PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοπικό βάψιμο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

Ένταξη: 22 Μάϊ 2010
Τόπος: Βεροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 18:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια,
Ποσο περιπου παει η τοπικη βαφη? Sad
Με μεγεθος χτυπηματος οσο το εσωτερικο μιας παλαμης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 18:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες το τοπικο να το κοιταξετε μετα απο 1-2 χρόνια πως θα έχει γίνει... εγώ όσα έχω δει τοπικά 2χρόνων έχουν σκάσει. δεν θα το προτεινα.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 19:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

Δεν αξιζει...καλυτερα βαψε ολο το κομματι να τελειωνεις..και καλυτερο αποτελεσμα και η διαφορα στην τιμη δεν πρεπει να ειναι και μεγαλη..σε ποιο σημεο ειναι η λακκουβα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 19:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αντίστοιχο μέγεθος ζημιάς μου πήρανε 100 για τοπικό βάψιμο. Αλλά θα βρείς και με 70-80.
Το καλύτερο αποτέλεσμα αν βάψεις όλο το κομμάτι δε μπορείς να το πείς με σιγουριά. Τουλάχιστον οπτικά. Εξαρτάται από το χρώμα.

Μπορεί πολύ εύκολα να υπάρχει διχρωμία από πόρτα σε φτερό ας πούμε και να κάνει μπάμ. Με το τοπικό ίσως δε κάνει τόσο μπάμ η διαφορά.

Πάντως δίνουν και εγγύηση για τοπικό μερικά χρόνια. Εκεί που το έκανα λέει για πάντα νομίζω. Σε μένα έχει μια διαφορά το χρώμα και είναι τοπικό βάψιμο.

Στη πόρτα που έχω μια κλειδιά δε τη βάφω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχει διαφορά στο χρώμα αν κρίνω και από το τοπικό που έκανα. Έτσι όπως είναι τώρα μάλλον φαίνεται λιγότερο απ'ότι αν βάψω τη πόρτα και έχει διχρωμία...

Αν πάθω κάτι ακόμα στη πόρτα θα το σκεφτώ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με εκαναν πριν απο κανω δυο μηνες πισω αριστερα στο προφυλακτήρα και σημερα αριστερο μερος του μπροστα προφυλακτηρα πριν ενωθεί με το φτερο δεν εχω λακουβα,ακομα και στα δυο φενετε κατα 70% το εργοστασιακο χρωμα,γδάρσιμο Sad
δλδ θελω βάψιμο και οι δυο προφυλακτήρες? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους προφυλακτήρες γνώμη μου είναι να κάνεις τοπικό. Δε φαίνεται ιδιαίτερα ακόμα και να έχει διαφορά στο χρώμα. Είναι τέτοιο το σημείο. Και επίσης δε τρώει πολύ ήλιο, βροχές κτλ εκεί χαμηλά και λογικά αντέχει περισσότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Στους προφυλακτήρες γνώμη μου είναι να κάνεις τοπικό. Δε φαίνεται ιδιαίτερα ακόμα και να έχει διαφορά στο χρώμα. Είναι τέτοιο το σημείο. Και επίσης δε τρώει πολύ ήλιο, βροχές κτλ εκεί χαμηλά και λογικά αντέχει περισσότερο.

Οι πλαστικοι προφυλακτηρες για να πιασει το χρωμα θελει πρωτα ενα χερι πλαστικοποιητη,κατι που δεν νομιζω να βαζουν με τη μεθοδο της τοπικης βαφης, συνεπως μπορει να πεταξει πιο ευκολα το χρωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κάνει 2 φορές τοπική βαφή στην chips away, σε γρατζουνιές στο φτερό και στον μπροστά προφυλακτήρα κι εκτός του ότι δεν φαινόταν το παραμικρό μετά την επιδιόρθωση, εδώ και δύο χρόνια δεν έχει εμφανιστεί κανένα πρόβλημα, ούτε καν θάμπωμα.
Στην εταιρεία αυτή μάλιστα δίνεται και 2ετής εγγύηση αποτελέσματος, αν και δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει μιας και δεν τη χρειάστηκα.

Αν πας σε έμπειρο τεχνίτη (δεν παίζει ρόλο μόνο το όνομα της εταιρείας πχ chips away,paintbull, αλλά και οι εκάστοτε μάστορες, αφού μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις σε ποιότητα δουλειάς από υποκατάστημα σε υποκατάστημα), τότε το τοπικό βάψιμο είναι προτιμότερο από το ολικό, αφού ταιριάζει καλύτερα το χρώμα, κοστίζει λιγότερα λεφτά και γενικά δεν υστερεί σε κάτι.

Για το μέγεθος που λες φίλε κι αν δεν έχει βαθουλώματα κλπ, μια λογική τιμή είναι γύρω στα 80 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντήσεις σας
ο μπροστα προφ ειναι ετσι Sad
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 21:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Μπορεί πολύ εύκολα να υπάρχει διχρωμία από πόρτα σε φτερό ας πούμε και να κάνει μπάμ. Με το τοπικό ίσως δε κάνει τόσο μπάμ η διαφορά.

.

Aν σου κανει διχρωμια πολυ απλα δεν τον πληρωνεις.Δεν υπαρχει αυτο...
Επισης αν υπαρχει διαφορα στο τοπικο αυτη ειναι που θα κανει μπαμ οχι ενα ολοκληρο τμημα που θα ειναι ομοιομορφαα βαμμενο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 21:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τοπικό μπορείς να σβήσεις κάπως το χρώμα στο τελείωμα και να μην φαίνεται τόσο η διαφορά με το υπόλοιπο. Αν βάψεις όμως όλη τη πόρτα θα φαίνεται εντάξει η πόρτα. Με το φτερό όμως? Δε θα κάνει λιγάκι μπούμ? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 21:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι να πω..εγω παντως ειμαι υπερ του ολοκληρου..

Παντως τωρα που βλεπω το χτυπημα δεν φαινεται τοσο ασχημο..δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο βεβαια αν εχει λακκουβα...με καμια αλοιφη καλη προσπαθησες να το τριψεις Question Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 22:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chips Away. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη δουλεια τους.
Επιστροφή στην κορυφή
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 22:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λακουβα δεν εχει καθολου παντως...
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 22:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σκ**ά όλοι οι μλκες στα ίδια σημεία μας τρώνε.

Φίλε μη σκάς βγαίνει με αλοιφή 3Μ. Στη γωνία μοναχά αν σου έχει αφήσει κανα ψεγάδι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2011, 00:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό
προσπάθησε με αλοιφή και πιστεύω ότι θα φύγει το περισσότερο

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια και ευχαριστώ παρα πολύ,
πια αλείφει απο την 3μ ειναι για να παω να την παρω.?
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθιστε ρε παιδια!
Δεν ειναι τοσο ευκολο για μια τοση εκταση γρατζουνιας να φυγει με 3Μ
Αν δεν εισαι επαγγελματιας δυσκολα θα καταφερεις κατι μονο με πανι.
Θελει σιγουρα αλοιφαδορο και εκει θελει προσοχη αν δεν ξερεις.

Φιλε tomtoup αν ριξεις νερο στη γρατζουνια και φυγει σημαινει πως δεν εχει πειραχτει το χρωμα, και κατι μπορει να καταφερεις με την αλοιφη.
Αν εχει πειραχτει το χρωμα δεν.. Crying or Very sad
Η 3Μ ειναι στο μαυρο μπουκαλι με μαυρο καπακι, νομιζω υπαρχει και με γκρι καπακι πιο χοντρη.
Επιστροφή στην κορυφή
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2011, 11:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Καθιστε ρε παιδια!
Δεν ειναι τοσο ευκολο για μια τοση εκταση γρατζουνιας να φυγει με 3Μ
Αν δεν εισαι επαγγελματιας δυσκολα θα καταφερεις κατι μονο με πανι.
Θελει σιγουρα αλοιφαδορο και εκει θελει προσοχη αν δεν ξερεις.

Φιλε tomtoup αν ριξεις νερο στη γρατζουνια και φυγει σημαινει πως δεν εχει πειραχτει το χρωμα, και κατι μπορει να καταφερεις με την αλοιφη.
Αν εχει πειραχτει το χρωμα δεν.. Crying or Very sad
Η 3Μ ειναι στο μαυρο μπουκαλι με μαυρο καπακι, νομιζω υπαρχει και με γκρι καπακι πιο χοντρη.

Σκετο νερο με τιποτα δεν φευγει,και οταν περνας το χερι απο πανω νιωθεις οτι η γκρατζουνια ειναι προς τα εξω δλδ οτι εχει αφησει αυτος πανω σε μενα..

η 3μ εχει πολλες αλοιφες με πρασινο κιτρινο μπλε καπακι και αλλες,ενα λινκ θα βοηθουσε

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/el_GR/EU-AAD/Home/OurProducts/RepairProcesses/Polishing/
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2011, 14:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ό,τι μπορώ να δω, φαίνεται να έχει ξυστεί και το χρώμα σε μεγάλο μέρος της γρατζουνιάς και σίγουρα στην ακμή του προφυλακτήρα. Μπορεί κάτι να βγάλει η αλοιφή, αλλά και πάλι ένα μεγάλο μέρος θα μείνει.

Οπότε καλύτερα να μη δίνεις λεφτά για γυαλιστικές κλπ που έτσι κι αλλιώς απλά θα διορθώσουν κάπως το πρόβλημα και να πας για μια τοπική να ξεμπερδεύεις και να φαίνεται σαν καινούριο.
Στο σημείο εκείνο δεν παίζει να φαίνεται καμια διχρωμία και μιας και είναι σχετικά μικρή η επιφάνεια, με κανα 70άρι ευρώ ξεμπέρδεψες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης