PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

JV MD90 MINI DVR CAMERA
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 02:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=7wju9xoXSpU&feature=player_embedded#
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 10:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=HxZsckWZOAQ&feature=fvw Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 20:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

35 λεπτα -> 1,7 GB

Σε μονοπατι με τρελους κραδασμους εχει γραψει παρα πολυ τιμια....

group buy καρτες μνημης?

btw παρηγγειλα καρτα micro sd 8 gb 10$
Όποιος θέλει ας πει σημερα-αυριο το πολυ δευτερα που θα πληρωσω, να παρουμε κιαλλες...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Road_Runner στις Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:02:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 20:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βραδυνο πασχει ανφορτσουνατλι, αλλα για €30 μια χαρα Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=oWV7ddPpl-4

Της ημερας ειναι πολυ καλο Very happy Very happy Very happy

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:01:40, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 20:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την πήρα κ εγω... Laughing Laughing Laughing

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 20:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καναμε πλούσιο το eshop Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
group buy καρτες μνημης?

Αν από ebay κλπ, θέλει προσοχή γιατί παίζουν τρελές απάτες στις κάρτες μνήμης.

Αν είναι από αξιόπιστο μαγαζί, ok.

Επιστροφή στην κορυφή
rallye1294 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.3 (8v) Rallye '94

Ένταξη: 28 Ιαν 2006
Τόπος: Γερακας (Αθηνα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το καναμε πλούσιο το eshop Laughing

+1 Cool Laughing

Be quick or be dead...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xmmm les e??
kinezos einai.. dn kserw...
den eixe polla arnhtika feedbacks
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βασικότερο είναι ότι υπάρχουν πολλές κάρτες μεγάλης χωριτικότητας αλλά με άθλιες ταχύτητες μεταφοράς. Οκ, μπορεί να μην μας νοιάζει ιδιαίτερα εφόσον δεν τις θέλουμε για burst σε dSLR πχ, αλλά και πάλι.

Υπάρχον αρκετές περιπτώσεις που άτομα αγόρασαν κάρτες με ονομαστική χωρητικότητα 4 & 8 gb και τελικά δεν έβλεπαν πάνω από 512 mb...

Confused

Έχεις κάποιον συγκεκριμένο seller υπόψιν;

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το ξερω οτι παιζει αυτο....

οχι τυχαιος ειναι αλλα του εκανα bid...
μαλλον με την χαρα θα μεινει ο chinese...
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 21:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά συγνώμη, στο eshop έχει 8gb με 5 χρόνια εγγύηση (Toshiba) 17 ευρώ και μου συζητάτε για κινέζους!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 10:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Καλά συγνώμη, στο eshop έχει 8gb με 5 χρόνια εγγύηση (Toshiba) 17 ευρώ και μου συζητάτε για κινέζους!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Έλα ντε...
Μακρυά από κινέζους παιδιά. Μερικοί είναι μεγάλοι απατεώνες.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 17:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα δοκιμαστικό βιντεάκι, με τοποθέτηση της κάμερας με το "μανταλάκι" στην πινακίδα (με το λουράκι την είχα ασφαλίσει στον κρίκο ρυμούλκησης ώστε να μην την ψάχνω άμα πέσει)!!!

η ποιότητα στο youtube έχει πέσει αισθητά...
http://www.youtube.com/watch?v=q_wgYcUbjY8

@ροαντ ράνερ:
ένας quick&dirty τρόπος νομίζω για rotate στο βιντεο είναι μέσω του windows live movie maker που είναι και τζάμπα... δεν το δοκίμασα ακόμα

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 18:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσέχω ότι από ένα σημείο και μετά κόβει ήχο το μικρόφωνό της.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 18:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α, επίσης ήθελα να επισημάνω το ότι η κάμερα έκλεισε μόνη της στο τέλος του βίντεο... μπαταρία, που τη λειτούργησα μετά, είχε, όπως και δεν ήταν φουλ η μνήμη
οπότε ο λόγος που σταμάτησε την εγγραφή και έκλεισε είναι μυστήριος!
Rolling eyes

ο ήχος στο μικρόφωνο μειώνεται υποθέτω γιατί θα κάνει κάποιου είδους "αυτορύθμιση", λόγω του θορύβου από τον αέρα

---
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2010, 16:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ρε μλκ σταυρο στην πανω σειρα, το δευτερο απο αριστερα τι ειναι?
πως χρησιμοποιείται???
Είναι για να βάζεις το διπλανό του (το τρίτο από αριστερά) πάνω στην κάμερα και στην άκρη που έχει το άγκιστρο τα δοντάκια, να ασφαλίζει πάνω στο δεύτερο από αριστερά, το οποίο δεύτερο από αριστερά έχει τρύπες για 2 βίδες.
Road_Runner έγραψε:
Επισης φωτογραφιες βγαζει?
ετσι λες στο πρωτο ποστ...
δεν λεει στο μανιουαλ κατι τετοιο...
Δεν είπα εγώ κάτι για φωτογραφίες Rolling eyes
drdino έγραψε:
Υπάρχον αρκετές περιπτώσεις που άτομα αγόρασαν κάρτες με ονομαστική χωρητικότητα 4 & 8 gb και τελικά δεν έβλεπαν πάνω από 512 mb...
Μακρυά από κάρτες μνήμης στο ebay, οι περισσότεροι έχουν μια 256 ή 512 η οποία τρώει πολλαπλασιασμό μέσω λογισμικού και κατά το copy... στουμπώνει Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2010, 19:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω βιντεο ντοκουμεντο με πτωση γνωστου μελους του κλαμπ απο ποδηλατο.....
θελει επεηξεργασια και ανεβασμα Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2010, 20:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μακρυά από κάρτες μνήμης στο ebay, οι περισσότεροι έχουν μια 256 ή 512 η οποία τρώει πολλαπλασιασμό μέσω λογισμικού και κατά το copy... στουμπώνει Laughing

+όσα θες...

το ίδιο ισχύει όχι μόνο για της κάρτες μνήμης, αλλά και για φλασάκια και οτιδήποτε παρεμφερές υπάρχει (mp3 players κλπ). όλα έχουν ελάχιστη μνήμη και δείχνουν ότι έχουν πολλαπλάσια. μου χει τύχει φλασάκι να είναι κ καλά 8 γίγα, αλλά όταν του βάζεις πάνω από 2 να κλάνει πάνω του.

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2010, 18:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δοκιμών συνέχεια για την καμερούλα αλλά δεν μου τα λέει καλά
αμα της έρθει κλείνει την ώρα που τραβάει βίντεο κια μετα οταν πατάω το power ανάβει το μπλε ledάκι αλλά δεν ανοίγει η κάμερα
υποθέτω ότι είναι η μπαταρία που δεν έχει φορτιστεί καλα γιατί την έχω φορτίσει μόνο μέσω usb
την έβαλα στο φορτιστή της να στανιάρει αλλιώς σούμπιτη πίσω στο ε-σοπ, τους πήρα και μου είπαν ότι πρέπει να την εξετάσουν πρώτα Confused Laughing

έχει κανένας άλλος θέμα με την κάμερα?

κατα τα άλλα, είανι πολύ βολική στη στήριξη για πειραματισμούς υπό διάφορες οπτικές γωνίες Laughing

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης