του μιλησω.
Καλα και το κλιω του Βαλαβανη,απιστευτο!
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2003, 20:16:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VVV έγραψε: | pughell έγραψε: | Βασικα αν φοραει εγκεφαλο Marelli ή Bosch,βγαζει η P.S. το ιδιο πακετακι που βγαζει και για το 106,αρκει μονο να ταιριαζει ο εγκεφαλος... |
Η Peugeot Sport βγαζει για τον 16αρη 8βαλβιδο του 106 ενα σετ με εκκεντροφορο group N και εγκεφαλο το οποιο με συμπιεση στο 11,5 αποδιδει 125 αλογα και εχει και ροπη τρακτερ και τραβηγμα μεχρι τις 7000. Το μονο στο οποιο εχω ενδοιασμους ειναι να εχετε ιδιο εγκεφαλο και κεφαλη.
Το κοστολογιο ειναι σχετικα χαμηλο,λιγοτερο απο 1000αρικο αν θυμαμαι καλα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2003, 08:38:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Νικο ειδα στην πατρα τον Ντινο στην εκκινηση του ραλλυ,αλλα δεν μπορεσα να του μιλησω.
Καλα και το κλιω του Βαλαβανη,απιστευτο! |
Αααα ετρεξαν με τον Γιαννη Μπραβω ο Ντινος Σπυρο οποτε ανεβεις στα μερη μας θα παμε απο το μαγαζι να μας κερασει καφε .....και παξυμαδακι βεβαιως βεβαιως 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|