PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιποίηση - Καθαρισμός εσωτερικού χώρου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Λεκέδες στα καθίσματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα παλι αν και ξερω οτι εχει ηδη ξανασυζητηθει....Ειχανε μπει μεσα στο αμαξι μου κατι συμφοιτητες μου και καθως γυριζαμε ενα αποτομο φρεναρισμα αρκουσε για να γινει ολο μου το σαλονι,αστα να πανε Μπανε....εφυγαν κατι λευκες σοκολατες και κατι φραπεδες και ποτισαν τα καθισματα.Περασε δυστυχως ο καιρος και το ξεχασα το θεμα αλλα προσφατα εκει που το καθαριζα επεσε το ματι μου πανω στους λεκεδες και μου γυρισαν τα μυαλα.Προσπαθησα με οτι μεσο υπαρχει να τους βγαλω αλλα αδικος κοπος... Evil Εχουν κατσει για τα καλα Sad Τι μπορω να κανω ρε παιδια???Εκτος απο το να το παω σε καποιι συνεργειο καθαρισμου και να δωσω 100euro αερα πατερα???Υπαρχει καποιο καθαριστικο το οποιο να ειναι ασφαλες και για το υφασμα πανω απ'ολα???Αν ναι απο που μπορω να το προμηθευτω???Ευχαριστω εκ των προτερων.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 02:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο έκανες τον κόπο να ρωτήσεις την αγαπητή σου μητέρα? Πολλές φορές δίνουν την καλύτερη λύση. (ειδικά σε θέματα καθαριότητας). Απ'ότι φαίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ τρίψιμο και υπομονή. Περαστικά!

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 08:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησψω με τον Δημητρη, η μαναδες συχνα δινουν τη καλητερη λυση σε τετοια θεματα. Θα διαφωνησω με το τριψιμο ομως, μην το παρακανεις και χαλασεις τις ταπετσαριες.
Βασικα ειναι θεμα καθαρηστικου. Ρωτα σε στεγνοκαθαρηστηριο να σου πουν τι να κανεις, τι καθαρηστικο να παρεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 11:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο σουπερ μαρκετ υπάρχουν στεγνοί καθαρισμοί για καναπέδες και τέτοια. Τα περισσότερα επώνυμα είναι καλά. Επίσης ο αφρός που έχω δοκιμάσει κάνει δουλειά (πάλι για καναπέδες της carpex νομίζω).

Πάντα δοκιμάζεις πρώτα σε ένα κομμάτι που ΔΕΝ φαίνεται και μετά βουτάς στην βρώμα... Για να δεις πως συμπεριφέρεται το ύφασμά σου με το καθαριστικό.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 17:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λέω να αγορασεις ενα απο αυτα που βαζεις νερό και βγαζουν ατμο...καθαρίζει εκπληκτικα σε συνδυασμο με ενα βουρτσακι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα να δεις νοικοκυρές που έχει το έχει το PSClub.....

Άριστα φιλενάδες....! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bouboulis έγραψε:
Χρήστο έκανες τον κόπο να ρωτήσεις την αγαπητή σου μητέρα? Πολλές φορές δίνουν την καλύτερη λύση. (ειδικά σε θέματα καθαριότητας). Απ'ότι φαίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ τρίψιμο και υπομονή. Περαστικά!
Αν ρωτησω τη μανα μου οτιδηποτε για το αμαξι θα μου τα κανει κουδουνια......Θα αρχισει παλι τισ ιστοριες του στυλ οτι δε το προσεχω το εχω καταστρεψει και το κακομεταχειριζομαι που παω και βαζω εξταμισεις και το εχω κανει "συναρμολογουμενο" και ολα αυτα τα οραια πραματακια που λενε οι μαναδες και μας ζαλιζουν τον ερωτα!!! Bad talk Φιλε πετρο μηπως εννοεις αυτες τισ σκουπες με τον ατμο???Λες να κανει δουλεια αυτη??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

Ένταξη: 20 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα κοροιδευεις εμενα οτι το καθαριζω και κυνυγαω και τον παπα απο πισω. βαψτο τωρα ξερεις εσυ, πετα το και βαλε ασπρο δερμα Exclamation Exclamation

let's go straight to number one...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ειχε πιασει τρελή βρώμα το υφασμα της πορτας (ειχε μαυρισει εντελως) και το εκανα στον ατμο και εφυγαν ολα...δοκιμασε το αν εχεις κατι τετοιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 00:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KIRILAS 307cc έγραψε:
Μετα κοροιδευεις εμενα οτι το καθαριζω και κυνυγαω και τον παπα απο πισω. βαψτο τωρα ξερεις εσυ, πετα το και βαλε ασπρο δερμα Exclamation Exclamation
Φιλε Πετρο λεω να ρωτησω τον Κυριλλα γιατι αυτος ολο και κατι παραπνω θα ξερει απο καθαριοτητα.... Laughing Laughing Laughing Κουβαλουσε δερμα στον αγιασμο!!!!!!Οσον αφορα παντως το βαψιμο κωτσο....δεν εχεις και αδικο! Wink Παντως αυτοι οι λεκεδες αρχιζουν να με φτανουν περα απο τα ορια μου....Ειδωμεν!

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 16:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες σημερα εκανα τη μ!$^@%#α και αγορασα απο ενα super market ενα αφρο για τα υφασματα του αυτοκινητοου για να βγαλω τους λεκεδες.Απαραδεκτος!!!!Μην αγορασει κανεις παρομοια ηλιθιοτητα γιατι οχι μονο δε καθαρισε τους λεκεδες αλλα μου εκανε χαλια το σαλονι.Τωρα εχω λεκεδες πολυ πιο εντονους απο πριν και στισ γυρω περιοχες οπου επεσε εστω και λιγος αφρος!Μαλλον δε τα γλιτωνω τα 100 ευρωπουλα....εκτος αν η μανα κανει τα μαγικα της..... Rolling eyes Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Παιδες σημερα εκανα τη μ!$^@%#α και αγορασα απο ενα super market ενα αφρο για τα υφασματα του αυτοκινητοου για να βγαλω τους λεκεδες.(

Εγώ σου είπα για καναπέδες... όχι για αυτοκίνητα Razz

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τους σφαξω στο γονατοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!Εχω απιβδησει!!!!Μου φαινεται οτι ο μονος τροπος για να εξαφανιστουν ειναι ενας..........!!!! ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ στο σαλονι! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 00:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλύτερο από όλα είναι ή το καθαριστικό για καναπέδες ή για χαλιά κατά προτίμηση αυτά που ΔΕΝ χρειάζονται ξέβγαλμα

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 01:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοφουλα τυγχανει να μην εχω πολλεσ γνωσεις οσον αφορα το νοικοκυριο....αλλιως το προβλημα θα ειχε λυθει εδω και πολυ καιρο γιατι βαραω μεγαλο komplex με την καθαριοτητα....τωρα στηριζομαι στα μαγικα της μητερας μου!!!!Μονο οι μαμαδες κανουν δουλεια!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τόπικ "Λεκέδες στα καθίσματα" ενσωματώθηκε στο παρών

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

Ένταξη: 20 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 17:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου λετε ρε παιδια, εγω εχω ενα αλλο προβληματακι. ηρθαμε χθες αθηνα με καποια παιδια και μεσα σ'αυτους ετυχε να ειναι και ο τυροκομος!!
οταν ο ανθρωπος ειναι γκαντεμης, σιγουρα ειναι απ'το σοι του τυροκομου, αυτο να το θυμαστε. ρε ολοκληρη αθηνα δεν τον εφτανε πηγε και καθησε πανω σε μια μαστιχα.
το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου. τι μπορω να κανω γι'αυτο?
α τα καθισματα ειναι ασπρο δερμα, οχι υφασμα.

let's go straight to number one...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 18:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KIRILAS 307cc έγραψε:
το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου.

Την υπόλοιπη την άφησε πάνω σε μια καρέκλα της Λέσχης! Laughing Laughing
Μήπως ξέρετε πώς μπορεί να βγει και από εκεί, γιατί έφαγα τα νύχια μου σήμερα αλλά ΔΕΝ...?

®
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 18:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked
Σοβαρά??????
Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 19:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
KIRILAS 307cc έγραψε:
το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου.

Την υπόλοιπη την άφησε πάνω σε μια καρέκλα της Λέσχης! Laughing Laughing
Μήπως ξέρετε πώς μπορεί να βγει και από εκεί, γιατί έφαγα τα νύχια μου σήμερα αλλά ΔΕΝ...?

Σπυρακο με λιγο οινοπνευμα ασπρο για την καρεκλα της λεσχης και θα φυγει. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης