PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

37ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 23:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το είδα και γω....... ΟΤ' ΜΟΤ' μου φαίνεται Γιώργαρε..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gjk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2005
Τόπος: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-(Κοζανη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 01:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα... Cool Άρεσε εε?!?!Την κερδισα τη φριτέζα??
Πρώτα πρώτα είμαι ο Γιάννης Razz Razz Razz
Ρε ο άλλος ήθελε να το γράψει από το σπριντ στο Βελβεντό στο ανάλογο τόπικ.Απλώς τότε τον είχε πρήξει 2 μέρες εδώ...πως αισθάνεσαι?πως σου φαινέται το αμάξι?Τι χρώμα βρακί θα βάλεις στον αγώνα? κτλ. κτλ.Επείσης τότε είχε αλλού το νου του... Rolling eyes http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=23538&g2_serialNumber=1
Ο Δημήτρης ξεκίνησε τέλεια.Το πήρε απόφαση.Αυτό λέγαμε με τον αδερφό μου τοσες μερες.Πραγματικά δεν θα γινόταν καλύτερα. Very happy Very happy
Και στο βρεγμένο άψογος.Ο Νίκος είναι η πέτρα του σκανδάλου στην όλη υπόθεση.Τώρα μη λέμε τα 1000 ειπωμένα.Κυπελούχος Ν2 με πόλλους μνηστήρες μέσα με το 106 ΜΑΜΑ (Α/C ραδιο ταπετσαρίες μπλα μπλα μπλα).
Και όποιος δεν τον έχει δει εκτός αγώνων να πάει γρήγορα...απλά είδε μόνο τα μισά.
Tsosmi δε φορς ισ γουϊθ γιου Laughing Laughing
Και η καφρίλα στο άπειρο...έτσι όπως είναι μαύρο πορτοκαλί κοπάνα επάνω ένα 666 και τέλειωνε χεχεχεχε.

sweet 16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 06:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα πρώτα να λετε απτην αρχή ποιος γράφει καθε φορά πίσω απτο νικναιμ...αι σιχτιρ πια! δε ξέρουμε ποιον να βρίσουμε ρε αδέρφια Razz
Κατά 2ο λόγο,μπλε πορτοκαλί ειναι απο κάτω,τώρα είναι ενα περίεργο ζήτα γκρί,ή ζήτα στιλ Very happy

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 08:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gjk έγραψε:
Μάλιστα... Cool Άρεσε εε?!?!Την κερδισα τη φριτέζα??
Πρώτα πρώτα είμαι ο Γιάννης Razz Razz Razz
Ρε ο άλλος ήθελε να το γράψει από το σπριντ στο Βελβεντό στο ανάλογο τόπικ.Απλώς τότε τον είχε πρήξει 2 μέρες εδώ...πως αισθάνεσαι?πως σου φαινέται το αμάξι?Τι χρώμα βρακί θα βάλεις στον αγώνα? κτλ. κτλ.Επείσης τότε είχε αλλού το νου του... Rolling eyes http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=23538&g2_serialNumber=1
Ο Δημήτρης ξεκίνησε τέλεια.Το πήρε απόφαση.Αυτό λέγαμε με τον αδερφό μου τοσες μερες.Πραγματικά δεν θα γινόταν καλύτερα. Very happy Very happy
Και στο βρεγμένο άψογος.Ο Νίκος είναι η πέτρα του σκανδάλου στην όλη υπόθεση.Τώρα μη λέμε τα 1000 ειπωμένα.Κυπελούχος Ν2 με πόλλους μνηστήρες μέσα με το 106 ΜΑΜΑ (Α/C ραδιο ταπετσαρίες μπλα μπλα μπλα).
Και όποιος δεν τον έχει δει εκτός αγώνων να πάει γρήγορα...απλά είδε μόνο τα μισά.
Tsosmi δε φορς ισ γουϊθ γιου Laughing Laughing
Και η καφρίλα στο άπειρο...έτσι όπως είναι μαύρο πορτοκαλί κοπάνα επάνω ένα 666 και τέλειωνε χεχεχεχε.

ευχαριστώ και πάλι ρε john.με κάνεις και κοκκινίζω.
εγώ το ξέρω ότι η δύναμη είναι μαζί μου (και το ξέρω ότι θα με υποστηρίζει και θα με κράζει για όσο το χρειάζομαι) και μακάρι να συνεχίσει να είναι όσο είναι δυνατόν περισσότερο Wink Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 10:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
... και μακάρι να συνεχίσει να είναι όσο είναι δυνατόν περισσότερο Wink Laughing

έχεις κανένα smiley με πλάστη που πέφτει στο κεφάλι για να το βάλω ? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 10:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Cool Cool Cool Cool

άντε γιατί έχω να "τακτοποιήσω" και την συμμετοχή του Φίλιππος Twisted evil

http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25273&

http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25146

στην δεύτερη έχω αναμένα τα πορείας..δεν πατάμε φρένο Twisted evil

πολύ φωτο-υλικό στο www.r40.gr

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 15:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
στην δεύτερη έχω αναμένα τα πορείας..δεν πατάμε φρένο Twisted evil

Ξ ρε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 18:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25273&

http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25146

φωτο-υλικό στο www.r40.gr

Οι φώτο είναι του Ανδρέα με το κόκκινο το εσκορτ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 23:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανδρεας - hunter (αυτός που λες και συ) και Πασχάλης - paskalip ήταν οι φωτογράφοι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης