PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΟΧΑΙΑ=ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Οκτ 2007, 00:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:
δεν ξέρω αν απλά εμείς ειμαστε πολύ πίσω...
ή αυτοί πολύ μπροστά...

το σιγουρο ειναι οτι απέχουμε πάααααρα πολύυυ.... Twisted evil

...συνδυασμός και των δύο που αναφέρεις είναι Μάνθο....
Και είμαστε πολύ πίσω Και είναι πολύ μπροστά...

Shocked Shocked Shocked Shocked πισω μπρος! χαχαχα
και τα 2 δεν γίνεται... αλλα μαλλον εννοεις το πισω - εμπρος σε διαφορετικά θέματα.

Δεν νομίζω πως Έλληνας αστυνομικός πρέπει να καβαλήσει τετοιο οχημα για περιπολία, εδω πέρνουν τα xsara και τους βάζουν εξάτμιση για να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να βογγάνε στους κόφτες. Και δεν είναι θέμα αστυνομικού αλλα θέμα νοοτροπίας του καθε Ελληνα... οπότε αυτον γιατι να τον ξεχωρίσουμε? Επειδή φοράει στολή?

Καντε μια αναζήτηση πόσοι περναν τις δοκιμασίες στην Ικάρων και πόσοι της Αστυνομίας. Δεν συγκρίνω το ενα σωμα με το αλλο, αλλα και τα δύο είναι σημαντικά....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Οκτ 2007, 09:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θελω ποτε να δω μπατσο να καβαλαει τετοιο αμαξι.
Ισα ισα που κανονικα επρεπε να τους παρουν και αυτα που εχουν και να κινηγανε με τα ποδια.
Να κανουν και λιγο γυμναστικη και για να δικαιολογουν και τα λεφτα που περνουν.Οχι οτι ειναι παρα πολλα αλλα οχι οτι κανουν και τιποτα το συμαντικο.
Να τα λεμε ολα.
Εχουν κανει ολοι κατι κοιλιες λες και ειναι ταρατσες.
Αδυνατον να μπουνε σε Lotus.
Δεν ξερω μπορει να ειμαι και ο μοναδικος που εχει μπατσινα και τους κραζει τοσο πολυ.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 19:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαθα μια πλακα που δεν εχει προηγουμενο.
Χθες καθως γυριζα απο Θεσσαλονικη(οπου θα ειναι και η δευτερη πατριδα μου για καποια χρονια λογο δουλειας της γυναικας)μετα απο τις στροφες του πλαταμωνα εχει ενα κοματι πριν μπουμε στην Ραψανη που ειναι 2 λωριδες ανα κατευθυνση.
Ειχα μπροστα μου 5 φορτηγα και 3,5 χιλιομετρα δρομο για να τα περασω και στα τεμπη να ειμαι κυριλε.
Ομως ολο και καποιος βγαινει και δεν σε αφηνει να κανεις παιχνιδι.
Αρα μπορει και να μην σου φτασουν κιολας τα 3,5 χιλιομετρα.
Τελος παντων οταν ολοι αποφασισαν να μπουνε μεσα αρχιζω να περναω τα μεγαλα οχηματα.
Σε καποια φαση τα περναω ολα και συνεχιζω με 180+ να περναω.
Δεν καταλαβα οτι ειχε μπατσους και σε καποια φαση καποιος μου κανει νοημα να σταματησω δεξια.
Και ρωτω γινετε να σταματησεις στα 50 μετρα με 180+?
Οχι.
Οποτε ουτε φρενο ουτε τιποτα.
Πιανω τερμα αριστερα και ανοιγω περισσοτερο.
Για να μην μπορουν να δουνε νουμερο.
Η γυναικα μεσα να λεει "θα σε πιασουν στα τεμπη και καλο θα κανεις να σταματησεις για να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι δεν σταματησες σε μπλοκο"
Της απανατω οτι "Σιγα μην τους πω και που ειμαι για να ερθουν να με παισουν κιολας"
Και το ταξιδι συνεχιστικε κανονικα.
Αυτος κρατουσε ενα ρανταρ χειρος που λεει μονο ταχυτητα.Και λογικα για να μην μου την ειχαν στησει στα Τεμπη δεν θ αεχουν τα νουμερα μου.
Οποτε την γλυτωσα.
Φοβερη εμπειρια.
Το συζητησα με αστυνομικο και μου ειπε οτι για να μην σε πιανουν τα ρανταρ μπορεις μολις σε σημαδευουν να πατας και να αφηνεις το φρενο.
Τα αποσυντωνιζεις και ετσι δεν μπορουν να σου την πουν τουλαχιστον για την ταχυτητα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 13:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπος ας πω κα ιεγω τον πονο μου..πριν 10 μερες ειχα παει μια βολτα κηφισια..ενω κατεβαινα ενα στενο μετα τν πλατεια για ν βγω στην κηφισιας(που απαγορευεται η στροφη αριστερα)και αφου φυσικα εκανα την παρανομια μου με περιμενανε οι ψευτομαγκες και με ''ξεσκισανε'' κυριολεκτικα..μου πηρανε διπλωμα πινακιδες και 200 ευρω προστιμο..δεν μου φτανανε αυτα μου γραψανε πανω και ΑΣ(απρεπης συμπεριφορα Confused )και δεν μπορουσα να την σβησω..και μου γραψανε ΑΣ επειδη ειπα στον μπατσο γιατι δεν αφαιρεσε τις πινακιδες σε μια γυναικα που σταματησε και το εκανε σε μενα.ελεος?.τωρα πορευομαι με το πεζο2..καλο ειναι και αυτο ομως.δεν καιει καθολου.. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 15:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την κατάχρηση εξουσίας λοιπόν, για την οποία και γίνεται λόγος στο topic, που μπορούμε να την συναντήσουμε μέσα στο post σου? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 17:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

off topic τοτε.παρερμηνευσα τον τιτλο.ας διαγραφει Wink Smile

Επιστροφή στην κορυφή
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να γράψω και εγώ τον πόνο μου. Χτές το πρωί είμαι σε περιοχή που δεν γνωρίζω και δυστυχώς παραβλέπω απαγορευτικό και μπαίνω ανάποδα σε μονόδρομο για 15 περίπου μέτρα. Ξαφνικά από μακριά βλέπω έναν αστυνομικό να μου κάνει νόημα και να με πλησιάζει. Μπορούσα άνετα να φύγω αλλά όντας σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κάτι παράνομο κατεβάζω το παράθυρο και τον περιμένω. Μου λέει ότι οδήγησα ανάποδα σε μονόδρομο. Τελικά το απαγορευτικό ήταν κρυμμένο πίσω απο νερατζιά και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεί κανείς.

Μου παίρνει άδειο πινακίδες δίπλωμα και 200€ (100 αν πληρωθούν εντός 10 εργάσιμων). Με φοβερή ευγένεια προσπαθώ να του εξηγήσω ότι έκανα λάθος αλλά επειδή το αμάξι είναι της μητέρας μου η οποία είναι χειρουργημένη πρόσφατα και πρέπει να την πηγαίνω εγώ στη δουλεία της (είναι Γιατρός σε ογκολογικό νοσοκομείο) να με γράψει για κάτι που έχει μεν χρηματικό πρόστιμο αλλά δεν δεσμευει το αμάξι. Εκτός απο ανένδοτος, ήταν αγενέστατος ενώ αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία του. Μου είπε να πάω στον Διοικητή της τροχαίας Κηφισιάς.

Σήμερα, αφού πλήρωσα την κλήση πήγα με τη μητέρα μου (για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι είναι χειρουργημένη), πήγα στο γραφείο της διοικήτρια τροχαίας. Ειρωνεία (εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι φοβήθηκα να πάω μόνος μου και έφερα μαζί και την "μαμά" μου) και καμία δυνατότητα συνεννοήσης. Εντέλει χαριστικά, είπε ότι θα μας δοθούν οι πινακίδες σε 10 μέρες.

Σήμερα κατάλαβα πως η μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών είναι ΖΩΑ. Από τον θυρωρό του Α.Τ μέχρι τον διοικητή είναι ευθυνόφοβοι και δεν έχουν τη στοιχειώδη ευφυΐα για να διακρίνουν το σωστό από το λάθος. Και δυστυχώς ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να το παίζουν εξουσία και να πρέπει ουσιαστικά να τους παρακαλάς για το αυτονόητο. Άθλια υποκείμενα.

Και μια ερώτηση προς τους νομικούς του forum. Με ποια αιτιολογία μπορεί να δεσμευτεί το όχημα για μια παράβαση που κάνει ο οδηγός? Στο κάτω κάτω, αν κρίνουν ότι είμαι επικίνδυνος οδηγός, ας κρατήσουν το δίπλωμα μου. Την άδεια και τις πινακίδες γιατί να τις δεσμεύουν? Θα είχε νομική βάση μια προσφυγή σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια??

Ούφ, τα πα και ηρέμησα λίγο.

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηση: Γίνεται μπατσος εν ωρα υπηρεσιας (με ατυνομικο οχημα και στολη) να μπει σε γκουντις και να παρει φαι και να φειγει με το μπατσαδικο?? OMG!!

Επισης χθες που γυρνουσα απο την κοπελα μου απο Αττικη οδο, με περναει ατυνομικο της αμεσης δρασης με 130 σε περιοχη με οριο τα 100... εννοειται με σβηστο καρουμπαλο. Τρελαινομαι. κατευθειαν 3η και τοου κολλαω πινακιδα. Χωρις υπερβολες ομως. Ο τυπος αρχισε να ανοιγει κιαλλο.. Σε καποιο σημειο τον περασα και αρχισαμε τις σφηνες... μεχρι που φτασαμε εθνικη και πανω στην γεφυρα της εξοδου εκοψε. Επιτηδες ημουν προκλητικος για να με σταματησει και να εχουμε νταβαντουρια αλλα μαλλον εκανε την κοτα... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
off topic τοτε.παρερμηνευσα τον τιτλο.ας διαγραφει Wink Smile

Καλά έκανες και μας το παράθεσες, απλά εμένα μου φάνηκες λίγο
υπερβολικός.

Ο κάθε ψευτόμαγκας θα σε ξεσκίζει κάθε φορά που θα του δίνεις το δικαίωμα, με κάθε δυνατό τρόπο Smile

Απλά μην τους δίνεις και εσύ αφορμές! Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:59:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papadakn όντως λυπηρό το συμβάν που σου έτυχε...
Αν και δεν είμαι νομικός, κατ' αρχήν φαντάζομαι γνωρίζεις οτι το να προσφύγεις
ακόμα και σε ελληνικό δικαστήριο, θέλεις τουλάχιστον 5.000ευρώ (ένα
μπακαλήστικο σύνολο εξόδων). Για τα ευρωπαικά δεν το συζητώ...

Τώρα, για το θέμα οτι δεσμεύεται το όχημα για παράβαση του οδηγού, η
λογική λέει οτι το όχημα απο μόνο του κάτι κακό δεν μπορεί να κάνει! ούτε
να πατήσει μόνο του πεζό ούτε να πηγαίνει μόνο του με 300 στην κηφισίας!
Απλά, τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω εγώ, επειδή τα χρήματα δεν τους
πονάνε όλους οπότε αν π.χ βάζανε 1.000ευρώ πρόστιμο για αυτό που έκανες,
μπορεί εσύ να ήσουν ευκατάστατος και να μην σου καιγόταν καρφάκι για
αυτά τα λεφτά...τα έδινες το επόμενο πρωί και σαν να μην έγινε τίποτα.
Πάντως, πιστεύω οτι όντως η αφαίρεση πινακίδων δεν έχει νοήμα όταν σε
σταματάνε στον δρόμο...Πιστεύω οτι "εφευρέθηκε" για παράνομα παρκαρισμένα
αμάξια και τέτοια και σιγα σιγα το χρησημοποίησαν παντού...εκτός και αν
το κάνουν με την λογική "σου παίρνω πινακίδες οπότε όλοι όσοι χρησημοποιούν
αυτό το όχημα (π.χ οικογένια) να σου την πουν για την παρανομία που
έκανες και να βάλεις μυαλό" Razz

πάντως, μια "ιδέα" που βρήκα είναι η εξής
Παράθεση:
μια ειναι η λυση... αλλαξτε τις βιδες απο σταυρο σε αστερι... οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει... μου το χε κανει μαστορας στο συνεργειο κ μου πε θα με θυμηθεις... κ οντως ημουν μια μερα στην Σαλαμινα... στο Μεγαρο μουσικης παρκαρα... γυρνωντας κ χωρις να το εχω παρει χαμπαρι εγω μου λενε τα αλλα παιδια που ειχα μαζι μου γιατι τα αλλα αυτοκινητα δεν ειχαν τις πινακιδες τους... βραδυ Σαββατου παρακαλω κ βγηκαν παγανια!εγω τις ειχα κανονικα τις πινακιδες... κ μαλιστα ουτε η κληση ελεγε να τις παραδωσω γιατι την χιλιοτσεκαρισα... κ με πιασανε τα γελια εκεινη την στιγμη αλλα μετα εβριζα τα παλιοστρουμφακια που Σαββατο βραδυ βγηκαν παγανια να εισπραξουν... την κληση την πληρωσα κανονικα αλλα ποτε μου δεν εδωσα πινακιδες!
Silly Silly
αλλά παίζει να ξηλώσουν κανέναν προφυλακτήρα αν δεν τα καταφέρνουν!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 19:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papadakn έγραψε:
Να γράψω και εγώ τον πόνο μου.

[...]

Έκανες παράβαση. Ποιός φταίει όμως?

Ο Δήμος που δεν είχε κλαδέψει την νεραντζιά?

Εσύ που δεν είδες το σήμα κρυμμένο πίσω από την νεραντζιά?

Ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα εκεί και σε έπιασε επ' αυτοφώρω?

κλπ. κλπ.

Αφού βρείς/βρούμε ποιός φταίει για την παράβαση, πάμε στα της ποινής. Φυσικά, ο καθένας αστυνομικός έχει την διακριτική ευχέρεια να σε γράψει για ότι θέλει, όσο θέλει και όπως θέλει. Όπως αναφέρθηκε το ΑΣ αλλά και το αντίσταση κατά της αρχής που υπάρχει, δυστυχώς είναι τα 2 μοναδικά όπλα των αστυνομικών τα οποία άπαξ και τα είπαν, ισχύουν κι ας έχεις 10 μάρτυρες να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Κλείνοντας, θα πρέπει να μελετήσεις με τον εαυτό σου αν είσαι σε θέση να βάλεις μυαλό στον κάθε αστυνόμο που κάνει κατάχρηση (με όποιο ψυχικό/οικονομικό/χρονικό κόστος κι αν είναι αυτό) και κατά πόσο αξίζει τον κόπο να το κάνεις, ή αν απλά πρέπει να κοιτάς λίγο πιο επίμονα την κάθε νεραντζιά.

Δίκιο και εσύ για την μεταχείρηση, δίκιο και αυτός για την παράβαση. Ποιός όμως έχει παραπάνω δίκιο από τον άλλο? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 19:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τρελαινομαι. κατευθειαν 3η και τοου κολλαω πινακιδα. Χωρις υπερβολες ομως. Ο τυπος αρχισε να ανοιγει κιαλλο.. Σε καποιο σημειο τον περασα και αρχισαμε τις σφηνες... μεχρι που φτασαμε εθνικη και πανω στην γεφυρα της εξοδου εκοψε.

Και σου το έχω πει, μην ράβεις μπάτσους Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StorM_GmA έγραψε:
πάντως, μια "ιδέα" που βρήκα είναι η εξής
Παράθεση:
μια ειναι η λυση... αλλαξτε τις βιδες απο σταυρο σε αστερι... οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει... μου το χε κανει μαστορας στο συνεργειο κ μου πε θα με θυμηθεις... κ οντως ημουν μια μερα στην Σαλαμινα... στο Μεγαρο μουσικης παρκαρα... γυρνωντας κ χωρις να το εχω παρει χαμπαρι εγω μου λενε τα αλλα παιδια που ειχα μαζι μου γιατι τα αλλα αυτοκινητα δεν ειχαν τις πινακιδες τους... βραδυ Σαββατου παρακαλω κ βγηκαν παγανια!εγω τις ειχα κανονικα τις πινακιδες... κ μαλιστα ουτε η κληση ελεγε να τις παραδωσω γιατι την χιλιοτσεκαρισα... κ με πιασανε τα γελια εκεινη την στιγμη αλλα μετα εβριζα τα παλιοστρουμφακια που Σαββατο βραδυ βγηκαν παγανια να εισπραξουν... την κληση την πληρωσα κανονικα αλλα ποτε μου δεν εδωσα πινακιδες!

Ευριπίδη, αυτό δεν παίζει, μιας και πλέον έχουν ολόκληρο βαλιτσάκι με εργαλεία. Ακόμα και με ηλεκτροκόλληση..(χμ.......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes )..να τις βάλεις, αυτοί θα τις βγάλουν. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
papadakn έγραψε:

[...]

κλπ. κλπ.

Αφού βρείς/βρούμε ποιός φταίει για την παράβαση, πάμε στα της ποινής. Φυσικά, ο καθένας αστυνομικός έχει την διακριτική ευχέρεια να σε γράψει για ότι θέλει, όσο θέλει και όπως θέλει. Όπως αναφέρθηκε το ΑΣ αλλά και το αντίσταση κατά της αρχής που υπάρχει, δυστυχώς είναι τα 2 μοναδικά όπλα των αστυνομικών τα οποία άπαξ και τα είπαν, ισχύουν κι ας έχεις 10 μάρτυρες να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Κλείνοντας, θα πρέπει να μελετήσεις με τον εαυτό σου αν είσαι σε θέση να βάλεις μυαλό στον κάθε αστυνόμο που κάνει κατάχρηση (με όποιο ψυχικό/οικονομικό/χρονικό κόστος κι αν είναι αυτό) και κατά πόσο αξίζει τον κόπο να το κάνεις, ή αν απλά πρέπει να κοιτάς λίγο πιο επίμονα την κάθε νεραντζιά.

Δίκιο και εσύ για την μεταχείρηση, δίκιο και αυτός για την παράβαση. Ποιός όμως έχει παραπάνω δίκιο από τον άλλο? Rolling eyes

Προφανώς και φταίω εγώ. Δεν ήλπιζα στο να μην με γράψει απλά περίμενα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση απο μέρους του. Μιλούσα πάντα στον πληθυντικό σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος (στο τέλος ειδικά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια) και δυστυχώς αυτός ήταν αγενέστατος και ειρωνικός. Έπαθα πλάκα με το ύφος του όταν μου ανακοίνωσε ότι θα μου πάρει τις πινακίδες. Πρέπει να ένιωσε πολύ περήφανος με τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, τώρα ότι έγινε έγινε, απλά δεν μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα να μην μπορώ να μιλήσω σε βάση κοινής λογικής με κάποιον άνθρωπο.

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Νοέ 2007, 03:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papadakn έγραψε:
Steve έγραψε:
papadakn έγραψε:

[...]

κλπ. κλπ.

Προφανώς και φταίω εγώ. Δεν ήλπιζα στο να μην με γράψει απλά περίμενα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση απο μέρους του. Μιλούσα πάντα στον πληθυντικό σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος (στο τέλος ειδικά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια) και δυστυχώς αυτός ήταν αγενέστατος και ειρωνικός. Έπαθα πλάκα με το ύφος του όταν μου ανακοίνωσε ότι θα μου πάρει τις πινακίδες. Πρέπει να ένιωσε πολύ περήφανος με τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, τώρα ότι έγινε έγινε, απλά δεν μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα να μην μπορώ να μιλήσω σε βάση κοινής λογικής με κάποιον άνθρωπο.
μπορει να μιλαμε για τον ιδιο ανθυπασπιστακο ..και μενα οταν μου εβγαλε τις πινακιδες το χαμογελο του εφτασε ως τα αυτια..οσο για την διοικητινα απιστευτο υφακι..μου ερχοτανε να την αρχισω στις ''κουτουλιες'' αλλα εχει χαρη που ειχα παει στην τροχαια με εναν πρωην διοικητη..τι να πει κανεις για αυτα τα ατομα..οι πιο πολλοι(υπαρχουνε και εξαιρεσεις φυσικα) η κεραταδες ειναι η μαμακηδες..

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 12:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραβαση υπηρχε αλλα μεχρι να φτασουμε στην δικια σου παραβαση υπαρχουν μια σειρα αμελιων του εκαστοτε δημου.
Κριβουν πινακιδες πισω απο δεντρα(ισως να μην τα κουρευουν κιολας επιτηδες),κριβουν πινακιδες πισω απο φωτεινους σηματοδοτες και κανουν αλλα τοσα οχι για να σε μπερδευουν αλλα γιατι ειναι ανευθυνοι.
Αυτο το ανευθυνο συστημα υπηρετουν οι αστυνομικοι.
Χθες ειχα μια κουβεντα με τον πατερα μου γυριζοντας απο Θεσσαλονικη.
Με ρωτουσε γιατι τα εχω με τους αστυνομικους.
Του απαντησα οτι δεν τα εχω μονο με αυτους.Τα εχω με καθε εναν ανευθυνο σε αυτην την χωρα που υποδιετε καποιον υπευθυνο.
Ειτε αυτος ειναι γιατρος(που περνει φακελακι),ειτε φαρμακοποιος,ειτε δημοσιος υπαλληλος(σε μια δημοσια υπηρεσια ή εκπαιδευτικος),ειτε αστυνομικος για μενα κανει το ιδιο.
Απλα οι αστυνομικοι καλως ή κακως εκτηθονται συνεχως και ανεπανορθωτα.

Λοιπον το Σαββατο(ημερα του Πολυτεχνιου)η κοπελα μου ειχε υπηρεσια.
Πεζη περιπολια για να μην παρκαρουν επι της Εγνατιας απο το υψος της 3ης Σεμτεμβριου μεχρι και την εισοδο της ΔΕΘ.
Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Ειναι το κομματι του δρομου εξω απο το πολυτεχνειο και την διοικιση του Πανεπιστημιου.
6 το πρωι μονη δεν την αφηνα και καθησα μεχρι να πιασει κινηση,Μετα πηγα να αφησω ενα λουλουδι στον χωρο του πολυτεχνειου και μετα σπιτι.
Λιγο παρακατω ηταν 3 αστυνομικοι που ειχαν να προσεχουν αλλα κομματια για να μην παρακαρουν αμαξια εκει αλλα επιναν καφεδακι σε καφετερια που υπαρχει στην Αγγελακη.
Ποσο ηθικοι μπορει να ειναι?
Το να εισαι παλιος σου επιτρεπει να κανεις οτι γουσταρεις.
Επισης εβλεπα συνεχεια ενα ασφαλιτικο να κανει αναστρωφη μπροστα μας χωρις φλας χωρις τιποτα σε δρομο που ειχε σημα απαγορευσης αναστροφης και ενα δευτερο εκεινη την ωρα αναβαν και τα απεναντι φαναρια μια αποτελεσμα να κινδυνευουν ατομα.
Γιατι αυτοι να το κανουν?Τι ακριβως ειναι?Μηπως πρεπει καποιος να τους πει οτι δεν ειναι ο νομος αλλα υπηρετες αυτων?

Παντως το χειροτερο που μπορεις να πεις σε μπατσο ειναι το εξης:
"Εισαι υπαλληλος μου και να μου μιλας καλυτερα οταν σου μιλαω"

Επιστροφή στην κορυφή
french lover (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen ZX 2.0 16v 167hp

Ένταξη: 27 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2007, 12:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλυτερο που εχω κανει εγω ειναι να απευθυνομαι σε βαθμοφωρο (δεν ξερω ακριβως τι βαθμο ειχε ο βλαχος βεβαια αλλα βαθμοφωρος ηταν απο τις ''σαρδελες'' του) και να τον αποκαλω επαναλαμβανομενα''κυριε αστυφυλακα''....Ειχε σκυλιασει.... Laughing Βεβαια τις πινακιδες δεν τις γλυτωσα ουτε και τα 200€....Αλλα βλεποντας τον να κοκκινιζει και να τσαντιζεται χαλαλι...Μιλαμε για πολυ κομπλεξ....

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2007, 12:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες και ημαστε υποχρεωμενοι να ξερουμε τους βαθμους.
Αστυφυλακα ειναι το καλυτερο που μπορεις να του πεις.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Δεκ 2007, 16:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.tuningfever.fr/pics-max-1042-320468-loooool.jpg

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Δεκ 2007, 17:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι.
Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης