PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κουδουνίστρα Sequel - Phase 2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
karnezis (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc facelift

Ένταξη: 10 Μάϊ 2010
Τόπος: kallithea-athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 22:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μονος θορυβος που εχω στο rc ειναι πισω στο πορτπαγκαζ.......

ενας φιλος μου μου ειπε οτι πρεπει να ειναι η κλειδαρια!

εχει κανενας αλλος παρομοιο θορυβο απο εκει πισω???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 22:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάξε λίγο

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11578&highlight=

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 23:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Εμενα τριζουν και τα δυο αυτα δεν αντεχεται αλλο, αν εχεις ορεξη να τα λυσουμε παρεα, αλλα δεν ξερω το πως..

Όρεξη έχω Κώστα, το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Εμένα μου έχει χαλάσει ο μηχανισμός της αριστερής ζώνης ασφαλείας που ρυθμίζει το ύψος της (η ζώνη κατά τ'άλλα λειτουργεί κανονικά) και από τότε κάτι έναν πολύ άσχημο μεταλλικό θόρυβο κάθε φορά που γίνεται απότομη επιτάχυνση στο αμάξι (πχ όταν από σταματημένος ξεκινάω κι επίσης όταν αλλάζω ταχύτητες).

Το bpillar κάπως από το μασπιέ θα πρέπει να ξεκινάει να ξεκουμπώνει αλλά δεν βρίσκω άκρη.

Κανείς δεν έχει οδηγίες λυσίματος εσωτερικού για 207 ρε παιδιά?
Ελάτε και είναι και δύσκολοι οι καιροί για φαναρτζήδες και συνεργεία! Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 10:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κρίνω από το 206 που είχα, σίγουρα η Peugeot έχει βελτιωθεί σε τέτοια θέματα (συναρμολόγηση/ποιότητα κατασκευής/στιβαρότητα/αντοχή στα οδοστρώματα).

Ωστόσο είναι φανερό ότι ακόμα έχει ψεγάδια και από ότι βλέπω δεν νομίζω να βελτιωθούν ποτέ αυτά.

- Θόρυβοι από την ανάρτηση
- Αμάξωμα γεμάτο ψευτο/κλιπάκια που προκαλούν τριγμούς και ζημιές σε θόλους, προφυλακτήρες κλπ...
- Σημεία στα οποία δεν έχει γίνει καλή μελέτη και απαιτούνται δεματικά για αποφυγή βλαβών και τριγμών
- Σημεία συνδέσεων όπου είναι φανερό ότι έχουν χρησιμοποιηθεί κακά υλικά ή και καθόλου υλικά

Σε γενικές γραμμές το αμάξωμα (και εξωτερικά και εσωτερικά) θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη και πολύ ποιο στιβαρή συναρμολόγηση.

Έτσι όπως το βλέπω και το ζω εγώ, μάλλον είναι και "στημένο" αυτό. Όταν κάτι "διαλύεται" κάποια στιγμή αντικαθίσταται...

Αν κρίνω από το δικό μου 207 αν είχα 17άρες ζάντες σίγουρα το αυτοκίνητο θα είχε διαλυθεί. Το βλέπω αυτό στη πράξη. Και σίγουρα θα μου έσκιζε πολύ ποιο γρήγορα την ψυχολογία και ήδη θα το είχα πουλήσει.

Ευτυχώς όμως προς το παρόν αντέχει. Προς το παρόν.
Δεν ξέρω, για πόσο καιρό ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 12:24:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή τελευταία ψάχνω να βρώ ένα χτυπηματάκι που ακούω μπροστά απο το αριστερό tweeter, έχοντας λύσει τουίτερ αεραγωγούς και λοιπά καπάκια να πληροφορήσω οτι το ταμπλό στο πάνω μέρος του είναι όλο κούφιο.

ΑΛΛΑ, στο κάθετο κομμάτι της κονσόλας είναι τίγκα στο αφρολέξ. Τα καλώδια έχουν όλα υφασμάτινο sleeving και το ταμπλό στο μπροστινό μέρος προς το τζάμι πατάει πάνω σε λάστιχο.

Γενικά έχουν κάνει καλή δουλειά ΑΛΛΑ

λόγο του οτι τα πάντα είναι με κλιπ, αναπόφευκτα απο τη σκληρή ανάρτηση και τους δρόμους, κάτι κάποια στιγμή θα ξεκουμπώσει.

Υπομονή, αγοράστε ένα haynes όπως έκανα και εγώ και καλά λυσίματα.

Υπόψην οτι ΔΕΝ είναι τόσο αναλυτικό στο εσωτερικό όπως θα ήθελα αλλά σου δίχνει γενικές γραμμές πως να ξυλώσεις κάποια μέρη.

Δυστυχώς λεπτομέριες του εσωτερικού ΔΕΝ ξέρω πως μπορούμε να βρούμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 16:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο φορές έχω αλλάξει τον αριστερό αεραγωγό,
κάτι είναι πολύ ευαίσθητο και σπάει εκεί μέσα και μετά σου σπάει τα νεύρα να το ακούς ακόμα και στη παραμικρή ανωμαλία του οδοστρώματος!

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 17:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι βρε παιδια έχω ένα σπαστικό θόρυβο στο βάθος του ταμπλό δεξιά ενα ηχο πλαστικού κια τζαμιού! ίσως να το διατυπώνω λάθος αλλά δεν μπορω να προσδιορίσω ποια είναι η αιτία προκαλεί αυτόν τον θόρυβο! Sad

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης