Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
BP ή SHELL ή EKO ? |
Βαζω BP |
|
19% |
[ 42 ] |
Βαζω SHELL |
|
42% |
[ 91 ] |
Βαζω EKO |
|
22% |
[ 49 ] |
Βαζω Αλλη Μαρκα |
|
14% |
[ 32 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 214 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 03:29:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: ................... |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Καλά τα εγχώρια προιοντα αλλά οι βενζίνες νομίζω ειναι ολες εισαγώμενες απλά κάποιες πχ η ΕΛΙΝ επεξεργάζεται απο το ΕΜΠ. |
Οι Ελληνικες δεν εισαγονται!
Η ελιν ελεγχεται απο το εμπ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 03:48:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: ................... |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | plaketokofths έγραψε: | Καλά τα εγχώρια προιοντα αλλά οι βενζίνες νομίζω ειναι ολες εισαγώμενες απλά κάποιες πχ η ΕΛΙΝ επεξεργάζεται απο το ΕΜΠ. |
Οι Ελληνικες δεν εισαγονται!
Η ελιν ελεγχεται απο το εμπ... |
Δλδ η ΕΛΙΝ δεν εισάγεται Άρη?
μου τα είπαν λάθος τα κωλόπαιδα οι φίλοι μου ... είχα την εντύπωση πως είναι γενικά η βενζίνη(για ΕΛΙΝ μιλάω και γενικά για ολες) έρχεται απο εξω και υφίσταται χημική επεξεργασία απο τον ΕΜΠ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 15:43:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια, καμια βενζινη 95 Ron δεν εισαγεται!
Ολες ειναι Ελληνικης παρασκευης και βγαινουν απο 2 διυληστηρια!
Τελος._ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 16:47:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι ακριβως.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 14:47:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο τελευταιο Power Techniques ειχε ενα παρα πολυ καλο συγκριτικο με βενζινες 100 οκτανιων.
Συγκεκριμενα, ειχε τις 100αρες των Shell, BP, EKO, Ελιν και Cyclon!!! Τα αυτοκινητα ηταν τα Swift Sport, ΒΜW 130i και Octavia 5 RS...
Τα αποτελεσματα ηταν περιεργα... Και πολυ απλα εδειξαν οτι οι Shell και BP δεν ειναι οι καλυτερες!!!
Πολυ καλη η 100αρα της Cyclon...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307red (Paul) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XT 5d 2004
Ένταξη: 04 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάϊ 2007, 15:24:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ...
Καλώς σας βρήκα!
Έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα εξαρτάται περισσότερο από το πρατήριο κι όχι από τη μάρκα.
Πώς? Έχω βάλει racing και είχα την εντύπωση ότι οδηγούσα άλλο αμάξι, αλλά έχω βάλει και racing που ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Το ίδιο και με Ultimate.
Έτσι απογοητεύτηκα και αποφάσισα να μη βάζω ποτέ κάτι άλλο εκτός από απλή αμόλυβδη. Απλά δεν ξαναπατάω στο ίδιο πρατήριο, αν παρατηρήσω περίεργη λειτουργία του κινητήρα.
Διάβασα στο ποστ του plaketokophtis ότι τη "νοθεία την αποφεύγεις μάλλον μόνο σε εταιρικό πρατήριο". Που θα βρω "εταιρικό" πρατήριο για... δοκιμή;
Π. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάϊ 2007, 16:32:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα εγω τελευταια εκτος του οτι η βενζινη πιανει τα 1.09 με 1.11 και μιλαω για την απλη αμολυβδη δεν μπορω να πετυχω πουθενα καλη ποιοτητα.
Ακομα και το πρατηριο που εμπιστευομουν τελευταια το εχει χαλασει πολυ το θεμα.Σαν να μου βαζει νερο ρε παιδια.
Τετοιο χαλι.
Για Racing και Ultimate ή Kinitron δεν το συζηταω γιατι δεν θα μου φτανουν τα λεφτα ουτε για 2 μερες.
Μιλαμε για τιμες του 1.30+.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2007, 15:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν.......
Στις ...EΛΙΝ , EKO, SHELL κατα κύριο λόγο πραγματοποιείται δειγματοληπτικός έλεγχος από το Εργ. Τεχνολογίας Καυσ. & Λιπαντικών του ΕΜΠ... και ΟΧΙ επεξεργασία...και ΟΧΙ μόνο στην ΕΛΙΝ..απλως η ΕΛΙΝ είναι βασικός χορηγός του προγράμματος..και το χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς λόγους.
Τα διυλυστήρια που παραγονται βενζίνες RON 95-98 είναι 4 και όχι 2...
Οι βενζίνες 95 Unleaded..απλές είναι όλες ίδιες....
ξεχωρίζουν στα 95 η V-POWER...που είναι και 5-10 λεπτά ακριβότερη λόγω χημικών πρόσθετων προστασίας κινητήρα (που μακροπρόθεσμα κάνουν δουλειά
Όσο για τις εισαγόμενες...V-POWER 99+ , BP Ultimate.....βασικός παράγοντας, είναι το πόσο καιρό έχουν μείνει σε αποθήκευση στο πρατήριο δεδομένης της χαμηλής ζήτησης τους λόγω τιμής.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΟ... η καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής....και από πρατήριο με καινούργιες εγκαταστάσεις (αντλίες - δεξαμενές)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2007, 17:47:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω παλη μολις πειρα το 207 του εβαλα V Power 95 ron 10 ευρω γιατι ηθελα να βαλω βενζινη απο εκει που εβαζα παντα . Ολα καλα μετα παω και βαζω αλλα 20 Ευρω Vpower 95 ron απο τι γειτονια μου .
Παλι δεν μου ειδα κατι .
Αφου εφαγα καμποση βαζω απο μαι Cyclon οπου προς θεου μεχρι και η αδελφη μου που δεν περναει τα 90 Km /h αναφερε οτι το αμαξι καλλιτερα και οτι κραταει παραπανω .
Συνεχιζω να βαζω απο εκει νομιζα οτι κατι αλαξε στο αμαξι ετσρωσε ξερω εγω 1 λιτρο τα 100 km κατω η καταναλωση συνφονα με τον Η/Υ ταξιδιου και παω και ποιο σβελτα .
Σημερα ηταν κλειστο οποτε αναγκαστικα παω στην Sell βαζω και τι να δω το αμαξι ψωφισε δεν τραβαγε η καταναλωση ανεβικε ξανα κτλ κτλ τι να πω .
Το μονο που ξερω οτι αυτο το εχει ενας παππουλης με τα παιδια του και οτι ειναι ακριβος την εχει οσο εχει η V power αλλα θα μου ερχεται φτηνοτερα καθως καιω 7,5-8 αντι 8,5-9 Λ/100 km
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΦΑΝΗΣ (ΘΕΟΦΑΝΗΣ) Μόλις έγραψα

''Peugeot 106rallue 1.6 (16V) 2000''
Ένταξη: 07 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: ioannina
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 00:50:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΑΙΔΙΑ BP ULTIMATE ΕΜΕΝΑ ΤΟ RALLYE ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ 1,38L. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 09:59:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαλλον δεν εχεις δοκιμασει Sell V power Racing..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 10:13:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσωπικα, βαζω απο ενα Revoil (πρωην ΕΚΟ) και ενα Aegean και στο 99% των περιπτωσεων απλη...
Με κανενα δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα, αν και γενικα μερικες μικροδιαφορες ανα γεμισμα τις βλεπεις καμια φορα, αλλα ειναι τετοιες που τελικα δεν επηρεαζουν...
Ενα προσθετο καθαριστικο ανα 15.000km και κανα δυο απανωτα γεμισματα 100αρα που και που ετσι για να νιωσει λιγο καλυτερα το μοτερ...
Θεωρω το να βαζει καποιος 100αρα βενζινη ενω κινειται εντος πολεως πεταμενα λεφτα...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2007, 21:01:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ βάζω ΕΚΟ 95+ από κάποιον στην Καλλιθέα και μπορώ να πω ότι και σε θέμα κατανάλωσης και γενικά σαν ποιότητα βενζίνης μου φαίνεται καλή. Η τιμή που τη βάζω είναι περίπου 0.980 ευρώ (αρκετά χαμηλή βάσει της καλής ποιότητας που προσφέρει, όταν σε όλη την Αθήνα την πουλάνε 1.1 σχεδόν-πέρισυ είχε φτάσει μέχρι και 0.805 ευρώ!!!). Δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερα θα μπορούσε να αποδώσει το αμάξι μου (είναι και αδύναμος ο κινητήρας για να φανούν τρελές διαφορές). Θα συμφωνήσω με το παραπάνω post, εντός πόλης ίσως είναι υπερβολικά τα 100 οκτάνια βάσει τιμής κιόλας, αφού δεν το συστήνει και ο κατασκευαστής (τουλάχιστον σε εκδόσεις ως 1.6, ίσως και στα δίλιτρα). Αν ήταν πιο φθηνά το συζητούσαμε. Εγώ 100 βάζω σε κανά ταξίδι ή αραιά και που κάνω 1-2 γεμίσματα για να συνέλθει λίγο το αμάξι και βάζω ή την 100 της ΕΚΟ ή της ΒΡ.
Επίσης κάτι χρήσιμο (δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανείς σε άλλα threads):
Πολύ χρήσιμο link με τιμές βενζίνης ανά περιοχή (στοιχεία υπουργείου ανάπτυξης με μετρήσεις ανά 7-10 ημέρες)
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 20:13:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shell racing απο εταιρικο πρατηριο μονο 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
grpap (Γρηγορης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 529 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 19:22:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημασια εχει το πρατηριο.Εβαζα απλη shell αλλα βρηκα καλο πρατηριο bp και απο εκει βαζω 100αρα τελευταια και δεν το εχω μετανιωσει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 21:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελιν κ μονο ελιν!οχι οτι ειναι καλητερη απο τις αλλες αλλα ο γειτονας που εχει το πρατηριο εχει την ποιο χαμηλη τιμη κ την καλητερη ποιοτητα!
τωρα πως το κανει αυτο δεν ξερω !
που κ που βαζω κ σελλ αλλα πολλα τα λεφτα αρη η απλη ειναι 10λεπτα κ πανω ποιο ακριβη καλα για την racing δεν λεω τιποτα 1.30-1.36 πλακα κανουμε τι εχει μεσα αυτη η βενζινη χρυσο?
πως ειναι δυνατον οι περισσοτερες 100αρες να εχουν 1.15περιπου κ racing /ultimate να εχουν 1.30-1.36!κ πολλες φορες ειναι κ μαπα καθαρο δουλεμα!
βρειτε ενα καθαρο πρατηριο κ σχετικα οικονομικο κ μην κοιτατε σελλ μελλ κ τριχες κατσαρες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickboss Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 16v
Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 00:24:19 Θέμα δημοσίευσης: SHELL |
|
|
SHELL ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ(ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ)
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ 1,02 ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ!!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ 95, ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ V-POWER.
TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ, ΕΙΝΑΙ SHELL ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.
Θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πεζους χαρακτηρες, σεβόμενος τους κανονες του Forum.
Εκ της MOD-Team
Ghost Dog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 01:03:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307red έγραψε: | Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ...
Καλώς σας βρήκα!
Έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα εξαρτάται περισσότερο από το πρατήριο κι όχι από τη μάρκα.
Πώς? Έχω βάλει racing και είχα την εντύπωση ότι οδηγούσα άλλο αμάξι, αλλά έχω βάλει και racing που ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Το ίδιο και με Ultimate.
Έτσι απογοητεύτηκα και αποφάσισα να μη βάζω ποτέ κάτι άλλο εκτός από απλή αμόλυβδη. Απλά δεν ξαναπατάω στο ίδιο πρατήριο, αν παρατηρήσω περίεργη λειτουργία του κινητήρα.
Διάβασα στο ποστ του plaketokophtis ότι τη "νοθεία την αποφεύγεις μάλλον μόνο σε εταιρικό πρατήριο". Που θα βρω "εταιρικό" πρατήριο για... δοκιμή;
Π. | Η shell στην ηλιουπολη στη μεγαλη κατηφορα της κατεχακη οπως πας για αλιμου.Μου το ειπε ταριφας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
baraflas (ΑΛΕΞΗΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 1.4 (8v) (1997)
Ένταξη: 26 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 10:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
baden έγραψε: | 307red έγραψε: | Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ...
Καλώς σας βρήκα!
Π. | Η shell στην ηλιουπολη στη μεγαλη κατηφορα της κατεχακη οπως πας για αλιμου.Μου το ειπε ταριφας. |
στη κατηφορα της κατεχακη προς ηλιουπολη εχει μια shell καλη οντως
αλλα δεν παει ο δρομος για αλιμου(μαλλον τα χεις μπερδεψει λιγο)
lucifer inocopatis filis fornegat
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
baraflas (ΑΛΕΞΗΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 1.4 (8v) (1997)
Ένταξη: 26 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 10:49:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω βαζω εδω και 1,5 χρονο racing shell
(v-power με τιποτα,ποτε, πεταμενα λεφτα για σκεφτειτε η bp ας πουμε γιατι δεν εχει v-bp, αλλα μονο απλη και unlimate?)
lucifer inocopatis filis fornegat
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|