PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2o Sprint Δράμας 12/10/2008
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2008, 23:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγχαρητηρια παιδια!!!! Thumbs Up

ΡΕ!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 5ΑΡΙ??????????????????????????ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???????????????

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 09:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 5αρι ειναι του Μανωλοπουλου,γνησιο RS δηλαδη. Wink

---

Καλε(και κουλε) μου φιλε Μητσο καταλαβες κατα ποσο καλα(και ευκολα) μπορει να κυνηγησει ενα 13αρι ενα Yaris; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 12:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν είδα κάτι τέτοιο στέλιο μου δυστυχώς... roll
από πού συμπέρανες ότι μπορεί το 13αρι με την παρούσα δύναμη να κυνηγήσει ένα yaris πιστόλι σε μία ειδική κατά βάση ανηφορική με πολλά πατημένα? ο σάκης έλιωσε στην 5η ενώ εγώ 5η έβαλα ελάχιστες φορές!
να μην μιλήσω για την διαφορά στο πάτημα μεταξύ 2 αυτοκινήτων.

τί να πω..thanks for the thumbs up!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 13:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

Δεν το λεω γιατι σε παω,το λεω γιατι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον,δεν θα δεις κανενα Yaris να κερδιζει αναβαση στην κλαση του. Wink
Απλα οπως ειπες,βοηθαει και το full proof στησιμο του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 13:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

Δεν το λεω γιατι σε παω,το λεω γιατι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον,δεν θα δεις κανενα Yaris να κερδιζει αναβαση στην κλαση του. Wink

ρε!!!με μπερδεύεις!!!!! ροπή ή δύναμη με στροφάρισμα ψηλά?εγώ στο yaris τα είδα όλα αυτά!από τις 2000 μέχρι τις 7500 γαζώνει ρε συ..

όσο για το τελευταίο δεν είπα ότι με πας!ίσα ίσα σκαλώνω που μες αποκαλείς κουλάδι Laughing Laughing Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 14:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ από δω και μετά θα σε αποκαλώ Κυπελλούχο πάντως Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 14:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Pughell έγραψε:
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι(Rallye) μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

ρε!!!με μπερδεύεις!!!!! ροπή ή δύναμη με στροφάρισμα ψηλά?εγώ στο yaris τα είδα όλα αυτά!από τις 2000 μέχρι τις 7500 γαζώνει ρε συ..

όσο για το τελευταίο δεν είπα ότι με πας!ίσα ίσα σκαλώνω που μες αποκαλείς κουλάδι Laughing Laughing Laughing

Εννοω οτι για να μαζεψεις το συγκεκριμενο Yaris,θελεις στροφαρισμα(για να βγαλει δυναμη) καθως απο ροπη το 1300αρι Rallye δεν βγαζει ποτε. Very happy

...κυπελλουχε! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 14:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι το καταλαβαίνω (αν και πάλι μαμήσαμε το τοπικ)
το να βγάλει το 13αρι ροπή την είδαμε την μαμουνια στο ανάλογο τόπικ και δεν την κάνουμε. οπότε προχωράμε σε αυτά που συμφωνήσαμε στο service. αν δεν θέλει και πιστόνια ακόμα καλύτερα.

Γκάλφα απλά thanks για όλα (κύπελλα και λαλαμίες) πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

ΥΓ αν και αντικειμενικός μου σκοπός δεν είναι να "πάρω" το yaris του σάκη Wink Laughing προς αποφυγή παρεξηγήσεων..

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 15:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μητσάκο,συγχαρητήρια μπρε! πάντα τέτοια αγορι μ΄!

αργά μεν,αλλα τα είπα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 12:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

.. με όποιο δάσκαλο καθήσεις.. Laughing Laughing

keep on μπούκ-ing Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:
πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

.. με όποιο δάσκαλο καθήσεις.. Laughing Laughing

keep on μπούκ-ing Very happy

-3η δεξια ΣΟΣ, ΟΧΙ μπουκα...
-Εδω ο Γκαλφας την ειχε κανει την μπουκα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χαχαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι και εκεί χάσαμε την ευθυγράμιση νικολάρα μου.. Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 15:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για παλαιοχωρα λεω Μητσε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 15:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Για παλαιοχωρα λεω Μητσε

α τώρα κατάλαβα Cool

βασικά είναι να μη το λυπάσαι........

και ξέρεις ε? ποτέ μου δεν έχω πάθει λάστιχο σε ειδική!

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 19:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε, εκει δεν ηταν για μπουκα ρε κασκαντερ.

Παράθεση:

Matador FTW!!!!!

Υ.Γ. Μιας και δεν ετυχε να μιλησουμε εως τωρα: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΓΚΑΛΦΟΥΛΑ!!!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 21:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ρε, εκει δεν ηταν για μπουκα ρε κασκαντερ.

Παράθεση:

Matador FTW!!!!!

Υ.Γ. Μιας και δεν ετυχε να μιλησουμε εως τωρα: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΓΚΑΛΦΟΥΛΑ!!!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ναι ρε και σε μας δεν ήταν γραμμένο να βουτήξουμε, απλά η τιμονιά έπρεπε να γίνει Laughing

να ΄σαι καλά !

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 11:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dizzy2 W00t Worthy Clapping Clapping Clapping

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 12:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=%20%20%20%20%20%20%20%20gr-news-article&article_id=%20%20%20%20%20%20%20%2015435%20%20%20%20%20%20%20%20&race_id=0
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και

http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1124&Itemid=187

και

http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1126&Itemid=187

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΣΟΑΑΒΕ δεν την παλεύει.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης