PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απομακρυνση γατων και σκυλιων απο τα Peugeot μας....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 03:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο θεμα εχω και εγω...εδω και χρονια....
(Το Bmw που εχω...το ξεπατωσαν....σε σημειο που εβαψα το καπο..)
Λυση δεν ειχα βρει....εκανα επιθεσεις με παντοφλες,με νερο...ψεκαζα με χλωρινη γυρω απο τα οχηματα μεχρι που την εστησα με το αεροβολο...και παλι τπτ..δεν ενιωθαν(μονο το αμαξι ενιωθε οταν αστοχουσα)....
μολις εκλεινα την πορτα στην εισοδο του σπιτου...μετα απο 2 λεπτα ηταν πανω στο καπο...

Πριν κανα μηνα...καθως γυρισα απο την σχολη...ανοιξα το καπο...το μοτερ και η θερμοπροστασια....εβραζαν....το αφησα ετσι και μπηκα σπιτι για να παρω χαρτοπετσετα με σκοπο να δω τα λαδια.....
μολις γυριζα πισω μεσα στην εισοδο του σπιτου ακομα....βλεπω απο το παραθυρο την γατουλα να κανει το αλμα της και να πηδαει πανω στο μοτερ....
Αν κρινω απο το οτι εγινε πυραυλος...πρεπει να πατησε-εκατσε πανω στην θερμοπροστασια-τουρμπο......(η μορφη της και το πεταγμα που εκανε μου εφερε στο μυαλο τον Συλβεστερ(που ολο κυνηγα τον τουιτι)......
Την λυπηθηκα....αλλα απο τοτε.....μολις παω σπιτι.....ανοιγω καπο....και φευγω ηρεμος..(τωρα το ποτε θα παει κανα κωλοπαιδι απο την γειτωνια και θα κανει καμια ματσωλια εκει μπροστα ειναι αλλο θεμα...)
Παντως πατημασιες απο γατα...εδω και 1 μηνα....τελος....!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 19:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα βάλετε παιδιά ένα σκιάχτρο με την μορφή σκύλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 18:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

blackpug106 έγραψε:
μπορεις να ψεκασεις κρεολινη γυρω γυρω απο κει που παρκαρεις, βρωμαει απιστευτα, πιθανον να μην πλησιαζουν οι γατες,
θα βρεις σε μαγαζι με γεωπονικα φαρμακα

Αυτό ρε παιδιά κάνει δουλειά ή τζάμπα η βρώμα;

Andreas έγραψε:

Μπορεις επισης να κρεμασεις μερικες γατες αναποδα για παραδειγματισμο.
δεν προκειτε να ξαναπατησει γατι στην περιοχη

Laughing

Είμαστε και φιλόζωοι γαμωωωωωωώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης