PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Ηλεκτρικό turbo....απάτη?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 15:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ρευμα που τραβάει το τραβάει για τα λίγα δευτερόλεπτα που πατάς το γκάζι στο φούλ και ενεργοποιείται, δεν σε λιγώνει την μπαταρία ολη την ώρα.

Κάθετοι δεν ειναι ολοι απόσο διάβασα στα forum, απλός κανένας δεν το προτείνει και το βλέπουν με σκεπτικισμό γιατι κανένας δεν το έχει δοκιμάσει κιολας! δεν εχω βρεί ούτε ενα ποστ απο κάποιον που το πέρασε στο car του να μας πεί πρώτο χέρι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 15:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταξύ μας δεν χάνεις και τίποτα (πέραν των χρημάτων που κοστίζει) αν το δοκιμάσεις και βλέπεις

και εμένα μου φαίνεται πολύ "λίγο" για να δώσει αξιολογη διαφορα στην ισχύ αλλά μπορεί να κάνουμε και λάθος...

κοινώς το θέμα ειναι αν έχεις διαθέσιμα χρήματα για μια τέτοια δοκιμή Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 15:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Το ρευμα που τραβάει το τραβάει για τα λίγα δευτερόλεπτα που πατάς το γκάζι στο φούλ και ενεργοποιείται, δεν σε λιγώνει την μπαταρία ολη την ώρα.

Κάθετοι δεν ειναι ολοι απόσο διάβασα στα forum, απλός κανένας δεν το προτείνει και το βλέπουν με σκεπτικισμό γιατι κανένας δεν το έχει δοκιμάσει κιολας! δεν εχω βρεί ούτε ενα ποστ απο κάποιον που το πέρασε στο car του να μας πεί πρώτο χέρι..

To ρεύμα που τραβάει από το παίρνει; 1,6 ίπποι από πού έρχονται; Για σκέψου λίγο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 16:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
AlienHack έγραψε:

To ρεύμα που τραβάει από το παίρνει; 1,6 ίπποι από πού έρχονται; Για σκέψου λίγο.

Δεν χρειάζεται να σκεφτεί αυτός λίγο, χρειάζεται εσύ να διαβάζεις λίγο καλύτερα τα post.
AlienHack έγραψε:
drawing over 830WATTS of electrical energy (1.2HP of electrical energy directly from the car battery) while running at a speed of 25,300rpm.

Σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας, 25,300 σ.α.λ. του ανεμιστήρα, καταναλώνει 8300 watt ηλεκτρικής ενέργειας (που ισούται με 1,2 ίππους ηλεκτρικής ενέργειας απ' ευθείας από την μπαταρία του αυτοκινήτου).

Σου λύθηκε η απορία?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 16:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που να καταλάβεις, αμέσως μπήκες σε "να την πω στον άλλον"-mode.

Kαι τα 1,2 η μπαταρία από πού τα τραβάει; Μήπως από το δυναμό;

Από το να του πω κάτι του παιδιού που ψάχνει, καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται λιγάκι το τι του υπόσχονται.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 16:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάμε με λίγο μεγαλύτερα γραμματάκια, μήπως και δείς τί γίνεται:
Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:
(1.2HP of electrical energy directly from the car battery)

(που ισούται με 1,2 ίππους ηλεκτρικής ενέργειας απ' ευθείας από την μπαταρία του αυτοκινήτου)

Τα τραβάει από την μπαταρία και όχι από το δυναμό δηλαδή.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 17:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα χα χα, γελάσαμε πάλι με την εξυπνάδα σου.

Η μπαταρία φορτίζεται με ηλιακή ενέργεια ε; Η μήπως μαγειρεύει μόνη της;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 17:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Χα χα χα, γελάσαμε πάλι με την εξυπνάδα σου.

Η μπαταρία φορτίζεται με ηλιακή ενέργεια ε; Η μήπως μαγειρεύει μόνη της;

Αυτά θες και τα γράφεις, ή παριστάνεις περισσότερο τον μαλ**α ?

Ρωτάς δηλαδή από που προέρχεται η ηλεκτρική ενέργεια της μπαταρίας? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 17:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες μου έξυπνε και μη μαλ**α, πώς φορτίζει η μπαταρία;

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2008, 19:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑ η μπαταρια φορτίζει ετσι κι αλλιος απο το δυναμο την ώρα πού ο κινητήρας δουλέυει. Δηλαδη αν δεν τραβούσε το ERAM ρεύμα δεν θα δουλευε το δυναμο? ή μηπος με το που πάρει μπρός το ΕRAM και τραβήξει το ρεύμα ξαφνικά θα ρουφήξει το δυναμό μαζεμένους 2 ίππους απο την μηχανή για να φορτίσει την μπαταρία?

και στο φινάλε ας δίνει αυτό 5-7hp την ώρα που σανειδώνεις το γκάζι (και θεωριτικά τα χρεαζεσαι τα ατια) και μετα που αφήνω το γκάζι ας μου τραβάει 1hp για μερικά sec για να φορτίσει την μπαταρία
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2008, 03:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ την παλέυετε.-

Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2008, 09:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι αυτο που βλεπω ειναι τους απανταχου και απο γεννησιμιου εξυπνακηδες. Ολοι ξερουν τα παντα.Γι'αυτο τα πραγμματα στον τομεα της βελτιωσης ειναι GTP και ολοι λενε και κανουν το μακρυ τους και το κοντο τους.
Οσο ηλιθιο ειναι αυτο το "ανεμιστηρακι σαν ηλεκτρονικου υπολογιστη" τοσο ηλιθιο ειναι και το να δινεις 3.500 χιλιαρικα για turbo kit, να δουλευει στα 0,6 bar και 30 αλογα και να χαιρεσαι ΚΙΟΛΑΣ! Η ακομα εκεινοι που πανε και σκανε 400+ ευρω στους σουπερ βελτιωταδες μας για να τους βαλουν τσιπακι κονσερβα στον εγκεφαλο. Κανεις δεν ειναι ηλιθιος επειδη τσεκαρει τετοια προιοντα. Ηλιθιοι ειναι αυτοι που τα απορριπτουν και βριζουν τους υπολοιπους ΧΩΡΙΣ να εχουμε καποια στοιχεια στα χερια μας. Ας γινει μια καποια δοκιμη απο καποιο περιοδικο (ανευ συμφεροντων) η απο καποιον αλλο φορεα η ατομο και τα συζηταμε τα αποτελεσματα μετα.

ΝΑΙ τα περισσοτερα ειναι μουφες του κερατα και ΟΧΙ γτ η θεωρια κατασκευης τους ειναι λαθος αλλα επειδη η κατασκευη τους ειναι φτηνιαρικη.
Μην βιαζεστε να κρινετε.Εκτος ΟΛΩΝ των αλλων σκεφτειτε οτι δεν εχουν ολοι τα φραγκα για εκκεντροφορους, αγραφους εγκεφαλους και δυναμομετρα.Οποτε λογικο ειναι να ψαχνοντε λιγο, και ΚΑΛΩΣ πραττουν γτ οι βελτιωταδες την εχουν παραδει ιστοριες και γα**ω και χρειαζεται σε ολους ανεξαιρετως ξυλια με βρεγμενη σανιδα στον κwλο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2008, 14:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:
Οσο ηλιθιο ειναι αυτο το "ανεμιστηρακι σαν ηλεκτρονικου υπολογιστη" τοσο ηλιθιο ειναι και το να δινεις 3.500 χιλιαρικα για turbo kit, να δουλευει στα 0,6 bar και 30 αλογα και να χαιρεσαι ΚΙΟΛΑΣ!

Ροπή δεν παίρνεις ούτε γραμμάριο ε? Smile

Pug_306 έγραψε:
Εκτος ΟΛΩΝ των αλλων σκεφτειτε οτι δεν εχουν ολοι τα φραγκα για εκκεντροφορους, αγραφους εγκεφαλους και δυναμομετρα.!

Ας κάτσουν εκεί που κάθονται μέχρι να μαζέψουν χρήματα και να επιλέξουν κάποια στανταρ δοκιμασμένη λύση. Αλλιώς όλοι οι βελτιωτές (εσωτερικού και εξωτερικού) θα είχαν αυτό το παπαρο-ram-air-ανεμιστηράκι σε όλες ανεξαιρέτως τις ατμοσφαιρικές βελτιώσεις τους.
Για να μην το έχουν, μάλλον είναι χοντρή παπ***ά Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 09:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεδομενου οτι εχει 206 του 2002,με 100Ε παιρνει μεταχειρα ραλλισια εκκεντρα,με 50Ε τα τοποθετει κιολας,με αλλα 50Ε παιρνει ενα φιλτρο panel και του μενουν και 50Ε για να τα εχει στην τσεπη. Rolling eyes

Τωρα ποιο εχει καλυτερο value for money κυρ Ευαγελλε,το φουρφουρι ή ολα τα υπολοιπα; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 14:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΤΕ δεν υποστηριξα το εν λογω προιον.

ΚΥΡ Στελιο αυτα θα μπορουσατε να τα γραψετε εξαρχης και να αφησετε λοιπον τους ατυπους χαρακτηρισμους για ηλιθιους κλπ... Ειδες ποσο απλα ομορφα κα ωραια τα ειπες? ΔΕΝ μπορουσες να τα πεις ετσι απο την αρχη? Αλλα επρεπε πρωτα να το παιξουμε γ@μαω και ειδικοι ΠΑΡΑ να του δωσετε 2 συμβουλες του ανθρωπου.Προσωπικα αν ηξερα κατι να του προτεινω θα το εκανα. Shocked .

Steve εννοουσα οτι αν ειναι να το τουρμπισεις θα το κανεις ΣΩΣΤΑ. Δεν θα χαλασεις 3.500 χιλιαρικα (ΜΟΝΟ για αρχη) και οσα προκειψουν στην πορεια... Δλδ ΠΑΝΩ απο 5.000+++++ για να εχεις στο τελος ενα τουρμπισμενο το οποιο δεν θα το πολυπατας γιατι θα φοβασαι ποσα ευρω θα ζητησει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 14:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις pm.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 07:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως σε μια συζητηση που ειχαμε με τον προεδρο την περασμενη Πεμπτη,ειδαμε οτι ισως και να ειναι βιωσημη λυση αρκει να γινει custom δουλεια και οχι χαζομαρες....Δλδ παιρνοντας την πλευρα συμπιεστη μιας κανονικης τουρμπινας και κινοντας την με ενα τετοιο μοτερακι..
http://www.radicalrc.com/shop/?shop=1&cat=114
που στροφαρει ως 20.000 rpm και με σωστη τροχαλια μποριες πιστευω τα peak της τουρμπινας να τα πιασεις ανετα....
Μετα με ενα σωστο ηλεκτρονικο ελενγκτη ο οποιος να δουλευει σε συνεργασια με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου μπορεις να εχεις παντα την σωστη πιεση αναλογα με το ποσο γκαζι πατας χωρις να κρεμαει...συν του οτι με το σωστο προγραμα εχεις και antilag γιατι απο την στιγη που δεν πατας στην εξαγωγη για να κινηθει η φτερωτη της τουρμπινας αλλα χρησιμοποιεις ενα αλλο μεσο...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι βιωσημο και οτι το κοστος ειναι αρκετα κλο για μια προσπαθεια.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 09:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λεγα εγώ αλλα δεν με ακούγατε!!!
ααχχαχααχα...

πλακα κάνω, απλός και εμένα η θεωρία μου φαίνεται σωστή. Και το ανεμιστηράκη ειναι απο κάποιο μέταλο για να αντέχει τις χιλιάδες στροφές , δέν ειναι κανένα πλαστικό.

http://www.youtube.com/watch?v=_IKkxMsf5HM&feature=related

για να μπορεί να το κάνει αυτό σημαίνει οτι καλό τουρμπινάκι ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 09:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To video αυτο ειναι ψεμα...Αφου ειανι κρεμασμενο απο πανω και καποιος το τραβαει...

Aυτο ειναι πιο καλο... Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannis307 στις Τρι 22 Απρ 2008, 09:39:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 09:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(ανεξάρτητα με το αν δουλευει ή οχι τελικά και κατά πόσο ειναι ανθεκτικό ή όχι...)

δεν ξέρω κατά πόσο ειναι ψέμα το βιντεο
μπορεί απλά να το έχουν δεμένο για να μην τους πέσει και σπάει, σαν ασφάλεια δηλαδή

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης