Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:56:42 Θέμα δημοσίευσης: Λεκέδες στα καθίσματα |
|
|
Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα παλι αν και ξερω οτι εχει ηδη ξανασυζητηθει....Ειχανε μπει μεσα στο αμαξι μου κατι συμφοιτητες μου και καθως γυριζαμε ενα αποτομο φρεναρισμα αρκουσε για να γινει ολο μου το σαλονι,αστα να πανε Μπανε....εφυγαν κατι λευκες σοκολατες και κατι φραπεδες και ποτισαν τα καθισματα.Περασε δυστυχως ο καιρος και το ξεχασα το θεμα αλλα προσφατα εκει που το καθαριζα επεσε το ματι μου πανω στους λεκεδες και μου γυρισαν τα μυαλα.Προσπαθησα με οτι μεσο υπαρχει να τους βγαλω αλλα αδικος κοπος... Εχουν κατσει για τα καλα Τι μπορω να κανω ρε παιδια???Εκτος απο το να το παω σε καποιι συνεργειο καθαρισμου και να δωσω 100euro αερα πατερα???Υπαρχει καποιο καθαριστικο το οποιο να ειναι ασφαλες και για το υφασμα πανω απ'ολα???Αν ναι απο που μπορω να το προμηθευτω???Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bouboulis (Δημήτρης) Μέλος

307 1.4 XS
Ένταξη: 18 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 02:34:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χρήστο έκανες τον κόπο να ρωτήσεις την αγαπητή σου μητέρα? Πολλές φορές δίνουν την καλύτερη λύση. (ειδικά σε θέματα καθαριότητας). Απ'ότι φαίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ τρίψιμο και υπομονή. Περαστικά!
Have Fun!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 08:25:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνησψω με τον Δημητρη, η μαναδες συχνα δινουν τη καλητερη λυση σε τετοια θεματα. Θα διαφωνησω με το τριψιμο ομως, μην το παρακανεις και χαλασεις τις ταπετσαριες.
Βασικα ειναι θεμα καθαρηστικου. Ρωτα σε στεγνοκαθαρηστηριο να σου πουν τι να κανεις, τι καθαρηστικο να παρεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 11:43:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο σουπερ μαρκετ υπάρχουν στεγνοί καθαρισμοί για καναπέδες και τέτοια. Τα περισσότερα επώνυμα είναι καλά. Επίσης ο αφρός που έχω δοκιμάσει κάνει δουλειά (πάλι για καναπέδες της carpex νομίζω).
Πάντα δοκιμάζεις πρώτα σε ένα κομμάτι που ΔΕΝ φαίνεται και μετά βουτάς στην βρώμα... Για να δεις πως συμπεριφέρεται το ύφασμά σου με το καθαριστικό.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 17:37:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω λέω να αγορασεις ενα απο αυτα που βαζεις νερό και βγαζουν ατμο...καθαρίζει εκπληκτικα σε συνδυασμο με ενα βουρτσακι.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:25:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοίτα να δεις νοικοκυρές που έχει το έχει το PSClub.....
Άριστα φιλενάδες....! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:30:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bouboulis έγραψε: | Χρήστο έκανες τον κόπο να ρωτήσεις την αγαπητή σου μητέρα? Πολλές φορές δίνουν την καλύτερη λύση. (ειδικά σε θέματα καθαριότητας). Απ'ότι φαίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ τρίψιμο και υπομονή. Περαστικά! | Αν ρωτησω τη μανα μου οτιδηποτε για το αμαξι θα μου τα κανει κουδουνια......Θα αρχισει παλι τισ ιστοριες του στυλ οτι δε το προσεχω το εχω καταστρεψει και το κακομεταχειριζομαι που παω και βαζω εξταμισεις και το εχω κανει "συναρμολογουμενο" και ολα αυτα τα οραια πραματακια που λενε οι μαναδες και μας ζαλιζουν τον ερωτα!!! Φιλε πετρο μηπως εννοεις αυτες τισ σκουπες με τον ατμο???Λες να κανει δουλεια αυτη??? 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v
Ένταξη: 20 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:38:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετα κοροιδευεις εμενα οτι το καθαριζω και κυνυγαω και τον παπα απο πισω. βαψτο τωρα ξερεις εσυ, πετα το και βαλε ασπρο δερμα 
let's go straight to number one... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:49:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα ειχε πιασει τρελή βρώμα το υφασμα της πορτας (ειχε μαυρισει εντελως) και το εκανα στον ατμο και εφυγαν ολα...δοκιμασε το αν εχεις κατι τετοιο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 00:49:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KIRILAS 307cc έγραψε: | Μετα κοροιδευεις εμενα οτι το καθαριζω και κυνυγαω και τον παπα απο πισω. βαψτο τωρα ξερεις εσυ, πετα το και βαλε ασπρο δερμα  | Φιλε Πετρο λεω να ρωτησω τον Κυριλλα γιατι αυτος ολο και κατι παραπνω θα ξερει απο καθαριοτητα.... Κουβαλουσε δερμα στον αγιασμο!!!!!!Οσον αφορα παντως το βαψιμο κωτσο....δεν εχεις και αδικο! Παντως αυτοι οι λεκεδες αρχιζουν να με φτανουν περα απο τα ορια μου....Ειδωμεν!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 16:55:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες σημερα εκανα τη μ!$^@%#α και αγορασα απο ενα super market ενα αφρο για τα υφασματα του αυτοκινητοου για να βγαλω τους λεκεδες.Απαραδεκτος!!!!Μην αγορασει κανεις παρομοια ηλιθιοτητα γιατι οχι μονο δε καθαρισε τους λεκεδες αλλα μου εκανε χαλια το σαλονι.Τωρα εχω λεκεδες πολυ πιο εντονους απο πριν και στισ γυρω περιοχες οπου επεσε εστω και λιγος αφρος!Μαλλον δε τα γλιτωνω τα 100 ευρωπουλα....εκτος αν η μανα κανει τα μαγικα της..... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:14:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Παιδες σημερα εκανα τη μ!$^@%#α και αγορασα απο ενα super market ενα αφρο για τα υφασματα του αυτοκινητοου για να βγαλω τους λεκεδες.( |
Εγώ σου είπα για καναπέδες... όχι για αυτοκίνητα 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:25:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα τους σφαξω στο γονατοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!Εχω απιβδησει!!!!Μου φαινεται οτι ο μονος τροπος για να εξαφανιστουν ειναι ενας..........!!!! ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ στο σαλονι! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 00:36:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το καλύτερο από όλα είναι ή το καθαριστικό για καναπέδες ή για χαλιά κατά προτίμηση αυτά που ΔΕΝ χρειάζονται ξέβγαλμα
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 01:00:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σοφουλα τυγχανει να μην εχω πολλεσ γνωσεις οσον αφορα το νοικοκυριο....αλλιως το προβλημα θα ειχε λυθει εδω και πολυ καιρο γιατι βαραω μεγαλο komplex με την καθαριοτητα....τωρα στηριζομαι στα μαγικα της μητερας μου!!!!Μονο οι μαμαδες κανουν δουλεια!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:15:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το τόπικ "Λεκέδες στα καθίσματα" ενσωματώθηκε στο παρών
Εκ της MOD Team
MEMsound
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v
Ένταξη: 20 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 17:33:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν μου λετε ρε παιδια, εγω εχω ενα αλλο προβληματακι. ηρθαμε χθες αθηνα με καποια παιδια και μεσα σ'αυτους ετυχε να ειναι και ο τυροκομος!!
οταν ο ανθρωπος ειναι γκαντεμης, σιγουρα ειναι απ'το σοι του τυροκομου, αυτο να το θυμαστε. ρε ολοκληρη αθηνα δεν τον εφτανε πηγε και καθησε πανω σε μια μαστιχα.
το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου. τι μπορω να κανω γι'αυτο?
α τα καθισματα ειναι ασπρο δερμα, οχι υφασμα.
let's go straight to number one... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 18:17:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KIRILAS 307cc έγραψε: | το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου. |
Την υπόλοιπη την άφησε πάνω σε μια καρέκλα της Λέσχης!
Μήπως ξέρετε πώς μπορεί να βγει και από εκεί, γιατί έφαγα τα νύχια μου σήμερα αλλά ΔΕΝ...?
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 18:21:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σοβαρά??????

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi) Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS
Ένταξη: 11 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 221
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 19:56:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
crusader έγραψε: | KIRILAS 307cc έγραψε: | το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου. |
Την υπόλοιπη την άφησε πάνω σε μια καρέκλα της Λέσχης!
Μήπως ξέρετε πώς μπορεί να βγει και από εκεί, γιατί έφαγα τα νύχια μου σήμερα αλλά ΔΕΝ...? |
Σπυρακο με λιγο οινοπνευμα ασπρο για την καρεκλα της λεσχης και θα φυγει.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|