PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-RC προβλημα waste-gate (??) και απάντηση Peugeot (!!!!)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι γιατι στο συνεργείο μπήκε για αλλαγή τρόμπας νερού και είπαν θα το κοιτάξουν κι αυτό. δε το γράψαν πουθενα...

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 23:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φρόντισε να υπάρξει καταχώρηση...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιαν 2010, 00:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε θα βγαλεις ακρη, πιστεψε με , ειναι τακτικη απο τη Γαλλια αυτη. το email ειναι wm@peugeot.com, στειλε αλλα θα σε γραψουν κανονικα.
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 14:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόβλημα... Ο ήχος έχει μειωθεί αισθητά σε σημείο να τον θεωρήσεις φυσιολογικό. Πρέπει να έχει ησυχία και να ακούσιες με προσοχή για να τον αντιλιφθείς ανάμεσα σε όλους τους ήχους.
Την Τετάρτη έχω ραντεβού με τη LION αλλά τη να πάω να τους πω που θα μου πουν ότι είναι φυσιολογικό?

Απο τη μία χαίρομαι αν ήταν κάτι παροδικό που απλά ήθελε ξεκάπνισμα το αμάξι για να στρώσει αλλα απο την άλλη αν δεν είναι παροδικό και ξανα-εμφανιστεί εκτός εγγύησης???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 14:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

animalinstict έγραψε:
Πρόβλημα... Ο ήχος έχει μειωθεί αισθητά σε σημείο να τον θεωρήσεις φυσιολογικό. Πρέπει να έχει ησυχία και να ακούσιες με προσοχή για να τον αντιλιφθείς ανάμεσα σε όλους τους ήχους.
Την Τετάρτη έχω ραντεβού με τη LION αλλά τη να πάω να τους πω που θα μου πουν ότι είναι φυσιολογικό?

Απο τη μία χαίρομαι αν ήταν κάτι παροδικό που απλά ήθελε ξεκάπνισμα το αμάξι για να στρώσει αλλα απο την άλλη αν δεν είναι παροδικό και ξανα-εμφανιστεί εκτός εγγύησης???

wellcome to lion....
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 19:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελος καλό όλα καλα?? Ο καιρός θα δίξει...
Σήμερης πήγα και απο τη Lion. Ο ήχος έχει εξαφανιστεί συνεπώς οι άνθρωποι δε βρήκαν άκρη. Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός ήταν πάααααρα πολυ εξυπηρετικός και πρόθυμος να βοηθήσει. κατεβήκαμε 2 υπόγεια κάτω για να έχει απόλυτη ησυχία και με διάφορους τρόπους έκανε το αμάξι να βγάζει διάφορους ήχους και ρώταγε
-"μήπως άκουγες αυτό?"
- "όχι" έλεγα εγω.
-"Α, γιατι αυτο να ξέρεις είναι εκείνο"
έκανε άλλη μαγκιά έβγαζε άλλο ήχο το αμάξι
-"μήπως αυτο?
-"οχι"
κτλ κτλ μέχρι που μου εξίγησε το παραμικρό θόρυβο που πιθανων να άκουσα.

Μετα βγήκαμε μια μεγάλη βόλτα μπας και το κάνει, αλλα αυτο τίποτα.
Καταλήξαμε στο ότι αν το ξανακάνει να πάω κατευθείαν χωρίς ραντεβού να το δούν, αλλά μου εξίγησε οτι μπορεί να ήταν και κάτι τυχαίο όπως οτι ένας ιμάντας η μια καδένα να ακουμπούσε κάπου και να έκανε αυτο το συντονισμό και τώρα να είναι οκ.

Σημασία έχει οτι ο άνθρωπος ασχολήθηκε με το αμάξι και με καθησύχασε. Και μάλιστα επειδή του εξήγησα και μια περιπέτεια που είχα με παλιότερο αμάξι μου έδωσε να καταλάβω ότι και να παρουσιαστεί η βλάβη μετα την λήξη της εγγύησης να μην ανυσηχώ.

Σημασία έχει οτι το αμάξι δουλέυει μια χαρά απο τη δευτέρα
Αϊντε να δούμε...

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 20:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σημαντικότερο προσόν των αυτοκινήτων μας, που δεν διαφημίζεται καθόλου:

Αυτοΐαση! Όλα φτιαχνουν από μόνα τους. Του τραβάς και καμια δυο σφαλιάρες ενίοτε για να στρώσει.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2010, 09:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Το σημαντικότερο προσόν των αυτοκινήτων μας, που δεν διαφημίζεται καθόλου:

Αυτοΐαση! Όλα φτιαχνουν από μόνα τους. Του τραβάς και καμια δυο σφαλιάρες ενίοτε για να στρώσει.

πες το ψέματα! και χωρίς σφαλιάρα μάλιστα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2010, 20:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι τώρα ήξερα πως μόνο τα φιατ έχουν τέτοιο σύστημα. Confused Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 16:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την wastgate....Ελπίζω με το γράσσο να λυθεί αυτός ο ήχος...
Ακούστε τώρα το κορυφαίο να γελάσετε!!!!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξα στην εγγύηση αντλία νερού και σήμερα διαπιστώσαμε στο συνεργείο ότι έχει και η αλλαγμένη πρόβλημα!!
Με τα πολλά θα ξαναβάλω καινούργια πάλι στην εγγύηση...
Αυτό το αναφέρω γιατί κάτι διάβασα πιο πάνω ότι φτάιει το παραφλού...
Όλα στο κόλπο είναι μην ανχώνεστε γιατι αν δεν χαλάγανε τα 207 πως θα ζούσανε τα συνεργεία....

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2017, 16:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να παίξω μια ανάσταση εδώ Laughing Laughing Laughing

έχω και εγώ ένα συντονισμό τρίξιμο στις 2.5 - 3 κ rpm και νομίζω είναι από την τουρμπίνα

το κάνει μόνο στο άφημα του γκαζιού οπότε δεν είναι ο άξονας της, μάλλον η wastegate
κάτι για γράσα που γράφεται εδώ τι φάση απλά βάζουμε γράσο γύρω γύρω από το κλαπέτο ;
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2017, 18:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vatos έγραψε:
να παίξω μια ανάσταση εδώ Laughing Laughing Laughing

έχω και εγώ ένα συντονισμό τρίξιμο στις 2.5 - 3 κ rpm και νομίζω είναι από την τουρμπίνα

το κάνει μόνο στο άφημα του γκαζιού οπότε δεν είναι ο άξονας της, μάλλον η wastegate
κάτι για γράσα που γράφεται εδώ τι φάση απλά βάζουμε γράσο γύρω γύρω από το κλαπέτο ;

Μετα απο 8 χρονια η καλυτερη λυση σ αυτο ειναι να μαθεις να ζεις μ αυτο,αλλωστε δεν ειναι προβλημα,ουτε χαλαει κοσμο,οκ οταν εχεις παρει ενα καινουργιο αμαξι και εχεις σκασει ενα σεβαστο ποσο δε θες να κανει τιποτα αλλα πλεον κλαιν μαιν
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2017, 20:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το πρόβλημα είναι μόνο η φασαρία και το χρρου χρρου οκ να ζήσω με αυτό
έχω ζήσει και με χειρότερα πράγματα Laughing

αν όμως δεν κρατάει πίεση η τουρμπίνα γιατί χοροπηδάει το κλαπέτο καλύτερα να το πιάσω με την αργκόν και να βάλω external στο αμάξι Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 13:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχει θεμα το πορτακι σιγουρα δεν εχει να κανει με το γρασσο. Απο την αλλη αν εχει θεμα η μεμβρανη στην wg παλι δεν εχει να κανει με γρασσο. Στην πρωτη φαση θες αλλο μαντεμι στην 2η αλλη wg. Μακαρι να στρωναν τετοια προβληματα με ενα δαχτυλο γρασσο αλλα δεν
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 15:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vatos έγραψε:
αν το πρόβλημα είναι μόνο η φασαρία και το χρρου χρρου οκ να ζήσω με αυτό
έχω ζήσει και με χειρότερα πράγματα Laughing

αν όμως δεν κρατάει πίεση η τουρμπίνα γιατί χοροπηδάει το κλαπέτο καλύτερα να το πιάσω με την αργκόν και να βάλω external στο αμάξι Laughing Laughing Laughing

Κατσε γτ με εχεις μπερδεψει. Εχεις ηχο συντονισμου + απωλεια πιεσης, ή απλα εναν συντονισμο στις 2,5-3 στροφες? Μηπως τριζει καποια θερμοασπιδα της εξατμισης? Με σταθερο γκαζι στις 2,5 στο κανει?
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 17:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry παιδιά

το πρόβλημα είναι 2.5-3 k rpm Μόνο όταν αφήνεις το γκάζι
εκεί συντονίζει κάτι

δεν είναι η θερμοασπίδα είμια σίγουρος γιατί την κράταγα και το έκανε πάλι
αν και θα την βγάλω σήμερα να δω αν έχει ξεβιδώσει ο άξονας από το κλαπέτο της wastegate

πίεση δεν νομίζω πως χάνει το αμάξι
αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί το torque ( android app ) μετράει του κώλου του το χαβά με αυτά που λέει πρέπει να σηκώνω τουλάχιστον 1.6 bar Laughing Laughing Laughing

το αμάξι είναι 207 rc
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 18:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσαμπα παιδευεσαι, οπως σου ειπαν και παραπανω, το κανουν όλα. Δεν εχει αναγκη, αν του βαλεις γρασο, σε 10 μερες θα το εχει καψει και θα κανει παλι το ιδιο. Ασ'το στην ησυχια του (ή μαλλον στη φασαρία του).

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 19:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα έλυσα όλα σήμερα
η τουρμπίνα τζόγος 0 μια χαρά
η wastegate το αξονάκι χοροπηδάει λίγο αλλά καλά μου φαίνεται
και βιδωμένο όσο πρέπει ακριβός

παίζει να παιδεύομαι τσάμπα όντως απλά επειδή τώρα το πήρα ακόμα οτι ακούω μου κάθεται περίεργο Embarassed

επίσης ένας σένσορας που έχει στην εισαγωγή του τούρμπο είναι θερμοκρασία ;
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2017, 20:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε καταλήξει αν ο τζόγος είναι απο την κλείδωση "πορτακίου-αξονα wastegate" (κοκκινο) ή τον πύρο του πορτακίου(κιτρινο) που περνάει μέσα απο το μαντέμι και δένει στην κλείδωση;

Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούλ 2017, 00:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τα λίγα που έπιασα ο τζόγος είναι στο κόκκινο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης