PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

EP6DTS(207 RC) 220hp by Peugeot Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμα απο ολα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 le mans (χωρίς αυτοκόλητα)

Ένταξη: 14 Ιούν 2009
Τόπος: Aνοιξη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote]Μαμα απο ολα.[/quote]

Έγω αναφερόμουν σε μία δυναμομέτρηση που είχε κάνει o mechanic, όταν όπως ο ίδιος λέει, απ ότι καταλαβαίω τουλάχιστον, είχε κάποιο ram air πάνω. Απλά δεν ξέρω τι ram air είναι αυτό και αν είχε και τίποτα άλλο πάνω, αφού όπως λέει (σελ. 15 νομίζω) πήγαινε καλύτερα από προγραμματισμένα rc. Αυτό το set up μ ενδιαφέρει να μάθω και αυτή τη δυναμομέτρηση να δω. Φυσικά καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μη θέλει να πει πως ακριβως έχει φτιάξει το αμάξι του για διάφορους λόγους.

"Στην πρωτη στροφή μπήκα τρένο..
Στη δεύτερη στροφή μπήκα πόρτες γιατί τσίμπησα το φρένο..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα,δεν εχει τετοια κολληματα ο Θανασης,απλα λιγο απιθανο να κουβαλαει την μετρηση μαζι του στο καραβι. Confused

Εγω προσπαθω να βρω του RC_MANOS την μετρηση που ηταν ιδια με του Θαναση σε καμπυλες αλλα δεν ξερω που σκατa την εχουμε postαρει... Scratch
Ειχε δειξει 174(με EWG διορθωση) με επιπεδη καμπυλη απο τις 6000 εως τον κοφτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 23:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό πώς το πέτυχε? Η δεν το πέτυχε και απλά έτυχε? Very happy Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 00:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ετυχε ρε,ετσι ειναι ενα τυπικο διαγραμμα EP6DTS... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 00:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με λίγο χαμήλωμα στις μεσαίες πώς σας φαίνεται? Smile

[/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην δυναμομέτρηση μάλλον δεν έχει γίνει ακόμα adaptation εξου κ η μεγάλη λακκούβα στις 5.500, λογικά μετά από κάποια χλμ αυτή η λακκούβα θα έχει εξαλειφθεί!

το ίδιο έχω παρατηρήσει σε άλλα 2 αμάξια μετά από ψιλό μετατροπές ,ακριβώς εκεί γύρω στις 5.500 έπεφτε η πίεση λίγο κ μετά ξανά έδινε .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ilianos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mini r56

Ένταξη: 03 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Αυτό με λίγο χαμήλωμα στις μεσαίες πώς σας φαίνεται? Smile

[/url]

τι περιφερειακά φοραει το αμαξι? τι προγραμμα?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 02:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι από τη σελίδα της chiptronic που διαφημίζει το πρόγραμμα οπότε νομιζω ότι είναι μαμά εντελώς RC απλά με πρόγραμμα. Τώρα τι πρόγραμμα i have no idea.. Chiptronic! Very happy

Απλά φαίνεται να έχει ωραία καμπύλη αν εξαιρέσεις τη λακουβίτσα και peakάρει στις 6500. Γι'αυτό το έβαλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 08:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μαμα δυναμομετρηση παντως,δεν θυμιζει και πολυ μαμα RC(αν ειναι η διακεκομμενη γραμμη). Confused
Μαμα RC δεν peakαρει στις 5000,εκτος και αν εχει προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 11:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δυναμόμετρο είναι TAT που αν δεν απατώμαι είναι αδρανειακό. Συνεπώς στις ψηλές παίζει να ξεφουσκώνει για αυτό και η πτώση στη ροπή. Δεν βγάζουν όλα τα dyno τις ίδιες "ωραίες" καμπύλες.

-> http://www.chiptronic.gr/documents/dyno_tat.html

edit: Η ίδια η εταιρία(chiptronic) γράφει ότι γίνεται προσομοίωση συνθηκών δρόμου, αλλά αμφιβάλλω. Συνήθως τέτοιου τύπου δυναμόμετρα κάνουν μέτρηση 4-5 δευτερολέπτων.
Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Η μαμα δυναμομετρηση παντως,δεν θυμιζει και πολυ μαμα RC(αν ειναι η διακεκομμενη γραμμη). Confused

H διακκεκομμένη πρέπει να είναι του τροχού αν δεν κάνω λάθος. Πολύ θα μαι ενδιέφερε να δω την δυναμομέτρηση του μαμα rc μιας και ακόμα δεν έχω δει..

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 14:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη δηκια μου την εχασα στη μετακομιση,
(λογικα ειναι καπου μεσα σε καποιο ντοσιε/τετραδιο σε καποια κουτα και αυτο σε αλλη χωρα οποτε για να τη σκαναρω τωρα απο εδω που ειμαι χαιρεται... Very happy )

Αλλα και εδω μεσα, ριξε μια ματια στις δυναμομετρισεις μελων
(εκει που δεν υπαρχουν σχολια) σιγουρα υπαρχει μια ενος παιδιου που εχει ενα (κουκλι) ασπρο λεμαν...
Θα την εψαχνα εγω, αλλα εχω τοσο αργη συνδεση που θα μου παρει ωρες μεχρι να τη βρω κτλ...
Απλα για την ιστορια ειχα 150κατι αλογα τροχο στις 6200κατι με απλη αμολυβδη και μετα η γραμμη συνεχιζε ευθεια μεχρι κοφτη.
Κατι που το επιβεβαιωνει και ο τροπος που βγαζει τη δυναμη στο δρομο,
μιας και με μαμα πιεση δεν ειναι κατι φοβερο απο θεμα αποδοσης, αλλα οπου και να ειναι η βελονα του στροφομετρου πατας γκαζι και αυτο τη βαζει με τη μια στα κοκκινα χωρις να κολωνει.
(ηδιαιτερα χρησιμο στο στρηψημο μιας και πρακτικα στριβεις χωρις να προσπαθεις να εχεις το μοτερ σε συγκεκριμενο φασμα, απλα πατας γκαζι και δινει χωρις να ψοφαει ψηλα)

Τωρα απο εκει και επειτα προσωπικα (αν και το σκεφτομαι να παρω αλλης φιλοσοφιας αμαξι) απο την αλλη ομως θελω με το hardware που εχω τωρα, να κανω το εξης...

Να βαλω μια το αμαξι πανω στο δυναμομετρο ωστε να δω τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη τι καμπυλες εχω
(τα νουμερα δεν με απασχολουν ηδιαιτερα, μιας και σας ειπα μονο 150κατι αλογα εβγαλε)
Αλλα θελω να βαλω προγραμμα με σκοπο να δινει ψηλα δυναμη αδιαφορωντας για χαμηλα και μεσαιες,
ειληκρινα και τιποτα να μην παρω χαμηλομεσαιες σκασιλα μου,
οπως σκασιλα μου και το νουμερο της ιπποδυναμης...
Απλα θελω να αλλαξω τον τροπο που βγαζει τη δυναμη και να το κανω να λυσαει ψηλα,
ειληκρινα αδιαφορω για το τι ιπποδυναμη θα βγαλει, το μονο που με νοιαζει ειναι "πως" θα τη βγαλει...
θα δουμε κατσε να κατηφορισω ελλαδα σε μερικους μηνες και τοτε βλεπουμε... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 14:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αλλα θελω να βαλω προγραμμα με σκοπο να δινει ψηλα δυναμη αδιαφορωντας για χαμηλα και μεσαιες,
ειληκρινα και τιποτα να μην παρω χαμηλομεσαιες σκασιλα μου,
οπως σκασιλα μου και το νουμερο της ιπποδυναμης...

Ακριβώς το ίδιο ζητάω και γω.

Απλά επειδή έχουν τύχει κάποια πολύ όμορφα απρόοπτα για τα οποία δυστυχώς θα χρειαστεί να πέσει και χρήμα, δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσω κάτι παραπάνω για hardware.

Το λέω αυτό, μιας και το μόνο διαφορτικό που έχει σαν hardware το αμάξι (όσον αφορά τον κινητήρα) είναι το ram air1 (αν δεν κάνω λάθος). Δηλαδή μια σωλήνα από μπροστά μέχρι το φιλτροκούτι. Ούτε καν άλλο πάνελ, μιας και βαριέμαι τα καθαρίσματα και λοιπά. Παρεμπιπτόντως πόση διαφορά έχει ένα πάνελ, μιας και πλησιάζει η ώρα που θα αλλάξω το φίλτρο αέρα?(χρειάζεται ή το ίδιο πράγμα είναι?)

Τα λέω αυτά γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ φοράς έχεις διαφορετικό hardware (μπορεί να λέω και βλακείες, δεν είμαι σίγουρος).

Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 15:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν κοίταξα τις δυναμομετρήσεις στο ανάλογο τόπικ και παρατήρησα τα εξής:

Αρκετά ως πολύ καλές οι καμπύλες στα μαμα rc. καλύτερα από ότι τις καταλαβαίνω στο δρόμο.
Πώς γίνεται το ένα μαμα να βγάζει 174, 24και κάτι ροπή και το άλλο 190γάματα και 30κιλά ροπής? Μάλλον ότι να ναι τα δυναμόμετρα απ ότι καταλαβαίνω. Τεσπά η μορφή των καμπυλών ήταν κομπλέ και στα 2.

Επίσης, σόρρυ, αλλά άθλιες καμπύλες σε όλα (χωρίς εξαιρέσεις) τα προγραμματισμένα 207 που υπάρχουν στο αντίστοιχο τόπικ των δυναμομετρήσεων. Για να μην παρεξηγηθώ το άθλιες είναι καθαρά για τα δικά μου γούστα. Και εξηγούμε:
Αφού θεωρώ ότι μαμά το rc δεν με ικανοποιεί ψηλά και με χαλάει το πέταγμα στις 4000rpm, τότε φαντάζομαι ότι κάτι καμπύλες με βουνά στις μεσαίες, 35-40 κιλά ροπής και με βουτιά στην ισχύ πριν καν τις 6000, που σε πολλά σταματάει και η δυναμομέτρηση(χωρις να χω κατλάβει το λόγο), απλά δε θα θέλω να το οδηγήσω...
Ελπίζω ότι αυτό είναι έτσι, απλά επειδή δεν το έχει ζητήσει κάποιος και όχι γιατί δεν μπορούν οι προγραμματιστές να φτιάξουν αντίστοιχες καμπύλες με λιγότερα άλογα. Νομίζω και ελπίζω (θα φανεί άμεσα), ότι όταν ζητήσω απλά μία μορφή καμπύλης όπως τη θέλω εγώ (με πλήρη ελευθερία οσον αφορά τα άλογα) θα την κάνουν χωρίς πρόβλημα. Φυσικά θα επικοινωνήσω με τους προγραμματιστές τηλεφωνικώς, μιας και δεν περιμένω να βγει κάποιος να μου πει -εγώ είμαι- δημόσια. Δε θα ταν δίκαιο άλωστε.

Αυτά τα λέω χωρίς να χω οδηγήσει κάποιο τέτοιο τερατάκι κατά τ άλλα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως έτσι θα το ΝΙΩΘΩ. Γιατί στο δικό μου τουλάχιστον, όλα γίνονται για την αίσθηση. Αν δεν έχω αίσθηση δεν υπάρχει και αποτελεσματικότητα. Και στο κατω-κάτω, τι να την κάνω την αποτελεσματικότητα? Ούτε σε αγώνες τρέχω, ούτε σε κόντρες. Να ανεβαίνω τα βουνα θέλω και να χαίρομαι μόνος μου, έστω κι αν στην ευθεία με περνάνε από πάνω όλοι οι υπόλοιποι...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 15:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oustampas έγραψε:
Παράθεση:

H διακκεκομμένη πρέπει να είναι του τροχού αν δεν κάνω λάθος. Πολύ θα μαι ενδιέφερε να δω την δυναμομέτρηση του μαμα rc μιας και ακόμα δεν έχω δει..

Πολυ πιθανον,απλα μου φαινεται λιγο περιεργο το να peakαρει σε διαφορετικα σημεια τροχο με στροφαλο. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 20:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oustampas έγραψε:
Λοιπόν κοίταξα τις δυναμομετρήσεις στο ανάλογο τόπικ και παρατήρησα τα εξής:

Αρκετά ως πολύ καλές οι καμπύλες στα μαμα rc. καλύτερα από ότι τις καταλαβαίνω στο δρόμο.
Πώς γίνεται το ένα μαμα να βγάζει 174, 24και κάτι ροπή και το άλλο 190γάματα και 30κιλά ροπής? Μάλλον ότι να ναι τα δυναμόμετρα απ ότι καταλαβαίνω. Τεσπά η μορφή των καμπυλών ήταν κομπλέ και στα 2.

Επίσης, σόρρυ, αλλά άθλιες καμπύλες σε όλα (χωρίς εξαιρέσεις) τα προγραμματισμένα 207 που υπάρχουν στο αντίστοιχο τόπικ των δυναμομετρήσεων. Για να μην παρεξηγηθώ το άθλιες είναι καθαρά για τα δικά μου γούστα. Και εξηγούμε:
Αφού θεωρώ ότι μαμά το rc δεν με ικανοποιεί ψηλά και με χαλάει το πέταγμα στις 4000rpm, τότε φαντάζομαι ότι κάτι καμπύλες με βουνά στις μεσαίες, 35-40 κιλά ροπής και με βουτιά στην ισχύ πριν καν τις 6000, που σε πολλά σταματάει και η δυναμομέτρηση(χωρις να χω κατλάβει το λόγο), απλά δε θα θέλω να το οδηγήσω...
Ελπίζω ότι αυτό είναι έτσι, απλά επειδή δεν το έχει ζητήσει κάποιος και όχι γιατί δεν μπορούν οι προγραμματιστές να φτιάξουν αντίστοιχες καμπύλες με λιγότερα άλογα. Νομίζω και ελπίζω (θα φανεί άμεσα), ότι όταν ζητήσω απλά μία μορφή καμπύλης όπως τη θέλω εγώ (με πλήρη ελευθερία οσον αφορά τα άλογα) θα την κάνουν χωρίς πρόβλημα. Φυσικά θα επικοινωνήσω με τους προγραμματιστές τηλεφωνικώς, μιας και δεν περιμένω να βγει κάποιος να μου πει -εγώ είμαι- δημόσια. Δε θα ταν δίκαιο άλωστε.

Αυτά τα λέω χωρίς να χω οδηγήσει κάποιο τέτοιο τερατάκι κατά τ άλλα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως έτσι θα το ΝΙΩΘΩ. Γιατί στο δικό μου τουλάχιστον, όλα γίνονται για την αίσθηση. Αν δεν έχω αίσθηση δεν υπάρχει και αποτελεσματικότητα. Και στο κατω-κάτω, τι να την κάνω την αποτελεσματικότητα? Ούτε σε αγώνες τρέχω, ούτε σε κόντρες. Να ανεβαίνω τα βουνα θέλω και να χαίρομαι μόνος μου, έστω κι αν στην ευθεία με περνάνε από πάνω όλοι οι υπόλοιποι...

Ενα τετοιο αμαξι που λες θα ταν με το ζορι 200-205 αλογα και τα πιο πολλα θα τα περνε απο τα περιφεριακα...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 20:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα αφου αυτο ζηταει; Neutral

Τωρα θα μου πεις,να δωσεις 600-700Ε για 20 αλογα αξιζει;
Ε,δεν θα το ελεγα αλλα αμα τα εχεις,τα δινεις... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά δεν σκοπεύω να δώσω 600-700 ευρώ για ένα πρόγραμμα και δεύτερον δε τα δίνω για 20 άλογα, αλλά για να έχω την αίσθηση που θέλω.
Αυτός δεν είναι ο λόγος της βελτίωσης?

Προφανώς, θα τα δώσω επειδή τα χω, αν τα δώσω(αν δηλαδή δω ότι γίνεται αυτό που ζητάω χωρίς πολλά περιφερειακά), αλλά δε θα ρωτήσω κι όλας....

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ναι αλλα αφου αυτο ζηταει; Neutral

Τωρα θα μου πεις,να δωσεις 600-700Ε για 20 αλογα αξιζει;
Ε,δεν θα το ελεγα αλλα αμα τα εχεις,τα δινεις... Confused

Αλλιως μπορει να βαλει μονο τα περιφεριακα που θα βαζε ετσι κ αλλιως
να χωσει λιγα παραπανω και να βαλει εκκεντρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Επόμενη
Σελίδα 19 από 20

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης