PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΣΑΓΙΟΥ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

Ένταξη: 29 Ιούν 2003
Τόπος: PETROUPOLI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil ΑΡΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

206R
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Θα χαρώ να παρευρεθείς στις εκδηλώσεις μας!

Ααααα εγω δεν ηθελα.......................Εμενα δεν θα με καλεσεις Προεδρε Question Question Question Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK THE GREEK έγραψε:
Evil OΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ,ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ,ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Bλέπεις ότι εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τα πράγματα;

1ον: Αρθρο 49 του Κ.Ο.Κ.
2ον: Σε περίπτωση τραυματισμού 3ου θα τρέχεις εσύ σε όλη σου τη ζωή, αλλά θα τρέχουμε και εμείς μαζί σου.

Επικίνδυνη δεν είναι μια κόντρα που γίνεται σε στροφές. Επικίνδυνη είναι ΚΑΘΕ κόντρα που γίνεται σε δημόσιο χώρο χωρίς έγκριση από τις αρχές.

Αμα θες πήγαινε στα Dragster!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να παιξεις Carmageddon! Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Eχει και γυναικες αυτο Αρη Question Question Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
alemao έγραψε:

Eχει και γυναικες αυτο Αρη Question Question Question Laughing Laughing Laughing

ναι, ανάλογα ποσους πεζούς πατας κερδίζεις πόντους Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

ναι, ανάλογα ποσους πεζούς πατας κερδίζεις πόντους Laughing[/quote]

Α...μαλιστα.Ειναι αυτο που λεμε αμα σε πατησω εναν θα σου πω εγω Laughing Laughing Laughing

Βαριεμαι.................εχει και ζεστα.....Αντε να παει 5 να την κανω με 1000.

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ΝΙΚΟ:

1ον) Οι ενημερωσεις ειναι παντα στην ωρα τους .Μαλιστα αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα topic θα δεις οτι εχουν αλλαξει ωρα τα event με σκοπο να προλαβουν να παρευρεθουν καποιοι που δεν προλαβαινουν για τον Α η Β λογο.

2ον) Αν μπορεις να εξηγησεις γιατι σε ολα σου τα Post βαζεις το evil emotion.
Αυτο σε συνδιασμο με τα κεφαλαια γραμματα που χρησιμοποιεις ,κανει τα Posts σου να φαινονται πολυ επιθετικα,ασχετα αν εσυ εχεις ολη την καλη διαθεση να γραψεις καποιο προβληματισμο σου η καποια προταση προς καποιους.

3ον) Επισης μπορεις αν θελεις να ερχεσε σε επαφη μαζι μου( καθοτι κι εγω ατομο των Δυτικων προαστιων-Καματερο) και να τα μαθαινεις απο πρωτο χερι.Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε.Μπορεις να στειλεις Pm για τα υπολοιπα. Wink

4ον) Να ξερεις οτι οι περισσοτεροι μεσα σε αυτο το club εχουν το ιδιο παθος με εσενα για την ταχυτητα.Ολοι μας ειμαστε πορωμενοι πεζακιδες και ολοι μας προσπαθουμε να χαιρομαστε οποτε μπορουμε το αγαπημενο μας αυτοκινητο.Απλα δεν εκφραζομαστε οπως εσυ και για κανενα λογο δεν κανουμε τετοιες κινησεις ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.Ο καθενας οταν κανει κατι τετοιο δεν λειτουργει σαν club αλλα ως μοναδα.Μπορει να παει να σκισει το αυτοκινητο του για παρτη του,αλλα οχι σαν CLUB. Σκεψου να γινει καποια στραβη(το ξερεις πολυ καλα οτι οταν αρχισεις να παιζεις με τα ορια,ολα ειναι πιθανα) και να χαρακτηριστει το club απο αυτη την ενεργεια.Υπαρχουν ατομα που εχουν κουραστει και εχουν αφιερωσει χρονο και χρημα για να υπαρχει αυτος ο συλλογος.Κριμα δεν ειναι να παει χαμενος ολος αυτος ο κοπος??

Φιλικα

Πανος

p.s Μιας και ειμαστε γειτονες μπορουμε( αν δεν μπορεσεις να ερθεις την Πεμπτη ) να βρεθουμε να τα πουμε και απο κοντα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Φιλε ΝΙΚΟ:

2ον) Αν μπορεις να εξηγησεις γιατι σε ολα σου τα Post βαζεις το evil emotion.
Αυτο σε συνδιασμο με τα κεφαλαια γραμματα που χρησιμοποιεις ,κανει τα Posts σου να φαινονται πολυ επιθετικα,ασχετα αν εσυ εχεις ολη την καλη διαθεση να γραψεις καποιο προβληματισμο σου η καποια προταση προς καποιους..

Αυτον τον προβληματισμο ειχα και εγω Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΩΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΒΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ./ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ./ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Π-Σ-Κ ΘΑΛΕΙΠΩ.ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

206R
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Availiable upon request..... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην πυροβολειτε τον ανθρωπο! Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
μην πυροβολειτε τον ανθρωπο! Very happy

Εγκο αλμπανο....ντεν καταλαμπαινει γρι Razz

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 15:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK THE GREEK έγραψε:
ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ,ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Οδηγική ικανότητα;; Σε ευθεία;; Ακόμα και κουλός να είσαι, αν έχεις σκάσει λεφτά στο αμάξι θα νικήσεις... Τα dragster είναι θέμα χρημάτων...

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 15:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
NICK THE GREEK έγραψε:
ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ,ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Οδηγική ικανότητα;; Σε ευθεία;; Ακόμα και κουλός να είσαι, αν έχεις σκάσει λεφτά στο αμάξι θα νικήσεις... Τα dragster είναι θέμα χρημάτων...

Αντε πεστα μεγαλε Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 15:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ?ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΛΙ!ΟΚ?ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!

206R
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 16:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην δινεις σημασια.Κους κους να γινετε.Ετσι και αλλιως δεν βλεπεις Question Απο που ξεκινησε και που παει η κουβεντα Laughing Laughing Laughing Χιουμορ χιουμορ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 16:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποια ευθεια ρε παιδια; ο ανθρωπος είπε ότι οδηγική ικανότητα χρειάζεται για τις ΣΤΡΟΦΕΣ. Laughing Laughing Laughing ρε θα με τρελανετε σημερα Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 16:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σου λεγα Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 00:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμ βρουυυυυυυυυυμ Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης