Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
iceage (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Τον τελευταίο καιρό με 309
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 1165 Τόπος: Serres mode
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:15:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Δεν θυμαμαι Γιωργο...
Γενικα δεν ειναι κολλημενος με την μπαλα ουτε μενει σε brandnames,με οτι μπορει να κανει αξιοπιστα την δουλεια του.  |
Ούτε εγώ είμαι κολλημένος. Από μεριά μου πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εν λόγω εταιρία. Χωρίς να μπορώ να προδιαγράψω το μέλλον.
3rioStooges-Motorsport Team
Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:56:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιωργο εσυ ομως γενικα δεν το ταλαιπωρεις σε στροφαρισμα ....
Τα παιδια λενε για αρκετα ψηλο στροφαρισμα ...
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:09:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet).
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kpsig Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 438
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:37:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Αν καποιοι διαβαζουν 4Τ,θα γνωριζουν λογικα και τον μπαρμπα Πανο(21Quadra).
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων...  |
Τον ξέρω μόνο από το παρατσούκλι του αλλά φαίνεται ότι ξέρει.
Είναι γνώστης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kpsig Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 438
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:40:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet).
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα...  |
Στην Άλφα πριν να βάλω το Ρότρεξ (2.0 TS) γενικώς την ... έσκιζα. Σκ@τ@ τα Amsoil. Θόρυβος, έγιναν και νεράκι από τις 4000 χλμ.
Στο Σέατ ίμπιζα 16V 2001 (85hp) της συζύγου (λιγότερη ταλαιπωρία) μια από τα ίδια συμπτώματα γύρω στις 7-8000 χλμ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ) Moderator

207 RALLYE
Ένταξη: 06 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 1643 Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:46:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Εγώ αναφέρομαι στα AMSOIL HDD 5w-30 |
Εγώ πάντως από τα συγκεκριμένα λάδια είμαι απολύτως ευχαριστημένος...
Η θερμοκρασία είναι μονίμως ένα κλίκ πιο χαμηλά απ'ότι με τα λάδια που χρησιμοποιεί η peugeot το χρησιμοποιώ από τις 5.000χλμ και μετά που έκανα και την πρώτη αλλαγή και μέχρι τις 22.000 που έχω τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα. (με αλλαγή κάθε 5.000)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 19:38:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σα δε ντρεπεστε και γω 2 χρονια τα εβαζα και τωρα με φοβισατε παρενεργιες κλπ και ξαναεκανα αλαγη με τοταλ(10-50) που εβαζα παλια. παντως δεν ειχα κανα παραπονο αλλα οπως ειπατε πιο πανω 'γιατι να πειραματιζομαστε' ειδωμεν
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tnt_tuner (tnt) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 18:42:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα...  |
ενα- δυο κρουσματα δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλο δειγμα.....
τι διαφορετικο παρατηρησανε στους συγκεκριμενους κορμους? τι φαινομενα? οι φ8ορες π παρατηρησανε? ειναι αιτια κακης λυπανσης συγουρα?
πως δουλευωταν τα μοτερ? ποσο ταλαιπορημενα ηταν γενικα? τι σερβις γινοταν? υπηρχαν αλλες φθορες? καιγανε λαδια? τρομπες- πιεσεις?
μα8ε ακριβως και πες μας να ξερουμε και να σχηματισουμε ο καθενας την δικητου γνωμη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 21:48:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψαξε μεσα στο forum,νομιζω εχει και φωτογραφιες αν θυμαμαι καλα.
Παρατηρηθηκαν τριχωιδη ρηγματα στα χιτωνια και πολυ μελανιασμενα τοιχωματα κυλινδρων.
Και η χρηση απο τους ιδιοκτητες υποδειγματικη μιας και τους ξερουμε καλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tnt_tuner (tnt) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2010, 15:59:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι να πω!!!... οντως περιεργη βλαβη....
τι αλλο να σκευτω... ειχατε βαλει δοκιμασμενα πραγματα? πιστονια ελατιρια χιτωνια? πιος το τορνεψε? αντλια δουλευε τελεια? φιτρα λαδιων?
δεν μπορω να κατιγορισω 100% το λαδι!
εχει καποια βασει βεβαια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|