Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 09:32:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ νομίζω ότι δεν φοράει στενά!Θα συμφωνήσω με τον μίλτο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 09:52:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια.....Στην ασφαλτο φορανε στενα ως επι το πλειστον.Γι αυτο ειμαι σιγουροτατος.Αλλο το χωμα και αλλο η ασφαλτος.Στο χωμα θελουν διαδρομη τα αμορτισερ.
Μιλτο εχεις δικαιο για τα λαστιχα οτι τα φαγωνω ευκολα.
Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα για το Α-032.Το λαστιχο αυτο δεν ειναι 100% αγωνηστικο.Ειναι ενα STREET LEGAL (καπως ετσι τα λενε),και οι περισοτεροι συμφωνουνε στο οτι ειναι καλυτερο απο το πχ 720 και στον βρεγμενο.Εγω παντως θα το βαλω και οτι πιασω.Εννοητε οτι δεν θα εβαζα καθαρο σλικ στο αυτοκινητο,αλλα το συγκεκριμενο ειναι ντεμι και τα βγαζουν και για βολτα....αρα κατι ξερουν περισοτερο.Απλα εγω θελω ενα λαστιχο με πολυ σκληρα πλαινα γιατι η αναρτηση μου τα ξεμπερδευει στο αψε-σβησε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 17:36:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και μη ξεχνάμε ότι πχ το Evo φοράει από τη μάνα του από την ίδια σειρά της Yokohama (semi-slick, street legal), το μπακλαβαδωτό πέλμα ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 18:01:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια; |
Θα το επιβεβαιώσω και εγώ Μίλτο...
Τα ασφάλτινα αυτοκίνητα φοράνε στενά ελλατήρια με σκληρή ανάρτηση.
Οταν όμως έχει χώμα τότε μιλάμε για φαρδιά ελλατήρια και πολύ μεγάλες διαδρομές ανάρτησης.
Για το λαστιχάκι πάντως θα ήθελα να το δώ από κοντά! Και εμένα μου τράβηξε την προσοχή!
Αν το βάλει κάποιος θέλω βόλτα και εντυπώσεις!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 01:35:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια; |
Οταν όμως έχει χώμα τότε μιλάμε για φαρδιά ελλατήρια και πολύ μεγάλες διαδρομές ανάρτησης.
Για το λαστιχάκι πάντως θα ήθελα να το δώ από κοντά! Και εμένα μου τράβηξε την προσοχή!
Αν το βάλει κάποιος θέλω βόλτα και εντυπώσεις! |
Παιδια φορανε στενα γιατι στα στενα μπορεις να παιξεις με τις λιμπρες.
Στα κανονικα οι λιμπρες ειναι στανταρ και δεν εχεις μεγαλη γκαμα για να διαλεξεις. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KASFIKIS NIKOS (Νικος) Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V
Ένταξη: 28 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 76
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 08:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια; |
Το εχω φορεσει εγω ειναι παρα πολυ καλο για μικρο χρονικο διαστημα.
3 με 4 μηνες,μετα ξεραινεται και αρχιζουν τα γλυστρηματα.
Εχει πολυ μεγαλα περιθωρια προσφυσης σε σημειο που μπορεις να παρασυρθεις πολυ ευκολα θελει μεγαλη προσοχη.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 08:42:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια; |
Εχει πολυ μεγαλα περιθωρια προσφυσης σε σημειο που μπορεις να παρασυρθεις πολυ ευκολα θελει μεγαλη προσοχη.. |
πως ξερενεται το λαστιχο??
ο λαστιχας μου ειπε οτι εχει διαρκεια 17.000 με 20.000 χιλιομετρα το πολυ.μετα θελει αναγκαστικα αλλαγη!
εχει οντως τοσο μεγαλα περιθωρια προσφυσης.για σκισιμο δεν ανησυχω τοσο πολυ!
στο βρεγμενο τι συμπεριφορα εχει???? 
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:23:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | KASFIKIS NIKOS έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια; |
πως ξερενεται το λαστιχο??
ο λαστιχας μου ειπε οτι εχει διαρκεια 17.000 με 20.000 χιλιομετρα το πολυ.μετα θελει αναγκαστικα αλλαγη!
εχει οντως τοσο μεγαλα περιθωρια προσφυσης.για σκισιμο δεν ανησυχω τοσο πολυ!
στο βρεγμενο τι συμπεριφορα εχει????  |
Ξεραινετε και σκληραινει η γομα του πελματος επισεις αποκτα και μια ωραια γυαλαδα απο τους ελληνικους δρομους,στο βρεγμενο ειναι παρα πολυ καλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:34:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: |
Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια;
Προσέξτε το οξύμωρο του σχήματος: Τα αγωνιστικά που τρέχουν σε ράλλυ (ασφάλτου και χώματος αλλά όχι σε πίστα), φοράνε φαρδιά ελατήρια, ΔΕΝ έχουν σκληρή ανάρτηση, θεωρούν τα αμορτισέρ λαδιού ως καλύτερα των αερίου-λαδιού, και δεν είναι χαμηλωμένα (ή είναι ελάχιστα χαμηλωμένα). - Νίκο, κάνω λάθος; -
Μήπως εν αγνοία μας υπερβάλουμε σε κάποια πράγματα; Μήπως υπερβάλλοντας φτιάχνουμε ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για πίστα με τέλεια άσφαλτο και ακατάλληλο για δημόσιους δρόμους με το απρόβλεπτο οδόστρωμα; |
Ειναι θεμα ομολογκασιον.
Στα ραλλυ πρεπει να εχεις τη διαταξη της νορμαλ αναρτησης στο gr N.
Αρα,αν απο το εργοστασιο βγαινει με φαρδυ ελατηριο,τοτε και στο ραλλυ θα τρεξει με φαρδυ.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο που λεω,ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα.
Το σιγουρο ειναι οτι στα ραλλυ διατηρειται το υψος της αναρτησης.
Επισης τρεχουν με πιο μαλ**ες? ρυθμισεις απο πιστα,γιατι εξω ειναι δρομος.
Εχει πηδηματα,λακουβες,γλιστραει,βρεχει κοκ.
Στην πιστα εχεις απολυτο οδοστρωμα,συνηθως χαλί και κυνηγας το απολυτο.
Επισης,εκει επιτρεπεται απο τον κανονισμο το χαμηλωμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kasfikis μου ανεστειλες ενα απο τους φοβους που ειχα και ηταν το βρεγμενο.εγω περιμενα να μην εχει τοσο καλη προσφυση στο βρεγμενο!
δηλαδη οτι με την πρωτη βροχη θα αρχιζε να κανει τα δικα του με δυσαρεστα αποτελεσματα!
το οτι εχει μικρη διαρκεια ζωης ειναι ενα μειονεκτημα αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα!
παντως σε στεγνο το λαστιχο θα πρεπει να ειναι απλα τρομερο ε???
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:59:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aπ'ότι κατάλαβα εγώ πάντως είναι όντως φοβερά αλλά για δεύτερα ελλαστικά και όχι καθημερινά!
Αν κερδίσω το λαχείο θα τα φοράω μαζί με τις δεύτερες ζάντες μου...
Eτσι για αν ονειρευόμαστε και λίγο....
(Αμα την πιάσω αυτήν που διάβασε το χέρι μου και είπε ότι θα κάνω λεφτά.... την έκατσε!)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγωνιζόμενοι με 106 και τώρα πλέον με 206!! μου είπαν ότι το αγωνιστικό σλικ δεν σε προειδοποιεί για γλιστρήματα!Εξάλου τα αγωνιστικά το γράφουν!ότι απαγορεύεται ή χρήση εκτός αγώνων! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:04:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Αγωνιζόμενοι με 106 και τώρα πλέον με 206!! μου είπαν ότι το αγωνιστικό σλικ δεν σε προειδοποιεί για γλιστρήματα!Εξάλου τα αγωνιστικά το γράφουν!ότι απαγορεύεται ή χρήση εκτός αγώνων! |
δεν πιστευω γιαννη οτι αυτα που λεω ειναι καθαρα αγωνιστικα σλικ λαστιχα!αυτα οντως δεν μπορεις να τα βαλεις στο δρομο.
αυτα που λεω ειναι ημισλικ λαστιχα!αρα οχι τοσο πολυ απολυτα στο δρομο!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:13:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DANIELE νομίζω ότι ναι έχεισ δίκιο!Να σε ρωτήσω όμως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από υπερκράτημα?Δηλάδη να λάστιχα να έχουν περιθώρια αλλα να έχει τελειώσει η ανάρτηση?Για το rallye δεν τίθεται θέμα αλλά για μένα 206 1.6 16ν νορμαλ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:13:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tα ημι σλικ λαστιχα ,θελουν παρα πολυ ζεσταμα για να δουλέψουν σωστα.
Και ειναι λογικο ετσι?
Οποτε απο το σπιτι μεχρι τη δουλεια,δεν προκειται να δουλεψουν με τιποτα,και αν σου τυχει μια στραβη "χτυπα ξυλο" και θες φρενα,αντε να σταματησεις με κρυο λαστιχο.
Ακραιο παραδειγμα αλλα θελω να πω,πως για μεσα στους γλιστερους δρομους της πολης ειναι λιγο επικινδυνα.
Βεβαια εξαρταται ποσα και τι χιλιομετρα κανει ο καθενας.
Μπορει ο danielos πχ να μενει στην πεντελη και να θελει καθε μερα να ανεβοκατεβαινει κομματια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:23:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206
το προβλημα ειναι ρε γιαννη οτι οταν ο μηχανικος που εφτιαξα το αυτοκινητο (ο οποιος τρεχει και ο ιδιος σε αγωνες ) οδηγησε το αυτοκινητο με τα λαστιχα που ειχα με τις 15 αρες (yokohama v102) μου ειπε : το αμαξι εχει πολυ γκαζι και βγαζει την αναρτηση οff.(κιτρινα koni με ελατηρια eibach 2.5-3 ποντους).θελεις αλλη αναρτηση για να μπορεσεις να παρεις ολη τη δυναμη του κινητηρα σωστα και απροβληματιστα!
και για αυτο το σκεφτομαι μηπως το λαστιχο κραταει πολυ καλα αλλα η αναρτηση δεν σταθει στο υψος των περιστασεων!!γι αυτο ψαχνομαι και στην αναρτηση.οχι να το κανω αγωνιστικο αλλα να το κανω πιο βεντουζα απο οτι ειναι τωρα!!! εχεις καμια ιδεα??
sps
αντιθετα εγω πιστευω λογω του οτι εχει μαλακη γομα το λαστιχο οτι δεν χρειαζεται πολυ ζεσταμα το ημισλικ ελαστικο. μπορει να κανω λαθος!!οποιος ξερει ας διορθωσει!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:42:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Α εδώ θέλει ψάξιμο!από την ανάρτηση σαν αίσθηση είσαι ευχαριστημένος?
με τον Μίλτο που έχουμε ίδιο αμάξι όταν ήταν νορμαλ και το δικό του είχαμε ακριβώς το ίδιο φάγωμα στα λάστιχα!αυ΄τός το χαμήλωσε και πατάει τώρα όλο το πέλμα και καταλαβαίνει τι λάστιχο έχει Ρ7000!
Daniele δύσκολη υπόθεση να βγάζεισ off ανάρτηση από rallye θα δούμε!Πες μου αυτά που σου λεώ είναι σωστά η εχω λάθος για να ξέρω και που βρίσκομαι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:54:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Α εδώ θέλει ψάξιμο!από την ανάρτηση σαν αίσθηση είσαι ευχαριστημένος?
με τον Μίλτο που έχουμε ίδιο αμάξι όταν ήταν νορμαλ και το δικό του είχαμε ακριβώς το ίδιο φάγωμα στα λάστιχα!αυ΄τός το χαμήλωσε και πατάει τώρα όλο το πέλμα και καταλαβαίνει τι λάστιχο έχει Ρ7000!
Daniele δύσκολη υπόθεση να βγάζεισ off ανάρτηση από rallye θα δούμε!Πες μου αυτά που σου λεώ είναι σωστά η εχω λάθος για να ξέρω και που βρίσκομαι! |
απο τξν αναρτηση σαν αισθηση ειμαι ευχαριστημενος μονο που θα ηθελα λιγο πιο σκληρο το πισω μερος.απο το τιμονι δεν ειμαι τοσο πολυ αλλα τα λαστιχα που φοραω ειναι ελλεινα (pirelli p700 τα 'μαμα').
με τα προηγουμενα τα yokohama ειχα πολυ πιο σαφες τιμονι!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 11:08:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | Α εδώ θέλει ψάξιμο!από την ανάρτηση σαν αίσθηση είσαι ευχαριστημένος?
απο τξν αναρτηση σαν αισθηση ειμαι ευχαριστημενος μονο που θα ηθελα λιγο πιο σκληρο το πισω μερος.απο το τιμονι δεν ειμαι τοσο πολυ αλλα τα λαστιχα που φοραω ειναι ελλεινα (pirelli p700 τα 'μαμα').
με τα προηγουμενα τα yokohama ειχα πολυ πιο σαφες τιμονι!!! |
Σου εχω στειλει MAIL με το τηλ. παρε με. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 15:14:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | GIANNIS206
το προβλημα ειναι ρε γιαννη οτι οταν ο μηχανικος που εφτιαξα το αυτοκινητο (ο οποιος τρεχει και ο ιδιος σε αγωνες ) οδηγησε το αυτοκινητο με τα λαστιχα που ειχα με τις 15 αρες (yokohama v102) μου ειπε : το αμαξι εχει πολυ γκαζι και βγαζει την αναρτηση οff.(κιτρινα koni με ελατηρια eibach 2.5-3 ποντους).θελεις αλλη αναρτηση για να μπορεσεις να παρεις ολη τη δυναμη του κινητηρα σωστα και απροβληματιστα!
και για αυτο το σκεφτομαι μηπως το λαστιχο κραταει πολυ καλα αλλα η αναρτηση δεν σταθει στο υψος των περιστασεων!!γι αυτο ψαχνομαι και στην αναρτηση.οχι να το κανω αγωνιστικο αλλα να το κανω πιο βεντουζα απο οτι ειναι τωρα!!! εχεις καμια ιδεα??
sps
αντιθετα εγω πιστευω λογω του οτι εχει μαλακη γομα το λαστιχο οτι δεν χρειαζεται πολυ ζεσταμα το ημισλικ ελαστικο. μπορει να κανω λαθος!!οποιος ξερει ας διορθωσει!!! |
Danielo εννωητε οτι θες αλλη αναρτηση Και καλο ειναι να το βιαστεις.
Απο εκει και περα θα ηθελα να πω σε ολους οτι το συγκεκριμενο λαστιχο ειναι σαφως ανοτερο απο τα αλλα ελαστηκα δρομου αλλα δεν φτανει στα επιπεδα ενως καθαρου αγωνιστηκου ελαστικου. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|