Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2009, 18:35:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πωωωω μιλάμε για πολύ "κουμπι" προφανως,ετσι???
Ακομη και μενα που δεν μου αρεσει το ειδος,θα ηθελα να παρεβρεθω κάποια στιγμη...
Απίστευτη ποιοτητα φωτισμου,ηχου.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2009, 19:02:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν καταφέρεις και περάσεις "κουμπί" εκεί μέσα, πες μου και εμένα. Θα είχε ενδιαφέρον το security check, το οποίο (αν εξαιρέσεις τις ακτίνες για τις αποσκευές, αλλά γιατί να στις σκαννάρουν, την στιγμή που ότι έχεις μαζί σου, το ανοίγουν και το ξεψαχνίζουν) είναι σχεδόν αυστηρότερο κι από αεροδρόμιο
Και φυσικά, εκεί υπάρχει η γνωστή σε όλους μας Αστυνομία (μόνο που εκεί, έχει αρχ@@ ενώ εδώ είναι αρχ@@ Αστυνομία), ένοπλοι, ενώ γίνανε 3 προσαγωγές μπροστά στα μάτια μου, από τους securitάδες του event.
Αλλά όπως είπες, φώτα και ήχος είναι όλα τα λεφτά... αν και δεν τράβηξε καλή εικόνα το κινητό, από ήχο δίνει πλήρη απεικόνιση του τί μπάχαλο έγινε εκεί μέσα... άν έχετε έστω και σύστημα 2.1 ηχεία δώστε το τέρμα
Θα προσπαθήσω να σηκώσω τα βίντεο από την κάμερα του φίλου που πήγαμε μαζί στο event η οποία πάσχει από ήχο αλλά είχε κάπως καλύτερη εικόνα 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2009, 19:54:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτα ειναι!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|