PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση Miltek
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
fynos έγραψε:
Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ?
Την πέταξες Splat

Ένα παράδειγμα για αντιπαράθεση έφερα παλικαρά μου . . .
Κάτσε να θυμηθώ να σου στείλω ένα καφάσι ντομάτες για αυτά που είπες για τα ανθρακονιμάτινα φρένα . . .
Αλλά . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο η ιδέα για τα ανθρακονημάτηνα, άλλο η μαλ***α που πέταξες!

Κράτα το καφάσι και σου στέλνω ρίγανη! Very happy

Αν είναι να στείλεις κάτι, στείλε τις πλεξούδες των εμπρόσθιων θυρών του 206.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, τζάμπα διαφήμιση του κάνουμε του τύπου.

Τα πράγματα είναι απλά. Μια φορά κι έναν καιρό, οι εξατμίσεις της Miltek ήταν μια φτηνή λύση σε σχέση με τις Supersprint και μερικές ακόμα επώνυμες που κόστιζαν ένα κάρο λεφτά.

Ξαφνικά, τα τελευταία 2 χρόνια, έχουν γίνει τόσο ακριβές που πουλιούνται σαν να είναι κάποια μεγάλη μάρκα με τρομερή ποιότητα.

Λυπάμαι πολύ,αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό το concept της εταιρείας. Για αυτό και δεν τους ενδιαφέρει αν πουλάει τις εξατμίσεις τους ένας απαράδεκτος αντιπρόσωπος (ο άνθρωπος είναι γελοίος) ή όλα τα άλλα μαγαζάκια της ίδιας χώρας.

Το εργοστάσιο θέλει να πουλάει εξατμίσεις. Τόσο στην Speed&Style, όσο και στον Κυπαρίσση, τον Παζαρόπουλο και οποιοδήποτε άλλο θελήσει.
Δεν τους νοιάζει αν ο δήθεν κεντρικος αντιπρόσωπος είναι καραγκιόζης γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα ποιότητα.

Τρανή απόδειξη είναι τα δεκάδες ραγισμένα καζάνια, τα ξεκολλημένα downpipe και οι προχειροδουλειές που εμφανίζονται σε πάρα πολλές εξατμίσεις εξ αυτών. Φωτογραφίες; Όσες θέλετε για να καταλάβετε τί εννοώ.

Για αυτό τί εγγυήσεις και μπαρμπούτσαλα. Εδώ οι ίδιοι γράφουν ότι δεν περνάνε εγγύηση για καταλύτες HJS από μοτέρ Peugeot 1.6turbo 150hp γιατί λιώνουν από υψηλό πυρόμετρο. Περιμένετε να σας περάσουν εγγύηση ολόκληρο καζάνι;

Ναι καλά! Laughing

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 15:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ?
Άλλωστε θα πρέπει να θυμάσαι ότι όλα είναι πληρωμένα . . . .
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 16:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Steve έγραψε:

Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ?
Wink

Ωχ ωχ ωχ τι ακουει στιβ...? εφαγες λεφτα του φύνου? ντροπή και αισχος Razz Razz Razz

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 16:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84
TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34

αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες... Evil

Μηπως ειναι "ΜΑΡΚΕ" οι τιμες σε ολοι την Ευρωπη??

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 17:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
οι εξατμίσεις της Miltek ήταν μια φτηνή λύση σε σχέση με τις Supersprint.
Πουλιούνται σαν να είναι κάποια μεγάλη μάρκα με τρομερή ποιότητα.
Δεν τους νοιάζει αν ο δήθεν κεντρικος αντιπρόσωπος είναι καραγκιόζης γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα ποιότητα.

Φιλε Στελιο μιας και βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα πανω στο θεμα, να σε ρωτησω κατι..
Πιστευεις οτι μια χειροποιητη εξατμιση, απο καλο υλικο, πιθανως βασισμενη στο σχεδιο της milltek ή αν θες ας πουμε μια ρεπλικα milltek, θα ηταν καλυτερη σε αποδοση?
Με προϋποθεση βεβαια οτι θα γινει σε εξατμισα-φιλο, αρα η δουλεια που θα κανει, θα ειναι οσο γινεται καλυτερη και ποιοτικοτερη, γιαυτο δεν θιγω το θεμα της αξιοπιστιας..
Το κοστος δε, το μισο απο την milltek Αγγλιας. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 18:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλία μου, θα ήθελα πάρα πολύ να υπήρχε μια μεγάλη βιομηχανία που να φτιάχνει μόνο εξατμίσεις και να σέβεται τον εαυτό της στο θέμα ποιότητα.
Το θέμα του κόστους έρχεται δεύτερο, καθώς αγοράζεις πάντοτε αυτό που αξίζει τα λεφτά του.

Από όσα έχω δει μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν είναι η προαναφερθείσα.
Είναι τεράστια υπόθεση να γνωρίζεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς ένα προιόν που να είναι πραγματικά bolt-on και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αλλά δεν είναι. Τουλάχιστον όχι για τα σχεδόν 2000Ε που ζητάνε.
Ίσως ούτε για τις 1100λίρες τους.

Για αυτό προτίμησα τη λύση: Βιομηχανικά καζάνια από βιομηχανία του εξωτερικού που φτιάχνει μόνο καζάνια και απολήξεις, κατασκευή στην Ελλάδα από εξατμισά που να κάνει καλά τη δουλειά του και έλεγχος στην δουλειά του.

Στο κάτω κάτω αν είναι να κολλήσουμε 3μέτρα σωλήνες με δύο καζάνια με λάθος τρόπο, έ τότε να το παρατήσουμε το σπορ μία και καλή και να ασχοληθούμε με την γεωργία (με όλο το σεβασμό προς τους γεωργούς).

Αν μη τι άλλο στη δική μου εξάτμιση δεν έχει ραγίσει το τελικό στο σημείο κόλλησης με τη σωλήνωση. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή του κόσμου, όμως μέχρι σήμερα έχει δικαιολογήσει τα έξοδά της με το παραπάνω κι ας έγινε από ελληνικό χέρι.

Πώς το λέει η παροιμία; Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 19:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μας φέρεις κανα μπουρίτο ?

Κ χαλαπένιος, δε με χαλάει !!! Very happy

Κι άσε τον ΜΙΛΤΕΚιανό να κουρεύεται.
Ο άνθρωπος, μόνο και μόνο από το ύφος της γραφής του, έχει φάει γκολ από τα αποδυτήρια.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 21:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο να σου πω την αληθεια μαρεσε ετσι οπως τα ειπες. Thumb right

salex έγραψε:

Πώς το λέει η παροιμία; Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο!

Στην φραση αυτη θα μεινω και πιστευω πως εχεις δικιο.
Οι επωνυμες εξατμισεις ειναι τυπου universal, οποτε μια χειροποιητη πιστευω οτι θα ταιριαζε καλυτερα στο set up του καθενος! Very happy
Aν κανω λαθος διορθωστε με..

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 07:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Wink
Αν και θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα ψέματα σου, ο διακόπτης λειτουργούσε κανονικότατα, άσχετα με το αν τον έκαψες και σύ. Δεν θα με βγάλεις και τρελό Wink

Απλήρωτα είναι όλα, μέχρι και ο διακόπτης που δούλευε κάποτε (γιατί απ' ότι μου λες, πλέον δεν δουλεύει) ενώ για τις πλεξούδες είχαμε πει ΑΝ καταφέρεις και τις περάσεις να μου δώσεις τα λεφτά και για αυτές, πράγμα που "τρέχει" εδώ και 1μιση έτος. Αν θέλεις σου τραβάω και μια φωτογραφία το ανάλογο μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό από 09 Φεβ 2009 να το δείς να θυμηθείς. Ή απλά να στο κάνω μια προώθηση?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 09:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:

ΜΙΛΤΕΚιάρη Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 09:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
fynos έγραψε:
Wink
Αν και θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα ψέματα σου, ο διακόπτης λειτουργούσε κανονικότατα, άσχετα με το αν τον έκαψες και σύ. Δεν θα με βγάλεις και τρελό Wink

Απλήρωτα είναι όλα, μέχρι και ο διακόπτης που δούλευε κάποτε (γιατί απ' ότι μου λες, πλέον δεν δουλεύει) ενώ για τις πλεξούδες είχαμε πει ΑΝ καταφέρεις και τις περάσεις να μου δώσεις τα λεφτά και για αυτές, πράγμα που "τρέχει" εδώ και 1μιση έτος. Αν θέλεις σου τραβάω και μια φωτογραφία το ανάλογο μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό από 09 Φεβ 2009 να το δείς να θυμηθείς. Ή απλά να στο κάνω μια προώθηση?

Μετά την συνομιλία μας σήμερα το πρωί, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα αυτόν που λες.
Θα σε πάρει τηλ και ο Μάνθος, είναι έτσι όπως τα λέγαμε !

Αυτό που θα ήθελα να πω γενικά, τα προσωπικά ζητήματα καλό είναι να τα συζητάτε με πμ, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ή ότι τέλος πάντων στους 3ους.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 10:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως να σβησω τα οφφτοπικ σας? Laughing

δεν υπάρχει κάποια οικονομικη εκρεμμότητα απ οσο γνωρίζω εγω.
χωρίς να θυμαμαί και 100% λεπτομέρειες, αυτό που θυμάμαι ειναι οτι για κάποια πράγματα που ειχατε ανταλλάξει μεταξύ σας τα ειχαμε συνηπολογήσει με κάτι αλλο που ειχε αγοραστεί τότε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 11:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
WilDuck έγραψε:

ΜΙΛΤΕΚιάρη Laughing Laughing

Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 12:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΛΤΕΚιοπουλος Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΛΤΕΚΙΑΡΗΣ....
Ειναι πιο ελλεηνο το ονομα..
Ανθυγειηνό μονο και που το ακους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΛΤΕΚΙΑΔΗΣ ειναι ποιο ελεεινο ακα ας παει της ΜΙΛΤΕΚ του στον ΑΔΗ

Ειναι ΜΙΛΤΕΚ+ΑΔΗΣ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 16:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οφτοπικίδης....

Off Topic

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 18:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεφευγουμε!!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης