PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Megane R26.R...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 08:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ενα λιγότερο κάθετο πίσω μέρος να ειχε και θα ειχε γινει Best seller...
το απλό megane και θα βοηθουσε και όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις στις πωλήσεις...

για να γραφει πάντως τετοιους χρόνους πρέπει να ειναι "αλλου" τελείως σε στησιμο και γεωμετρία...

Μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο σε όσες φωτογραφίες το έχω δει μου αρέσει πάρα πολύ ακόμα και στο γαλάζιο...

ΥΓ Ίσως φταίει το carbon καπώ Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 10:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mανθιζεις..... Shocked
Να το προσεξεις αυτο! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 10:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μεγκαν δε μου πολυαρεσει

αλλα αυτο το κλιο ειδικα απο πισω διαγωνια οταν το κοιτας βγαζει κατι το πολυ ΤΣΟΥΛΕΕΕΕΕΕ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2009, 09:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το μεγκαν δε μου πολυαρεσει

αλλα αυτο το κλιο ειδικα απο πισω διαγωνια οταν το κοιτας βγαζει κατι το πολυ ΤΣΟΥΛΕΕΕΕΕΕ Laughing

Pare ena kalo metaxeiro clio 172 na breis tin igeia sou (kai me to 1/3 ton xrimaton) Exclamation

Kai poio ftinos kai poio grigoros tha eisai apo to kainourgio* Exclamation Exclamation

*karatsekarismeno.kai apo stasi kai en kinisi Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2009, 14:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Filos einai i 2i paratirisi pou sou kanw gia ta greeklish.

stin 3i kaigesai.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 09:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Filos einai i 2i paratirisi pou sou kanw gia ta greeklish.

stin 3i kaigesai.

Έχει κάνει ο αδερφός μου το laptop σαν τα μούτρα του... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:

Pare ena kalo metaxeiro clio 172 na breis tin igeia sou (kai me to 1/3 ton xrimaton) Exclamation

Kai poio ftinos kai poio grigoros tha eisai apo to kainourgio* Exclamation Exclamation

Χλωμο(πια...). Confused
Με ΦΠΕ το 197αρι παει +20 περιπου οποτε πρεπει να εχεις 172/182αρι με τουλαχιστον εκκεντροφορους και σασμαν(διαφορικο εννοω) για να ακολουθησεις.
Οσο αφορα το θεμα "στροφες",εκει το 197αρι θα γινει αφαντο... Sad

Και εγω κωλογουσταρω το phase I 172αρι αλλα θελει καμποσα χρηματα για να γινει αντιστοιχο των 182 Cup και σχεδον σε καμια περιπτωση δεν φτανει το 197αρι. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 13:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ronin έγραψε:

Χλωμο(πια...). Confused
Με ΦΠΕ το 197αρι παει +20 περιπου οποτε πρεπει να εχεις 172/182αρι με τουλαχιστον εκκεντροφορους και σασμαν(διαφορικο εννοω) για να ακολουθησεις.
Οσο αφορα το θεμα "στροφες",εκει το 197αρι θα γινει αφαντο... Sad

Και εγω κωλογουσταρω το phase I 172αρι αλλα θελει καμποσα χρηματα για να γινει αντιστοιχο των 182 Cup και σχεδον σε καμια περιπτωση δεν φτανει το 197αρι. Confused

Άστα Στέλιο κι εμένα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα.Υπάρχει 172άρι μαμά το οποίο είναι ποιό γρήγορο σε άνοιγμα στην ευθεία απο το 197.
Τα παιδιά μάλιστα (καλοί οδηγοί) αντάλλαξαν και αυτοκίνητα και δοκίμασαν ξανά με το ίδιο αποτέλεσμα.

Κουλό ε?Εντάξει, ίσως να μην είναι κανόνας αλλα τυχαίο γεγονός.
Πάντος συνέβη Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 13:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα τυχαιο γενονος καθως στην ευρυτερη "παρεα" εχω 3-4 RS IIαρια και οι δυο απο αυτους οδηγησαν το test drive της τοπικης αντιπροσωπιας...
Μονοι τους ειπαν "Καμια σχεση"... Sad
Σε απολυτα νουμερα και κανενα ξεκινημα απο σταση,ναι,ενα ΦΠΕ 172/182 ειναι μπροστα απο ενα μαμα 197 αλλα σε βελτιωμενη μορφη του 197,το σκηνικο αλλαζει παααρα πολυ.
Ειναι οντως βαρυ το ρημαδι αλλα το μοτερ του ειναι πολυ πιο εξελιγμενο και το πλαισιο του αλλου... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
FOT307_GR (Φωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4(8v)

Ένταξη: 11 Νοέ 2008
Τόπος: Δραπετσωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 15:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κοιταξει και η peugeot να ξεστραβωθει και να βγαλει και εκεινη ενα τετοιο αμαξι και οχι 2λιτρα με 140hp.......ελεεεοοοςςς Evil Mad
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 15:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FOT307_GR έγραψε:
Να κοιταξει και η peugeot να ξεστραβωθει και να βγαλει και εκεινη ενα τετοιο αμαξι και οχι 2λιτρα με 140hp.......ελεεεοοοςςς Evil Mad

Καλά δεν το κάνει πλέον αυτό εδώ και 10 χρόνια...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 11:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η PSA,ευτυχως,εχει διαφορετικη αποψη και εξελισει 1600αρια τα οποια εχουν πολυ μεγαλυτερη απηχηση στο κοινο σε αντιθεση με τα 2λιτρα(πασης εταιριας) που πανε κατα διαολου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 20:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

QsisVTS έγραψε:
αν και λιγο ασχετο με το topic..

ηττα των μη-αυτοκινητων(a.k.a. pure sport cars) σε σχεση με τα κανονικα αυτοκινητα!!

renault megane R26R vs caterham(αυτο με τα 135 αλογα) σημειωσατε 1 με 4,5 δευτερα διαφορα στην πιστα του fifth gear :yikes:

βεβαια και το συγκεκριμενο megane δεν το λες κανονικο αυτοκινητο μιας και εχουν "πεταχτει" ολα τα αχρηστα (οπως τα πισω καθισματα,ραδιοφωνο..) για την εξοικονομηση 115 κιλων βαρους

σκεφτειτε οτι με ενα τετοιο κατεραμ περσι το φλεβαρη γυριζε ενας κυριος δικαβαλος (μεσα και εγω ωωω ναι!!) 1.08-9 μεγαρα ΑΝΕΤΑ και πιστευω οτι μονος του με τη καταλληλη αυτοσυγκεντρωση θα κατεβαινε ισως στο 1.06
ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ οτι σου ερχεται ενα ρενο χατς και σου κανει αν ειναι ετσι τα πραματα οπως λενε φιφθ γκιαρ και αλλα περιοδικα ξερο 1.05....
ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ? και για ενα αμαξι σα το μεγκαν που δε χωρα καλα καλα να στριψει εκει μεσα............
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 08:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=z-7eRvPgAd4

καλα οταν το ειδα να βγαινει με ελεγχομενη υπερστροφη ισχυος σε ενα σημειο λεωω......

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ QUAIFE Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 09:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

+1 Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 09:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

+1 Laughing Laughing

Νομίζω κι εγώ... Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 10:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

+1 Laughing Laughing

Νομίζω κι εγώ... Laughing

Spammers..................Και γώ έχω Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 17:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=bRLefZIINCo Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 19:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://magazines.drivers-republic.com/driversrepublic/fiercecreatures038/?fm=2
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 00:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλα και το ρ26ρ ενα μικρο σλς μπεμβε... Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης