PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ελαστικά 195/50/15
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

ΕΛΑΣΤΙΚΑ σε 195/50/15
Bridgestone RE 720
21%
 21%  [ 21 ]
Yokohama AVS sport
18%
 18%  [ 18 ]
Toyo T1S
18%
 18%  [ 18 ]
Goodyear F1
41%
 41%  [ 40 ]
Σύνολο Ψήφων : 97

Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 00:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
sps έγραψε:
Πλακα κανω, εχεις δει τι tradeware εχει το ελαστικο σου?
treadwear βρε αθεόφοβε δολοφόνε.

xaxa
καλο!
Ειδες τι κανει η κουραση της εβδομαδας?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 00:01:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο έχω πεί, στον 24ο Α.Π.Ε. θα σταματάς Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 11:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δεν ξερω τι ειναι το treadwear Embarassed ! αυτο παιζει ρολο στην θερμοκρασια του ελαστικου? Scratch

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 12:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://en.wikipedia.org/wiki/Treadwear_rating

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Οκτ 2011, 18:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι είναι σχετικό το topic αυτό οπότε θα γράψω εδώ.

Θέλω να αλλάξω λάστιχα σε clio II 1.4 98 άλογα και αυτή τη στιγμή φοράει 185/55 r15. Σκέφτομαι να πάω σε 195/50 r15 που έχει μια διαφορά της τάξης -1,475% και είναι πιο εμπορική και φθηνή διάσταση.

Θα ήθελα γνώμες για μερικά λάστιχα που έχω υπόψιν. Η χρήση είναι κυρίως σε αστικό κύκλο και ήρεμη. Έχω δεί τα παρακάτω:

Arrow BRIDGESTONE ER300 TURANZA 195/50/15 82V
Arrow MICHELIN PILOT EXALTO PE2 195/50/15 82V
Arrow CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2 195/50/15 82H
Arrow HANKOOK K107 S1 EVO HANKOOK K 107 -
195/50R15 82H TL
edit: Arrow PIRELLI P6 CINT 195/50/15 82H (προσθέτω και αυτά)

Έχω ένα δίλημμα μεταξύ δείκτη V και Η. Κυρίως το οδηγεί η κοπέλα οπότε νομίζω καλύτερα δείκτης Η ώστε να ζεσταίνονται πιο γρήγορα, αν και δεν υπάρχουν όλα σε δείκτη Η. Το κόστος είναι και αυτό σημαντικός παράγοντας.
Αν έχετε και καμιά άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη! Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Σαβ 22 Οκτ 2011, 19:04:18, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Οκτ 2011, 18:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχεις κανένα θέμα ζεστάματος με "V" δείκτη. Άφοβα.

Michelin & Hankook μια κατηγορία πάνω (πιο "σπορ") απ' τα άλλα 2.

Μεταξύ αυτών Hankook και μεταξύ των άλλον 2 Conti.

Αυτάαα... Neeext (που λέει και ο Τάκης Laughing )

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Οκτ 2011, 18:56:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! Και αν βρεις κάπου τα Hankook για στείλε μου πμ, γιατί υπάρχει δυσκολία, γενικώς, λόγω του ότι τα βάζουν πρώτη τοποθέτηση σε Hyundai & Ford και δε δίνουν εύκολα 4άδες... Sad

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 00:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Νομίζω ότι είναι σχετικό το topic αυτό οπότε θα γράψω εδώ.

Θέλω να αλλάξω λάστιχα σε clio II 1.4 98 άλογα και αυτή τη στιγμή φοράει 185/55 r15. Σκέφτομαι να πάω σε 195/50 r15 που έχει μια διαφορά της τάξης -1,475% και είναι πιο εμπορική και φθηνή διάσταση.

Θα ήθελα γνώμες για μερικά λάστιχα που έχω υπόψιν. Η χρήση είναι κυρίως σε αστικό κύκλο και ήρεμη. Έχω δεί τα παρακάτω:

Arrow BRIDGESTONE ER300 TURANZA 195/50/15 82V
Arrow MICHELIN PILOT EXALTO PE2 195/50/15 82V
Arrow CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2 195/50/15 82H
Arrow HANKOOK K107 S1 EVO HANKOOK K 107 -
195/50R15 82H TL
edit: Arrow PIRELLI P6 CINT 195/50/15 82H (προσθέτω και αυτά)

Έχω ένα δίλημμα μεταξύ δείκτη V και Η. Κυρίως το οδηγεί η κοπέλα οπότε νομίζω καλύτερα δείκτης Η ώστε να ζεσταίνονται πιο γρήγορα, αν και δεν υπάρχουν όλα σε δείκτη Η. Το κόστος είναι και αυτό σημαντικός παράγοντας.
Αν έχετε και καμιά άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη! Smile

Επειδη ειχα και συνεχιζιυν να εχουν ιδιο οι γονεις μου,απο τα 4 προαναφερομενα ξεχνας αμεσως Bridgestone & Continental.

Αν θες την γνωμη μου(και σε συμφερει η τιμη),Dunlop SP Sport.
Απιθανο λαστιχο και αντεχει τελεια στα "καταστροφικα" χερια της 60χρονης μανας μου(σε 14αρια). Wink

Ασε που ακομα και στα δικα σου χερια θα ειναι απλα τελειο(εγω κανω δοκιμαστικα με αυτο το Clio). Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 08:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο ξεχνας ομως κατι βασικο.
Η γομα των dunlop ξερενεται πολυ ευκολα, και μετα το λαστιχο δε κρατα καθολου, ειναι αθλιο.
Και μιλω απ προσωπικη πειρα με dunlop 2040 & sp sport
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 13:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως που τα εβαλα πριν το καλοκαιρι στο Clio της μανας μου,μεχρι στιγμης κραταει αψογα και εχει κανει σχεδον 10.000 χλμ... Neutral

Εγω αναφερομαι στα SP Sport Fast Response.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 19:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο τι τιμή είχαν τα dunlop? Δε τα βρήκα στο ιντερνετ σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα (στην Ελλάδα).Πρέπει να είναι σχετικά καινούργια λάστιχα απ'ότι κατάλαβα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 20:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 185/60/14 τα βαλαμε 250Ε αλλα νομιζω οτι μπορουν να βρεθουν και πιο φθηνα. Neutral
Σιγουρα δεν ειναι το πιο οικονομικο λαστιχο της αγορας αλλα σε σχεση με οσα αλλα εχω δοκιμασει στο Clio(T1R,ParadaEco Contact 2),μετα τα Parada ηταν οτι καλυτερο.

Εγω ηθελα και λιγο σκληρο προφιλ γιατι η μανα μου "μαλωνει" με τα πεζοδρομια οποτε δεν ηταν για μαλακο λαστιχο. Sad
Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα κρατουσαν,ειτε ειχε καυσωνα(δοκιμαστικα αναβαση Ζαγκλιβεριου αρχες Ιουλιου) ειτε ειχε φυσιολογικες θερμοκρασιες σε απογευματινη ωρα(ραλλυ ΔΕΘ).

Στον δρομο παντως,σε νορμαλ χρηση,ουτε υδρολισθηση με ενοχλησε μεχρι στιγμης,ουτε πελμα που αργει να ζεσταθει.
Ουτε και η μανα μου γκρινιαξε για κατι,παρα το γεγονος οτι ειναι εντελως ασχετη με το θεμα,δεν μου ειπε οτι ενιωσε να γλιστρανε.
Τωρα για θορυβο,κλπ μην με ρωτησεις,ποτε δεν δινω σημασια σε τετοια θεματα... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 20:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To clio είναι τρένο ρε συ δεν είναι τα λάστιχα Very happy .

Έγινε, thanks για την απάντηση. Έχω βρεί τα michelin pilot exalto 2 στα 270 ευρώ με τοποθέτηση κτλ και πάντα ήθελα να τα δοκιμάσω. Με βλέπω προς αυτά, αλλά θα ρωτήσω και για τα dunlop να δώ σε τι τιμή είναι σε 195/50/15.

Εσύ έχεις το pro facelift clio μάλλον ε? Smile Η αλήθεια είναι ότι το πιο σκληρό πλαινό θα ήταν καλό και στη περίπτωση τη δική μου..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 20:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
To clio είναι τρένο ρε συ δεν είναι τα λάστιχα Very happy .

Καλα,οδηγα το με 14αρια και 175/65 Michelin Energy και θα σου πω τι τρενο ειναι... Laughing Laughing Laughing

ironman02 έγραψε:
Εσύ έχεις το pro facelift clio μάλλον ε? Smile Η αλήθεια είναι ότι το πιο σκληρό πλαινό θα ήταν καλό και στη περίπτωση τη δική μου..

Εγω ειχα 1600αρι του 2001(προ facelift - απο τα τελευταια δηλαδη) με 15αρες και οι γονεις μου 1400αρι του 2004(ηλεκτρογκαζο) με 14αρες σιδερενιες.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 20:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα. Το ίδιο με τις κοπέλας μου είναι (τέλος 2003), απλά αυτό είναι με αλουμινένιες 15άρες.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 21:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σκληρη χρήση κι εννοώ για πεζοδρόμια, λακκούβες, πετρες κτλ πρώτα τα πιρέλι και υστερα τα bridgestone ειναι νομιζω οτι καλυτερο.

Τα μασουλέν (energy XT3) 175/65/14 που λεει ο Στελάρας ηταν οτι χειρότερο οδηγησα κι εγώ ποτε δρομο. Γινοταν τσιχλα στη 3η στροφή. Ομως σε νερό και χιόνι ηταν οτι καλυτερο οδηγησα.

Το PE2 ειναι ενα πολύ καλό λάστιχο για ενα απλό οδηγό. Συμπαθητικό στο βρεγμένο, δεν θα σε προδώσει. Πολύ καλό στο στεγνό, καλη ποιοτητα κύλισης. Πολύ μαλακό πλαινό και μαλθακός σκελετός, σε πεζοδρομιο και πετρες το βυζί καραδοκεί. Ζεσταινεται γρηγορα και δεν ξερένεται.

Parada για μέσο οδηγό δεν το προτείνω, θελει γρηγορους ρυθμούς για να ζεσταθεί.

Τα ER300 ειναι σκληρό λάστιχο, με καλό σχετικά σκελετό αλλα σε γλιστερό δρομο δεν κρατάει. Eπισης ξερενεται, τοσο το πελμα του αν δεν υπαρχει συνεχής τριβή όσο και με την ξηρασία και τον καιρό.

Τα hankook S1 και τα fast response. δεν τα χω οδηγησει ποτε αλλά οσοι τα χουν βαλει τα χουν ξαναβαλει και λενε τα καλυτερα.

Τα P6 ειναι ενα all around καλό λάστιχο χωρις να υστερει αλλα και να υπερτερει καπου. Κι αυτα ομως ψιλοξερόνται, οχι ομως οπως τα er300.

Αυτά απο εμένα, οι απόψεις ποικίλουν.!! Laughing Επίσης απο αμαξι σε αμαξι υπάρχει αλλη συμπεριφορά με το ιδιο λαστιχο.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλυτικότατος Γιάννη Smile.

Είμαι ανάμεσα στα 3 (PE2, hankook s1, dunlop fast response).

Τα hankook και τα dunlop τα έχει εδώ και εδώ αλλά βγαίνουν στα 304 ευρώ τι στιγμή που έχω βρεί τα PE2 στα 270. Εκτός και αν τα βρώ κάπου αλλού πιο κάτω τα άλλα..

Στέλιο τα dunlop με δείκτη Η τα έβαλες έ? (edit)
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα hankook σιγουρα μπορεις να τα βρεις φτηνοτερα σε κανονικο καταστημα με τοποθετηση και ζυγοσταθμιση. Και τα fast response αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Από τον αυγουστο εχουν παρει ολα τα λαστιχα αυξηση τουλαχιστον 5%, οποτε τα PE2 τα βρισκεις σε πολύ καλή τιμη παντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2011, 00:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με Η,αν και κανονικα νομιζω οτι το ιδανικο θα ηταν Τ,ομως δεν νομιζω οτι βγαινουν με τοσο χαμηλο δεικτη,ιδιαιτερα σε 15αρια που θες εσυ. Confused
Γενικα παντως αποδιδουν με το καλημερα χωρις να περιμενεις μεχρι να κυλισουν για να πιασουν. Smile

Για τα υπολοιπα,θα συμφωνησω με Γιαννη.
Για μενα,το Parada μακραν το καλυτερο ολων,ομως για hardcore καταστασεις.
Για τον μεσο οδηγο,αναξιοποιητο εντελως και μαλλον κακο οσο ειναι κρυο και γλιστερο οσο ξεραινεται. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Σελίδα 16 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης