PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Επείγον... λάδια...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Δεν θυμαμαι Γιωργο... Sad
Γενικα δεν ειναι κολλημενος με την μπαλα ουτε μενει σε brandnames,με οτι μπορει να κανει αξιοπιστα την δουλεια του. Confused

Ούτε εγώ είμαι κολλημένος. Από μεριά μου πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εν λόγω εταιρία. Χωρίς να μπορώ να προδιαγράψω το μέλλον.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο εσυ ομως γενικα δεν το ταλαιπωρεις σε στροφαρισμα ....
Τα παιδια λενε για αρκετα ψηλο στροφαρισμα ...

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet). Confused
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα... Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αν καποιοι διαβαζουν 4Τ,θα γνωριζουν λογικα και τον μπαρμπα Πανο(21Quadra).
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων... Confused

Τον ξέρω μόνο από το παρατσούκλι του αλλά φαίνεται ότι ξέρει.
Είναι γνώστης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet). Confused
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα... Neutral

Στην Άλφα πριν να βάλω το Ρότρεξ (2.0 TS) γενικώς την ... έσκιζα. Σκ@τ@ τα Amsoil. Θόρυβος, έγιναν και νεράκι από τις 4000 χλμ.

Στο Σέατ ίμπιζα 16V 2001 (85hp) της συζύγου (λιγότερη ταλαιπωρία) μια από τα ίδια συμπτώματα γύρω στις 7-8000 χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εγώ αναφέρομαι στα AMSOIL HDD 5w-30

Εγώ πάντως από τα συγκεκριμένα λάδια είμαι απολύτως ευχαριστημένος...
Η θερμοκρασία είναι μονίμως ένα κλίκ πιο χαμηλά απ'ότι με τα λάδια που χρησιμοποιεί η peugeot το χρησιμοποιώ από τις 5.000χλμ και μετά που έκανα και την πρώτη αλλαγή και μέχρι τις 22.000 που έχω τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα. (με αλλαγή κάθε 5.000) Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 19:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σα δε ντρεπεστε και γω 2 χρονια τα εβαζα και τωρα με φοβισατε Big wink παρενεργιες κλπ και ξαναεκανα αλαγη με τοταλ(10-50) που εβαζα παλια. παντως δεν ειχα κανα παραπονο αλλα οπως ειπατε πιο πανω 'γιατι να πειραματιζομαστε' ειδωμεν

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 18:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

ενα- δυο κρουσματα δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλο δειγμα.....
τι διαφορετικο παρατηρησανε στους συγκεκριμενους κορμους? τι φαινομενα? οι φ8ορες π παρατηρησανε? ειναι αιτια κακης λυπανσης συγουρα?
πως δουλευωταν τα μοτερ? ποσο ταλαιπορημενα ηταν γενικα? τι σερβις γινοταν? υπηρχαν αλλες φθορες? καιγανε λαδια? τρομπες- πιεσεις?
μα8ε ακριβως και πες μας να ξερουμε και να σχηματισουμε ο καθενας την δικητου γνωμη!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 21:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαξε μεσα στο forum,νομιζω εχει και φωτογραφιες αν θυμαμαι καλα.
Παρατηρηθηκαν τριχωιδη ρηγματα στα χιτωνια και πολυ μελανιασμενα τοιχωματα κυλινδρων.
Και η χρηση απο τους ιδιοκτητες υποδειγματικη μιας και τους ξερουμε καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2010, 15:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω!!!... οντως περιεργη βλαβη....
τι αλλο να σκευτω... ειχατε βαλει δοκιμασμενα πραγματα? πιστονια ελατιρια χιτωνια? πιος το τορνεψε? αντλια δουλευε τελεια? φιτρα λαδιων?
δεν μπορω να κατιγορισω 100% το λαδι!
εχει καποια βασει βεβαια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης