PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MOTER 106 GR.A BY APR
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106,107,206,207 και συνεχιζουμε.

Ένταξη: 11 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2009, 22:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....

Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες...

Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή...

Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του...

Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου.
Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!!

Φιλικά

πολυ σωστα τα λες...
του προτεινα εξαρχης να μου δωσει πισω 2.500ε να κρατησει ενα 1000αρικο ενοικια γιαυτους τους 2-3 μηνες που το ειχα και να ληξει εκει, δεν δεχτηκε... δεν μου αφησε περιθωρια με την συμπεριφορα του ο βασιλης οπως και ο πατερας του!!

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 01:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....

Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες...

Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή...

Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του...

Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου.
Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!!

Φιλικά

θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex το οτι ενα 106 των 175 αλογων δεν εφτανε ενα 206 των 150 αλογων ειναι γεγονος και οχι εικασια... Confused
Επισης γεγονος ειναι και ενα αλλο πραγμα που ξερω πολυ καλα εγω και ο Σταυρος(Kane) αλλα ειναι απο αλλη ιστορια.

Απο εκει και περα δεν διαφωνω οτι τα ειρωνικα δεν σχολια βοηθουν αλλα και η κοροιδια ειναι κατι το οποιο κανενας δεν ανεχεται.
Το να κανεις λαθος και να το αποδεχτεις σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο,το να πουλας ομως τρελα ειναι καπως... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο με ολη την καλη διαθεση...ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα...αλλα ησουν μπροστα οταν πηγε και μιλησε ο Παντελης με τον Βασιλη???Γιατι αμα ειναι να πιστευετε οτι γραφεται τοτε δεν διαφερετε και πολυ και πολυ απο ενα 5χρονο παιδακι....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε,για αυτο ειπα και αλλωστε οτι ολα ειναι εικασιες πλην του γεγονοτος οτι δεν εφτανε τον Volvo...
Περα απο ολα τα υπολοιπα,εσενα πως σου φαινεται το παραπανω γεγονος;

Μπορει να ειναι καλος αλλα ισως να το κανει και επιλεκτικα.
Δεν διαφωνω οτι του Κυριακοπουλου ειναι καλο μοτερ οποτε ας μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...

Το σωστο ειναι να ξεκαθαριστει το θεμα,τουλαχιστον απο πλευρας Παντελη(μιας και μονον αυτος γραφει εδω) και να δωθει λυση χωρις δικαστηρια,κλπ.
Απλα τονιζω οτι η λογικη που ακολουθει ο τσαπρ εδω και χρονια του υφους "Ξερεις ποιος ειμαι εγω;" μονον σωστη δεν ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
Στελιο με ολη την καλη διαθεση...ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα...αλλα ησουν μπροστα οταν πηγε και μιλησε ο Παντελης με τον Βασιλη???Γιατι αμα ειναι να πιστευετε οτι γραφεται τοτε δεν διαφερετε και πολυ και πολυ απο ενα 5χρονο παιδακι....

aleko ακριβως οπως τα λες.
χτες μου ελεγες την αποψη του βασιλη πως εγιναν
εδω βλεπεις το παντελη να γραφει μια τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση του θεματος και να επικαλειται και μαρτυρα στο εξωδικο

αρα προφανως καταλαβαινεις οτι μαλλον εμεις οι τριτοι απλα συλλεγουμε αποψεις

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:42:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:

θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... Wink

αλεξ μην πορώνεσαι αγορι μου...Προσεξε λιγο τι γραφεις.

Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας...

Οποτε περι ποστομετρου και θεωριες αλλου.Τα πειστηρια υπαρχουν.

Θα συμφωνησω με στελιο στο εξης.

Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν.
Και οπως ολοι οι μαστορες,απαιτούμε να πληρώνουν τις μλκς που κάνουν...
Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας.
Αυτος που καλύπτει την ζημια που προξενησε ειναι ο "μαγκας".

Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του.

Εξαλλου στο φορουμ των 4τροχων εχει 50.000 ποστ κια ειναι ολη μερα μεσα.
Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο.

Αυτα απο μένα και αναμένουμε την συνέχεια.

Υ.Γ. τασο καπου ειχα ενα πμ σου,παλιοτερα ομως,που ελεγε πως το δυνατοτερο πτ52 που μετρηθηκε ποτε με τα παντα πανω,πως ηταν 164 ή 167πς...Αλλα ξανατονιζω,παλιοτερα...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα...επειδη την εχω μυριστει την δουλεια εδω και κανα 2 χρονια...δεν εμπιστευομαι ουτε την ιδια μου την μανα οτι ειμαι παιδι της...περα απο αυτο καθε μηχανικος ειναι ανθρωπος και καθε ανθρωπος κανει λαθη....αλλα αυτο που με ενδιαφερει εμενα στον μηχανικο ειναι να ειναι κυριος και οι Αναγνωστοπουλοι εινα ΚΥΡΙΟΙ...και επειδη ξερω και την αλλη πλευρα τυχαινει να ξερω πως φερθηκε σπαθι και αρχιδατα...

και να μην ξεχνανε αυτοι που μπαινουν και γραφουν περαν του Παντελη....οτι και η δυσφημιση ειναι διαφημιση....αρκει να γραφουν σωστα το ονομα σου...
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νταξει αλεκ,κρατα την αποψη σου...

Αν πληρωνες κι εσυ κανα 3000ρο απτη τσεπη σου σε μοτερ αερα λεφτα θα ειχες αλλη αποψη.

Τεσπα,ας μη μπλεξουμε τα πραματα,γιατι και εγω και στελιος,τακης μιλάμε για τριτον και οχι για μας...

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας...

Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν.
Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας.

Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του.

Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο.

Βασικα Σταυρο απαντησα στο προηγουμενο μου μηνυμα που εστειλα πριν δω το δικο σου...
Για τον αν ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο apr δεν το ξερεις γιατι κι εσυ οπως και οι αλλοι που γραφουν εδω εκτος του Παντελη δεν εισασταν μπροστα για να το κρινετε...πελατης του apr δεν ειμαι,ειμαι φιλος του...και δεν εκατσε να ασχοληθει με το να postαρει εδω γιατι οπως ειπα και πριν ειναι ΚΥΡΙΟΣ...

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω....

Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα Σταυρο απαντησα στο προηγουμενο μου μηνυμα που εστειλα πριν δω το δικο σου...
Για τον αν ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο apr δεν το ξερεις γιατι κι εσυ οπως και οι αλλοι που γραφουν εδω εκτος του Παντελη δεν εισασταν μπροστα για να το κρινετε...πελατης του apr δεν ειμαι,ειμαι φιλος του...και δεν εκατσε να ασχοληθει με το να postαρει εδω γιατι οπως ειπα και πριν ειναι ΚΥΡΙΟΣ...

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 17:07:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ αφου ειναι κυριος γιατι δεν επιστρεφει τα λεφτα του παιδιου να τελειωνει το θεμα???οι ΚΥΡΙΟΙ αναγνωριζουν τα λαθη τους κ τα αποζημιωνουν!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 17:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω.... Confused

οκ αλεκο,εγω κρινω απο ΑΛΛΗ περιπτωση.Αυτη του παντελη,ακουσαμε μονο την αποψη του,οποτε δε μπορουμε να γνωριζουμε με σιγουρια...

Παντως κατ'εμε μπροστα στα εκατονταδες ανουσια ποστ του κ.χρηστου (αν δν απατωμαι) σε αλλο φορουμ,δεν νομιζω να τον πειραζε να κανει και μερικα εδω...
Πως καπου βολευει να ασχολειται καποιος και καπου αλλου οχι,ειναι αποριας αξιο.
Και δν ειπα για μαγκα τον απρ ή μη μαγκα...Γενικά μιλούσα για θεμα "μαγκιας" ενος μαστορα.

Και επειδη μας ξερεις προσωπικα,γνωριζεις οτι ουτε ποσοστα παιρνουμε απο καποιον χ,ψ, ουτε μας συμφεριε να θαβουμε καποιον αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται...

Αυτα απο μένα.

Επιστροφή στην κορυφή
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 18:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

Υ.Γ. τασο καπου ειχα ενα πμ σου,παλιοτερα ομως,που ελεγε πως το δυνατοτερο πτ52 που μετρηθηκε ποτε με τα παντα πανω,πως ηταν 164 ή 167πς...Αλλα ξανατονιζω,παλιοτερα...

Ναι σταυρο με μαμα εγκεφαλο!

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 18:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μη τσκωνεστε δεν υπαρχει λογος, εγω δεν το ανοιξα το θεμα για να δικασουμε κανεναν απλα για ενημερωση καποιων που γνωριζαν το θεμα απο την αρχη...

θα ελεγα οι μοντ να διαγραψουν το θεμα η να το κλειδωσουν γιατι φυγαμε πολυ απο το ζητουμενο που ειναι να παρω πισω τα λεφτα μου γιατι εξαπατηθηκα απο καποιον....

ουτως η αλλος το θεμα του εξοδικου και στη συνεχεια της μηνυσης και αγωγης εχει προχωρησει πια και δεν το σταματαω τωρα πια για κανενα λογο μετα απο την συμπεριφορα του.....

στο δικαστηριο ομως θα υποθουν ολα χαρτι και καλαμαρι με τουλαχιστον 9 ενορκους μαρτυρες (αν χρειαστει θα υπαρξουν και αλλοι) και με 4 δικηγορους απο την μερια μου...(αν χρειαστουν παντα)

δεν με πειραζει αυτη η υποθεση να μου στοιχησει 10.000ευρω (αν και δεν προκειται γιατι οι δικηγοροι ειναι της επιχειρησης μου και δεν αμοιβονται κατα περιπτωση αλλα με τον μηνα) αρκει να βρω το δικιο μου...

και θα δουμε μετα ποιος ειναι κυριος και ποιος οχι...

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 21:32:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Βασίλης όπως και πατέρας του είναι εμπειρικοί τεχνικοί.
Δεν είναι μηχανολόγοι μοτερίστες(2 ξέρω στην Ελλάδα και δεν βγαίνουν από τα ελληνικά πολυτεχνεία).
Κατεπέκτασην δεν μπορούν να κάνουν σωστή εξέληξη έρευνα σε κινητήρα.
Λειτουργούν με τον πάγιο τρόπο όλων..βασικές αρχές, δοκιμή και εμπειρικά δεδομένα.
Σε αυτό που κάνουν είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και με μένα ο Βασίλης έχει μοιραστεί την εμπειρία του χωρίς δόλο και με γλύτωσε από αρκετά άσκοπα έξοδα...

Το αυτοκίνητο του Παντελή με 2 άτομα άνοιγε στην ευθεία άνετα από τον Παναγιώτη αλλά για να αποδώσει ένα μοτέρ σωστά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και βασικότερος όλων οι θερμοκρασίες...δεν είναι κριτήριο αυτό το της πίστας....

να μην μπλέκουμε με τεχνικά καθώς κανείς από εμάς δεν ξέρει για το εν λόγω μοτέρ....ίσως γενικά και για μοτέρ οι γνώσεις μας να είναι πολύ λίγες...

Αν ο Παντελής δεν έμεινε ικανοποιημένος ένας σωστός και έξυπνος επιχειρηματίας θα έπερνε πίσω τη ''δουλειά'' του ή θα έβρισκε μια λύση και δεν θα τσακωνόταν....
Αλλά δεν ξέρουμε και τις 2 πλευρές και καλό θα ήταν να μην ανακατευόμαστε παραπάνω....

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούλ 2009, 09:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exeis dei to inkar kai διπαιστωσες οτι μου εφευγε με ανεση εεε?
ειναι προφανως η ιδια ανεση που περνας εσυ τα σ3....

αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα...
Επιστροφή στην κορυφή
REDRC (Delis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούλ 2009, 19:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα...

τι φρενα φορας...??? Razz

www.kaffein.gr
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούλ 2009, 20:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

283 me kατι υπεραθλια τακακια φεροντο ds performance oyte kan ds2500 με τα οποια στο ταιμ ατακ ειδα το χαρο με τα ματια μου αφου τα αναψα δοκιμες και στον αγωνα δε σταματουσα ποτε στη κ8.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούλ 2009, 20:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROTISI
mias kai se petyxa. me ena set tetrapistiona kala p.x sa ta dika sas
oposo pisteyeis oti mporei na katebei gyrologio.

to problem sta frena moy den einai toso i apodosi oso i aisthisi..
pote de ksero an exo frenarei sosta me apotelesma na mi mporo na petyxo to teleio frenarisma
kala gia trail braking oyte sizitisi... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης